Enpä olisi vielä viime vuonna arvannut, että tänä vuonna minua odottaa uusi kone joululahjaksi! Ajatus uudesta koneesta syntyi syyslomani jälkeen, kun Expertille tuli loistokone alennukseen, mutta se jäi ostamatta. Tämän jälkeen vanha koneeni alkoi käydä aivan sietämättömän hitaaksi, ja tajusin päivä päivältä enemmän, että tarvitsen uuden koneen. Torstaina 20.12. isi osti minulle Expertiltä uuden koneen, joka on aivan ah. Kävi hauska juttu, nimittäin kaupassa ei ollut haluamastamme koneesta muita yksilöitä kuin näyttelyversio jäljellä. Niinpä myyjä myi meille 100 euroa halvemmalla näyttelyversion. Se oli valmiiksi asennettu = pääsen heti kotona simssieni pariin. .-D Kiitos tästä ilosta Expertille. <3 Ensimmäinen ilta meni pelejä asentaessa ja ladattuja hankkiessa, mutta kaksi viimeistä päivää olen pelaillut ahkerasti Kaunialassa. .-) Napsin fiilistely-kuvia ja nautin upeista grafiikoista. Kuvat ovat kohtalaisen hyvälaatuisia pelin kamerallakin, mutta odottakaas, kun alan napsia kuvia Gadwinilla, niin... en edes itse osaa kuvitella, miten kaunista siitä tulee. .-) Sellaista, kerron nyt Kaunialan perheiden meininkiä. Kauniala muuten poistui itsellään jossain vaiheessa vanhasta koneestani, joten olen kovasti ikävöinyt Kaunialan ihania valmisperheitä! 
 
Lorula
 
Photobucket
Toni-meininkiä! Olen aina hankkinut heppulille paljon rakastettuja. .-D Taustalla näkyy rakennuksia ja puita, mistä olen varsin innoissani! Kätevästi pääsee vaihtamaan naapuritontille ja säästää latausaikaa, vaikka ei sekään mahdottoman pitkältä tunnu. .-) Vanhassa koneessa tehot eivät riittäneet mihinkään!
Photobucket
Toni syö aina valmisaterioita, sillä hän ei osaa kokata, minkä voi päätellä kuvastakin. .-D Hirmuisesti savusi! Toni-raasu haiseekin. .-(
Photobucket
Ei kyllä hyvin mene! Toni oli kutsunut Cassandran kylään pelehdysaikeet mielessä, mutta Cassandra meni tyhmänä sateella porealtaalle, ja heti salama käristi! Cassandra lähti kotiin, ja Tonin suunnitelmat jäivät toteuttamatta. Toni pyysi toista porealtailijaa kanssaan rentoutumaan ja meni itse nukkumaan. .---D
Photobucket
Ah, tunnelmakuva! Varjot! <3 Lehti on nätisti rullalla.
Photobucket
Seuraavana päivänä Tonin rakastetut loppuivat kesken, ja mies lähti etsimään seuraa yhteisötontilta. En edes tiennyt, että porukkaa tulee näin paljon tontille! Stadissa ja yliopistossa sitä oli aina niin köyhästi, enkä ole kovin usein käynyt norminaapurustojen yhteisötonteilla. Tonilla kävi kuitenkin tuuri, sillä lähes kaikki Kaunialan naiset olivat viettämässä aikaa keinuen ja kävellen. .->
Photobucket
"Kenet ottaisin kohteekseni?"
Photobucket
Cassandrakin oli tullut paikalle. .-D Iih, tuo uima-altaan vesi! Minulla on ollut ennen vain tummaa ja epäiloista vettä. .-D Olen aina luullut, että muut ovat muokanneet kuviinsa hienot allasvedet. .----D
Photobucket
Cassandra tajusi mennä uimaan ja pääsi eroon kärventyneestä olemuksestaan. .-D Toni ei kuitenkaan viettänyt aikaa kihlattunsa kanssa, vaan hän jäi tanssahtelemaan Maaret Töllösen kanssa. .->
Photobucket
Ihailin uusia korvaavia huulipuniani, ja piti aina mennä kyylimään kaikkien naamoja. .---D Hienolta näyttää!
Photobucket
Toni meni istuskelemaan Raijan ja Miinan kanssa penkille.
Photobucket
Nälkä yllätti, ja Toni onnistui kokkaamaan hodareita. .-> Uunimakkara on ihanaa, tuli tuosta nakista mieleen.
Photobucket
AH! Minulla on ollut ikävä Gullikia ja hänen mahteja housujaan!.---D Kaunialan valmissimit ovat ihania! <3
Photobucket
Photobucket
Toni päätti leikkiä vesisotaa Miinan ja Raijan kanssa, ja lopussa leikkijöitä oli useampiakin!
Photobucket
Kotona Toni sai viettää aikaa kirjan kanssa. Hänen täytyi odottaa, että uusien naistuttavuuksien "pitkän suhteen palkki" kohoaisi, ennen kuin kannattaa kutsua naisia kylään. Kamalaa, kun en omista enää Yöelämää, niin en voi käytättää Tonia treffeillä! Noh, hällä väliä. Toni panosti elämäntavoiteuralleenkin. Hän aikoo kohota musiikin huipulle.
Photobucket
Toni sai jatkuvasti olla puhelimen äärellä, etteivät suhteet lähteneet laskuun!
Photobucket
Onneksi vanhoja rakastettuja voi pyytää kylään! Tapio Mukavainen vieressä katselee. .-D Yritti tulla porealtaalle mukaan, muttei päässyt!
 
