Taas on perhe-esittelyn aika, nauttikaa!

xA2FLPr.png
Peroksidilan tyttöosakunnan nykyiseen kokoonpanoon (vasemmalta oikeaan) kuuluvat simit Essi Nokkala, Tuike Taivaanala, Saara Tuomala ja Leena Mukavainen. Kerronta lähtee kuitenkin liikkeelle osakunnan valmiskolmikosta, johon kuuluu Essin ja Tuiken lisäksi myös Asta.
IiBD9UB.png
Tuike pitää paljon opiskelusta, ja hän haluaakin maksimoida kaikki taidot tulevaisuudessa. Osakunnan villi meno saa tosin hikketytönkin toisinaan osallistumaan toogabileisiin. Essi on melkoinen vastakohta Tuikelle, mutta siitä huolimatta tytöt ovat hyviä ystäviä keskenään. Essi on erityisen kiinnostunut musiikista ja soittamisesta, ja hän haaveilee rock legendaksi pääsemisestä.
YJpCq73.jpg
Astalla, Tuikella ja Essillä oli kuitenkin pienoinen ongelma: kaikki ovat ihastuneet läheisessä poikaosakunnassa asuvaan Heikkiin. Tytöt ajattelivat, että asiaan olisi paras keksiä ratkaisu, ja niinpä he kutsuivat Heikin kylään antaaksen pojan valita, kenestä hän pitää eniten. Parhain salamayhteensopivuus voittakoon!
IA8ZOFy.jpg
Matkaan tuli kuitenkin mutka, kun Heikistä tuli kilpailemaan vielä neljäskin osapuoli. Joku vieras ämmä tuli flirttailemaan Heikin kanssa täysin odottamatta, ja Essin, Tuiken ja Astan sydämet särkyivät, kun heidän ihastuksensa "petti" heitä. Suru ja viha täytti kolmikon mielen, ja kaikki kävivät vuorotellen läpsimässä ilkeää simiä, joka oli vietellyt heidän Heikkinsä.
R953iqE.jpg
Essi riensi pitämään Heikille puhuttelua ja tivasi, miksi tämä ei ollut valinnut ketään heidän osakuntansa jäsenistä. Heikki oli aivan ymmällään tyttöjen vihoittelusta, sillä hän ei ollut tiennyt näiden ihastuksesta. Lopulta tilanne päättyi Heikin lähtöön, eikä kukaan siis saanutkaan häntä omakseen.
ZUe1D4c.jpg
Elämä kuitenkin jatkuu, ja uusia poikia tulee. Viimeisenä opiskeluvuotenaan Asta tutustui Benny Harakka -nimiseen mieheen, ja parin välillä oli selvää yhteensopivuuden kipinää. Bennyn kanssa saattoi puuhastella kivoja juttuja parivuoteessa ja pyytää apua lopputyön kanssa. Asta päätti, että pyytäisi Bennyä muuttamaan luokseen valmistumisensa jälkeen.
OILA2mo.jpg
0MhN737.jpg
Essi puolestaan haali käyttöönsä useampia miehiä. Hän halusi kerätä niin monta rakastettua kuin mahdollista! Usein bileiden alussa Essi poimi yhden vieraan mukaansa ja hurmaavuudellaan tämän täysin pauloihinsa.
6kpLmnZ.png
Astan valmistumisen jälkeen Peroksidilaan muutti asumaan Saara. Hän oli aivan innoissaan siitä, että juuri hänet oli monien muiden tyttöjen joukosta valittu osakuntatontille asukkaaksi! Hiukan Saaraa huolestutti, miten hän tulisi pärjäämään uusien kämppistensä kanssa, mutta hän uskoi kaiken sujuvan hyvin. Saara haaveilee lakiuran huipun saavuttamisesta, ja siksi hän harjoitteleekin ahkerasti puheiden pitämistä peilin edessä.
0973KfH.png
Kaikki ei kuitenkaan edennyt niin mukavasti. Tuiken kanssa Saara tuli juttuun, mutta osakunnan epävirallisen pomon Essin kanssa Saaralla oli hankaluuksia. Saarasta tuntui, että Essi syrji häntä ja käski tehdä kaikki ikävimmät jutut. Välillä Saara mietti, oliko muutto osakuntataloon ollut sittenkään niin huippukivaa.
T4b8xXA.png
Myöhemmin myös Leena muutti osakuntataloon. Leena oli asutettu siskonsa Annelin kanssa samaan taloon tyttöjen poikaystävien kanssa, mutta elämä saman katon alla kävi vihasiskoille tukalaksi, ja lopulta Leena päätti liittyä osakuntaan ja hakea muuttolupaa. Uusi asukas otettiin avosylin vastaan, ja varsinkin Saara riemuitsi siitä, että hänen ja Leenan molempien tähtäimessä oli lakiura. Ehkä ystävystyminen sujuisi tällöin helpommin.
8yigvMS.png
Vaikka Leenaa harmitti joutua muuttamaan pois poikaystävänsä luota, oli hän kuitenkin tyytyväinen ratkaisuun. Välimatka ei ollut onneksi pitkä, ja Timo pystyi käymään joka päivä Leenaa katsomassa.

Ylijäämäkuvia:
vtcqLsp.jpg
WXBy1Mh.jpg
fhkGBRM.jpg

Osakuntatalot on vaan niin ihania! Tälla tavalla lähti elämä Peroksidilassa uudella koneella. .-) Kommenttia saa taas laitella!