TAMMIKUU 2015

18.1.2015
Jes, vihdoin saan osan julkaistua Iloliemeen. Olen ollut ja olen edelleen epäaktiivinen sims-asioissa. Ei kannata ihmetellä, jos minua ei näy. Olen nyt valinnut, etten toistaiseksi keskitä tähän energiaa. Nähdään seuraavien päivitysten parissa. .-)

RtGxQbB.png
Jarno hienona!

---

JOULUKUU 2014

6.12.2014
Jes, sain aikaiseksi päivityksen Simsseilyihin! Jos olet kiinnostunut simien ilmehdinnästä, suuntaa heti Ohjeita, neuvoja & vinkkejä -osioon lukemaan postaus ilmeopista. Nämä ohjeet sopivat kaikille, sillä ohjeissa käytetään pelkästään pelin toiminnoilla tuotettuja ilmeitä. ,-)
Photobucket
Tämän kuvan perusteella ei kyllä arvaisi mitä on luvassa. .-D

---

3.12.2014
Joulukuu on täällä! Varmaan olette huomanneet, ettei tälle vuodelle tullut joulukalenteria Simsseilyihin. Olisi ollut kiva tehdä, varsinkin kun minulla on nyt Joulun kamasetti, mutta ideoita (ja osin aikaakin) ei ollut riittävästi. Noh, toivotaan että ideani puolittuvat tulevan vuoden aikana ja saan sitten ensi vuodelle taas jotain aikaan! Kaikkea kivaa -osiosta voitte kuitenkin lueskella vanhojen kalentereiden luukkuja päivittäin tai halutessanne voitte lukea vaikka kaikki kerralla. .-D Samasta osiosta löytyy myös uusin kuukauden sim! Marraskuun kuukauden simin valinta venähti nyt joulukuun puolelle, toivotaan ettei kukaan huomaa. .-D Hyvää joulun odotusta! ♥

Uzi9VGH.png
Vieläkö muistat mitä viime vuoden joulukalenteri sisälsi?

---


MARRASKUU 2014

28.11.2014

Minua odotti iloinen yllätys sähköpostissa, kun Jade Essence oli lähettänyt loisteliaan laulunkuvituksen! Käy ihailemassa tekelettä kokonaisuudessaan täältä. .-)

13.jpg?t=1411405507
Pohdin mikä on tuon Camillan tarkoitus! .-)

---

23.11.2014
Taikapöly täyttää vuosia! Vilkuilepa tarinan etusivulta julkaistuja synttäriekstroja. ,-) Kommenttikisan tulokset ovat myös nähtävissä täällä Simsseilyissa Kisat-osiossa. .-)

bbpjwQ4.png
Bileet!

---

10.11.2014
Tämä saa kyllä olla viimeinen kerta kun käytän Vuodatusta IE-selaimella, tökkii sen verran ikävästi.. En turinoi tässä nyt enempää kuin on tarvis, jotta pääsen pian nukkumaan, joten asiaan: Taikapölyssä on uusi osa! Tsemppiä uuteen viikkoon kaikille. .-)
0511Abs.png
Vanhuus ei kyllä näy Jasminasta ulospäin.

---

LOKAKUU 2014

25.10.2014
Kuukauden simin valinta on jälleen suoritettu (tällä kertaa jopa ihan ajallaan tavallaan) ja tuloksen voi kurkkia Kaikkea kivaa -osiosta. Aloittelin tuossa edellisen päivän puolella myös Selviytyjien kuvaamista, ja luvassa olisi vähän kuvamateriaalia todisteeksi. En saanut loman aikana niin paljon aikaan kuin olin suunnitellut, joten en osaa vielä sanoa milloin saan ekaa osaa Selviytyjiin julki.

UrUGo8C.jpg

hCLXJ8J.jpg

---

14.10.2014

Muistuttaisin, että vielä on viikko aikaa lähettää siminsä mukaan Selviytyjiin! Tästä päivästä lähtien simejä saa lähettää halutessaan useammankin kappaleen, joten jos sinulla on visio useammasta kilpailijatyypistä, voit toteuttaa molemmat. .-) Jos et ole kilpailusta aiemmin kuullut niin lukaise lisätietoja täältä. Ajattelin täyttää mahdollisten puuttuvien kilpailijoiden paikkoja ainakin osittain tarinasimeilläni (Iloliemi & Taikapöly), joten kuulisin mielelläni toiveitanne siitä, keitä haluaisitte mukaan! He eivät tietenkään voisi tuntea toisiaan entuudestaan, mutta muuten tarinoista saapuvat simit säilyttäisivät heille tyypilliset toimintatavat. 

