Iloliemestä ei olekaan ollut muita kuin kommenttikisoja, joten nyt on aika muuttaa se vääryys! Tässä kisassa kaikki luovat ja arvaamattomat ihmiset pääsevät oikeuksiinsa!

Menikö joskus jokin juonenkäänne tavalla, joka ei miellytä sinua? Nyt sinulla on mahdollisuus ehdottaa toinen vaihtoehto tapahtumille! Kilpailun ideana on tehdä pilaversio Iloliemien elämästä.

Tehtävänäsi on kerätä kuvasarja Iloliemen vanhoista osista ja kopioida niiden alle tekstejä myöskin vanhoista osista. Kuvia saa muokata niin paljon kuin sielu sietää ja ihan millä tavalla tahansa. Jokaisen kuvan alle tulee kuvateksti, joka on täytetty pelkästään kopioimalla sanoja tai lauseita vanhoista osista. Pituudella ei ole väliä.

Arvostelukriteereinä ovat hauskuus, ennalta-arvaamattomuus ja toimiva kokonaisuus. Tekeleellä, joka saa minut nauramaan, on paremmat mahdollisuudet voittoon kuin tylsänvakavalla kuvasarjalla. Nyt on lupa irroitella! Kannattaa suosia päättömiltä tuntuvia ratkaisuja ja hämmentää minua luovilla valinnoilla. Likaa samankaltaisuutta alkuperäiseen versioon ei kannata jättää, vaikka vanha juoni voikin toimia punaisena lankana tekeleessä.

Teen tähän jonkin esimerkin, niin ymmärrät varmaan paremmin, mistä on kyse. En ole varma, sainko selitettyä tarpeeksi ymmärrettävästi tehtävänannon. .-D

9yzKNpr.png
Atso oli päässyt Roosan kahvilaan Benjaminin kanssa. Kahvilassa hoitui Jukkavälipalailukin. Ystävykset juttelivat tulevasta tet-tapahtumasta.
-minähän voisin alkaa kauppaamaan kasvattamiani pikkuveljen vauvan elämää, Benjamin huudahti.
-Isä lupasi viedä minut työpaikalleen. Ajattele, hän on tanssivaras, Atso sanoi huolettomasti.
-Et ole tosissasi? Benjamin heti parahti.
aEW6YKi.png
-Moi Iiro, sun jumppapuku on todella tyylikäs, Fiona mutisi nolona.
-Jaa, Iiro ilahtui.
tTDtwfF.png
-Minuakin risoo tämä synkkyys ja ankeus, Jonna ärjyi.
-Tänne tarvittaisiin lisää Iiron merkkivaatteita, Fiona huomautti.
ac1qC2K.png
lissuja ärsytti Iiro räikeissä urheiluvaatteissa!
-Miten se ämmä kehtaa! Tämä kostetaan, Jonna ärisi vihaisena.
-Voi hitsin pitsit! Jonna ärsyyntyi.
KSBzLs5.png
-Jarno, mikä sinulla oikein kestää? Juulia totesi koppavasti.
Jarno piilotti selkänsä taakse isyystestipaperin.
-Minä vain olen hurmannut kaikki naapurit, Jarno huokaisi ja murahti sarkastisesti.
-Hyi, lopeta! Juulia kirkaisi.
pxSs3Ng.png
Jarno sysäsi lääketokkuraisen testipaperin pöydälle.
-Jaahas, taitaa olla päiväunien aika, Jarno kertoi syyllinen ilme kasvoillaan.

Tämä oli minu nopea versioni, sinä voit toki keksiä paremman. Jos tulee jotain epäselvyyksiä eteen tekelettä työstäessä, pitää tulla kysymään lisäohjeita.

Aikaa kuvasarjan luontiin on syyskuu alkaen tästä päivästä. Työ pitää olla viimeistään lähetty osoitteeseen [email protected] 30.9.2013. Voit laittaa kuvat liitetiedostoina, jolloin sinun tulee tarkasti merkata tekstin sekaan kunkin kuvan paikka tai voit ladata kuvat johonkin kuvapalveluun ja laittaa kuvien linkit tekstin sekaan oikeille paikoille.

Voittaja saa valita kaksi palkintoa seuraavasta listasta. Lohdutuspalkintoja ei tällä kertaa jaella. Lähetän lisätietoa palkintojen lunastamisesta voittajalle sitten sähköpostiin.

  • 3 vauvan nimeäminen Iloliemessä
  • 4. sukupolven perijän diktatuurinen valinta
  • 2 pienen juonen keksiminen Iloliemien pään menoksi
  • kuvakollaasi simssiliinistä
  • Iloliemen simin saaminen omalle koneelle

 

Inspiraation löytämiseksi voit katsella esimerkiksi youtubesta lastenohjelmista tehtyjä pilavideoita! Niiden katselun jälkeen minäkin keksin tämän kilpailun. Tässä on yksi hyvä.
http://www.youtube.com/watch?v=BZGPwDjuyNw

Eipä minulla sitten ole muuta mielessä. Toivottavasti mahdollisimman moni innostuu ja osallistuu!