Terhakainen

Photobucket
Niina ja Tiina uusissa asuissaan. Pyrin säilyttämään valmissimien ulkonäön samantyylisenä. Harmitti tässä vaiheessa vietävästi, kun meikkien lataaminen oli jäänyt vähemmälle ennen ensimmäistä pelikertaa, ja Terhakaiset saivat tyytyä suunnilleen vain huulikiiltoihin. .-(
Photobucket
Tiina hankki maalaustelineen, ja Mikael haahuili taustalla! Taivas näkyy, sillä uudella koneellani eivät toimi enää seinien nosto ja lasku -pikanäppäimet. .-( Tab-tilassa ei pystynyt kohottamaan niitä, ja tuollaisia vilkkutaivaita tullaan vielä näkemään. .-D Kamala työ laittaa seinät ylös ja alas hiiren kanssa klikkailemalla, kun on näppäimistön avulla tottunut! Sormi vaan hakee, mutta sitten tajuaa, etteivät toimi. .-D Järkytyksiä olivat myös ala- ja yläkertaan liikkuminen, kun pikanäppäimet eivät toimineet, eivätkä f1, f2 jne. Tämä suru on kuitenkin pientä koneen muun ihanan toiminnan takia.
Photobucket
Mikael oli selvästi katkera "kilpakosijalleen" haudastakin käsin, ja hän säikytteli Janusta. .-( Myös sims2-pelin suunnittelijoiden laatima murtovarkaan vierailu tapahtui!
Photobucket
Poliisi oli tehoton ja päästi voron karkaamaan. Taistelu päätyi poliisin häviämiseen, ja varas karkasi mukanaan kuntolaite ja juuri ostamani teleskooppi. .-( Tämän jälkeen piti laittaa molemmat sisarukset töihin, kun rahaa oli niin vähän, enkä raaskinut Janustakaan pyytää rahoittajaksi, kuten joskus olen pelannut. .-D
Photobucket
Niina on ravintola-alalla töissä, ja hän saikin usein toimia Tiinan palvelijana. Joko Niina kokkasi kaikille tai Tiina teki ruokaa vain itselleen.
Photobucket
Hampurilainen oli Niinalle kuitenkin kova pala. Aina kärähti.
Photobucket
Niinan hampurilaisten ja porealtaan takia syttyi kaksi tulipaloa saman illan aikana! Palomies vaan hehkutti, että kaikki on kunnossa, ja sitten syttyy uusi tulipalo. Ei ole logiikkaa palomiehilläkään. Lähtivät vaan pois.
Photobucket
Photobucket
Niina vähän villiintyi. Tällä kertaa laitoin Niinan Januksen salarakkaaksi, ja uusi tuttavuus rakastetuksi minun pelihistoriani aikana oli myös Tapio Mukavainen. Jännää, miten eri tavalla sitä aina pelaa. .-D
Photobucket
Photobucket
Minä laitan aina "Yrittäkää saada vauva" -toiminnon, sillä tykkään taaperoista. .-D Niina sai kokea tahtoni vallan. .-D Isää en vielä paljastakaan!
Photobucket
Tiina ei Januksesta välittänyt. Hän otti pikemmin Tonin kohteekseen. Tonin kannattaa olla varovainen, kun Mikael on liikkeellä! Mies vainoaa Tiinaa vielä kuolemansakin jälkeen!
Photobucket
Tiinan ongelmat...
 