---

12.10.2014
Kirjoittelin itsestäni uusia paljastuksia Salaisuudet simssiliinistä -osioon, joten siellä voi käydä vilkuilemassa jos asia kiinnostaa. Edellisestä päivityksestä sinne olikin ehtinyt kulua jo vuosi, joten oli aikakin saada jotain salaisuuksia valmiiksi. Vielä jokunen 2013-numeroyhdistelmä häiritsee tuossa viimeisimpien päivitysten kohdalla, mutta tuon uusimman salaisuuden lukemalla saat ehkä selville, miksi päivityksiä ei tule tasaiseen tahtiin joka kategoriaan.. ,-) Päivittelin myös tässä illan aikana Ohjeita, neuvoja & vinkkejä -osiossa olevaa aloittelevan kirjoittelijan opasta. Blogin perustukseen liittyen on vielä jossain vaiheessa tulossa lisää asiaa, kunhan muistan joskus sopivan ajankohdan osuessa viimeistellä tekeleeni. Muistuttelen vielä sims-Selviytyijistä, joiden hakuaikaa on vielä vähän yli viikko jäljellä! Aikeenani on siis tehdä simssillä Selviytyjät tv-sarjaan perustuvaa tarinaa, ja te lukijat saatte mahdollisuuden luoda kilpailuun mukaan tulevia simejä! Katso lisää tietoa asiata Extraluettavaa-osiosta. .-) 


8MJBI.jpg
Oispa mulla tuollainen noppakokoelma!

---

SYYSKUU 2014

30.9.2014
Aikeenani on tehdä simssillä Selviytyjät tv-sarjaan perustuvaa tarinaa, ja te lukijat saatte mahdollisuuden luoda kilpailuun mukaan tulevia simejä! Katso lisää tietoa asiata Extraluettavaa-osiosta. .-)

---

29.9.2014
Kävin äsken pitkästä aikaa Simsseilyjen linkkilistaa läpi, ja n. 46 LC-tarinaa poistui listalta. Aikamoinen määrä, huhhuh. Juuri eilen mietin, että olisi hauska kirjoittaa pohdintateksti siitä, miksi jotkut lopettavat tarinansa kesken. Se on sitten eri asia ehdinkö/jaksanko koskaan. .-D Kuukauden sim on muuten taas vähän myöhässä valittu syyskuulle, ja uuden pokaalin saajan voit tarkistaa Kaikkea kivaa -osiosta! Tästäkin tulee tulevaisuudessa vaikeampi tehtävä, sillä olen pian valinnut jokaisesta aktiivisesti seuraamastani tarinasta simin kuukauden simiksi, ja haluaisin palkita monipuolisesti ja eri tarinoista, joten olen nyt alkanut lueskella pitkästä aikaa uusia tarinoita. Sentään tämä motivoi minua siihen, olen laiskistunut ja alkanut viettää aikaani enemmän videoita katsellessa kuin tarinoita lukiessa. .-D

​---

26.9.2014
Iloliemille on taas vaihteeksi ilmestynyt uusi osa! Seuraavaksi ryhdynkin sitten kuvaamaan Taikapölyä. Olen ajatellut edistää Taikapölyä jatkossa siten, että yhdistelen yhteen osan juttua useammalta perheeltä kohtauksittain, eikä enää niin että jokainen perhe saa vuorollaan oman osan. Tämän takia kuvaamisessa saattaa kestää, kun pitää jokaisella perheellä käydä pelaamassa ennen kuin kuvia voi alkaa järjestellä. Tosin kun olen käynyt pelaamassa yhden kierroksen kaikilla perheillä, saan varmaan kuvia useampaa osaa varten, jolloin tarinaa saa nopsemmin sitten edistettyä. .-) En tiedä miksi avauduin suunnitelmistani mutta näin nyt tulee jatkossa näill näkymin olemaan. Mukavaa viikonloppua kaikille!

FOGdyDd.png
Puhelin!

---

13.9.2014
Iloliemen synttäreiden kunniaksi järjestetty kilpailu on saanut kolme hienoa voittajaa! Käy katsomassa ja onnittelemassa heitä Kisat-osiossa! Tällä hetkellä Iloliemen uuden osan kuvauksia hidastaa muhkean talon rakentaminen. Kuvia ei kuitenkaan paljoa puutu, joten toivotaan että saan ne lupaamassani aikataulussa kokoon. .-)
wO8PF6f.png JdE7qRS.png HPMJqzt.png WkMfAa5.png AuFmyXr.png
Jaden rivi!

---

1.9.2014
Tietäväthän kaikki, että esikoistarinani aloituksesta on kulunut jo viisi vuotta? Iloliemen syntymäpäivän kunniaksi Iloliemen sivuilta löytyy pientä ekstraa, ja myös Simsseilyjen Kisat-osioon tuli pari päivitystä, joita uteliaat voivat käydä vilkuilemassa. ,-)

E14eLmv.png
Katsokaa Juulian taittunutta sormea!

---

ELOKUU 2014

30.8.2014
Höh, enpä saanut elokuun aikana Simsseilyihin mitään aikaiseksi, mutta mennyttä ei saa tekemättömäksi. Koulu vie paljon aikaa ja energiaa, eikä arki-iltoina ole oikein jaksanut tehdä mitään simssiin liittyvää. Menee viikonlopuille se vastuu, ja silloinkin saattaa laiskottaa. Kuukauden simin sentään sain valittua. Käy katsomassa pokaalin seuraava tienaaja Kaikkea kivaa -osiosta. .-)

