Synttärisankarit saavat tallentaa kuvat omille koneilleen muistoksi! Jos haluat kortin, ilmoita siitä kommentoimalla! Jos olen tehnyt sinulle kortin jo ennenkin, ilmoita synttäreistäsi silti uudestaan, sillä en halua tehdä kortteja joillekin, jotka ovat jo lopettaneet sivujen seurannan!

1.9.2012

97F90.png
Iloliemi tarinani viettelee tänään 3-vuotissynttäreitään. .-) Onhan tämä merkkipäivä tärkeä minullekin, sillä olen nyt kolme vuotta simssiliininä elänyt ja saavuttanut paljon. Iloliemen sivuilta voit käydä kurkkimassa extraa. .-)

---

25.7.2012

jQwaq.png
Aamutähti vietteli synttäreitään pari päivää sitten, mutta jouduin laittamaan vuodatuksen toimimattomuuden vuoksi tämän hiukan jäljessä. Tällä kertaa tuli jälleen aika mielenkiintoinen synttärikortti! .-D Onnea vielä oikein kovasti Aamutähdelle, ja vietä mahtavat synttärit! <3

---

24.6.2012



Mantsu teki minulle kortin ja lahjan sähköpostiin. .---) <3

Kuvassa simini Matti ja synttärisankari-Niklas Sydämöinen

Jee, onnea simssiliinin puolikas! Täytyi taas itselleni kortti tehdä. .-D Onnea taas paljon. .-D 
Lahjalista:
~ Bonesin 4. tuotantokausi DVD:nä
~ Nomination kukka-pala
~ Kirja: Maija Paavilainen: Enkelipostia
~ Kaksi Fazer-suklaalevyä, Lontoon rae ja mansikka (puoliksi Kasan kanssa)
~ Daim-paketti (puoliksi Kasan kanssa)
~ Paita
~ Sukkahousut
~ Valkea kynsilakka
~ Toffifee-rasia
~ Vihreä tyynyliina
~ Fazerin Remix-nameja
~ Rahaa

3.4.2012


Kuvassa simini synttärisankari Veera Pakkala, ja taustahenkilöistä en ole varma. Nolo, kun olen. .-D

Hyvää syntymäpäivää Lumikristalli! Tänään on jälleen yhden lukijan syntymäpäivät, ja paljon onnea vaan hänelle. .-) Opin tänään kuvistunnilla uusia kuvanmuokkaustekniikoita, ja kokeilin tähän korttiin tuollaista vinoon laittamista. .-D Jes, kivaa oppia uusia temppuja! Nyt kuvanmuokkauksesta tulee entistäkin antoisampaa. .-D Ai että haluaisin jo päästä käyttämään lassoa! Nyt kyllä meni ohi oikean aiheen. .-s Onnea vielä kerran sinulle Lumikristalli! <3

8.3.2012


Kuvassa simini Anna Suputti

Jipii, pitkästä aikaa viettelemme syntymäpäiviä, ja tänään on Ciessen aika siirtyä uuteen aikaan ja ikänumeroon! Paljon onnea vaan Ciesselle. .-) 

6.2.2012


Kuvassa simini Joe Ottavainen

Tänään pääsemme julistamaan Tiksun syntymäpäiviä! .-) Niin Joe kuin Tiksukin lennähtävät uuteen ikävaiheeseen! .-D Oikein paljon onnea Tiksulle! Vietä mahtava syntymäpäivä! <3 Tänään kortin teko jäi vähän myöhemmäksi, kun en millään ehtinyt aikaisemmin tulla. .-( Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. .-)

27-28.1.2012

 
Kiitos Mantsu. <3


Kiitos Mesinen. <3

Eilen (27) on simssiliinin toisen puoliskon, Kasan synttärit! Kasa täytti 19 vuotta, oh yeah. .-D Minulla ei ollut aikaa tehdä itselleni korttia, ja onneksi pääsinkin pälkähästä, kun sain ihania kortteja Mesiseltä ja Mantsulta. .-3 Laitoin tuohon alas lahjalistan, ja päivittelen sitä sitä mukaa, kun lahjoja tulee. ,-)

Lahjalista:
~ Nomination-koruun a-pala (olen keräämässä "kasa"-sanaa.)
~ Kahdet kuulokkeet
~ Pattereita wii-ohjainta varten .-D
~ Paradis-konvehtirasian
~ 60 euroo
~ Karkkipussin
~ Kakkulapion
~ Geisha-rasian (puokkiin Fikun kanssa)

