Olen miettinyt joka päivä, että: "Tänään mä teen tän", mutta aina on tullut jotain muuta hömppää, jonka vuoksi tämä aina siirtyi. Nyt kuitenkin vihdoin meinasin tehdä ensimmäisen vinkkini!

Tiedoksi, jos joku ei tiedä: vihersimit tulevat Vuodenajat-lisäosasta ja vampyyrit Yöelämää-lisäosasta.

Photobucket

Voi ei, vihersimisi on juuri muuttunut vampyyriksi! Mikä nyt eteen? Vihersimithän tarvitsevat auringonvaloa elääkseen, mutta vampyyrit kuolevat ollessaan liian pitkään polttavan auringon alla tarpeitten laskeuduttua liian alas. Onneksi simssiliinillä on ratkaisu ongelmaan!

Photobucket

 Vampyyrinä ollessaan vihersimin kolme tarvetta: auringonvalo, vesi ja rakkaus laskevat lujaa tahtia. Vampyyrinarkussa vihersimin auringonvalon-tarve laskee, sillä siellä on pimeää, eikä valo pääse arkkuun. Siksi vampyyrivihersimin onkin siirryttävä pihalle, jossa saa valoa itselleen.


Photobucket

 Pihalla ollessa täytyy tietenkin saada vettä, muutenhan sim kuihtuu ja kuolee. Viisainta on valita väline, josta saa veden nopeasti nousuun, esimerkiksi kylpyamme. Hetken kuluttua veden saanti pääsee nousulle auringosta huolimatta ja mikä parasta, tämä on halpa vaihtoehto, jos simisi rahatilanne ei ole parhaimmillaan.


Photobucket

Jäljellä oleva rakkaus laskee pihalla vielä ikävästi, joten, kun vettä on saatu kasvatettua tarpeeksi, voi sim mennä hetkeksi juttelemaan vaikkapa puhelimeen. Sisällä aurinko ei pääse kiusaamaan vampyyriä niin pahasti, eikä siellä tarpeet laske niin rajusti kuin pihalla ollessa. Seuraa kuitenkin tarkkaavaisesti tarpeita, ettei vesi laske liikaa, sillä kohta on palattava jälleen pihalle kylpemään.


Photobucket

Yksinkertainen ja helpohkompi tapa on kuitenkin panna sim nukkumaan vampyyriarkkuun ja ostaa arkun yläpuolelle kasvilamppu, joka kohottaa auringonvaloa simin nukkuessa. Näin voit pelata päivän katsomattakaan vihersimvampyyriisi ollenkaan ja vahtia muita simejä. Vampyyriarkussa nukkuminen on kuitenkin kallis tapa, sillä sinun on ostettava kallis vampyyriarkku ja sen jälkeen vielä kasvilamppu, joihin köyhällä taloudella ei välttämättä ole varaa.

 

Tässäpä on nyt kaksi tapaa, joilla selviää ihan yhtä hyvin. Suosittelen kuitenkin edes kokeilemaan tuota kylpyamme taktiikkaa, on jännä katsella, kuinka vesi nousee ja laskee vuorotellen. :D

 

Lopuksi voisitte vielä kertoa, mitä piditte vinkistä, oletteko tulleet edes ajatelleeksi tällaista tilannetta? Oliko tämä hyödyllinen vai oletko kenties jo keksinyt sen itse? :) Kommentoikaa ja kertokaa mielipiteenne!