Haaveinen

Photobucket
Photobucket
Taneli lopetti maalaamisen elämäntavoittensa vuoksi. Timolla puolestaan alkoi uusi aika elämässä. Numerot nousivat, hän sai työn ja hänestä tuli uraohjus!
Photobucket
Taneli tarvitsi uudella urallaan siivouspisteitä. Hänellä oli lääketiedeura. Siisteyden hankkiminen kävi kätevästi lehtiä haravoimalla. Haaveiset olivat myös viimeisiä simejä, jotka saivat nauttia syksystä Kaunialassa, sillä laitoin kaksi kevättä ja poistin kokonaan syksyn naapuruston vuodenajoista.
Photobucket
Cassandralla on vauvakuume!
 
Vähälä

Photobucket
Mitä se Raija siellä luennoi, kun Tuukka sai hyvän numeron? Tuukka toi Annelin mukanaan koulusta. Tuukan ja Annelin suhde on muuten vaarassa, sillä parilla on vain yhden salaman yhteensopivuus, ja minä vaadin simeiltäni ainakin kahden salaman yhteensopivuutta!!
Photobucket
Raija tuli raskaaksi tuttuun tapaan. Kyylin Raijan muistoja, ja huomasin epäloogisuuden: Kauko oli kuollut ennen Pentin syntymää, mutta Raija on kuitenkin uudestaan raskaana Kaukolle. .-D
Photobucket
Pentti kasvoi hurjaa vauhtia. Minun pelihistorian aikana Pentti on aina ollut kiltti ja Tuukka ilkeä, niin tälläkin kertaa. Pentti tanssahteli jazzin tahtiin, kun Tuukka tuskaili läksyjen parissa. Simssin musiikki on siedettävää kuunneltavaa, kun en vielä ole täyttänyt musakansioita omilla musiikeillani. .-)
Photobucket
Photobucket
Pentti pärjää koulussa - ainakin päällisin puolin. Tuukka virnuilee, kun pikkuveli ruikuttaa vaikeista läksyistään.
Photobucket
Maha kasvaa. Innostuin muuten tällä kertaa lataamaan enemmän korvaavia juttuja, joiden ansiosta voin jättää raskausvaate-hackin kokonaan lataamatta. .-)
Photobucket
Pieni Jani lopulta syntyikin. Onko kenenkään peliin muuten syntynyt Raijalle kolmanneksi lapseksi tyttöä? Minulla on joka kerta tullut poika.
Photobucket
Janin synttärit. Ihanaa, että Tuukkakin on juhlimassa, vaikkei välit äidin kanssa parhaat mahdolliset ole.
Photobucket
Janin opettamista.
Photobucket
Kuva perheen nuorimmista.
Photobucket
Tuukka sai kuntoilla edetäkseen rikollisuusurallaan. Rehkiminen jäi kuitenkin turhaksi, kun Tuukka sai potkut ja valitsi toisen ammatin. Pentti taas lueskeli puputossuissaan. <3
 
Mukavainen

Photobucket
Anneli kilttinä hikkenä pärjäsi koulussa, kun Leenalla meni hiukan hunommin. Tapiokin on innokkaan näköisenä. .-D Tässä vaiheessa sain ladatuksi uusia meikkejäkin, joita teinit testailivat.
Photobucket
Tapio kutsui Katri-siivojan luokseen, kun Elina meni töihin. Juuri, kun pari oli istahtanut parivuoteelle, tuli urakysymys Elinalle, ja tämä sai potkut. .-( Ajattelin ettei tuo suunniteltu pettämisen selvitys potkuilla koske enää uran vaihdoksen jälkeen.
Photobucket
Elina yritti toteuttaa elämäntavoitettaan, mutta hän sai kahdesti potkut lääketieteen parista. Aivan kuin hänet olisi kirottu!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Koska Elina saapui ja pilasi pelehdys-ajatuksen, päätti Tapio pyytää Katrin kanssaan yhteisötontille pelehtimään. Hauskaa kaksikolla olikin.
Photobucket
Kotona oli normaali draama päällä, kun Leena läimäytteli Annelia. Talviplussalla oli positiivinen vaikutus sisarusten suhteisiin, mutta yhä suhteet ovat miinuksen puolella.
 
