Nyt on viimein koittanut hetki, jolloin selviää Taikapölyn tavoitekisan tulokset. .-) Kisan osallistumisaika taisi olla lievästi sanottuna liian pitkä, sillä lähes kaikki vastaukset lähetettiin ensimmäisten päivien aikana. .-D Tulevissa kisoissa ei siis tule olemaan enää näin pitkiä osallistumisaikoja. .-D Yllätyin iloisesti, miten moni osallistui. .-) Kiitos teille kaikille kovasti! .-) Mielessäni on jo toinenkin Taikapölyyn liittyvä kilpailu, mutta siitä myöhemmin, kun kaikki tulee ajankohtaiseksi. .-) Nyt kuitenkin takaisin tähän kilpailuun. .-)  

Osallistujat:
CissyDella
Ebby
Hunajainen
Jade Essence
Raandom
Xaldin
Yun

Julkaisen kolme ensimmäisiksi päässyttä nimellisesti, loput näkyvät nimettöminä. .-)

Kultaa... 
 Photobucket
Ebbylle!

Hopeaa...
Photobucket
Xaldinille!

Pronssia...
Photobucket
Jade Essencelle!

Onnittelut voittajille! .-) Palkinnoista lisää alempana...
Siinä palkinnoille yltäneet, tässä loput nimettöminä:


Kuha Merithaimen > Suosio > Elävä legenda

Jasmina Jääpuikko > Suosio > 20 lemmikkikamua
Pekko Paholainen > Perhe > Kultavuosipäivä
Sami Paljula > Perhe > 6 lapsista menee naimisiin
James Sun > Perhe > Kasvata 20 kissan/koiranpentua
Esko Kummala > Romantiikka > Koe ensitreffien huuma 50 kertaa
Jorma Jääpuikko > Tieto > Sairaalan johtaja
Camilla Paholainen > Nautinto > Ammattimainen juhlavieras
Yht. 7/16


Kuha Merithaimen > Nautinto > 20 lemmikkikamua
Jasmina Jääpuikko > Perhe > Kultavuosipäivä
Pekko Paholainen > Perhe > 6 lapsista menee naimisiin
Sami Paljula > Tieto > Sairaalan johtaja
James Sun > Perhe > Kasvata 20 kissan/koiranpentua
Esko Kummala > Romantiikka > Ammattimainen juhlavieras
Jorma Jääpuikko > Suosio > Koe ensitreffien huuma 50 kertaa
Camilla Paholainen > Suosio > Elävä legenda
Yht. 4/16


Photobucket
 

Photobucket

Oikeat vastaukset!
Tästä voit tarkistaa, olenko korjannut oikein ja muutenkin oikeuden mukaisesti lomakkeesesi. Ilmoita, jos huomaat arvosteluvirheen!

Huom. Oikein yhdistettyä tavoitetta ja elämäntavoitetta ei lasketa, jos tavoite on yhdistetty väärään simiin!

Photobucket

 

Laitan tähän nyt kuvia ja tekstipätkiä, joista olisi voinut päätellä ratkaisut. Oikeastaan kaikissa saattoi pärjätä siten, että oli ensin yhdistänyt tavoitteen ja siihen sopivan elämäntavoitteen toisiinsa, ja sitten vain miettinyt, kehen henkilöön mikäkin sopisi.

Kuha > nautinto > 50 ensitreffit

Photobucket

Photobucket

Nautintotavoitteeseen on helposti yhdistettävissä treffeillä käymiseen liittyvä elämäntavoite, joten hommaksi jäi enää keksiä, kuka se  omistaja voisi olla. Näistä kuvista voi huomata Kuhalla "treffeille pyytämisen asennon". Mitenkään muuten Kuhan elämäntavoite ei ole ollut esillä.

Jasmina > suosio > 20 lemmikkikamua

Photobucket

Photobucket

"-Olet sinä kyllä aika ihana, olisipa meilläkin lemmikki! Jasmina toivoi."

"Siirtyi Jasmina ruokailemaan kylässä olevan Kuha Merithaimenen kanssa. Jasminan eläinrakkaus koski kalojakin, ja Meritaimenten poikien nimet miellyttivät jääkuningatarta kovasti, joten hän tutustui oikein mielellään näihin kalapoikiin."

Jälleen oli yhdistettävissä suosiotavoitteeseen kuuluva lemmikkikamujen määrä, ja piti vain keksiä, kuka lemmikeistä pitäisi. Tässä oli muutamia kuvia ja tekstejä, joista asia selviää.

Pekko > suosio > Elävä legenda

Photobucket

Photobucket

Photobucket

"Pitääkseen Camillan tyytyväisenä päätti Pekko järjestää vieraille ohjelmaa magnehytkyttimensä kanssa. Hyvän kuntonsa ansiosta mies taipui monenlaisiin asentoihin, ja katsojat olivat aivan ihmeissään."