Sitten tänään (28) on Nick Carterin syntymäpäivä, oikein paljon onnea hänellekin! .-> Nick on siis yksi Backstreet Boys -bändin jäsenistä. .-3


Satuin tässä kuuntelemaan juuri tätä Bäkkäreiden biisiä, joten lisäsin sen tähän, kun sopi aiheeseen niin hyvin. .-D

22.11.2011

Photobucket
Kuvassa simini Flora Puska ja Meri Merithaimen

Tarinani, RKC Taikapöly, täyttää tänään 2 vuotta, juhuu! .-) Olenpa sitäkin tarinaa aikani tehnyt, ja silti kaikki tuntuu niin vähältä. .-D Voit käydä onnittelemassa Taikapölyn sivuille.

7.11.2011

Photobucket
Kuvasssa simini Erika, synttärisankari-vauva Pohja sekä Tuure Koponen

Pahus, kun en muista kuvassa olevan vauvan nimeä. .-D Jäi taas kortinteko myöhään, mutta ketään en ole koskaan unohtamassa. .-) Onnea todella paljon Gebbulle hänen synttäriensä kunniaksi! <3 Löysin tuollaisen jännän muokkausjutun, ja se sopii kuvaan melkoisen hyvinkin. .-)

5.11.2011

Photobucket
Kuvassa simini Heli ja synttärisankari-Amanda Järvinen

Tänään pääsemme onnittelemaan innoissamme Mantsua! .-D Hän ei ollut tilannut minulta korttia, mutta päätin silti piristää mahtavaa Mouru-ystävääni! <3 Tästä pääsette katsomaan Mantsun kaappia Mouruposkessa. Onnitelkaa jokainen siis Mantsua chatissa tai vieraskirjassa. .-) Minulta vielä kerran miljoonat onnittelut Mantsulle! .-> Saat halutessasi, Mantsu, tallentaa kuvan koneellesi muistoksi. .-> 

ps. Tänään on myös Kevin Jonasin synttärit! Hän täyttää 24 vuotta. Onnea Kevinille! <3 

Photobucket
Kuvassa Kevin Jonas... mikä yllätys! .-D


23.10.2011


Photobucket
Kuvassa simini Jari ja synttärisankari-Ilkka Hirsimaa


Onnea GreenPixy syntymäpäivänäsi! Onnistuin taas löytämään kivan operaatin kuvanmuokkaustyökaluista, ja tällainen tuli. .-) Kirkkaat värit ja musta ovat mielestäni hauska yhdistelmä! .-) Toivottavasti GreenPixykin pitää tästä! Hän saa halutessaan tallentaa kuvan koneelleen muistoksi. .-> Menkää onnittelemaan häntä GreenPixyn sivuille!

13.10.2011

Photobucket
Kuvassa simini vasemmalta oikealle: Oona Vesala, Otso Ryynilä, synttärisankari-Päivi Ryynilä ja Theon Raski

Että repesin tälle muokkaukselle. ,-D Kokeilin Gimpissä kaikkia random-toimintoja, ja näin häikäisevän vetinen löytyi. .-D Tämä päihittää kyllä taikapallotkin! Ehdottomasti suosikkimuokkaukseni tähän asti. .-D  Kortilla (pääsinkö ihan aiheeseen jo? .-D) siis minun oli tarkoitus onnitella Tuulia hänen syntymäpäivänään! .-) Tulee vähän myöhässä tämä kortti, mutta paremmin myöhään kuin ei milloinkaan. .-D Sentään saan tämän päivän aikana julkaisua, mutta ei kukaan tätä tule huomaamaan yöllä. .-D Onnea kuitenkin Tuulille, ja onnitelkaa muutkin Tuulin blogissa häntä! Tuulikaan ei tilannut erillistä korttia, mutta päätin yllättää hyvän blogin ylläpitäjän iloisesti. .-) Saat tallentaa kortin koneellesi, Tuuli, jos vain haluat. .-)

9.10.2011

Photobucket
Kuvassa simini vasemmalta oikealle Felix Lamppuaho, synttärisankari-Lauri, Johannes ja Johanna Järvinen


