Osia kuvatessa jää aina yli muutama kuva, se joko unohtuu tai osan pituuden vuoksi jotain on jätettävä pois. Tässä jokunen kuva Iloliemen ja Taikapölyn ylijämäkuvista.
Sunien Antti kasvoi. .-) Pojun ilme oli niin ihana, että oli pakko ottaa kuva, vaikka yleensä en ota kuvia ennen muodonmuokkausta kasvun jälkeen.
Hurmaava kuva eräästä Sunien vauvasta. Harmi, etten muista enää, kenestä. .-D
No, taas Suneista kuva. .-D Vaihtoehtoinen kuva Sunien esittely-kuvaksi, mutta päädyin siihen toiseen, koska Aurora teki yllättäen kivemman asennon (sadetta katsellessa).
Hiiren vammaillessa pelaamisesta ei tule mitään. Tässä yksi kuva siitä todisteena. Juuri, kun olin nappaamassa kuvaa, alkoi hiiri itsellään painella oikeaa painikettaan, jolloin kuva kulma meni pilalle. Tässä oli ilmeisesti tarkoitus ottaa lähi kuva Jasminasta, mutta tällainen oli lopputulos.
Ai että siitä syntyy hauskoja kuvia, kun kaksi simiä seisoo päällekäin.
Mahtavaa Kasa, seinät ylös kuvatessa!!
Päivin lumiriemu -kuva ei tarinaan päässyt, sillä tyttöhän oli juuri huolissaan kasvien kärsivän liiasta lumesta, eihän siitä silloin sovi iloita?
Aika monetkin Taikapölyn simit käyvät töissä, en vain kerro sitä tarinassa. ,-) Jasminan valkea tukka muuttuu mustaksi laama-pipoa käyttäessä. .-o
Ahven ja Johanna ovat tunteneet toisensa näköjään jo lapsina, yllätys minullekin, en yhtään muistanut!
Tämä oli jotenkin huvittavaa: Peter Pilvilinna soitti Mikalle, ja samaan aikaan saapui Merithaimenten tontille. .-D Tosi aitoa joo..
Tämän piti olla muisto kuva Petran ihmissuteudesta, mutta unohdin sen kokonaan tarinasta. .-< No, muistelkaamme niitä aikoja nyt. <3
Lilja sekosi ja luuli olevansa lamppu. .---D
Jessikan ja Juulian koulupäivästä kuva. Se jäi yli kai siksi, että se oli niin kaukaa kuvattu, tai niin Fiku ainakin muistelee. .-D
Jonna ja Fiona tuomitsivat Iloliemet jo ennen kuin rehtori oli edes lellinyt heitä. Muistaakseni Jessika vaihtoi koulupukua ylleen, ja tukki samalla tien. Jonna alkoi heti osoitella halventavasti Jessikaa ja Juuliaa päin. .-p Rehtorin vierailusta Ilolienten taloon jäi vaikka kuinka monta kuvaa yli, mutta kuvia oli pakko jättää pois, jotta osa saatiin mahtumaan n. 50:een kuvaan. Muutama kuva Iinan viimeisestä unesta ilman muokkauksia. Uskokaa tai älkää, mutta en lisännyt tuota pilveä itse, se tuli siihen pelissä valmiina! Voi, katsokaa, miten kantamami hymyilee. .'--)
Urmas ja hänen ilmeensä. Repeilen tälle. x---D
Juulia intoilee kympin todistuksestaan ja juoksi sängyn läpi. .-o
Tässä kuva, jonka alkuperää en muista. Jotenkin se miellytti silmää, ja päätin ottaa sen mukaan näitten kuvien joukkoon. .-->
Minun oli kai tarkoitus tehdä jonkinlainen kuva hommeli, johon tulisivat perijät puolisoidensa kanssa, mutta jostain syystä jätin sen tekemättä. Tämä kuva kuitenkin olisi siihen tullut. Ihanaa Iina, haisevana siinä vaan posettaa. x-D Voisin vähän miettiä, ennen kuin kuvaan...
Petra pottailemassa. .---3 Minua ärsytti suunnattomasti, kun tämä kuva hukkui jonnekin, eikä se päässyt tarinaan. >.-/ No, tänne sentään pääsi. ,--)
Tyhmiä kuvausmokia, joiden takia hienot kuvat joutuivat jäämään pois Sunien osasta. .-(

