Marraskuun sim: Janus Goottila Johanna ja Janus -tarinasta
V91IxhK.png

Yksinäinen Janus on saanut hyvän ystävän luokalle tulleesta Johannasta, ja lapset viettävät paljon aikaa yhdessä vapaa-ajalla erilaisten kauhujuttujen parissa. Goottiloiden perhettä pidetään vähän outona, eikä asuminen hautausmaan vieressä ja haamujen kanssa jutustelu ainakaan helpota asiaa.

"Mitä jos isälle sattuu jotain?"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla Johanna ja Janus -tarinaa.

---

Lokakuun sim: Viviane Pisarro Elämän liekistä.
94usQzQ.png

Viviane on selvinnyt onnettomuudesta hengissä mutta tytön mieli on maassa, sillä hän on pistänyt välit poikki ystäviensä kanssa ja kaipaa heitä. Onnistuuko sovinto vai pitääkö Vivianen etsiä seuraa muualta?

"Kepit auttavat."
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla Elämän liekki -tarinaa.

---

Syyskuun sim: Marina Tuulivirta LC Tuulivirrasta.
cMgO09q.png

Marina on kateellinen siskolleen, kun tällä tuntuu sujuvan kaikki paremmin niin töiden kuin parisuhteenkin saralla. Marina järjestää salatapaamisia siskonsa poikaystävän kanssa samaan aikaan kun näiden hääsuunnittelut ovat käynnissä. 

"Älä nyt tyri tätä!"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Tuulivirtaa.

---

Elokuun sim: Kayla LC Jalavasta.
6ofIRrZ.pngToinen Miron ulkomailla asuvista lapsista saapuu keskelle Jalavan perheen kiireistä arkea, eivätkä kaikki suhtaudu uuteen tulokkaaseen heti suotuisasti. Kayla kuitenkin hurmaa serkkunsa nopeasti persoonallaan ja oppii vierailun aikana itsestään paljon uutta.

"Taulut kiinnostavat minua"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Jalavaa.

---

Heinäkuun sim: Eva Thorval Tales of Arinbjornista.
XMJX0Kn.png
Eva on saanut miehekseen Arinbjornin uljaan kuninkaan. Hänellä oli kaikki hyvin, kunnes veli ilmestyi kuvioihin ja muistutteli heidän sopimuksestaan. Paniikissa Eva avautuu miehelleen ajattelematta, että seuraukset voivat olla kohtalokkaat...

"Antaako rakkaus anteeksi?"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla Tales of Arinbjornia.

---

Kesäkuun sim: Arden Garp Kolumni Garpista.
BlLYVvJ.png
Arden matkustelee perheensä kanssa paljon ja asuu hulppeassa omakotitalossa. Poika kisailee paljon pari vuotta vanhemman siskonsa kanssa ja tuntuu aina jäävän tämän jalkoihin. Onneksi reilu isosisko antaa välillä tasoitusta ja apua, ettei Arden jää yksinään alakynteen.

"Tämä on niin liukas!"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla Kolumni Garpia.

---

Toukokuun sim: Debbie Requiem FlameGirlin SimsMaailmasta
PpxgVDg.png

Debbie on joutunut pakenemaan sukujuuriensa takia, ja nyt nainen on aloittanut uuden elämän muualla. Luonteensa takia Debbien on vaikea luoda ihmissuhteita, eivätkä sydänsurutkaan helpota asiaa. Viimeinen pisara on yöllä oven taakse ilmestyvä salaperäinen muovikassi...

"Kahvi on ratkaisu kaikkeen."
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla FlameGirlin SimsMaailmaa.

---

Huhtikuun sim: Irina Vihurituuli LC Vihurituulesta
23PRCAJ.png
Irina Vihurituuli on viimein alkanut nauttia uudelleen elämästä vaikeiden aikojen jälkeen. Nainen on juuri perustanut oman yrityksen, ja perheeseen on liittynyt uusia asukkaita. Irinan tytär ei kuitenkaan katso äitinsä touhuja hyvällä ja moittii tämän tekemisiä.

"Sijoitinko perintörahani oikein?"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Vihurituulta.

---

Maaliskuun sim: Bonnie Welled LC Welledistä
qxMIFeZ.png
Bonnie asuu hienossa talossa, hänellä on rakastava aviomies ja kaunis lapsi. Hänhän on siis onnellinen? Bonniella on suuri itsensä toteuttamisen tarve, mutta silti hän juuttuu kotiäidin rooliin pyykinpesuorjaksi. Mitä tapahtuukaan, kun tytär kasvaa ja nainen itse palaa töihin?

"Tanssiminen on pakkomielteeni"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Wellediä.


---

Helmikuun sim: Blake Hardwick Shoresta
t6Kgq56.png
Blake on sikamaisen rikas mutta halveksittu nuori mies. Hän ei kuitenkaan sitä tajua, vaan pitää itseään hauskana ja hurmaavana. Blake tunnetusti järjestää kunnollisia juhlia, joissa ainakin juomatarjoilu on kohdallaan. Hardwick Shoren helmikuussa julkaistussa osassa tapahtumat muotoutuvat Blaken juhlien ympärille, vaikka tämä ei tarinan päähahmojen joukkoon kuulukaan.

"Kaadoinpa Jessican, lälläslää"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla Hardwick Shorea.

---

Tammikuun sim: Naveen Corbett LC Corbettista
0GR2qPW.png
Reipasta tahtia ikääntyvä Naveen Corbett on karismaattinen (ja vihreä) tyttönen, joka tulee hyvin toimeen toisten simien kanssa. Tietysti toisinaan arkeen sattuu kurjempiakin juttuja, kuten kouluarvosanoista stressaaminen ja pelottavat isovanhemmat.

"Pääsinpä pusuttelemaan ennen yliopistoon lähtöä, jipii!"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Corbettia.