Selasin koko Storytellingin läpi (, joka sisälsi 10002 kuvaa), mutten silti löytänyt sieltä etsimiäni kuvia, joita tämän jutun tekoon olisin tarvinnut. Tällä kertaa tiedossa on siis vain tekstipläjäys mielenkiintoisesta tapauksesta, jossa simini tapasi taksikuskin!

Sakari Laakso kutsui eräänä päivänä ystävänsä kylään. Kaveri kysäisi, saako hän tuoda ystävänsä mukanaan ja suosiotavoitteisena siminä Sakari halusi mielellään tutustua uusiin simeihin, joten hän antoi luvan. Sakarin kaverin ystäväksi paljastui taksikuski Doris Pelkonen! Koska Sakarilla oli meneillään juhlat, Dorista ei tarvinnut erikseen tervehtiä. Dorikselle ei kuitenkaan saanut tehdä mitään, mutta naikkonen jäi silti hengaamaan tontille: katsomaan telkkaria ja syömään ruokaa, jolloin Sakari tapasi naisen, kun he keskustelivat yhdessä ruokapöydässä. Juhlien jälkeen Sakari soitteli Dorikselle ja hankki tästä ystävän. Koitin kutsua Dorista vielä kylään, ja hän saapuikin tontille asti, mutta tervehtiminen ei tällä kertaa onnistunut. Dorikseen ei saanut suorittaa toimintoja. Eipä siinä mitään, oli kyllä mielenkiintoinen kokemus!

Dv5Rt.png
Tässä todistekuva, Doris tosiaan tuli Sakarin ihmissuhteisiin!

Siinä tämän päiväinen kertomus. Onko teillä käynyt vastaavanlaista? Voi muitakin kummia tapahtumia kertoa, jos innostaa. .-)

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png