Päivän joululaulu: Ariana Grande - Last Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=XlDO3xf-_J0

PP: Pukeudu tontuksi ja mene hyppelehtimään naapurin ikkunan juurelle.

Tänään viihdytän teitä hauskalla testillä. Suhtautukaa tuloksiin leikkimielisesti ja pitäkää hauskaa!

Ohjeet: Vastaa jokaiseen kysymykseen valitsemalla jokin annetuista vaihtoehdoista. Jos mikään vastausvaihtoehto ei kuvaa sinua, voit hypätä kysymyksen yli tai valita edes vähän sinua miellyttävän kohdan. Avaa testiä tehdessä vaikka Wordi tai muistio, jonne voit merkata valitsemasi symbolit muistiin! Eiköhän sitten siirrytä kysymyksiin:

1. Millainen asema sinulla on luokkalaistesi keskuudessa?
Toimin eräänlaisena lahjavarastona, ja minulta saa kaikenlaista.
 Olen kamala kyylä ja usein perillä luokkalaisteni asioista paremmin kuin he itse...
Joudun usein luokan syrjimäksi silmätikuksi erikoisen pukeutumistyylini vuoksi.
Autan ja neuvon kaikkia parhaani mukaan.

2. Luonteeltasi olet...
 antelias/hyväntahtoinen
utelias/toimelias
 ystävällinen/puhelias
omaperäinen/johtamiskykyinen

3. Paha tapasi:
 Valvot myöhään.
 Sinun on aina saatava tietää kaikki kaikesta. Välillä saat muut hermostumaan sen takia.
 Juoruilet. Et osaa pitää luottamuksellista tietoa sisälläsi.
○ Tarvitset kauheasti vakuuttelua tunteaksesi itsesi taitavaksi.

4. Ammatti, jossa voisit kuvitella työskenteleväsi olisi...
 sairaanhoitaja/puhelinvastaaja/malli
 yrityspomo/koemaistaja/lentäjä/julkkis/nuohooja
 autonkuljettaja/sähköasentaja/vaatesuunnittelija/matkaopas
 alainnen/toimittaja/tutkija/luonnonsuojelija

5. Mitä et halua, että muut saavat selville sinusta?
 Pitkävihaisuuttasi ja sitä, että kohtelet tyhmästi käyttäytyviä huonosti.
 Sitä että nautit toisten pelottelusta.
  Kuljet välillä salaa ilman vaatteita.
 Vakoilet naapureitasi/kuuntelet salaa toisten puheita.

6. Mitä tavaroita kannat tyypillisesti mukanasi?
 Megasuurta laukkua joka on täynnä kaikenlaista.
 En lähtisi minnekään ilman muistivihkoa ja kynää.
☺ Minun päältäni löytyy aina jotain valkoista.
 Taskulamppua, jotta näen kulkea pimässä.

Kun olet huolella harkinnut vastauksesi ja sinulla on laskettuna, mitä symbolia keräsit eniten, voit lukea alhaalta symboliasi vastaavan kuvauksen:




Eniten 
O4zBx4e.jpg
JOULUPUKKI
Olet aivan kuin joulupukki. Sinut tunnetaan hyväntahtoisena ja kilttinä persoonana, ja anteliaaksikin monet ovat sinua sanoneet. Sinulla on kuitenkin omanlainen moraalikäsityksesi, ja luot ihmisistä mielipiteitä juorujen ja ensivaikutelman perusteella. Muista, että ihmiset voivat muuttua! Sinussa on johtajanainesta ja muut kunnioittavat sinua.

Seuraava tekstipätkä on peräisin wikipediasta: Joulupukki on hyvä ja kiltti kuvitteellinen mieshahmo, joka tuo jouluna lahjoja. Joulupukin on sanottu asuneen tonttuineen Korvatunturilla, tai jossain kaukana pohjoisessa, luokse pääsemättömien erämaiden takana. Hän käyttää kulkuvälineenään porovaljakon vetämää rekeä. Monien perheiden perinteeseen kuuluu, että lapset kirjoittavat Joulupukille kirjeitä.

Eniten 
nR5ctfl.jpg
TONTTU
Sinulla on paljon yhteistä joulutonttujen kanssa! Olet utelias ja saatat vakoilla salaa muiden puuhia, minkä ansiosta olet perillä melkein kaikesta ympärilläsi tapahtuvasta. Harkitse tarkkaan, mitä kuulemaasi kerrot eteenpäin ja mikä kannattaa pitää omana tietonasi. Pidät kirjoittamisesta ja sinulla on aina muistilehtiö mukanasi, jotta voit milloin vaan raapustaa ylös milloin mitäkin.

Seuraava tekstipätkä on peräisin wikipediasta: Joulutontut ovat useimmiten hiippalakkipäisiä pikkuihmisiä. Joulutontut mielletään joulupukin apulaisiksi, jotka tekevät lahjoja lapsille. Joulutonttujen kerrotaan tarkkailevan piilopaikoistaan lapsia selvittääkseen, ovatko nämä kilttejä.

Eniten 
pd56zcY.jpg
ENKELI
Muistutat enkeliä Raamatun joulukertomuksista. Saat välillä hämmennystä aikaan ja ihmiset kummastelevat puheitasi mutta huomaavat lopulta, että sinä olit oikeassa. Olet kaunis ja siro, ja soveltuisit piirteidesi ansiosta mainiosti vaikka malliksi, mutta sinulle on tärkeää myös toisten auttaminen.

Seuraava tekstipätkä on peräisin wikipediasta: Enkeli on Raamatussa ja Koraanissa Jumalan tahdon ilmoittajana esiintyvä taivaallinen henkiolento. Enkelit toimivat Jumalan sanansaattajana, jolloin enkelit tuovat ihmisille ilmoituksia Jumalalta.

Eniten 
KIw9I7m.png
PETTERI PUNAKUONO
Kaksoisolentosi on ehdottomasti poro nimeltä Petteri Punakuono! Joudut välillä ikävän huomion kohteeksi poikkeavuutesi tai huomiota herättävän pukeutumisesi vuoksi, mutta tulet vielä löytämään oman paikkasi ja saamaan arvostusta omana itsenäsi. Kaikenkaikkiaan olet valoisa persoona!

Seuraava tekstipätkä on peräisin wikipediasta: Laulussa Petteri Punakuonon nenä loistaa pimeässä punaisena valaisimen tai lampun tapaan. Yleensä Punakuono kuvataan yhtenä etummaisista poroista ja johtajaporona joulupukin rekivaljakossa, laulun sanojen mukaan siksi, että hänen kuononsa loiste toimii tietä valaisevana ajolyhtynä pimeässä talviyössä.

Toivottavasti tykkäsitte! Kertokaa ihmeessä, keneksi testin perusteella tulitte!

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png