Kuten me kaikki tiedämme, Kasan soolo-lc:tä voi lukea Kasan blogista. Fikun soolo-lc:stä ei kuitenkaan tehdä tarinaa, ja hänen soolo-lc:nsä tapahtuvat jäävät pimentoon. Se ei ole reilua. On aika korjata moinen vääryys!

Oikea syy kirjoitukselle on, etten osannut valita perijää! Esittelen siis perheeni alkutaipaleen rajun kohdan, minkä jälkeen esittelen perijäehdokkaat. Halukkaat voivat sitten auttaa ja äänestää suosikkiaan kirjoituksen lopussa. Todennäköisesti teen perijän elämästä jonkin katsauksen joskus myöhemmin.

nVCgPeZ.jpg
Kaikki alkoi tästä naisesta: Emily Timanttikalliosta. Hän halusi elää villinä ja vapaana, kerätä mahdollisimman monta rakastettua ja saavuttaa ravintola-alan huipun. Kaksi toivetta toteutuivat. Emily ei elämänsä aikana sitoutunut kehenkään. Hän synnytti kolme lasta ja on onnistunut kasvattamaan nämä jo aikuisiksi saakka. Kullakin heistä on eri isä. Emily sai vanhuuspäivinään potkut ravintola-alalta, joten elämäntavoite jäi saavuttamatta. Tietenkin myös muita vastoinkäymisiä on päässyt käymään...
5fEgF85.jpg
Luonnollisesti yksinhuoltajan on kutsuttava lastenhoitaja, sillä rahat olivat tiukilla ja töissä oli käytävä. Lastenhoitajat eivät tapansa mukaan ole luotettavinta sorttia... Hoitoakka jätti erittäin viisaana ruoan savuamaan uuniin, kun hän meni hoitamaan pientä Jonas-vauvaa.
o0TpTzI.jpg
Tulipalohan siitä syttyi. Lastenhoitaja meni kaiken kukkuraksi kiljumaan tulipaloa puhelimen eteen, minkä vuoksi kotona ollut Eleonoora-lapsi päässyt soittamaan apua. Täytyi vain odottaa, että Emily tulisi töistä kotiin, jotta lastenhoitaja lähtisi kotiin ja pois puhelimen tieltä. Eleonoora oli todella väsynyt, ja hän nukkui varmaan pihalla, kun sisällekään ei uskaltanut mennä. Jossain vaiheessa myös lastenhoitaja syttyi palamaan (ivallista naurua), mutta epäonnekseni akka siitäkin selvisi. Kuten kuvasta saattaa päätellä, huonekalut paloivat rajusti. Olin muuten tuona päivänä ostanut jääkaappiin uutta ruokaa, ja sitten nekin menivät.
76mW3WF.jpg
Eleonoora juoksi halaamaan hädissään äitiään, joka koitti lohduttaa pientä tytärtään.
-Kyllä me tästä vielä nousemme, äiti lupaa, Emily kuiskasi ja rutisti tytärtään. Oikeasti hän ei itsekään tiennyt, mitä olisi tehnyt, mutta hänen täytyi olla vahva, ettei Eleonoora säikähtäisi enempää. Lastenhoitaja ei korvannut mitään, vaikka hänen takiaan kaikki oli säpäleinä.
DSf1gbE.jpg
Emilyn ei auttanut muu kuin nukuttaa tyttärensä ja mennä siivoamaan huonekalut. Tulevaisuus pelotti. Uusien huonekalujen ostossa rahat menivät todella vähiin. Emilyn täytyi vain työskennellä entistä kovemmin. Seuraavana päivänä lastenhoitaja saapui, ja ennen Emilyn palkan tuloa lastenhoitaja alkoi valittaa, ettei nyt olekaan varaa maksaa hänelle palkkaa. Niinpä hän meni varastamaan jonkin kalusteen, vaikka juuri eilen hän oli polttanut talon tavarat

Pelikokemuksen jälkeen olin todella vihainen. Suurimmaksi osaksi sen takia, miten epäoikeudenmukaisia lastenhoitajan tekoset olivat. Kyllä, tunnen myötätuntoa rakkaita simejäni kohtaan. Osasin kyllä hetken arvostaa omaa yhteiskuntaa, kun ei täällä tuollaista voisi lavastamatta päästä sattumaan. Peliin tuli kyllä haastetta. Olihan tuo mielenkiintoinen kokemus.
----

