Photobucket
Joo  lol, innostuin leikkimään paintin kanssa, ja lisäsin noille tommoset Virtanen -tatuoinnit. xD Hyvät huvit mulla, juu... Ensiksi kerron hieman perheen historiaa: Kaikki alkoi Heidi Hämäläisestä, joka muutti asumaan taloon parin kämppiksensä kanssa. Heidi kaipasi elämäänsä rakkautta, ja niinpä hän päätti pyytää apua treffipalvelusta. Ja hänen unelmien miehekseen paljastui.. Ahti Virtanen! (Se Veronanlan ruma valmissim. .-D)  Niin he menivät naimisiin, ja sukunimeksi otettin Virtanen. Talo kävi ahtaaksi, joten kämppikset häädettiin pois, ja perhe-elämä alkoi. Jostain syystä tällä perheellä kävi kaikenlaisia onnettomuukasia ja muuta sähliä joka kerta, kun pelasin siellä. Silti jatkoin vain urheasti pelaamista. Heidi ja Ahti saivat monta lasta, jotka yllätysyllätys perivät piirteitä Ahdilta. Perheeseen myös adoptoitiin yksi lapsi, ja uskokaa tai älkää, mutta hänellä oli täysin samanlainen naama kuin Ahdilla. .-o Sitten vielä yksi juttu: Kutsuin Ahtia aina Ahti-Matiksi, en tiedä miksi. Siitä suku on saanut lisänimen: Ahti-Matti - suku. Tässä esittelyssä keskitymme adoptiolapsi Helinän elämään.
Photobucket
Helinä lähti yliopistoon vanhempiensa kuoltua, sillä hän sai siitä isot stipendirahat. Aluksi Helinää suretti vanhempiensa kuolema, mutta hän pääsi siitä yli melko pian yliopistoon saapumisen jälkeen. Tuli kuitenkin muita murheita: Helinän teini aikojen seurustelukumppani, postipoika Jesse Seuranen, jätti hänet toisen tytön takia. Helinä oli suunnitellut yhteisen elämän Jessen kanssa, eikä voinut käsittää, miksi poika yllättäen jätti hänet. 
Photobucket
Jossain vaiheessa yliopistoa Helinä tapasi Rafaelin. Aluksi he olivat vain ystäviä, mutta ei aikaakaan, kun suhde oli jo vakavampi. Lopulta he menivät jopa kihloihin, kuten tarkkasilmäiset voivat ehkä kuvasta huomatakin. ,-) Helinä oli oikeastaan ilonen, ettei valinnut Jesseä, sillä Rafael oli paljon mukavampi. Helinä on kuitenkin hyvissä väleissä Jessen kanssa sekä tämän uuden tyttöystävän Ariel Capulan kanssa.
Photobucket
Rafael ei varsinaisesti muuttanut Helinän luo asumaan kokonaan, mutta monen monta kertaa hän jäi Helinän luo yökyläilemään...
Photobucket
Yliopiston päätyttyä Helinä muutti takaisin lapsuudenkotiinsa, eli ns. perijä tontille. Vähän tyhmää, kun perijä tontille ei palaa oikea lapsi vaan adoptiolapsi. Häät pidettiin heti ensimmäisenä päivänä, kun kotiin oltiin päästy.
Photobucket
Hääjuhlien jälkeen alkoi arki, ja se päätettiin aloittaa tekemällä suursiivous talossa. Olisi ehkä kannattanut siivota ennen häitä eikä niiden jälkeen. Ja juhla-asuhan on oikein yleinen siivousasu. Kumpikaan ei toivonut mitään tiettyä uraa, joten lehdestä katsottiin vaan joku työ perheen elättämiseksi. Helinä haluaa tulevaisuudelta paljon lapsia, ja Rafael taas haluaisi kehittyä mahdollisimman hyväksi kaikkien taitojen suhteen.
Photobucket
Hääyönä Rafael kölli sängyllä, kun taas Helinä hoivaili perheen kisuja. "Tulisit jo tänne", Rafael maanitteli. "Ihan pian, minun täytyy vaan.. tehdä yksi juttu ensin", Helinä vastastasi. "Mikä sinua vaivaa? Aivan kuin välttelisit minua", Rafael murahti. "Ei, minulla on vaan sinulle eräs asia.." Helinä sanoi jatkaen sitten: "Haluaisin lapsen. Tiedän, että kaikki menee niin nopeasti, häätkin oli tänään, ja minä heti jo lapsen hankinnasta puhun", Helinä kertoi asiansa. Suostuiko Rafael?
Photobucket
Miltäs näyttää? ,-)
Photobucket
Sama meno jatkui vielä aamullakin. "Ihan tosi, minun on lähdettävä jo töihin, kimppakyyti odottaa pihalla", Rafael sanoi Helinän aina vaan roikkuessa hänessä. "Etkö voisi lintsata tänään?" Helinä pyysi. "Ekana työpäivänäni? Älä edes kuvittele", Rafael kimpaantui.
Photobucket
Niin Rafael vaihtoi vauhdilla työ haalarit päälleen, ja lähti matkaan. "Hyvää työpäivää kulta!" Helinä vilkutteli. Mistä Rafaelin vihainen ilme? .-o
Photobucket
Perheessä on kissoja TODELLA paljon. Aikoinaan elänyt Heidi toivoi saavansa kasvattaa 20 kissanpentua, mutta se jäi ikävä kyllä toteutumatta Heidin kuoltua. Kissat kuitenkin jäivät taloon, ne olivat siellä sen ajan, kun Helinä oli yliopistossa. (Tässä välissä tämmöinen hupsu juttu, että silloin, kun minulla oli simssissä vähän perheitä, ehdin pelaamaan täälläkin kerran viikossa, ja jostain kumman syystä aina lauantaisin Selviytyjien jälkeen. Olen tosi huono keksimään nimiä lemmikeille, niinpä annoin niille nimiksi Selvityjissä olleiden henkilöisen nimiä.)
Photobucket
Helinä kunnioitti äitiään, ja niinpä hän päätti jatkaa kissajen hoitoa. Hän putsaili niiden aiheuttamia sotkuja.
Photobucket
Helinä ei kuitenkaan halunnut enempää pentuja, vaan hän otti hommakseen niiden koulutuksen.
Photobucket
Photobucket
Ahti-Matti - suvun kirous jatkuu. .-D Usein oli kaikenlaisia ongelmia ja riitoja, mutta onneksi niistä selvittiin. Mutta tämä on vasta alkua. Miten sitten tullaankaan selviämään, kun perheenlisäystä ilmaantuu? Se ei todellakaan tule olemaan helppoa, varsikaan Virtasten kirouksen takia...


Sellaista on Virtasten elämä.