Photobucket 

Tällä kertaa vuorossa on perhe Ohkola, jonka jäsenet elelevät tyytyväisinä Veronalassa. Oliver Ohkola ja Jenna Eksoottinen ovat juuri valmistuneet yliopistosta, ja innon täyttäminä aloittelevat perhe-elämää. Esikoinenkin potkii jo innokkaasti Jennan masussa, ja nuorella parilla on suunnitelmissa häät. Täydellinen onnekas perhe siis!

FYI (=For your information=tiedoksenne): Jenna Eksoottinen on kotoisin Fikun omasta legacystä, LC Eksoottisista. Neito ei kuitenkaan saanut perijän paikkaa, joten minun sääntöjeni mukaan hänellä on lupa mennä naimisiin itseluomieni simien kanssa. .-)

 Photobucket Onnellisella perheellä on kuitenkin ne harmilliset puoletkin... Perhe oli tietenkin erittäin onnessaan saadessaan vihiä vauvelin syntymästä, mutta pikkuisen kasvaessa Jenna alkoi tuntemaan usein iljettäviä mahakipuja. Lääkäri uskoi, ettei tulevasta lapsesta tulisi aivan normaali, mutta Jenna ja Oliver uskalsivat kuitenkin toivoa parasta. Photobucket

Kaikesta huolimatta molemmat halusivat ajatella positiivisesti, ja mennä naimisiin ennen vauvan syntymää. Jennasta tuli virallisesti Ohkola, ja tulevaisuus vaikutti lupaavalta.

FYI: Kuvassa yskivä Hanna on Jennan sisko. Photobucket

Kesken hääseremonian tapahtui kuitenkin jotain yllättävää. Vauva päätti syntyä hiukan etuajassa, sattumoisin juuri Jennan ja Oliverin hääpäivänä. Oliver ei tiennyt, mitä hänen olisi pitänyt tehdä, ja hän kääntyi peloissaan pois päin.

FYI: Takana oleva miesheppu on Jennan Aaro-veli, joka muuten sai Eksoottisten suvun perijän paikan. .-D Lisäksi kuvassa näkyy myös Helinä Virtanen, josta luittekin viime perhe-esittelyssä. .-) Photobucket Häävieraatkin olivat kauhuissaan, parhaansa mukaan he yrittivät antaa synnytysvinkkejä, varsinkin Aaro, joka oli synnyttänyt ainoana paikallaolijoista alienvauvan. .-D Jenna sai vaan kiittää onneaan veljen kutsumisesta häihin, hän ei olisi tiennyt, miten olisi selvinnyt ilman velikullan neuvoja. Photobucket

Lopulta perheeseen syntyi oikein iloinen tyttövauva, minkä jälkeen häätunnelma oli mitä mainioin. Onnellisin päivä oli kuitenkin ollut Oliverille ja Jennalle, jotka saivat kaksi tärkeää asiaa yhdellä iskulla: avioliiton & vauvan. Photobucket Raskauden aikaiset pahoinvoinnit ja varhainen synnytys eivät pilanneet vauvaa täysin, mutta Emma-tyttönen sai silti taakakseen vajaatoimintaisen sydämen. Se ei kuitenkaan vanhempia haitannut: He halusivat pitää entistä enemmän huolta tytöstään, jotta tämä saisi täysin normaalin elämän kuin täysin terveetkin vekarat. Emmassa on paljon äitinsä näköä!

Photobucket Photobucket Perheessä asusteli vielä Keltsu-hauva, joka sai nimensä keltaisen karvoituksensa mukaan. Kasvettuaan Keltsu kuitenkin menetti keltaisuuttaan ruskeitten karvojen puskettua päälle. Keltsu viihtyy mielellään kukkapenkissä istuskellen ja perhosia jahtaillen.

Siinä tämänkertainen katsaus. .-) Minulla meni tässä suunnilleen koko ilta, olin jotenkin hidastoiminen tänään. .-D Kiitos sydämen vajaatoiminta-ideasta Yunille! <3