Kommenttikisaan osallistuu jokainen, joka jättää kommentin johonkin tarinoistani, joita ovat Iloliemi, Taikapöly, Camp Rock. Pidän Iloliemestä ja Taikapölystä kisaa erikseen, sekä kaikkien tarinoideni yhteenlasketut kommenttien määrät. Kommentoiminen siis kannattaa! .-)

Jotta kommentti lasketaan mukaan kilpailuun, sen on oltava kunnollinen. Hyvässä kommentissa puhutaan osassa tapahtuneista asioista. Pituudella ei kuitenkaan ole väliä.  Alempana on vielä tarkemmin tietoa kilpailuun kelpaavista kommenteista. .-)

Pisteitä ei heru

  • Jos kommentti ei liity osaan mitenkään: (Linkitätkö tarinani?) (Minulla uusi osa) (Kuvat ei näy!) (Missä osa viipyy?) 
  • Jos kommentoi yleisesti tarinaa: (Iloliemi on hieno lc) (Ihan tyhmää, kun Taikapöly ei ole keskiaikainen rkc) 
  • Jos kommentoit cboxiin osasta: (En nyt ehdi kommentoida, joten laitan nyt nopeasti tähän boksiin. Kiva osa. Mahtavaa, kun Petrakin kuoli!)
  • Jos kommentoit samaan osaan useamman kuin kerran (1 piste/osa): (1. kommentti) Kiva osa. päläpäläpälä... (2. kommentti) Ainiin! Unohdin! päläpäläpälä...

Kilpailujen ajankohta vaihtelee. Iloliemellä pidän kommenttienkatsajaiset aina LC:ni synttäreillä (1.9. tai joskus lähipäivinä). Katson nyt, milloin saan aina Taikapölyssä kisan aikaiseksi. .-) Tämä kilpailu on kuitenkin koko ajan voimassa, joten osallistuminen on mahdollista milloin vain. .-) Muistathan ilmoittaa myös tarkasti, kun vaihdat nimimerkkiä, jotta saat käyttöösi myös vanhat kommenttiedut uusien rinnalle. .-)

Kommentoimisiin! .->