Tässä netin vammailun aikana onnistuin hyötymään edes hitusen huiman simssin peluu- rumban alla, eli väsäsin perhe-esittelyn. Nyt pääsette perehtymään Pakkaloiden yliopistoaikaisiin seikkailuihin!

Photobucket

Samassa asuntolassa elelevät vasemmalta oikealle lueteltuna: Aurora Meurman, Ville Pakkala, Maarit Pakkala ja Riku Pakkala. Aurorasta olikin jo juttua aiemmin olleessa Meurmannejen esittelyssä, mutta muut kolme ovatkin sitten aivan tuikituntemattomia.
Photobucket
Ville ja Riku ovat aina putipuhtaita ja hyvin läheisiä veljespoikia, jotka tykkäävät tanssimisesta. He viettivät ahtaissa oloissa lapsuutensa neljän muun sisaruksen kanssa heidän lisäkseen. Kaikki alkoi yliopiston valmisperheen Jaana Pakkalan ja hänen miehensä Vikin kanssa. Valmistuttuaan he muuttivat pieneen mökkiin ja kasvattivat kuusi lasta erittäin antaumuksellisesti. Heistä puhutaan sitten myöhemmin, ja nyt keskitymme näihin kahteen pojuun. Taustalla käveleekin Villen tuleva vaimo, Aurora.
Photobucket
Rikukaan ei ole yksinäinen, hän tapasi teini-iän viimeisinä päivinään mukavan Maaritin, jolla sattui olemaan ihan samanlainen sukunimi hänen kanssaan. He tutustuivat nopeasti ja alkoivat haaveilemaan yhteisestä tulevaisuudesta yliopiston jälkeen.
Photobucket
Maaritista oli myös erittäin hienoa, että kumpikin saisivat pitää synnynnäiset sukunimensä mahdollisesta avioliitosta huolimatta. Hän tunsi olevansa ylväs Pakkala, eikä kukaan muu!
Photobucket
Kaikki neljä tulivat hienosti juttuun keskenään. Aurora ja Maaritkin olivat ystävystyneet toisiinsa, ja kuvassa Ville ja Riku katsovat innoissaan työnsä tulosta. Yhdessä olisi tuplasti kivempaa viettää aikaa isolla porukalla, kun kaikki olivat sydänystäviä keskenään.
Photobucket
Rikulla oli kuitenkin harvoin aikaa ystävilleen, sillä hän oli niin uuttera työläs nuorukainen. Kokki sai usein vapaa-aikaa Rikun tarjoutuessa työskentelemään asuntolan keittiössä. Rikun suurin unelma oli tienata 100 000 §, ja hän halusi toteuttaa unelmaansa pienestä pitäen.
Photobucket
Riku hankki aina täydet arvosanat kaikista yliopiston loppukokeista, koska silloin myönnettiin suurimmat apurahat, mikä auttoi tienaus-operaatioon. (1200§ X 8 = 9600§)
Photobucket
Lisäksi Riku käytti hyödykseen luovuudelliset kykynsä ruokalan ollessa suljettu ja opintojen ollessa kunnossa.
Photobucket
Aurora ja Ville olivat erittäin samankaltaisia Rikun kanssa, ei siis ihmekään ollut, että kaikki kolme tulivat erittäin hyvin toimeen. Aurora ja Ville olivat myöskin ahkeria, ja he toteuttivat opintojen lomassa omia unelmiaan: seitsemän taidon huippuun kohottamista. Auroralla oli hyvä pohja, sillä hän oli saanut paljon opastusta vanhemmiltaan ollessaan teini-iässä.
Photobucket
Kaikesta hienoudesta huolimatta vanhemmat soittivat eräänä iltana Auroralle ilmoittaakseen olleensa valinneet "perijän paikalle" (legacystä ei ole kyse) vanhimman lapsensa, Tarmon, joka oli suorittanut yliopisto-opintonsa ennätysvauhdilla loppuun kihlattunsa Irma Pakkalan (Rikun ja Villen sisko) kanssa. Aurora pettyi hiukan, hän oli uskonut olevansa vahvoilla suurten opintolahjojensa kanssa, mutta vanhanaikaiset vanhemmat mielivät vanhimman pojan perijäksi. Aurora ei kuitenkaan jaksanut olla katkera.
Photobucket
Eräänä kauniina ja aurinkoisena päivänä yliopistolle tepasteli Tuomas Pakkala (Rikun, Villen ja Irman veli). Mainittakoon nyt tässä kohdassa vielä, että mainitsemattomien sisarusten nimet ovat Leila ja Sauli.
Photobucket
Tuomas oli tunnettu veli hurmaustaidoistaan ja varsinkin niiden väärinkäytöstä. Hänellä oli tapana romantiikkatavoitteiseen tyyliin hurmata veljensä tyttöystävät, näin oli käynyt jo aikaisemmin Sauli-veljen vaimon, Alina Kivikon kanssa. Nyt Tuomaksella olivat tähtäimissä Aurora ja Maarit, hui! Huomatkaa kokki, joka jumittaa lautasen kanssa.
Photobucket
Onneksi paikalle putkahti tilanteen pelastajaksi Ville, joka ihmetteli Tuomaksen ja Auroran yhdessäoloa. Tuomas kuitenkin oli kokenut selittelijä ja kertoi tavanneensa Auroran ihan sattumalta ruokalasta.
Photobucket
Tuomas oli veljiensä vastakohta ja laiskamato. Hän ei pahemmin jaksanut päntätä kirjoja, vaan käytti kaiken aikansa lehtorien kanssa hurmaillen. Kuvan lehtori kuitenkin ilmoitti, ettei moinen onnistuisi, hänen kursseillaan pitäisi lukea jokaisen vaivaisen sivun edestä! Tuomas ei kuitenkaan ollut luovuttajatyyppiä, eikä jäänyt pahemmin suremaan torjuntoja.

Toivottavasti ette menneet ihan sekaisin noiden nimien kanssa, tungin niitä vähän liiaksikin tuonne väliin. .-D Olisi ehkä ollut järkevää tehdä ensin Pakkalien koko perheestä esittely, mutta näin tässä nyt kävi. .--D Kommentoikaa jos mieleen tuli jotain sanottavaa, ja kaikki Jaana Pakkalan omistajat; Kertokaa, millaisen elämän hän teidän simssissänne sai, vai onko vielä saanut? .---)