Tässäkin saattoi kekata yhdistää urheilu-uran huipun suosio-tavoitteeseen. Pekolle tämä sopi, koska mies on monia kertoja ollut kuntoaan kohottamassa, jotta saisi urallaan ylennyksiä. 

Sami > perhe > kasvata 20 eläimenpentua

Photobucket

"Sami katseli pikkuisia kissoja. Hänen sydäntänsä raastoi nähdessään pikkuiset raukat värjottämässä yksikseen pihalla ilman lämpimiä petejä ja maukasta ruokaa, vieläpä ilman rakastavia vanhempia."

"Rakastuin pikkuisiin jo nyt, Sami ilmoitti."

"Ovat kissanpennut niin suloisia, Sami huokaisi tyytyväisenä."

Jälleen yhdistettiin perhetavoite + pentujen kasvatus toisiinsa. Millä perheellä on nähty kissanpentuja? Paljuloilla tietysti. Ja koska listalla oli vain Samin nimi, täytyi tämän tavoitteen kuulua hänelle. Lisäksi tekstissä on saattanut huomata Samin pitävän kissanpennuista.

James > Perhe > 6 lasta naimisiin

Photobucket

"-Minun itsekyyteni takiani Aurora on tuossa tilassa, minä halusin vauvoja, vaikka tiesin Auroran olevan heikko. Hän ei tietenkään halunnut pahoittaa mieltäni, vaan suostui kaikkeen pitääkseen minut tyytyväisenä. Olen toki onnellinen kaikista lapsistani, enkä luopuisi kenestäkään, mutta tämä on vain niin väärin Auroraa kohtaan!"

"-Jos meillä olisi lapsia enemmän, olisin varma, että ne olisivat yhtä ihania, James sanoi silmää iskien."

"-Lapset ovat rikkautta, samalla tavalla kuin rahakin, James totesi."

"-Olen taas raskaana, tästäpä James ilahtuu, Aurora suunnitteli."

Jälleen yhdistetään sopiva tavoite ja elämäntavoite toisiinsa, ja havaitaan näiden sopivan Jamesille. James on puhunut lapsien tärkeydestä niin paljon, että luulisi jäävän mieleen. Suneilla on myös paljon lapsia juuri Jamesin toiveen vuoksi.

Esko > romantiikka > Ammattimainen juhlavieras

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Eskon kohdalla edellinen yhtälö ei enää toimikaan samalla tavalla. Varmaan kaikille on tullut selväksi, että Esko on romantiikkatavoitteinen, mutta hänen elämäntavoitettaan ei ole mitenkään voinut keksiä. Ammattimainen juhlavieras kuitenkin jää sinne Eskolle.

Jorma > tieto > Sairaalan johtaja

Photobucket

Photobucket

Näiden kuvien perusteella Jorman tavoite onkin aika selvä. Varmasti kaikille on jäänyt mieleen lääketiede-uralla esiintyvä haalari-asu. Lisäksi tarinassa on esitelty lääkkis-uran urapalkintoa, leikkelypöytää. Ja kukas muu, kuin tietotavoitteinen toivoisi pääsevänsä tiede-urien huipulle?

Camilla > perhe > kultavuosipäivä

Ja nyt se ylläri: Nuo aiemmat keksittyään saattaa huomata, että jäljelle jäi enää nuo kolme vaihtoehtoa. Camillan perheellisyys ei ole mitenkään ilmennyt tarinassa, joten tämä oli varmaan hankala keksiä. Laitoin sen ihan tahallani tähän. >.-D Simejä luodessani arvoin tavoitteet, ja annan niiden vaikuttaa pelaamiseeni, mutta Camillasta en voinut perheellistä tehdä, sillä muuten juoni olisi mennyt piloille. .-D

---

Nyt onkin palkintojen jaon aika. .-D Koska Ebby voitti, hän saa ensimmäisenä valita 2 alhaalla luetelluista palkinnoista ilmoittamalla minulle sähköpostiini. Kun Ebby on valintansa tehnyt, ilmoitan jäljellä olevista vaihtoehdoista Xaldinille, joka lunastaa itselleen yhden palkinnon edelleen sähköpostin kautta, ja viimeinen palkinto on sitten Jade Essencen. .-) Haluan ilmoitukset sähköpostin kautta, koska viime aikoina on tapahtunut paljon nimimerkkivarkauksia. .-( Infoan tiettyjen palkintojen saajille sähköpostissa palkintojen käytöstä tarkemmin. .-)

Palkintoina oli siis:
Kiva läpyskä
Joku Taikapölyn sim, saat valita itse.
Juonenkäänteiden päättäminen
Vauvojen nimeäminen

---

Kiitos kaikille osallistujille vielä kerran kilpailuun osallistumisesta. .--)