Mitä Maxis:n huonekalua sinä muistutat? -testin tulokset

Nyt sinulla pitäisi olla laskettuna eri vaihtoehdoista saadut kirjaimet. Seuraavaksi vain tarkistat mikä kirjainten enemmistö vastaa mitäkin alla olevista Maxis:n huonekaluista.

Voit lopuksi vertailla edellisellä sivulla olevia vaihtoehtoja liittyen kysymyksiin ja kuinka hyvin ne kuvaavat näitä huonekaluja (=oma kehu haisee). Ja nopsasti vielä kunniaa siskolleni, joka kiireideni takia muokkasi/rajasi puolestani kuvat.


Eniten a-vaihtoehtoja

Moderno MariGekko -nojatuoli
Hinta: 80 simolenoa

Photobucket

Olet juuri kuin tämä suloinen nojatuoli, yhtä pehmoinen ja mukava. Osittain havaittava yksinkertaisuutesi tekee silti kokonaisuudesta jotakin aivan erityistä ja söpöä. Monet eivät tätä välttämättä osaa huomata tai arvostaa, mutta loppujen lopuksi olet sellainen turvan tarjoaja ja pidät läheisyydestä. Sylissäsi tai ainakin läheisyydessä viihtyvät niin kotikissat kuin vanhat mummelit käsitöidensä kanssa.

Lainauksia testistä:
"Olet sellainen leppoisa ja seuraasi on mukava tuppaantua, olet myös hyvä kuuntelija."
"Olet melko "muhkea", mutta silti ihastuttava ja omalla tavallasi joukkoon sopiva."

Tässä The Sims 2 -pelin kuvaus huonekalusta:
Moderno-istuimet edustavat tyyliä, joka on viimein palaamassa muotiin lähes 50 vuoden tauon jälkeen - laatutuote nimittäin kestää aikaa. Nostalgisen tyylikkäästä perinteikästä muotoilua, äärimmäistä mukavuutta ja vuosien saatossa hyväksi havaittu runkomalli. Yhdessä nämä seikat saavat tuolin näyttämään perinteiseltä ja silti huorekkaalta. Modernon avulla elät kuin muut haluaisivat elää.
Mukavuus: 4
6 eri värivaihtoehtoa



Eniten b-vaihtoehtoja

TekTonia Hipaisu-grilliuuni
Hinta: 100 simolenoa

Photobucket

Muistutat eniten pikkuruista, mutta sitäkin modernimpaa ja teknisempää grilliuunia/mikroa. Olet näppärä tyyppi verrattuna vaikkapa suuriin superkiertoilmaliesiin, joidenka lämmitys kestää kauemmin. Olet siis nopeasti valmis ja osaat hälyyttää ruokailijat paikalle. Oivat nappulat ja säädöt tekevät ominaisuuksista moniulotteisia ja erikoistunut tehtäväsi ruuan lämmitykseen - ja miksei myös edustava ulkomuotosi auttavat sinua saavuttamaan suosiota. Olet fiksu ja taitava!

Lainauksia testistä:
"Olet sen verran kestävä ja hyvin varusteltu, että kyllä sinusta sentään satasen saisi pulittaa."
"Sinusta on paljolti apua arjen askareissa, olet täsmällinen ja "kätevä", osaat ilmaista asian aina kun olet valmis uusiin tehtäviin."

Tässä The Sims 2 -pelin kuvaus huonekalusta:
Helppoon ja yksinkertaiseen ruuanlaittoon tarvitset vain TekTonian Hipaisu-grilliuunin. Ruuanlaitto ei voisi olla helpompaa, painat vain yhtä nappia ja uuni lämmittää suosikkivalmisateriasi. TekTonia - hipaisusta lipaisuun ennen kuin vesi ehtii edes herahtaa kielellesi.
Nälkä: 1



Eniten c-vaihtoehtoja

Maxis TM -hubaattori
Hinta: 560 simolenoa

Photobucket

Olet kuin tämä pleikkaria muistuttava pelikonsoli, josta todellakin riittää iloa ja hupia muille. Osaat viihdyttää muita ja pitää mielenkiintoa yllä vahdikkaitten ominaisuuksiesi ja tempauksiesi ansiosta. Värikäs ulkokuoresi ei ole pahitteeksi ja vilkkuvat valot ja nappulat aiheuttavat heikkohermoisimmille epileptisia kohtauksia. Sinua ei niin vain pysäytellä, etkä kaipaakaan rauhoittelua. Olet menevää tyyppiä!

Lainauksia testistä:
"Olet räiskyvä ja vauhdikas persoona."
"Lähtisit matkalle jonnekin, missä saisit kokea vauhtia ja vilskettä, kuten vaikkapa laskettelureissulle."

Tässä The Sims 2 -pelin kuvaus huonekalusta:
Hulvatonta hupia pelkällä peukalon painalluksella! Liitä Maxis TM -hubaattori televisioosi, tartu peliohjaimeen ja nauti hulvattomasta synapseja sekoittavasta viihteestä. Taistele avaruusolentoja vastaan, aja mikroautolla, tee vaikutus ystäviisi ja nöyryytä perheen jäseniä tai muita pelikumppanejasi.
Hupi: 9
Useammalle simille.



Eniten d-vaihtoehtoja

Liru 6000 -potta
Hinta: 70 simolenoa

Photobucket

Sinusta löytyy eniten pottamaisia piirteitä, mikä tarkoittaa sitä, että tulet mainiosti toimeen lasten kanssa ja osaat kaikessa yksinkertaisuudessasi olla hyödyllinen ja tarvittava. Mitä vanhemmat tekisivätkään ilman sinua? Osaat auttaa sekä pienempää että suurempaa hätää kärsiviä, mikä on oiva piirre. Olet myöskin kestävä tyyppi ja et helposti lannistu mistään. Osaltaan piilevät kykysi hurmaavat varmasti monia!

Lainauksia testistä:
"Uskot olevasi sellainen perustyyppi, sellainen jonka kanssa viettää aikaa vähintään kerran päivässä."
"Muut voivat turvautua sinuun hädän tullen, ainakin tunnet olevasi tarpeellinen."

Tässä The Sims 2 -pelin kuvaus huonekalusta:
Pottakoulutuskin voi olla hauskaa! Liru 6000:n avulla lirutteluläksyjen teosta ja torttutuntien pidosta tulee helpompaa ja hauskaa. Tässä täysvarustellussa pakkauksessa on mukana kaikki mitä potalla käymiseen tarvitaan: helppokäyttöinen J00tti-1-säiliö takaa toimituksen sujuvuuden, vakaa pohja estää lapsia kaatamasta laitetta ja liukuestokuvointi estää pikkutakamusta liukumasta. Lisähupia lapset saavat Liru-nalle-tarrasta.
Rakko: 10
Taaperoille.

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png