Päivän joululaulu: Janne Tulkki - Joulu lapsuuden
http://www.youtube.com/watch?v=FeX3s84DEIE

PP: Fiilistele lapsuuttasi kauppojen leluosastoilla.

Tänään valmistelemme joulukuusen koristeiksi kivoja palloa. Jos sinulla ei ole mielessäsi mitään lahjaa vanhemmillesi, väsää nopeasti ohjeeni mukaisia palloja. Näytät sitten siltä, että olit alun perin suunnitellut lahjan, ja vanhemmat ilahtuvat! Eikä muutama koriste lisäksi nykyiseen lahjaasi kuusta kaada.
8Xed3GP.png
Tarvitset:

  • styroksisia palloja
  • tusseja/ kimalleliimaa/ maalia ym. koristeluvälineistöä
  • neula ja lankaa


UT22fCN.png
Ennen koristusten tekimistä kannattaa kiinnittää naru valmiiksi. Kuvani ovat aika epäselkeitä, mutta keksi oma tapa toteuttaa, jos et saa kuvistani selvää. Ideana on kuitenkin muodostaa lenksu, jonka avulla koristeen saa kuuseen kiinni.
Vedä neulalla pallon lävitse, ja solmi irtopäät yhteen tavalla tai toisella.
5uYqlgx.png
Koristelun aika! Tee kaikkea, mitä keksit omien tarvikkeidesi varassa. Minulla oli käytössä vain tusseja, mutta niiden sijaan voit myös maalata pohjan. Aloita suurien pintojen värjäämisestä ja etene yksityiskohtiin vasta lopuksi. Muista antaa jokaisen kerroksen kuivua. Itse levitin vielä kimalleliimaa tussauksien lisäksi.
4ODlLjn.png
Tässäpä kuva valmiista tuotannosta. Muista, ettei mikään korvaa itsetehtyä, vaikka kaupasta saattaisikin saada hienompia koristeita vähemmällä vaivalla. Itse tekemällä saa kuitenkin aivan ainutlaatuisia ja yksityisiä koristeita.
BcjMl5L.png
Jos sinulla on seuraavana päivänä jokin juhla tai tärkeää menoa, kannattaa askartelu jättää myöhemmäksi, sillä siinä sotkeentuu helposti sormet.

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png