Jo toinen Taikapölyyn liittyvä kilpailu on käynnistymäisillään parhaillaan! Tällä kertaa idearikkaat ja luovat ihmiset pääsevät toteuttamaan itseään! Kilpailutehtävänä on luoda Taikapöly-tarinaani sim-nainen, joka sitten pääsee mukaan tarinaani merkittävään rooliin. Aluksi kokonainen simin luominen voi kuulostaa hurjan isolta projektilta, mutta innostuessaan kaikki tulee menevän helpommin kuin voisi uskoakaan! Osallistuminen ei edes vaadi aiempaa lukukokemusta Taikapölystä, Henkilöesittelyn läpiselaaminen riittää. .-) 

 
Tehtävänäsi on siis luoda iältään aikuinen nais-sim, jolla tulee olla jokin tietty erityisvoima, kuten kaikilla muillakin Taikapölyn nais-asukeilla tavallisia simejä lukuun ottamatta. Voimaksi ei kannata valita samaa kuin jo nykyisillä taikapölyläisillä (paha, aurinko, jää, vesi, kasvi). Voima voi olla ihan mikä tahansa. Mitä omaperäisemmän ja yllättävämmän voimavaran löydät, sen parempi. Sama pätee myös kasvonpiirteissä. Älä ota pelkkää valmisnaamaa, vaan muokkaa ja tee persoonallinen sim. Kannattaa myös katsoa nykyisiä taikapölyläisiä. Useat simini on muokattu valmiskasvoista, joten yritä aloittaa oma muokkaamisesi jostain muusta valmiskasvosta tai sekoita erilaiset piirteet niin, ettei alkukasvoa huomaa. Älä valitse ensimmäiseksi mieleesi ilmaantuvaa ideaa, sillä sellaiset ideat saattavat tulla muillekin mieleen. Pohdi syvällisesti, millaista voimaa ja ulkonäköä Taikapölystä puuttuu, ja olet pian jo voittanut. Voit myös halutessasi ottaa jonkun tarinasi simin, muokata häntä esimerkiksi uudella iholla ja hiustyylillä. Muista kuitenkin, että ulkonäön ja voiman tulee liittyä toisiinsa! Älä tee mustiin pukeutuvaa auringonhallitsijaa. 
 
Kilpailuun osallistut luomalla simin ja lähettämällä hänestä kuvan minulle
([email protected]) 5.3. mennessä. Sen jälkeen minulla on muutama päivä miettimisaikaa ja 10.3. julkaisen voittajan. Voittaja-simin tekijä lähettää minulle sähköpostissa luomuksensa. Alempana lisää ohjeita simin lähetyksestä. Palkinnoksi voittaja saa mainetta ja kunniaa sekä tietysti sim-luomuksensa Taikapölyyn seikkailevaan melkoisen merkittävään rooliin. Osallistuminen siis kannattaa!
 
Tässä vielä lisää ohjeita:
 
Osallistuminen
  • Kuvaksi kelpaa naamakuva. Halutessasi voit ottaa kuvan asustakin, mutta se ei ole välttämätöntä
  • Älä keskity tunnelman luomiseen taustalla tai kuvanmuokkauksiin. Niillä ei ole merkitystä. Tietenkin saat tehdä kaiken huolella, jos siltä tuntuu
  • Kirjoita henkilöstäsi pieni esittelypätkä, jossa kerrot simin nimen, erikoisvoiman sekä pienehkön historian kuvauksen ja miten hän lopulta päätyi Taikapölyyn. Tietoja käytetään tarinassa hyväksi!
  • Ennen kuin osallistut, mieti ja kokeile, millä tavalla mahdollisen voiton kohdatessa lähettäisit minulle simisi. Lisää vinkkiä alhaalla.
 
Simin lähettäminen (tämä tehdään kilpailun ratkeamisen jälkeen, mutta mieti jo valmiiksi!)
  • Helpoin tapa taitaville on laittaa sim ladattavaksi rar- tai zip-tiedostoksi, jos taitoa löytyy! Itse en osaa neuvoa. 
  • Voit luoda simin bodyshopissa ja antaa sen minulle package-tiedostona, mikäli sinulla on vain/vähemmän seuraavia lisäosia ja kamasettejä: (Yliopisto, Yöelämää, Lemmikkielämää, Vuodenajat, H&M- ja teinien kamasetti) Muuten en saa simiäsi auki lisäosan puutteen takia.
  • Voit myös hyödyntää tätä ohjetta ja SimPeä. 
  • Jos mikään ylläolevista toiminnoista ei onnistu, voit tietenkin tehdä minulle "luomisohjeet" klikkaus klikkaukselta. Kirjoitat siis muistiin jokaisen painalluksen ja tekemäsi muutoksen. Huom. älä käytä vetojuttua! Sinun täytyy laskea, montako painallusta teit johonkin tiettyyn nenään ja mitä teit seuraavaksi. Kökköähän se on, mutta ainakin pystyt osallistumaan teknisten taitojen puuttuessakin!
  • Simin lisäksi mukaan täytyy lastata tieto simin tavoitteesta, mieltymyksestä, luonteesta ja ladattujen osien linkeistä (hiukset, vaatteet, iho, silmät...) Mikäli jokin kohta ei onnistu, joudun arpomaan randomin piirteen, ja simistä tulee aivan erilainen kuin tarkoitus oli. Voin myös vaihtaa valintaa, jos lähes mitään ei ole tiedossa!
 
Aloita työskentely ja eteenkin suunnittelu ja pohtiminen heti, sillä aika menee nopeammin kuin osaa arvatakaan, ja olisi sääli, jos jonkun hyvä näkemys ei pääsisi tarinaan sen takia, että aloitti työnteon liian myöhään. Älä kuitenkaan turhaan hoppuile ja tee kaikkea ensimmäisenä päivänä, sillä parhaat ideat muotoutuvat ajan kuluessa ja useiden öiden nukkumisen jälkeen.
 
Eli, voittajaksi päätyy kaikkein omaperäisin ja persoonallisin sim, jolle on luotu hyvä persoonallisuus ja huikea menneisyys. Älä tyydy vähään, vaan yritä tavoitella jotain vieläkin parempaa. Hyvä idea voi olla myös yksinkertainen. Ja äläkä tämän projektin takia menetä muuta elämääsi, äläkä stressaa. Jos sinun huippuideaasi ei voitakaan, niin jonkun toisen sitten. Ja sinulla on mahdollisuus seuraavassa kisassa. 
 
Toivottavasti mahdollisimman moni onnistuu. Jos tulee monia huippuehdotuksia, saatan keksiä useammallekin simille käyttöä. ,-)
 
Kerrataan vielä tehtävä:
  1. Luo sim.
  2. Ota hänestä kuva.
  3. Lähetä kuva osoitteeseen [email protected]
  4. Kilpailuaika on 5.2-5.3.2012.
 
Onnea kisaan! .-)