Vuosi 2012


Kuvassa kaverukset Bruno Neronen ja Teemu Hämäläinen

Hui, jo kolme ystävänpäiväkuvaa kertynyt tänne! Yksi tosin on johonkin kadonnut, mutta siitä ei tarvitse välittää. .-D Toivottelen kaikille mahtavaa ystävänpäivää, ja muistakaa halia kamuja! <3 Kertokaa heille heidän tärkeydestään ja pohdi jokaisesta ystävästäsi jokin omaperäinen ja ihana piirre, ja kerro se sitten hänelle. .-) Minä en nyt valitettavasti ehdi tehdä henkilökohtaisia kortteja kenellekään, joten saatte kaikki tyytyä tähän. Noh, onhan tämäkin parempi kuin ei mitään. .-)

---

Vuosi 2011


Photobucket 


Kuvassa Johannes & Johanna Pilvilinna
Pilviliinojen teinit + simssiliini toivottavat hyvää ystävänpäivää kaikille! Eilen vähän pelailin heillä kuvaten seuraavaa osaa. ,-) Kertokaa, millainen ystävänpäivä teillä on ollut! Järkkäsikö kamusi jonkun yllärin, vai keksitkö sinä jotain? Meillä oli koulussa halipäivä, muttemme kovin aktiivisesti osallistuneet. Lisäksi muutaman "Hyvää ystävänpäivää" toivotuksen saimme, mutta eipä sen kummempia. Laiskoina emme tehneet yhtäkään korttia. .--D Paitsi tämän tietty. .--> Meinasi sekin unohtua. x-D <--- Neyla 123:n lahja minulle! .-3 <3

---

Vuosi 2010


Photobucket


Kuten kuvasta näkyy, pinkki pingviini ja simssiliini toivottavat oikein hyvää ja ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3 Vähän myöhässä vaan, tuskinpa kukaan huomaa sitä tänään enää... Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :)

figOn.png


M9bUg.png

RLXGr.png