Goottila

Photobucket
Järkytyin. Eräästä tarinasta olin saanut lukea, kuinka Toni kieltäytyi avioliitosta Cassandran kanssa, joten päätin laittaa kaksikon naimisiin, jotta kihlauksesta päästäisiin eroon. Toni kuitenkin suostui avioliittoon ja muutti Goottiloille. Ei sentään tullut punaista muistoa, kun Toni pääsi rikkaisiin naimisiin.
Photobucket
Toni livahti johonkin vihkimisen jälkeen, ja häälounas saatiin viettää ilman häntä. "Olikohan sinun sittenkään järkevää naida Tonia?" Janus pohdiskeli. "Isä, tästä on puhuttu monia kertoja. Minä ja Toni rakastamme toisiamme, ja vain sillä on merkitystä!" Cassandra ärähti.
Photobucket
Sillä välin Toni oli livahtanut keittiöön salarakkaansa kanssa.
Photobucket
Myös Niina saapui kylään Janusin soitosta. Pappa huomasi raskausmahan ja oletti tietysti hänen olevan vauvan isä. Niinakaan ei tohtinut sanoa, ettei isyys olisi aivan varmaa.
Photobucket
Janusta hävetti Niinan ja hänen lapsensa. Hänen piti mennä naimisiin Tiinan kanssa, mutta Niina olikin nyt raskaana. Janus ei halunnut hylätä lasta, vaikkei hän sitä tunnustaisikaan omakseen. Hän antoi Niinalle 10 000 §, joilla tämä voisi elättää lapsen. Niina vakuutteli, ettei tarvitsisi rahoja, mutta Janus tyrkytti pientä siivua omaisuudestaan niin kovasti, ettei Niinan auttanut muu kuin suostua. Yhtäkkiä alkoi tällainen tarinakerronta! Ihan hupipelaamisessakin luo juonikuvioita. .--D
Photobucket
Photobucket
Keittiö oli Tonin salainen lemmenpesä, jossa kävivät vuorotellen Tonin rakastetut.
Photobucket
Photobucket
Yhteiselo sujui miten sujui, mutta kummatkin olivat tyytyväisiä - ainakin vähän aikaa. Cassandra oli tullut raskaaksi, ja hän tuli kertomaan ilosanomasta Tonille, joka ei ollut tilanteeseen kovin tyytyväinen. Hän ei tuntenut oloaan perheelliseksi.
Photobucket
Toimintakuva!
Photobucket
Photobucket
Ensimmäiset tuholaiset! Cassandra oli tapellut yhteisötontilla Sirja Pulliaisen kanssa, ja nyt Sirja kävi joka päivä kaatamassa Goottiloiden roskiksen. Juhlin tässä samalla kaunista tuholaistorjujaa. <3
Photobucket
Minulla ei ole liikaa teineille talvivaatteita. .-D Samat asut toistuvat. Kuvassa teinistynyt Aleksanteri.
Photobucket
Tonin painajainen kävi toteen. Olin juuri tänä aamuna ladannut kolmos-nelos-hackin, ja tietenkin neloset tulivat. .-D Minulla ja Cassandralla oli hauskaa, mutta Toni ei viihtynyt. Nimet: Santeri, Aatos, Unelma ja Soini. Arvoin kalenterista. .-D Kaikki saivat mustat hiukset, ruskeat silmät ja 3. ihon.
Photobucket
Photobucket
Cassandra oli aina halunnut olla äiti, ja hän nautti kovasti lastensa kanssa olosta. Useamman kerran toiveet olivat täynnä vain lasten hellintä- ja leikkitoiveita.
Photobucket
Kun neloset juhlivat synttäreitä, päätti Janus poistua keskuudesta. .-( Surullinen tapaus ilon keskelle. Cassandra varsinkin itkeskeli koko illan.
Photobucket
Jotenkin veikeä tapahtuma. Januksen perintö tuli samaan aikaan, kun lapsi kasvaa. .---D
Photobucket
Toni joutui pottaorjaksi, kun Cassandra meni nukkumaan. Laitoin pottahätäiset taaperot "jonoon", ja Toni yksitellen nosteli heitä potalle. .--D Järkyttävän vähän vauvakamaa simssissä on valmiina! Täytyykin ladata sitä lisää pian. 
 
Siinäpä tällä erää. Mietin, säästäisinkö tämän kertomuksen Simsseilyjen tulevaksi kertomukseksi, mutta helpointa se on tehdä nyt, kun tapahtumat ovat tuoreessa muistissa. .-) Kertokaa, mitä piditte ja mitä teidän uusimmassa simssissänne on käynyt valmisperheille. .-) Lukisitteko mielellänne tällaista pikakatsausta muidenkin naapurustojen valmisperheistä? Niiden jälkeen alkaisin tehdä ihan normaaliin tapaan perheiden kuulumisista perhe-esittelyihin. .-) Enää huominen ja sitten joulu, jolloin saan kauppa auki -lisärin ja sims 3:n + lemmikit! Saa nähdä, miten paljon koneeni niistä hidastuvat. .---D