---

HEINÄKUU 2014

29.7.2014
Ovathan kaikki tietoisia siitä, että Originista on mahdollista ladata heinäkuun loppuun asti ilmainen Ultimate Collection -pakkaus, jonka mukana tulevat kaikki Sims 2:n lisäosat ja kamasetit? Minä itse en olisi varmaan edes huomannut, ellei Ciesse olisi asiasta minulle kertonut. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä Sims 2 on jo niin poissa muodista, ettei pelejä meinaa löytää enää mistään. Kirjoitan rautalankaohjeen sellaisille, jotka eivät ole Originia ennen käyttäneet:
Miten lunastaa tarjous? Rekisteröydy Originiin. Siirry "omaan tiliin" ja sieltä "lunasta tuotekoodi". Koodi on 
I-LOVE-THE-SIMS. Seuraavaksi klikkaa "lataa Origin", jolloin saat asennettua pelin. Avaa Origin koneellasi ja siirry "omat pelit"-välilehdelle. Klikkaa pelin kuvaketta ja aloita asennus. Peliä ei ole pakko ladata koneelle heti. Riittää kun lunastat sen heinäkuun loppuun mennessä. Ottakaa kaikki nyt hyvänen aika ilmainen peli, vaikkette heti aikoisikaan pelata!  
Mitä huomioida ennen pelin asennusta? Varmuuskopioi nykyinen pelisi ja poista se koneelta. Monilla on ilmennyt ongelmia uuden ja vanhan pelin sekoittuessa. Jos uuden pelin toiminnassa on jotain ongelmia, voit vielä palauttaa vanhan pelin. Kaikki lisäosat ja kamasetit tulevat yhtenä klönttinä, etkä käsittääkseni voi lisätä vanhaan peliin Ultimate Collectionista lataamiasi puuttuvia lisäosia. Pelin asennus vie myös aikaa (minulla meni yli 6 tuntia), joten älä aloita latausta kiireisellä hetkellä. Vanhasta simssistä voi siirtää pelitallennuksia uuteen simssiin, mutta en tiedä tarkalleen, kuinka se tapahtuu. Itse aloitin mieluummin puhtaalta pöydältä. 
simssiliinin hehkutus! Sain vihdoin kaikki puuttuvat lisäosat! Minulla on ollut himo Matkoilla-lisäriin jo monta vuotta, ja vihdoin sain sen ja muut puuttuvat jutut peliin! Sain resoluutio-ongelman korjattua, ja nyt lumipeitteenikin toimii oikealla tavalla! Kaikki simssin ongelmat ratkesivat yhdellä kertaa, ja olen innostuneempi kuin pitkään aikaan!
Kysykää, jos asiaan liittyen jäi jokin epäselväksi!

---

28.7.2014
Taikapöly on saanut jatkokseen uuden osasen. Siirry lukemaan tästä!
Ed9v7S8.png
Capuloita rattaisiin!

---

20.7.2014
Kuukauden Sim on nyt valittu, joten rynnätkääpä kaikki kurkkimaan Kaikkea kivaa -osiosta tämänkertaista tittelin saajaa! Lisäinformaatioksi kerron, että sain kuvailtua tänään myös Iloliemiä eteenpäin. .-)

---

18.7.2014
Sebastiina sai valmiiksi Iloliemen enkkuosan valmiiksi. Näitähän tulee nopeammin kuin suomenkielisiä osia! (Tulisi vielä nopeammin, jos minä julkaisisin nämä heti saatuani ne.) Loisto juttu! .-) Osaan pääsee napsauttamalla tästä. Olin aloittamassa eilen erästä tarinaa Sims 3:lla, mutta siitä ei taida tulla mitään, kun kone ei yhtään pysy päällä kolmosta pelatessa. .-/ Kuinka hyvä kone täytyy olla, että kolmosella voi pelata? Kakkonen sentään pyörii paremmin, joten näiden muiden tarinoiden puolesta ei tarvitse hätääntyä vielä.
Photobucket
Junnulla on rajuja puheita tässä osassa. .-D

---

9.7.2014
Julkaisin tuossa viime yönä Iloliemeen uuden osan. Vuodatus tuntuu bugailevan päivisin paljon, kun tässä pari kertaa lyhyen ajan sisällä on ollut ongelmia sivullepääsyn kanssa. Aina sen jälkeen, kun olen julkaissut jotain, Vuodatus sekoilee, ja saan aina pelätä, jäikö tekeleeni varmasti talteen. .-D Onneksi kaikki on hyvin, ja uusi osa on luettavissanne tuttuun tapaan täällä päin.
D7KhCY8.png
Puhdasta voimaa!

---

2.7.2014
Päivitin tänään Ohjeita, neuvoja & vinkkejä -osion Ohjeiden kuvien lataamista käsittelevää juttua. Vuodatukset ja Photobucketit ovat muuttuneet siitä entisestä meiningistä, ja lisäksi laitoin ohjeet Imgurin käyttöä varten. Luin kyseisen artikkelin kaikki kommentit ja oikein ihmettelin, miten monia olin auttanut vanhoilla ohjeillani. Hassua etten muistanut paljoa mitään iloisesta palautteesta, mutta nyt kuitenkin tiedän, etten turhaan ohjeita ole väsännyt. Toivottavasti uudistetuistakin ohjeista on jollekin vielä hyötyä! 
Ajattelin viettää loppu yön pelaamalla Mario Party 8:n kummituslautsikkaa pimeässä olohuoneessa! Jännittävää. .-D
PWvjYMa.png
Ihan kuin Aimée kävelisi mahakävelyä. .-o