Se siitä rankkojen kokemusten lesoilusta, eiköhän ole aika esitellä äänestysehdokkaat!
QWbFCxu.jpg
Vasemmanpuoleinen nainen on nimeltään Eleonoora, joka äskeisissä tapahtumissa oli lapsi. Jonas on kasvaneena takana vihreässä urheiluasussa, ja oikeanpuoleinen sim on Vappu-niminen.
zyG2BGA.jpg
Eleonoora on äitinsä tapaan kuin magneetti, joka vetää puoleensa miespuolisia simejä. Monet miehet haluavat saada hänen huomionsa ja esitellä taitojaan. Eleonoora tapailee miehiä mielellään hetken, kunnes hän kyllästyy näihin ja etsii uutta seuraa. Uusi mies ilmaantuu aina sopivasti vietäväksi. Eleonoora hankki muutenkin paljon ystäviä, ja hänestä tuli kampuksen kuningatar!
czjqilk.jpg
Photoshopattuja kuvia!
gXXyeBv.jpg
Tämä vihreäpaita oli sinnikäs. Hän toi ruusuja ja koitti soitella useamman kerran treffeille, mutta Eleonoora ei halunnut lähteä. Hän oli kyllästynyt mieheen, ja lisäksi oli riskialtista käydä Stadissa treffeillä. Ties vaikka kuka rakastettu sinne juoksisi. Vappu oli hiukan huolissaan, kun hän havaitsi saman miehen useaan kertaan ovella yöaikaan.
wztT1eY.jpg
Eleonooralla oli eniten hankaluuksia opintojen kanssa. Hän viitsi harvoin opiskella taitopisteitä etukäteen, joten eri opintopisteiden/kurssien (mitä siellä onkaan .-D) suorittamisessa tuli hiukan hankaluuksia toisinaan. Taustalla näkyvät myös Jonas ja hänen tyttöystävänsä Jemina.
BOxmSSQ.jpg
Jonasin ja Jeminan rakkaus ei sammunut ollenkaan yliopiston aikana. He kävivät lähes päivittäin treffeillä Stadissa tai Jonasin kotona. Lopulta Jonas kosi tyttöystäväänsä, ja pari suunnittelee muuttavansa yhteiseen taloon yliopiston jälkeen.
ev32jtW.jpg
Jonas hoiti kouluhommansa suostuttelemalla muita. Hän pärjäsi opinnoissaan muiden ansiosta hyvin. Erityisen hämmentävää oli, kun lehtoria sai suostuttelemaan tekemään Jonasin esseen! Miten jollain lehtorilla voi olla niin alhainen moraali, että suostuu moiseen?!
z4btwpc.jpg
Jonas on myös melkoinen hikke rikollisuusuran taitopisteissä eli mekaniikassa, kunnossa ja luovuudessa. Hän käytti vapaa-aikansa opiskeluun. Hän ehti maksimoida unelmauransa taidot yliopiston aikana. Jonas kirjoitti myös menestysromaanin ja antoi pikkusiskolleen Vapulle jooga-tunteja.
YrZHCze.jpg
Vappu puolestaan oli innostunut pelottavan paljon kaikenlaisesta opiskelusta. Hän kurkisteli joka päivä teleskooppiin, minkä takia hän tuntee nyt Kreivi Capulan -100 suhdepalkissaan. Vappu on erityisen siisti, ja hänelle jäi useita kertoja noita saippuajuttuja jumiin yliopiston aikana suihkun jälkeen!
CjXCRBt.jpg
Vappu pärjäsi opinnoissaan erinomaisesti, yliopiston päätyttyä hän sai 5:n arvosanaksi ja laudaturin opinnoistaan! Kovaa työtä sellainen suoritus kuitenkin vaati. Vappu kirjoitteli jatkuvasti lopputöitä ja esseitä pitääkseen arvosanansa korkealla. Pienessä talossa oli myös paljon häiriötekijöitä (kuten kuherteleva sisko ja stereo), mikä vaikeutti entisestään oppimista. Silti kaikesta, mitä Vappu teki, tuli täydellistä.
eYBf0m2.jpg
Vapulla oli ihailijoita, mutta nainen itse ei ollut kiinnostunut hankkimaan itselleen poikaystävää. Olihan imartelu toisinaan ihan mukavaa, mutta Vappu halusi mieluummin keskittyä opiskeluun.

Kenet siis ottaisin perijäksi? Äänestä suosikkiasi. Eniten ääniä saanut voittaa! Jos joidenkin henkilöiden välille tulee tasapeli, niin arvon nopalla perijän. Tietenkin olisin voinut arpoa alunperinkin, mutta näin perijän valinnasta tulee jännempää! .-D En tajunnut ottaa mitään tietoja ylös, joten laitan vain tiedot, jotka muistan ulkoa!
sb6CYFb.jpg
Nimi: Eleonoora
Tavoite: romantiikka
Elämäntavoite: löysäilyuran huippu
FfENf6p.jpg
Nimi: Jonas
Tavoite: mammona
Elämäntavoite: rikollisuusuran huippu
9j7TNox.jpg
Nimi: Vappu
Tavoite: tieto
Elämäntavoite: kohottaa 7 taitoa huippuunsa

Kaikki vaan äänestämään!