Pahus, myöhästyin muutamalla minuutilla! Eilen en millään ehtinyt/jaksanut lisätä tuloksia ärsyynnyttyä Mouruposken takia, ja muutenkin olin väsynyt, kuten aina perjantaisin, univelan possuillessa päälle. .-D Tänään leikkasin isin hiukset, niin en aikaisemmin ehtinyt tulla. Hah, en ole ikinä ennen leikannut kenenkään hiuksia. .-D Mutta eiköhän mennä asiaan. Teitä kiinnostaa varmaan enemmän kilpailun tulokset kuin minun kootut selitykseni hidastumisesta. .-)

Esittelenpä tässä ensin ehdokkaat sekä kilpailijoiden kirjoittamat kuvaukset simeistä, omat huomioni ja lopuksi selviää voittaja! Lukemisiin siis. .-)


Cathy Mour, Xerlianin ehdokas
Hei! Olen Cathy Mour. Asun nykyisin Taikapölyssä, ja kerron nyt hieman itsestäni. Olen luonteeltani siisti, ujo, suht koht toimelias, leikkisä ja kiltti. Pidän hyvistä kokkaajista ja ahkerista työntekijöistä, täytyyhän minunkin saada välillä rentoutua, heh, no jatketaan. Inhoan hajuvettä! Se haisee niin pahalle! RHKQCIk.png​ Ehkä sisäinen.. ja ulkoinen eläimeni pyrkii sisälle, mutta kuitenkin.  Kuten varmasti kuvastani huomaat, niin olen hieman erityinen. Kerron teille selitykseksi osan menneisyyteni. Olin lapsena ollut täysin normaali. Normaali iho, ei tuollaisia korvia, pieni suloinen vauva. Nono, jatkan. Mutta sitten 10 vuoden iässä aloin muuttua. Ihoni alkoi karvastumaan, hiukseni muuttuivat vuodessa kiiltävän harmaiksi. Minulla oli ketun häntä, mutta olin aika lailla kissan näköinen muuten. Nimenikin taitaa olla kohtalon ivaa.. Vuoden sisässä olin muuttunut kokonaan. Siitä on jo yli kymmenen vuotta, mutta silti muistan sen varsin hyvin. Menetin kaikki ystäväni, ja loppujen lopuksi lopetin koulunkin. Olin syrjäytynyt, ja tutkinkin usein itseäni. Ja onneksi tutkinkin! Joskus nähdessäni eläimiä, olin huomannut, että he eivät säikkyneet minua. Olin myös pikku hiljaa alkanut ymmärtää mitä eläimet tarkoittivat. Aikani harjoiteltuani pystyin myös kuulemaan ja ymmärtämään eläimiä. Ehkä joskus opin myös puhumaan heille. Muutama vuosi sitten muutin Taikapölyyn, sillä olin monesti nähnyt otsikoita naapurustosta. Siellä oli kaltaistani porukkaa. Simejä, jotka eivät voineet itselleen mitään, mutta silti elivät sovussa itsensä kanssa. Minut otettiin hyvin vastaan, ja jatkoin yhä voimani harjoittamista. Pystyn nykyisin myös aistimaan eläinten tunteet, ja osaan jopa hieman säädellä niitä. Saan vihanartut rakastamaan toisiaan. Minulla oli siis jonkin kaltainen voima, joka vaikuttaa eläimiin. Tässä siis tiivistettynä elämäni tähän saakka. En kerrokaan vielä kaikkea, sillä täytyyhän jotain jättää salaisuudeksikin.. Kuulet siitä sitten, jos minut hyväksytään! Toivotaan, että nyt tiedät minusta! Toivon todella, että hakemukseni hyväksytään, ja pääsen vakituiseksi asukkaaksi Taikapölyyn! Kiitos!

simssiliini tykkää: Ulkonäkö miellytti minua heti. Simissä on hyvin hyödynnetty mielenkiintoisia ladattuja. Ulkonäkö liittyi erikoiskykyyn mahtavasti! Taikapölyssä ei ole vielä ketään eläintyyppiä, joten siltä kannalta sim olisi huippuvalinta!

simssiliini ei tykkää: Sim on jätetty vähän "auki". Ei esimerkiksi ollut mitään tiettyä syytä, miksi sim muuttui kissaksi, vaan minun olisi pitänyt keksiä se itse. Olisin halunnut saada ns. kokonaisen simin. Mieluista olisi myös ollut, jos asu olisi etsitty valmiiksi. 