---

KESÄKUU 2014

29.6.2014
Haa, minä aion valmistaa Simsseilyihin kuukauden aikana ainakin yhden jutun (muu kuin pakollinen kuukauden sim), ja nyt ilmestyy kesäkuun perhe-esittely! Siirry siisperhe-esittelyt - osioon. Iloliemeen tulee osa heinäkuun alussa, ja Taikapölyn osaa kuvaan parhaillani. On muuten ollut tuskaista ja hitaasti etenevää touhua, menee ihan Camp Rockin tasolle. .-s Täytyisi löytää innostus jostakin!
uy98YMY.jpg
Testpersonin säädöt .-D

---

15.6.2014
Kesäkuun sim on valittu, ja hänet näet muiden Kuukauden simien joukossa Kaikkea kivaa -osiosta. Tänään pidinkin kunnon kuvausmaratonin, ja sain kuvattua Iloliemen seuraavan osan loppuun (31 kuvaa + tusina ekstrakuvaa). Osasta tulee vähän pidempi kuin yleensä, mutta minun täytyi lopettaa tiettyyn kohtaan. Kuten aiemmin Iloliemessä mainitsin, on nykyisen Jarno-juonen inspiraationa ollut yksi Sherlock-koira - jakso. Sattumoisin tänään tuli katsottua sama jakso! Pientä samankaltaisuutta oli kyllä havaittavissa: sama määrä ja sukupuolijakauma siepattujen kesken, maalaamiseen pakotus ja yksi juttu, mitä en vielä voi paljastaa etukäteen. .-D
qxrlonD.png
Kumpi noista pojista on Jarno ja kumpi Ingmar?

---

6.6.2014
Julkaisin juuri uuden osan Taikapölyyn, menkääpä lueskelemaan! Koitan nyt kesäloman aikana vähän hyvitellä mennyttä onnetonta osien julkaistumistahtia ja tavoitteenani olisi saada julkaistua ainakin kaksi osaa sekä Iloliemeen että Taikapölyyn! Mielellään enemmänkin jos kykenen. .-D Sain nyt viimeinkin aikaiseksi aloitella autokoulua, ja tämä viikko on tullut vietettyä teoriatunneilla istuskellen ja itsenäisesti opiskellen. Autokoulu on yllättävän aikaavievää, enkä ole sen takia saanut simssia auki päivittäin lomasta huolimatta, mutta teoriatuntien päättyessä viikon päästä koitan taas päästä kuvailemaan. ,-)
z6zvEzh.png
Pyjamabileet!

---


TOUKOKUU 2014

30.5.2014
Iloliemeen ilmestyi toukokuussa osa kolmella eri kielellä, aika hauskaa! .-D Voit käydä vilkaisemassa tuotosta täällä. Edellinen käännös Iloliemeen ilmestyi maaliskuussa, ja uutta osaa on jo nyt luettavissa, koska Sebastiina ilmoittautui vapaaehtoisesti kääntäjäkseni Iloliemen osiin! Mahtavaa, koska minulle kääntäminen oli tuskaista, ja nyt osia tulee nopeammin kuin kerran vuodessa. .-D Häpesin aivan kauheasti tuota vanhaa osaa. En kirjoitusvirheiden, vaan silloisen ajatusmaailmani vuoksi. x-D Kamalaa miten Iina pakotti Junnua lopettamaan yliopiston ja ottamaan pois lehmänaamion, vaikka mies itse pani vastaan ajatuksia. .-s Muutenkin tietyn valmiskasvon ihannointi tuntuu nyt nololta ja rasistiselta. En kuitenkaan aio myöhemmin "korjata" tarinaa, sillä tällöin näen oman kehittymiseni yms. .-)
Photobucket
"Siis Junnu vaan jumppaa pihalla eikä halua olla minun kanssani. Mikä ääliö" .--D

---

29.5.2014
Mukavaa kesän alkua, vaikka viime päivät ainakin täällä minun luonani ovat olleet sateisia, kylmiä ja harmaita. Muutin hiukan kommenttiasetuksia, koska Simsseilyissä on viime aikoina ollut inhottavia mainos- ja spämmiviestejä. Tarkistan kaikki kommentit ennen julkaisua, ja yritän kyllästyttää kyseiset elämättömät, ilkiöihmiset tiehensä. Älkää siis hätääntykö, jos kommentit eivät heti näy blogissa! Julkaisin vihdoin toukokuun simin Kaikkea kivaa -osioon. Myös yhteistyökumppanilleni Simsala Sims 2 -sivulle on tullut uutta taloesittelyä, josta esimakua alla olevan kuvan muodossa. Klikkaa katsomaan!
aTZeHPM.jpg
Aijca on maailman paras talonrakentaja ja -sisustaja! <23

---


5.5.2014
Jopas Simsseilyissä on elämää! Jo kolmena päivänä putkeen on jotain ilmoittamisen arvoista asiaa tänne! .-D Olen muutenkin ajatellut, että voisin koittaa herättää Simsseilyjä hiukan eloon tekemällä ainakin yhden kunnon päivityksen kuukaudessa! Tosi huimaa, mutta tästä lähdetään parantamaan. .-D Päätin myös että kun Kaikkea kivaa -osion "Hassut lauseet" saavat 100 kommenttia, valmistan "Hassut lauseet 2"! Nyt vaan äkkiä kommentoimaan kaikki. .-D Mutta ei spämmäämistä, se on säälittävää. .-( Alunperin tulin ilmoittamaan Iloliemen uudesta osasta, tällä kertaa suomeksi. .-D Klikkaa.
Zu3mMrw.png
Vessajono!

