Päivän joululaulu: Vesa-Matti Loiri - Valkea joulu

http://www.youtube.com/watch?v=yjbPIOfhEvY


PP: Tutki lumeen painautuneita kengän jälkiä


Olen jokaisessa aikaisemmassa luukussa sepustellut vain omiani, mutta nyt annan lukijoilleni puheenvuoron. Ajattelin, että voisimme fiilistellä yhdessä ihania joulumuistoja menneiltä vuosilta. Jos ja kun haluat osallistua, kirjoita hauska kertomus joulumuistostasi, nappaa simssissä tarinaasi liittyvä kuva ja lähetä kirjoitus kuvineen viimeistään 18.12 klo 23.59 mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Muista laittaa nimimerkkisi osallistumisviestiin, jotta tiedämme, kenen muistosta on kyse. Pyydän hartaasti. Osallistukaa. Rukoilisin polvillani edessänne, jos se olisi mahdollista! Kaikkien kirjoitukset ja kuvat julkaistaan jossakin tulevassa luukussa. Kirjoitan kyllä useamman oman joulumuiston, jos vapaaehtoisia kirjoittajia ei löydy. Olisi kuitenkin niin hauskaa ja joulumieltä lisäävää kuulla muidenkin kertomuksia. .-)


Jotta luukku ei jäisi liian painostavaksi ruikutteluksi, asetan teille toisenkin haasteen! Simsseilyjen sivulle on piilotettu 10 tonttulakkia. 


nDGffvS.pngRHKQCIk.png


Sinun tehtäväsi on yrittää löytää kaikki lakit Simsseilyjen uumenista, vanhojen tekstien joukosta. (Tämän kirjoituksen ja 3. luukun lakit eivät ole mukana kilpailussa.) Lakkeja voi löytyä mistä tahansa kohtaa sivua. Osallistumisaika on sama kuin kirjoitustehtävässäkin, joten laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] viimeistään 18.12. klo 23.59 mennessä. Toimi seuraavasti: Kun olet bongannut lakin, kopio sivun osoite muistiin tai vaihtoehtoisesti voit selittää lakin löytöpaikan kategorian ja kirjoituksen otsikon, mutta linkkien kopioiminen on kyllä helpompaa. Lopulta sinulla on kasassa korkeintaan kymmenen linkin mittainen lista. Lähetä se minulle.


Eniten lakkeja löytänyt ihminen palkitaan jouluisella läpyskällä. Lupaan tehdä kaikille parhaalle sijalle päässeille onnitteluläpyskät. Kaikki, jotka ovat osallistuneet kilpailuun, saavat minulta aattona joulukortin sähköpostiinsa. Onnea kisaan!


i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png