Olga Sasquatch, Mesisen ehdokas
Päällepäin niin tavalliselta näyttävä tyttö, mutta oma perhetaustoissaan karvaisen salaisuuden. Olivia Karpaloinen, Olgan äiti, palasi hurjalta lomalta Kolmijärven maisemista. Ei mennyt aikaakaan, kun Olivia huomasi odottavansa vauvaa. Isä vaihtoehtoja oli monia, mutta tämä ei muistanut tapahtumia. Monet miehet asettuivat jonoon Karpaloisten suvun suuren omaisuuden kannustamana. Olivian isä alkoi teettää kiireellä isyystestejä, sillä hän halusi tyttärensä avioon. Joukosta löytyi näyte, joka oli lähetetty mystisesti postin kautta. Tuon näytteen antaja oli Olivian lapsen isä. Kukaan ei tiedä miten oli mahdollista, mutta isäksi dna-testien avulla todettiin Aleksander Sasquatch, Kolmijärven hurjamaineinen isojalka. 

Isojalka, joka ei koskaan ollut edes haaveillut lapsista muutti välittömästi rauhalliseen Marjamäkeen hoitamaan pientä tytärtään. Kauhuissaan tapahtuneesta ja maineestaan Olivia hylkäsi lapsensa, jonka pelkäsi kasvaessaan muistuttavan isäänsä, sekä tämän isän ja muutti veljensä luo asumaan. Olga ei enää koskaan tavannut äitiään, joka avioitui ja hankki lapsia kauniin miehen kanssa. Olgasta kukaan ei halunnut kuullakaan. 

Aleksanderia ei voi moittia huonosta isyydestä, tämä on todella yrittänyt parhaansa. Apua hän on kuitenkin saanut kolmelta muulta lemmentavoitteiselta Karpaloisten suvun edustajalta, jotka ovat Olgan äidin serkkuja. Olga on ollut perheen lellikki pienestä pitäen, sillä tyttö on talon ainoa lapsi. Miesten monia naisseikkailuja seuranneena ja näiden kanssa kasvaneena Olga on oppinut kiertämään miehet, niin tavalliset kuin kummajaiset pikkusormensa ympärille niin salakavalasti, ettei uhri huomaa välttämättä edes olevansa Olgan pauloissa.

Isänsä tavoin Olga ei omaa kovinkaan pitkää pinnaa. Hänen vihansa on hirvittävä, mutta vastapainoksi hän puollustaa rakkaitaan viimeiseen hengen vetoonsa saakka. Äkkipikaisuuden kanssa tyttö on tehnyt kovasti töitä, vaikka monesti astiakaapin sisältö on löytynyt lattialta säpäleinä. 

Isältään Olga on perinyt taidon liikkua pimeässä, niin sisällä kuin ulkona. Olgan voisi kuvitella astelevan ilmassa, sillä hänen liikkeistään ei kantaudu pienintäkään ääntä. Edes eläimet eivät voi havaita tytön liikkeitä pimeyden kietoessa hänet sisäänsä. Jos tyttö haluaa, niin hän voi upota täysin varjoihin, ja nähdä silti yhtä selvästi kuin päivällä. Mikään ei ole hänelle mahdotonta sen jälkeen, kun aurinko painuu maillensa.
Yön kylmyyskään ei tyttöä haittaa, sillä isältä peritty sisäinen lämmön säätely mahdollistaa tytön sopetumisen mihin tahansa lämpötilaan, niin kylmään että kuumaan. Pienenä Olga ei aina aivan edes ymmärtänyt miksi vaatteita tulisi yleensäkään käyttää. 

