Photobucket
Nyt pääsemme tutustumaan Kanttuloiden elämään. Jälleen kaikki lähtee liikkeelle Yliopisto-lisärin valmissimistä, Erik Kanttulasta, joka löysi vaimokseen kauniin Hennin. Nyt heidän yhteinen elämänsä on lähtenyt liikkeelle Leutolaaksossa. FYI: Kanttuloiden talo toimi Iinan lapsuudenkotina Iloliemen osassa 7: Vastauksia etsimässä, lisäksi Erikin piti aluksi olla se murhaaja ja hänen naamastaan on kuvia joissakin Iloliemen osissa, mutta loppu peleissä loin Erikin uudelleen Ilmariksi. .-)
Photobucket
Henniä ja Erikiä yhdistää perheydellisyys. Kuitenkin heidän elämäntavoitteensa ovat hiukan erilaiset. Henni haluaa omistaa elämänsä eläimille ja kasvattaa 20 koiranpentua täysikasvuisiksi. Sitä varten taloon adoptoitiin kaksi koiraa: Minttu ja Ville, joiden olisi tarkoitus aloittaa todella suuri koirasuku. Erik puolestaan viihtyi kovasti yliopistossa, minkä vuoksi hän toivoo kolmen oman lapsensa käyvän myöskin yliopiston.
Photobucket
Minttu ja Ville kasvoivat nopeasti, ja Hennin toiveesta talo vilisikin pian pienistä koiran tassuista. Koiranpennut olivat häkellyttävän suloisia, ja pikkuiset nimettiin vanhempiensa mukaan: Mintsu, Viltsu & Wiltsu. 
Photobucket
Photobucket
Henni rakasti entistäkin enemmän koiriaan, vaikka ne olivatkin kovia tekemään lammikoita makuuhuoneeseen, joka toimi koirien pyhänä pissintäalueena. Henni kuitenkin suostui siivoamaan ja hoitamaan kaikki koirien jäljet, mitäpä ei tekisi elämäntavoitteensa eteen? Lisäksi hauvavauvoja oli ilo helliä ja halia, sillä ne olivat niin pehmeitä, että ihan mukavuuskin nousi! Myös Erikinkin toive oli hyvässä vaiheessa, Henni oli raskaana!
Photobucket
Photobucket
Koiravauvojen jälkeen taloon oli määrä saapua simvauvakin. Erik varsinkin oli onnellisuudesta sekaisin saadessaan viettää aikaa poikansa, Adamin, kanssa, ja vuodet vierivät täysin huomaamatta Adamin kasvaessa yhä vain vanhemmaksi pojaksi. Hennin hoitaessa enemmän hauveleita jäi puolestaan Erikin vastuulle taitojen opettaminen Adamille. Toki molemmat hoitivat poikaansa, mutta Erik selvästikin lupautui tekemään ja antamaan enemmän Adamin puolesta.
Photobucket
Ei mennyt kauaakaan, kun Hennin maha pullotti jo toista kertaa huippumitoissaan. Elämä sujui hyvin, eikä minkäänlaisia suurempia ongelmia tultu kohtaamaan. Tällä kertaa Henni kuitenkin söi edellistä kertaa enemmän, ja häntä alkoi pelottamaan liiallinen lihoaminen, mahakin näytti aivan jättimäiseltä. Silti teki koko ajan mieli vain syödä, niin Henni sitten söikin, laihduttaisi ylimääräiset kilot sitten myöhemmin.
Photobucket
Suuruuteen oli kuitenkin omat syynsä. Eräänä iltana rumpuja soitellessa Hennin supistukset alkoivat, ja hän synnytti kaksoset! Henni oli onnessaan ja iloissaan. Samalla Erikkin sai toivomansa kolme lasta, ja tulevaisuus tulisi näyttämään, olisiko heille tarkoitettu enemmän lapsia. Talo tosin alkoi käydä pienehköksi, joten ihan heti uusia asukkeja ei kaivattu.
Photobucket
Photobucket
Vauvat nimettiin Mainioksi ja Maijuksi. Uudet tulokkaat saivat lastenhuoneen kokonaan itselleen, ja Adamin kehto siirrettiin vanhempien kanssa samaan huoneeseen. Pienten lasten hoitaminen oli rankkaa, lapset osasivatkin olla vaativia! Henniltäkin onnistui menemään hermot pariin otteeseen, mutta onneksi Erik osasi rauhoitella vaimoaan, ja yhdessä he osasivat olla ylpeitä lapsistaan. Kummallekin vanhemmille löytyi se oma suosikki, kuten ehkä kuvista huomaattekin. ,-)
Photobucket
Myös Adam kasvoi omiin aikoihinsa erittäin suloiseksi lapsoseksi! Adam myös piti pinkistä väristä ja puki mielellään ylleen pinkin lammaspyjaman, joka soveltui keittiönkin väreihin! Sen sijaan vihreät, rumat tuttipullot eivät sopineet sinne, joten Adam päätti hävittää ne. Adam siivoili mielellään, mikä oli vanhemmille samaan aikaan ilo ja apu. Adam huomasi välillä jäävänsä ulkopuoliseksi muun perheen helliessä pienempiä, muttei Adam välittänyt. Tilanne rauhottuisi varmasti sisarusten ikääntyessä. Sitä Adam odottikin, saisi leikkitovereita!

 

Siinä Kanttuloiden perheen arkea. .-) Sanoin yhden kerran Adamia vahingossa Peteksi, ja sen jälkeen aloin kutsumaan häntä Petenä, ja tämä on kamalaa! Toivottavaksi tekstiin ei eksynyt ketään Peteä, ja jos eksyikin, tarkoitin Adamia. .-D Kommentoikaa. .->