Simsseilyissä ei ole ikinä ollut mitään "hupikisaa", kun kaikki järjestämäni kisat ovat liittyneet tarinoihini. Nytpä on siis rikottava vanhat kaavat ja keksittävä muustakin kisa-aihetta! 

Photobucket
 
Tämän kilpailun ideana on luoda keskustelu Tapio ja Elina Mukavaisten välille! Vaikka tiedämmekin, että kaksikko on naimisissa, voimme tässä kisassa unohtaa sen tiedon! Tapsku ja Ellu voivat olla juuri tavanneita, sisaruksia tai juuri avioliitossa olevia.
 
Alla on kolme viisi kuvaa sisältävää sarjaa, joista valitset yhden kilpauluun ja kirjoitat tekstit. Tekstin on liityttävä kuvassa näkyvään puhekuplaan jollakin tavalla. Kun puhekupla osoittaa Tapioon, vain Tapiolla on puheenvuoro, eikä Elina saa kommentoida asiaan mitenkään ja toisinpäin. Saat kuitenkin halutessasi tehdä huomioita hiljaisesta hahmosta, esim. "Elina näytti järkyttyneeltä", mutta se ei ole välttämätöntä, vaan pääasia on keskustelun eteneminen. Puheenvuoron pituudella ei ole rajoitteita. Kuvasarjan kuvien järjestystä ei saa muuttaa, eikä siihen saa ottaa ylimääräisiä kuvia muista sarjoista. 
 
Kuvasarjat:
Kuvasarja1
Photobucket
Kuva 1
 
Photobucket
Kuva 2
 
Photobucket
Kuva 3
 
Photobucket
Kuva 4
 
Photobucket
Kuva 5
 
---
 
Kuvasarja2
Photobucket
Kuva 1
 
Photobucket
Kuva 2
 
Photobucket
Kuva 3
 
Photobucket
Kuva 4
 
Photobucket
Kuva 5
 
---
 
Kuvasarja3
Photobucket
Kuva 1
 
Photobucket
Kuva 2
 
Photobucket
Kuva 3
 
Photobucket
Kuva 4
 
Photobucket
Kuva 5
 
Voittajaksi päätyy kekseliäimmän ja hauskimman keskustelun luonut kilpailija! Hyvä keskustelu on sellainen, jossa puheenvuorot liittyvät toisiinsa, ja niistä muodostuu kokonaisuus. Valinnanvaraa tällä kertaa on enemmän, joten toivottavasti jokainen inspiroituisi jostakin kuvasarjasta ja saisi tekstin aikaiseksi. 
 
Kun olet tyytyväinen puhesarjaasi, lähetä se osoitteeseen [email protected] ja olet mukana kilpailussa! Paluuviestin saadessasi tiedät kilpailuosallistumisesi tulleen perille. Kilpailu on käynnissä 19.1. - 1.2. Merkitse tekstisi sekaan, milloin kuva vaihtuu tai tee selvä kappaleenjako. Tulokset saapuvat 2.2. Kannattaa osallistua hyvissä ajoin, ettei jää osallistumatta myöhäisen aloittamisen takia.
 
Kilpailun voittaja saa päättää kaksi palkintoa seuraavasta listasta:
♦ Vauvojen nimeämistä Iloliemeen tai/ja Taikapölyyn (5 kpl)
♦ Iloliemen seuraavan perijän diktatuurinen valitseminen
♦ Taikapölyyn pienten juonenkäänteiden kehitteleminen (3 kpl)
♦ Taikapölyn tai Iloliemen simin saaminen omalle koneelle (1 kpl)
♦ Jotain muuta ehdotusta palkinnoksi! Jos et pidä yllä olevista vaihtoehdoista ja voitat, voimme neuvotella palkinnostasi. Sinulla tulee olla itse ideoita, joita toivoisit vaihtoehtoisiksi palkinnoiksi. Kaikki ei välttämättä mene läpi.

Vielä kilpailuohjelma lyhyesti:

  1. Valitse yksi kuvasarjoista ja kirjoita siitä keskustelu
  2. Lähetä luomuksesi [email protected] -osoitteeseen 1.2. mennessä.
Toivottavasti innokkaita osallistujia löytyy! Onnea kisaan! Jos jokin kohta jäi epäselväksi, kysy. Ei kannata ajatella "se on ehkä näin", vaan on parempi olla ihan varma.