---


4.5.2014
Tänään pidin oikein kunnon simssimaratonin, ja pelasin Leutolaaksossa monella perheellä. .-) Hauskaa oli! Sattumalta minulle kävi outo tapahtuma, enkä malttanut olla julkaisematta sitä heti! Pitkästä aikaa tulee päivitettyä itse Simsseilyjä, enkä pelkästään ilmoita jonkin sivuni uusista osista. Käy lukemassa asiasta Kaikkea kivaa -osiossa.
dGuCPGu.jpg
Mallioppiminen

---

3.5.2014
Nyt päästään Iloliemiäkin lukemaan svenskaksi, kun sain vihdoin käännettyä loppuun ruotsiosan. Oli kyllä kovan tuskan takana. .--D Seuraava suomiosakin on tuloillaan, malttakaa vielä muutama päivä. .-) Lukekaa vaikka ruotsiosa odotellessa, napsauta tästä. Enää kuukausi koulua/muita tuskia! .--D Jipii!3YU52.jpg
Millan päänsärky .-D

---

HUHTIKUU 2014

23.3.2014
Tykkäsin Kuukauden sim -tittelien jakamisesta sen verran, että päätin jatkaa hommaa tänäkin vuonna! Vetäisinkin nyt samalla kertaa neljä simiä parrasvaloihin! Käy katsomassa Kaikkea kivaa -osiosta, voittiko simisi pokaalin!

Muuten saamattomuuteni simssin saralla ei ole helpottanut, ja sen lisäksi etten ole itse ehtinyt tuottaa mitään sivuilleni, en myöskään ole jaksanut paljoa lukea teidänkään tarinoitanne. Pahoittelen laiskuuttani, aion kyllä vielä kiriä osanne kiinni! Koulukiireiden (työssäoppiminen, yo-kokeet, ennakkotehtävät + pääsykoevalmistautuminen) lisäksi olen viime aikoina käyttänyt paljon vapaa-aikaani erilaisten videoiden katseluun. Oikeasti tosi petollista, saatan jumahtaa tunniksi vaan tuijottelemaan vlogeja.. .-D 

Eli tällaista väliaikatiedottelua siis. Koitetaan tässä huhtikuun aikana kuvailla Ilolientä ja Taikapölyä lisää, kun osuu pääsiäisloma ym pidemmät viikonloput tähän sopivasti, jolloin ehditään olla molemmat olla kotosalla pelikoneen luona, hahaa!
8LAHq9V.png
Juuri sinun simisi voi tänä vuonna voittaa tämän pokaalin!

---


MAALISKUU 2014

23.3.2014
Minäpä sainkin kirjoitettua Iloliemen enkkukirjoitteluiden kolmannen osasen valmiiksi! .--D Juhuu, miten ahkera olen! No oikeastaan asia on juuri päinvastoin. Piti lukea enkun kirjoituksiin ja kirjoittaa lukulomalla joka päivä tunti enkkuosia, mutta se sitten vaan jäi. .-/ Tätäkään käännöstä en älypaljoa tehnyt. Sain valmiiksi, koska vain kahdeksan viimeistä kuvaa oli kirjoittamatta. .--D Enkä oo enkkua lukenut suoraan sanottua yhtään, joten saapi nähdä, miten huomisissa kirjoituksissa käy. Onneksi pystyn kirjoittamaan lyhyen enkun, joten läpi varmaankin pääsen kuiteskin. .-) Mutta siis, menkää lukemaan enkkutuotos Iloliemen sivuilta painamalla tästä.
Fgg15.jpg
Voi niitä aikoja kun Iina ja Junnu olivat nuoria! 

---

22.3.2014
Simsala Simsiin on ilmestynyt uusia asioita! Lue taloesittely, tutkaile grillikatos-ohjetta, ota oppia kylppäriaiheisista sisustusvinkeissä ja ryhdy työskentelemään politiikkauralla! Nyt äkkiä katselemaan tästä linkistä
etusivu1-normal.jpg
Upeita, eikö vain?

---

17.3.2014
Olen taas (yllätys, yllätys) kiireinen YO-kokeiden, ennakkotehtävien ja pääsykokeiden kanssa, joten aikaa jää vähemmän simssin kaltaisille kivoille jutuille. .-( Mutta sellaista se elämä on, vai onko? Eteenpäin tässä kuitenkin koitetaan mennä. Taikapölyssä on nimittäin vihdoin uusi osa! Jee! .--D Simsseilyt saavat myös ihka ensimmäisen yhteistyökumppanin Aijcan mahtavasta Simsala Sims 2 -sivusta! Käykää tutustumassa.
VtGvlpn.png

---

HELMIKUU 2014

9.2.2014
Toivottavasti saan tehtyä helmikuussa vähän enemmän päivityksen arvoisia asioita Simsseilyjen etusivulle. Nyt kuitenkin sellainen on luvassa. Nimittäin Taikapölyn muistokisa on ratkennut! Käy katsomassa kuka on ollut onnekas ja ahkera ihminen Kisat-osiosta.!