Otin kuvan huvikseni, enkä keksinyt sille käyttöä. Neri nukkuu silmä auki. .--D

Pottailua. .->

"Toi on ihan seko", ajatteli Vimpula-koira Jennan sekoilua tuijottaessaan. .-D

Alun perin näiden kuvien kanssa piti kertoa Juulian tyylimuunnoksesta pinkimpään suuntaan, mutta sainkin tyylit kerrottua toisella tavalla. .-)

Pieni loogisuus-moka: Hauki ja Ahven tulivat väleihin vasta Hauen tapeltua murtovarkaan kanssa. Tappelussa syntynyttä leukasotkua ei kuitenkaan ole tässä kuvassa. .-D

Kiva ilme. .---D

Xaldin pyysi minua kerran ottamaan kuvan Taikapölystä, ja päätin julkaista sen täälläkin. Bongaatteko kunkin perheen asunnon? Rannassa taitaa ainakin olla tsunami tai tulva, kun vedet noin vellovat yli alueidensa. .---D

Kuva Auroran "hautapaikasta".

Kiva tapa Peter, säästäähän tuossa kieltämättä aikaa. .--D

Johannes kaivaa nenäänsä soitellessaan. .---D 

Kuka pysyi vakavana tämän kuvan jälkeen? .-D Johanna vähän sekoilee.

Kiva kuva, mutten löytänyt sille osuutta tarinassa. .-( Onneksi Jääpuikon pojat osaavat bilettää silti! .-D

Tämän kuvan piti tulla osaan, kunnes keksin paremman juonen. Murtovarkaasta tuli Pekon sisko!

Kiva "taputusleikki" Jamesin ja Pekon versiona. .-D

Lumiana ei selvästikään ole toivottu vieras! Jo nyt on, kun bussin oven läpi täytyy tulla!

Tässä kohdassa minun piti alunperin laittaa Jessika ruikuttamaan Iirolle, kuinka Armas jätti Jessikan. Iiro ei kuitenkaan säälinyt Jessikaa, sillä tämä itse oli jättänyt hänet aiemmin. Kuvien oton jälkeen muutin kuitenkin mieleni, ja Iiro lähti tarinasta ennen kuin Jessika ehti anella mitään.

Jokin unikuva, joka ei mahtunut mukaan.

Liljan kuulumisia yliopiston jälkeen. Huonosti tuntuu menevän, kun ruoka täytyy hakea toisten roskiksista. .-(

Yhtäkkiä hyppäämmekin Petran yliopistoaikoihin! Tässä on jokin ylimääräiskuva Kohtalokas vessareissu -osasta. 

Vielä löytyy kuva Petran ihmissuteudesta. .-)


Käyttämättä jääneitä kuvia.

Hieno vauvamaha ja iloiset ilmeet. .-D Petra odottaa Jessikaa!

Taitaa jälleen olla ylijäämäkuva. 

Vale-Armas ilmeilee! Koulu-Armas ei koskaan ollut aito yksityiskoulun rehtori. Loin tämän miehen ihan itse, eikä muuten pitänyt ollenkaan niin hilpeitä ilmeitä kuin todellinen Armas!

Ylijäämäkuvia.

Petra tekee omia käsiliikkeitään, kun Uuno yrittää epätoivoisesti saada tuhmia lapsiaan yksityiskouluun. .-D

Ruokahetkiä menneiltä ajoilta. Alempi liittyy Armaan vierailuun. .-)

Köllötellään!

Photobucket
Juuri noinhan sitä toimitaan, kun huomataan maassa makaava tajuton henkilö..
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Nämä kuvat otin eniten kommentoivien palkintokortteja varten, mutta eipä kaikille tullutkaan käyttöä. .-/
Photobucket
Uunolla on omanlaisensa astioiden nostotapa. <3 .-D
Photobucket
Pahis. <3 Pahis on varmaan suosikkikissani Taikapölyssä, aina niin ihanan ilmeikäs ja kuvauksellinen. .-D
Photobucket
Random ylijäänyt kisukuva Paljuloilta.
Photobucket
Hee, osaako kukaan arvata, kuka kuvassa on? ,->
Photobucket
Kustin adoptoidessa Jukan, tuli sossutätikin käymään tontilla, mutta en saanut häntä kunnolla asetettua kuviin (miksi ihmeessä pääsy osto- ja rakennustilaan on estetty adoption aikana??!), jolloin piti hommata random-ystävä hoitamaan sossun virkaa. .-P

Tällainen tämä sitten oli,ihan kivasti kuvia kertynyt. .-D Katsotaan, milloin niitä on tarpeeksi toista satsia varten. .-) Jätä ihmeessä kommenttia, jos selasit kuvat läpi! .-)

figOn.png

M9bUg.png

RLXGr.png