Monesti Olga onkin taitoaan Marjamäessä käyttänyt vakoilemiseen. Kiinni hän ei koskaan ole jäänyt ja voi mitä kaikkea hän on saanut tietääkään. Viisas tyttö ja rajaton määrä tietoa, voi olla väärissä käsissä tuhoisa, mutta oikeaan tarkoitukseen käytettynä äärettömän arvokas liittolainen. 

simssiliini tykkää: Todella laaja ja kiinnostava kertomus Olgan menneisyydestä ja yksityiskohtaista taitokuvauksista sai minut mukaan tunnelmaan. Hauskaa, että sim ei ole vain tupsahtanut jostain, vaan hänellä on sukua. Taikapölyssä ei ole vastaavanlaista simiä. Myöskin toisten ehdokkaiden kompromissi, joten siltä kannalta hyvä valinta.

simssiliini ei tykkää: Ulkonäkö ei ole mitenkään erikoinen, enkä pysty yhdistämään kuvaa ja taitoja. Ei myöskään oltu kerrottu mitään syytä, miksi sim olisi saapunut Taikapölyyn. 

Aimée, vupiin ehdokas
Nimi: Aimée 
Voima: Rakkaus - Aimée hallitsee rakkauden voimia. Tämä vaalea neito rakastaa huomiota ja huomioiduksi tulemista. Hän pystyy lumoamaan miehet muutamalla katseella ja tietää rakastuttamisen salat. Aimée hallitsee myös rakkauden negatiivisia tunteita, kuten mustasukkaisuutta. Mikään ei saa häntä paremmalle tuulelle, kuin kilpailevat mustasukkaiset kosijat. 

Aimée ei  etsi sitovaa suhdetta vaan ihailua ja huomiota. Hän pystyy voimillaan ja taidoillaan auttamaan muita mutta vaatii maksuksi aina jotain (ei rahaa)  palveluksen pyytäjältä. Joten kannattaa olla varovainen, etsiessään apua rakkausongelmiinsa. 

Aimée löysi tiensä Taikapölyyn sattumalta. Sotkettuaan kunnolla asiansa edellisessä asuinpaikassaan Aridiassa, neito joutui epäsuosioon ja muuttamaan. Sattumalta kulkiessaan, hän kuuli paikasta nimeltä Taikapöly, jossa paha oli tällä hetkellä vallassa. Ja missä on pahan voimia, siellä tarvitaan myös rakkautta, kummallakin puolella. Aimée ei ole kenenkään puolella mutta toivoo voivansa auttaa Taikapölyläisiä ongelmissaan ja saada samalla itselleenkin sitä, mitä hän eniten kaipaa huomiota ja ihailua. 

simssiliini tykkää: Selvästi eroava sim ja voima verrattuna muihin osallistujiin! "Sopivan näköinen" sim juonisuunnitelmiini. Lyhyesti ja ytimekkäästi esitetyt tiedot, joissa silti kaikki tarpeellinen. Erityisesti tykkäsin ajankohtaisesta aiheesta Taikapölyyn saapumiselle.

simssiliini ei tykkää: Sukunimi uupuu. Taikapölyssä jo aika paljon vaaleahiuksisia ja -ihoisia simejä. Ulkonäkö olisi voinut paremminkin liittyä erikoisvoimaan.

---

Valinta oli erittäin vaikea, ja kaikki simit olivat onnistuneita. Pystyin kuvittelemaan jokaisen Taikapölyn nykyiseen tilanteeseen mukaan jollakin tapaa, joten oikeastaan kuka tahansa olisi sopinut hyvin. Jokaisessa ehdokkaassa oli enemmän hyvää kuin huonoa. Hetken mietin jo ratkaisevani tilanteen nopalla, mutta se ei olisi ollut reilua. Lopulta voittajaksi kuitenkin päätyi...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
... vupiin sim, Aimée!

Vupii saa sitten lähetellä siminsä minulle mahdollisimman pian, sillä tarvitsen häntä ihan pian! Ennen ensi viikonloppua olisi loistoajoitus! Aimée tullaankin sitten näkemään pian Taikapölyn seuraavalla kierroksella, mutten vielä paljasta, milloin ensi esiintyminen tapahtuu. ,-) Kiitän kaikkia osallistujia kilpailusta! Hienoa, että päätitte lähteä mukaan kilpailuun! Loistavaa työtä olette tehneet! .-) 

Kommentoikaa ja onnitelkaa vupiita! Kertokaa myös, kuka teidän mielestänne olisi ollut kivoin ja parhain ehdokas Taikapölyyn. .->