TAMMIKUU 2014

27.1.2014
Vuoden ensimmäinen päivitys: Iloliemillä on uusi osa! Hiljaiseloni jatkunee kiireiden takia, joten päivityksiä tuskn on paljoa luvassa lähiaikoina. .-P
WPt3Fs8.png
Taide on vaarallista.

---


JOULUKUU 2013

31.12.2013
Uuden osan sain vihdoin Taikapölylle! Toivottavasti vanhoja lukijoita vielä eksyy tarinan pariin, vaikka päivitystaukoa on ollut useamman kuukauden ajan. Ja uudet lukijat ovat tietysti tervetulleita! .-) Myös kuukauden simin valitsin muutama päivä sitten, unohdin vain tehdä aiheesta etusivukirjoituksen. Käväisepä siis katsomassa viimeinen muttei suinkaan vähäisempi vuoden 2013 sim Kaikkea kivaa -osiosta!g8JW34u.png
En sitten yhtään paljastavampaa kuvaa voinut osasta valita.. .-D

---

26.12.2013
Uusi kone on ollut ilonani jo vuoden, mutta silti olen saanut vain kolme perhe-esittelyä aikaan tältä ajalta! Menkää kuitenkin lukemaan, miten olen nyt tällä kolmannella pelikerralla aloittanut Röyhkien elämän Perhe-esittelyt -osiosta. .-) Taidan mennä aukomaan kuusen alta pari pakettia. Onko kukaan muu onnistunut säästämään joulupaketteja koskemattomina? .-)
bUqqFZm.jpg
Ketkä kaikki ovat Röyhkiä ja ketkä kaikki eivät liity perheeseen mitenkään?

---

24.12.2013
Vihdoin joulukalenteri on ohi! Juhuu! Nyt aion kyllä pari seuraavaa päivää olla tekemättä mitään hyödyllistä! .--D Yritän tsempata muidenkin tarinoideni kanssa nyt lomalla. .-) Lukekaa viimeinen luukku Kaikkea kivaa -osiosta. .-)
OJEubwG.jpg
Kolmosen simit ovat liikevammaisia, hitaita ja rumailmeisiä. 

---

22.12.2013
Vuodatus on yhtä hidas kuin Helenan huuto. Ja Flirttistoori on vielä hitaampi. Kommentoikaa uutta luukkua, joka edelleen löytyy Kaikkea kivaa -osiosta. 
7fWALDf.png
Siinäpä näette.

---

20.12.2013
Viimeiset päivät edessä ennen lomaa! Joulukalenterikin lähenee päivä päivältä loppuaan. Nämä viimeiset luukut tulevatkin olemaan enemmän tarinapainotteisia. Minun oli tarkoitus sommitella kalenteri niin, että tarinoita ilmestyisi "tasaisin väliajoin", mutta valmistaumisvirheiden vuoksi sain järkättyä tarinoinnille aikaa vasta nyt viimeisille luukuille, kun kouluhommat ovat vähentyneet. Toivottavasti se ei haittaa. .-) Ja tuttuun tapaan pääsette tänäänkin Kaikkea kivaa -osiosta katsomaan päivän luukun!
Wo0MrdU.png
Uih eläimiä!

---

6.12.2013
Suomi täyttää tänään 96 vuotta. Hyvä Suomi! Olet paras! Kuunnelkaa Allua. Olkaa kiitollisia. Olemme hyvin onnekkaita ihmisiä. Väsyttää. Älkää loisiko. Olen vähäpuheinen tänään. Muistakaa katsella joulukalenteria Kaikkea kivaa -osiosta.
kx55BYN.png
Pullapossut! .->

---

2.12.2013
Luukku kakkonen on nyt tullut Kaikkea kivaa -osioon. Luukut aukeavat aina pian keskiyön jälkeen, joten toivottavasti osaatte jatkossa mennä katsomaan niitä ilman, että minun täytyy joka päivä erikseen ilmoittaa siitä täällä etusivulla. .-) Täytyisi tästä nukkumaan mennä, jotta jaksaa huomenna seitsemältä herätä.. Backstreet Boysin keikan liput tulevat tänään myyntiin, toivottavasti kaikkia ei ehditä viedä ennen kuin minä pääsen ostamaan! Toiveikkaana odotin, josko ostaminen mahdollistuisi jo nyt, mutta taitaa huomis aamulle/päivälle mennä, ennen kuin pääsee ostamaan. .-P No joo, tsemppiä kouluviikon alkuun kaikille!
ALY2fOj.png
Hauskaa!
---

1.12.2013
Aloitin nyt tosiaan lupaamani joulukalenterin. .-) Vuoden 2011 joulukalenterista pidettiin niin kovasti, joten päätin nyt tehdä toisenkin joulukalenterin. Yritän tehdä luukuista erilaisia ja antaa toisenlaisia vinkkejä verrattuna viime kalenteriini, mutta osittain samoja aihepiirejä saattaa ilmentyä. Samoja vinkkejä en kuitenkaan anna! Kannattaa lukea myös vanhaa kalenteria luukku kerralla, jos haluaa lukea tuplaluukkuja. .-D Nyt on kuitenkin luukku luettavissa Kaikkea kivaa -osiossa.
Uzi9VGH.png
Mutta miten simssiliini on saanut kakkosen ja kolmosen simin samaan kuvaan?

