31.8.2010

ESITTELY

Tässä haasteen aloittajasim, Brianna Brunsku, jonka nimen keksin Brian Littrellin mukaan. Kutsun tätä ihanaa heppua Brinskuksi, ja siitä kaikki lähti. :D

Photobucket

Brianna on oudoksuttu omantiensä kulkija, jonka tavat ja tyyli erottuvat monista muista. Brianna tykkää pitää kaikenlaisia koruja ja koristuksia, sekä rakastaa meikata rajusti ja mustalla. Hän on muita kohtaan kylmä, ja ajattelee usein vain itseään ja omaa parastaan. Brianna haluaa olla jonain päivänä menestyvä uranainen. Hän inhoaa aurinkoa, minkä takia hänen ihonsa on hyvin kalpea. Brianna haluaisi olla oma itsensä, ja kulkea omia polkujaan unohtaen täysin kauhean perheensä, joka hylkäsi hänet äskettäin. Saa nähdä, tuleeko hän onnistumaan kaikkien tehtävien jälkeen, onhan hänellä vastuussa tämän haasteen aloitus!

Photobucket

Tässä lähempi kuva Briannasta :) Sori, juksasin vähän, vaikka ohjeissa käskettiin laittamaan silmälasit, niin jätin ne laittamatta.. Syynä oli ensinnäkin se, että Biannan tekoripset tulivat lasien läpi, eikä se näyttänyt oikein sopivalta.. Ja Toinen syy on, että minulla ei ole mitään ladattuja silmäläseja, sillä jostain syystä kaikki lasit, mitä minulla on ollut ovat bugittaneet.. Ja peruspelin silmälasit eivät ole mitään parhainpia. Joten tyydyin sitten noihin otsa juttuihin, jotka tulee Yöelämässä. Toinen huomioitava asia on, että Briannan silmät ovat nykyään toisenlaiset, poistin nuo korvaavat.

 

Photobucket

 

Vielä kuva sivuprofiilista. Ihailkaa noita pitkiä ripisiä, niin minäkin aina teen.. :DD Ja eipä tuosta nenästäkään tullut mitään hassua, vaikka vääntelin jä kääntelin sitä perheenluonti tilassa.