Pöytä täyteen pikkutavaraa

Tämä on Cartion laatima, ja minulla on hänen lupansa julkaista se täällä. Kiitos siis kuuluu hänelle. .-)

☻Tarvitset vain The Sims 2 -peruspelin, mutta sinun täytyy ladata tätä varten netistä muutama tarvittava asia.

☻Jälleen kerran Loviisa Lakkakorva avustaa sinua näiden ohjeiden kanssa. Jos jotain jää silti epäselväksi, niin ei kun vain kysymystä tulemaan.

☻Toivottavasti saatte edes jotakin käsitystä näistä ohjeista.

Photobucket

"Tällä kertaa ohjeistan teitä siinä kuinka pöydille ja muille tasoille saa paljon tavaraa."

Photobucket

"Olen siis Loviisa Lakkakorva ja toivon, että tästä ohjeesta voisi olla jotain hyötyä joillekin. Mutta aloitetaampas nyt."

Photobucket

"Ensin on ladattava tämännäköisiä palikoita. Ne tunnetaan yleensä nimellä OMSP ja niitä voi ladata esimerkiksi Mod The Simsistä. Tässä on pari linkkiä, josta voit ladata itsellesi OMSP palikoita: täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.
Palikoiden korkeus riippuu siitä minkä korkuiselle tasolle haluat pikkutavaran sijoittaa. OMSP palikat löydät sisustustilasta pöydät -osiosta. Ja sitten asiaan!"

---

Photobucket

"No ensiksi tarvitaan taso, jolle pikkukrääsää tungetaan. Tässä tasona toimii tuo sohvapöytä."

Photobucket

"Valitaan sitten OMSP palikka. Sen täytyy olla sopivan korkuinen pöytään nähden."

Photobucket

"Oikean kokoisen OMSP palikan tunnistaa siitä, että sen yläpää näkyy vähän pöydän tason yli. Tosin joissain OMSP palikoissa tämä ei ole välttämätöntä, mutta niissä mitä minä käytän niin se kuuluu asiaan."

Photobucket

"Sitten valitaan tavaroita, jotka halutaan sijoittaa pöydälle."

Photobucket

"Otetaan jokaiselle esineelle oma OMSP palikka ja ladotaan ne ympäriinsä. Sitten nostetaan pöydälle laitettavat esineet OMSP palikoiden päälle. Ne menevät ihan itsestään palikoiden päälle kunhan vain kuljetat esineet palikan läheisyyteen, ihan samalla tavalla kuin normaaleilla pikkupöydillä."

Photobucket

"Nyt kaikki esineet on pinottu palikoiden päälle. Sitten seuraa oleellinen vaihe."

Photobucket

"Valitaan materiaalinvaihtotyökalu. Jos et tiedä mikä se on, se näyttää hieman avainnipulta, mutta saat sen esiin painamalla näppäintä R. Materiaalinvaihtotyökalu löytyy sisustustilasta sieltä mistä muutkin pikkunapit, kuten kerrosten vaihto, yön ja päivän säätely yms. Vaihdat siis palikan "materiaalia", se onnistuu niin kun klikkaat palikkaa (se muuttuu läpikuultavaksi) ja vaihdat materiaalin läpinäkyväksi avautuvan katalogin avulla. Kuulostaa vaikealta, mutta ei ole. Ymmärrät kyllä kunhan vain näet."

Photobucket

"Palikka katoaa näkyvistä! Tässä siis idea mitä palikoille tehdään. Nyt siirretään sitten esineet pöydälle."

Photobucket

"Palikan materiaalin voi vaihtaa takaisin näkyväksi siirtämisen helpottamiseksi, mutta klikkaamalla palikan kohtaa lampun alla voit silti siirtää sitä."

Photobucket

"Nyt kirjoitat koodin BoolProp SnapObjectsToGrid False ja koodin Move_Objects On. Lisää näistä koodeista löydät täältä."

Siirrät siis "ilmassa leijuvan lampun" pöydälle klikkaamalla sen alla "ilmaa" eli läpinäkyvää OMSP palikkaa."

Photobucket

"Asettelet esineen eli lampun siihen kohtaan pöytää missä se tuntuu parhaimmalta."

Photobucket

"Siirrät muutkin esineet sitten vain lampun seuraksi pöydän päälle."

Photobucket

"Voit tehdä myös niin, että muutat OMSP palikan vasta myöhemmin näkymättömäksi eli siirrät sen vielä "näkyvänä" pöydälle, mutta itse muutan palikat ensin läpinäkyviksi, koska se silloin näkee paremmin kuinka esineet asettuvan, kun palikan yläpää ei ole edessä."

Photobucket

"Voit siis myös muuttaa OMSP palikan materiaalinvaihtotyökalulla myöhemmin näkymättömäksi."

Photobucket

"Nyt pöydän pitäisi näyttää jota kuinkin tältä."

Photobucket

"Tässä oli tämä ohje. Taisi jäädä vähän epäselväksi. Olen huono selittämään näitä juttuja. Kysykää ihmeessä sitten lisää. Minä tästä alan maistelemaan noita rinkeleitä. Kiitos seurastanne, minä olen Loviisa Lakkakorva ja me näemme taas seuraavan vinkin parissa!"