Sainkin tehdä pian toisenkin kortin, kun Crille ilmoitti, että hänellä on tänään synttärit. .-) Crille ei korttia tilannut, mutta halusin väsätä hänelle tällaisen yllätykseksi, hän on hyvä ystäväni ja mahtava ylläpitäjäkaverini Mouruposkessa. <3 Onneksi olkoon Crille! En malttanut olla käyttämättä taikapalloja kuvanmuokkauksessa. ,-D Pimensin jopa kuvan valaistusta, että taikapallot näkyisivät paremmin. .-D Ensi kerralla yritän kyllä keksiä jotakin muuta. .-> Crille, voit halutessasi tallentaa kuvan koneellesi muistoksi. .-)

7.10.2011

Photobucket
Kuvassa simini Asta ja synttärisankari-Jaana Takkula sekä Oona Vesalan jalat.

Aivan järkyttävästi onnea Xaldinille hänen synttäreinään. .-> Xaldin opetti minulle aivan itse, miten tuollaisia ihania "taikapalloja" tehdään, ja tänään ensimmäistä kertaa kokeilin niiden käyttöä. Suuri taputus siis Xaldinille, itse en olisi osannut taikoa niitä ilman hänen vinkkejään. .-D Onnitelkaa kaikki muutkin Xaldinia tämän päivän ajan. .-> Xaldin saa myös halutessaan tallentaa synttärikuvan itselleen. .-)

24.9.2011


Photobucket
Kuvassa simini (vasemmalta oikealle) Niilo ja Armas Suputti

Tänään tosiaan on Dilillä synttärit. .-) Dili saa halutessaan pölliä kuvan ja tallentaa sen omalle koneelleen, jos vaan mieli tekee. .-) Onnittelut vuotta vanhemmalle Dilille! .-> <3


1.9.2011

Photobucket
Petra on hallinnut Iloliemiä perijäkaudellaan koko toisen vuoden ajan! .-D

Iloliemet täyttivät tänään kaksi vuotta! On tämä kyllä huimaa. .-) Enemmän infoa saat Iloliemien sivulta. ,-)

29.7.2011


Photobucket
Kuvassa simini Minna Ollila viettämässä omia synttäreitään. .-)

Sankin tehdä toisen kortin melkein heti perään, sillä Raandomilla on tänään syntymäpäivät! Onnea aivan rutkasti hänelle! .-) Tuota kuvaa muokkasin hiukan rajummin kuin aiempia, ja se on tarkoituksella hiukan pikselinen. .-D Toivon mukaan siitä kuitenkin erottaa kaiken oleellisen. .-) Jos Raandom vain tahtoo, annan hänen tallentaa kuvan koneelleen muistoksi. .-> Onnea vielä kerran! .--) <3

27.7.2011

Photobucket
Kuvassa simini (vasemmalta oikealle) Hoitaja Hoitola, Patrik Mikaliini, Sanna Sydämöinen ja päivänsankari Nella Sydämöinen

Tein Aijcalle synttärikorkin, vaikkei hän ollut sellaista tilannutkaan. Aijca vain on niin mahtava tyyppi, että häntä on pakko muistaa hienoina hetkinä. .-) Onnea aivan miljoonasti! Vietä hyvä vuosi. .-> Voit käydä onnittelemassa Aijcaa hänen sivuillaan, ja mikäs olisikaan parempi synttärilahja tälle ainutlaatuiselle ihmiselle kuin alkaa seuraamaan hänen mahtavaa lc:tään! .--) Onnea vielä kerran! <3 Aijca, jos haluat, saat pölliä kuvan itsellesi ja tallentaa sen koneellesi sekä esitellä sitä sivuillasi. .-) Annan luvan kopiointiin. 

24.6.2011

    Photobucket
Kuvassa simini Anita Karvinen, jolla oli myös tänään synttärit. .-D

Tein itselleni synttärikortin. .-D Kasa nappasi kuvan, mutta Fiku muokkasi itse. ,-) Täytin tänään 16 vuotta, vasta. .-D

Lahjalista:
~ Nomination-koruun rapu-pala
~ Pia Beck Rydahl: Nuorten voima -kirja
~ Rahaa
~ Kolme kynsilakkaa, värit: keltainen, pinkki, kultainen
~ Kynsitarroja
~ Pyyhe
~ Suklaalevy
~ Kukkanen
~ Karkkia

figOn.png


M9bUg.png

RLXGr.png