---

MARRASKUU 2013

23.11.2013
Nyt on lisätty viimeinenkin Taikapölyn synttäriekstra, nimittäin jo Iloliemistäkin tuttu kommenttikisa! Taikapölyn osien läpikäymisessä minulla kesti pidempään, joten tässä ehti neljä vuotta kulua ennen kuin sain kaikki osat läpikäytyä. .-D Kisat-osiosta löytyy Taikapölyn kommenttikisan voittaja, sekä myös jo aiemmin käynnistetty muistokisa, johon kaivataan osallistujia! 

Aion muuten taas tänä vuonna tehdä joulukalenterin tänne Simsseilyihin! Olkaa siis valppaina, eihän tässä ole enää kuin viikko joulukuun alkuun!

---

22.11.2013
Ääg, hirveällä kiirellä laittelen Taikapölyn synttäripostauksia julki! Kello on jo aika paljon, ja olen näillä näkymin pääsemässä vasta tunnin päästä nukkumaan. Aamulla pitäisi kuitenkin herätä jo seitsemältä, hohoo... Taikapölyn synttäreiden ansiosta Kisat-osiosta löytyy uutta katsottavaa. ,-) Älkääkä unohtako käydä itse Taikapölyn sivulla!eabD8nA.png
Uuden sukupolven tytöt!
---

21.11.2013
(Kuvittele tähän samat kuluneet selitykset päivitystahdin hitauden pahoittelusta.) Kuukauden sim on valittu! Kaikkea kivaa -osioon siis. .-) Huomasinkin, etteivät "takaisin etusivulle" -painikkeet näemmä toimi, pitäisi asialle jaksaa joskus jotain tehdä...

---

LOKAKUU 2013

28.10.2013
Voi ihme, päivitystä Simsseilyihin peräkkäisinä päivinä! Väsälin Kuvauksia-osioon uutta katseltavaa kaikille kiinnostuneille. .-)
photo a110_zps0e1ac8da.jpg
Vauvat leikkii kissan kanssa. .-)

---

27.10.2013
Toistan varmaan itseäni, mutta minulla on jälleen kerran koulukiireitä (ja se on opon syytä). Tosi kurjaa, että jokaiset päivät ja illat menevät koulujuttuja tehdessä, enkä saa mitään tehtyä simssivuilleni. .-/ Vihdoin ja viimein sain valittua Kuukauden simin lokakuulle. Valinnan voit käydä tarkastamassa Kaikkea kivaa -osiosta. .-) Lisäksi Pilailuversio Iloliemestä -kisaan on saatu viimein osallistuja ja voittaja, jei! ♥ Loistokkaan pilaversion voit käydä lukemassa Kisat-osiosta. .-> 
0Jhm8C8.png
Loistokas tosiaan!

---

6.10.2013
EDITILMOITUS KLO 21:42! Iloliemille on julkaistu uusi osa!
KATSOKAA KAIKKI!! Kukaan ei osallistunut Iloliemen pilailuversiokisaan, mutta haluan lukea ainakin yhden tuotoksen. Se, joka lähettää oman hupaisan tarinansa Iloliemistä ensimmäisenä, saa valita palkinnot ilman mitään kilpailua. Ohjeissa lukee jotain muuta, mutta älkää välittäkö.
Pitkästä aikaa Simsseilyihin tulee jotain kunnollista! Päivittelin Salaisuudet simssiliinistä -osion simssiliini ♥ musiikki -juttua. Suurimmaksi osaksi päivitin vanhoja tietoja: korvasin poistetut youtube-biisit uusilla linkeillä ja vaihdoin kuvat ym. Kuitenkin kirjoitukseen ilmestyi aika moni uusi bändi/artisti, joten kannattaa ihmeessä mennä katsomaan, jos aihe vähäänkään kiinnostaa. .-) 
cp0vqQe.jpg
Brinskun ilme .-->

---

SYYSKUU 2013

28.9.2013
Vihdoin ja viimein syyskuun kuukauden sim on valittu! Voit mennä tarkastelemaan simiä Kaikkea kivaa -osiosta. .-) Muistakaas ihmiset osallistua meneillä olevaan kisaan! Nyt olisi loistohetki saada helppo voitto tekemällä jokin hassu muokkaus Iloliemistä, sillä kukaan ei ole vielä osallistunut! Kaikkiin sivuihini on tullut kauhean tahmeasti jatkoa, mutta erillään asuminen häiritsee ja epäsäännöllistää kirjoittamisaikatauluja. Iloliemen syyskulle luvattu osa saattaa siirtyä lokakuun alkuun koeviikon vuoksi. .-/

---

23.9.2013
Simsseilyt ovat pitkään olleet hiljaiselolla, mutta nyt koitan saada tänne pientä päivitystä pystyyn! Kirjoittelin pienen vilkaisun Fikun soolo-lc:n meiningistä, ja lisäksi lukijat saavat äänestää 2. sukupolven suosikkiaan perijäksi. Vilkaise vilkaisuExtra luettavaa -paikasta. 
BOxmSSQ.jpg
"Step 4, we can get married", lauloi Mika.

