Nonniin, tässä olisi tarjolla tämmöinen haaste.

Säännöt: Tässä haasteessa on ideana, että pelataan ihan normisti, mutta on tiettyjä ohjeita, joita tulee noudattaa. Haaste käy sekä kakkoselle, että myöskin kolmoselle.

Kiitokset: Olen tehnyt ohjeet yhdessä Springin kanssa, joten hänelle suuri kiitos avusta <3 Lisäksi haluan kiittää Seppoa, jolta sain idean tähän haasteeseen, kiitos hänelle myös. :) Talonrakennus & sisustus-ohjeista lähtien aputoverinani on toiminut C i e s s e (Ciesse).

Ohjeet: Kuten jo mainitsinkin, ohjeiten teossa minua avustivat Spring ja Ciesse. Ohjeet kannattaa kirjoittaa jollekin paperille, jotta ne muistaa. Etene mielellään kohta kerrallaan järjestyksessä, paitsi jos jossain kohtaa mainitaan, että saa jatkaa eteenpäin tjms. Ohjeissa on paljon joustavia kohtia, mikä takaa sen, että sinun haastesi ei varmasti ole samanlainen kuin kaverisi, mutta silti niistä löytyy yhteyksiä. Aika jännää... Joo, ja sitten vaan ohjeita katomaan. --->

HUOM! Jos et pysty toteuttamaan jotakin kohtaa esim. lisärin, ladattujen tai pelin ongelman vuoksi voit yrittää korvata asian jollan saman tapaisella jutulla, tai sitten hypätä sen kohdan yli kokonaan.

Simin luominen: Luo yksi sim aloittajaksi hänen/hänella tulee olla...

  1. nimessä B -kirjain
  2. nainen
  3. vaalea iho
  4. mustat ja lyhyet hiukset 
  5. vihreät silmät
  6. hassu nenä
  7. isot korvat
  8. raju meikki
  9. koru
  10. silmälasit
  11. kynnet
  12. vaatteissa jotain keltaista (joka asu)
  13. hame kaikissa asuissa
  14. mammona tavoite
  15. sottapytty
  16. ilkeä

Talon rakennus & sisustus: 

  1. Tontin koolla ei ole väliä, valitse mikätahansa.
  2. Rahakoodeja saa käyttää niin paljon kuin haluaa, huom. familyfunds-koodia ei saa käyttää.
  3. Talossa pitää olla neljä kerrosta (perustaa ja kattoa ei lasketa, kellari lasketaan).
  4. Yhden huoneen koko on oltava 3X5.
  5. Käytä ovien sijasta ovenkarmeja.
  6. Talossa saa olla vain 10 ikkunaa
  7. Taloa täytyy ympäröidä lampi, johonkin kohtaan tulee silta, josta simit pääsevät kulkemaan toiselle puolelle. Sillan rakennusohjeen voit käydä lukemassa täältä.
  8. Joka huoneessa on oltava jotain pinkkiä (iso tai pieni juttu).
  9. Ei saa käyttää valkoista väriä.
  10. On ostettava vähintään 6. maxis-huonekalua.
  11. Ei saa ostaa vessanpönttöä (yhteisötonteilla saa käydä vessassa).
  12. Täytyy ostaa kolme taulua
  13. Hanki akvaario tai kalamalja


Ohjeita tulossa lisää... Huomaa, ettet voi pelata enempää simin luonnin jälkeen, sillä ohjeet eivät ole valmistuneet!!

ps. Käy katsomassa, miten simssiliinin simin elämä sujuu!

Että sellainen haaste. Mitäs tykkäätte? Aijotteko kokeilla? Ja olisin todella kiinnostunut minkälaista se teidän pelaamisenne olisi, joten jos vain haluatte, saatte lähettää sähköpostiini kirjoittamaanne juttua siminne elämästä. Voisin julkaista niitä tässä. Yhteistyö olisi myös mahtavaa, jos haluatte auttaa vaikka sääntöjen keksimisessä! Voitte lähettää kirjoituksianne ja ideoitanne sähköpostiini: [email protected]

Ohjeita kirjoitusten lähettämiseen:

  • Jos olet vuodatuksen käyttäjä, ottaisin vastaan mieluusti kirjoitukset koodi muodossa. Eli se käy näin: kirjoita juttu valmiiksi ihan normisti. Sitten siinä kirjoitusten yläpalkissa kun on noita kaikkia toimintoja (mm. fontin muoto,koko, väri, tekstin asettelu... ymmärrät varmaan?) niin paina Koodi -painiketta, jolloin eteesi ilmestyy kirjoituksesi koodi muodossa. Kopioi se talteen, ja liitä suoraan sähköpostiin ilman mitään liitetiedosto juttuja.
  • Jos taas et ole vuodatuksen käyttäjä, ei sinun tarvitse liittyä vain tämän jutun takia. Otan vastaan myös liitetiedostoja. Ongelmana vain on, etten tiedä kuinka koneeni suostuu avaamaan niitä, ja olen muutenkin huono kaikissa tämmöisissä jutuissa.. Mutta yritän kuitenkin.


Juu, tässä kaikki tällä erää.. Saa kommentoida. .-) 

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png