---

1.9.2013
Kuka muisti eilen, että tänään on Iloliemen synttärit? Minä ainakin sen ansiosta, että kännykässä oli ilmoitus. .-D Tänään on myös Joe Trohmanin syntymäpäivät, ja senkin muistin kännykän ansiosta. .-D Olen kaikkea ekstraa Iloliemistä laittanut tänne sivulle synttäreiden kunniaksi, joten käykää tutkimassa Kisat-osiota! Katsastamisen jälkeen voi mennä katsomaan Iloliemen sivuilta synttärikirjoituksen ja lisää ekstrajuttuja!
9yzKNpr.png
Mitä ihmettä täällä tapahtuu?

---


ELOKUU 2013

28.8.2013
Heippa ja pahoittelut venähtäneestä päivitysvälistä! Elokuu on ollut minulle vain poikkeuksellisen kiireinen opintojen ja muiden juttujen takia, joten sivujen päivittämisaikaa on ollut vähemmän. .-/ Tästä kerron tarkemmin täällä, joten lukaiskaapa homma läpi. Älkää kuitenkaan vielä karatko, sillä täytyyhän jokaisen käydä kurkkimassa Kaikkea kivaa -osiosta, kuka sai Kuukauden simin tittelin tällä kertaa! Kuvavihje:
NZQZLL2.png
Andy tulee!

---

7.8.2013
Julkaisin Taikapölyyn uuden osan. Linkki osaan. Huihöh, koulu alkaa huomenna. Tosin opettajat lomautetaan kahdeksi viikoksi, joten kesäloma tavallaan jatkuu tuon ekan päivän jälkeen. Tekemistä on, mutta ainakin saa olla kotona. .-)
QycRcHO.png
Aamu taitaa olla pulassa.

---

6.8.2013
Jes! Vihdoinkin kaikissa osioissa kukoistaa vuosi 2013! Simssiliinin simsseilyt oli tähän asti ainut kategoria, johon en tämän vuoden aikana ollut vielä saanut mitään päivitystä. Luepa siis uusi luku Simssiliinin simsseilyt -osiosta! Kävi tuossa äsken aika hämmentävä juttu. Kirjoittelin jotakin, kun yhtäkkiä jokin pikkuöttiäinen lennähti näppäimen päälle, jota juuri painoin. Pari jalkaa raasulta lähti, mutta silti se vaan jatkoi lentämistä tapaturman jälkeen. .-D Tässä taas nähdään ihmisen heikkous verrattuna ötökkään!
xDV2DeZ.png
Kissanruokaa!

---

2.8.2013
Sain ruotsinnettua Taikapölyn henkilöesittelyn loppuun tänä iltana. Jos olet kielinero, mene lukemaan tästä. .-) Saa nähdä, tuleeko ruotsi-osia lisää piakoin, kun minulla on syksyllä ruotsin kirjoitukset, ja vanhojen osien ruotsintaminen olisi hyvää harjoitusta. .-D Hyi moska, koulu alkaa ihan kohta! Äsken vasta oli kesäkuu, ja nyt heinäkuu on jo loppunut. D-.Photobucket
Aurora herää henkiin ruotsi-osissa! .-D

---

HEINÄKUU 2013

28.7.2013
Joku tyhmä perhonen änkeää väkisin lamppuuni. Käristyy vielä hengiltä. .-( Noh, suuntaan tästä kohta olkkariin pelailemaan Wiillä, niin saa lamppu levätä ja perhonen ehkä selviää. Mutta niin, väsäsin tässä tunnin aikana yhden perhe-esittelyn, menkääpä se kyseisestä kategoriasta lukemaan! Tällä kertaa kuvatkaan eivät ole hävöksissä, sen lupaan!
0973KfH.png
Juoruämmä.

---

25.7.2013
Tein Iloliemistä Prezi-esityksen, joka on vähän kuin esittely tarinastani. Tarina-arvosteluihin kannattaa mennä, jos huvittaa katsoa. .-)

---

20.7.2013
Jippii, jo kolmas osa tarinoihini heinäkuun aikana. .-> Tällä kertaa vuorossa oli Iloliemi. En ole vielä kerennyt ilmoitella asiasta, kun minun piti kiirehtiä katsomaan Selviytyjiä. .-D Rikoin tänään vahingossa isin silmälasit. D-. Yksi yö istuin niiden päälle pimeässä huoneessa, kun isi oli jättänyt ne tuolilleni, ja tänään imuroin kökkö-konettani. Laitoin koneen huomaamatta lasien päälle. Niistä katkesi toinen sanka! .-D Isi ilmeisesti liimaa ne pian! Mutta hei, lukemaan vaan Ilolienten 71. osaa!
5DCSNSG.png
Väärinymmärrys.

---

19.7.2013
Tänään sain vihdoin tehtyä jotakin Simsseilyidenkin iloksi. .-) Hoidin jälleen kuukauden simin valinnan, ja tulosta voi ihailla Kaikkea kivaa -osiosta. Kuvauksia-osioon puolestaan julkaistiin tuoreita ekstrakuvia Iloliemestä ja Taikapölystä. Nyt vasta julkaisun jälkeen huomasin, että osa kuvista ei näy, mutta näkymättömät kuvat kannattaa skipata ja tulla tsekkaamaan ne myöhemmin. .-) Löysin myös muutamia tosi vanhoja kysyttyjä ladattuja, joita en ollut aikaisemmin lisännyt. Vieläkin jäi jokunen latauspaikka löytämättä. Täytyy yrittää vanhaa konetta käynnistellä ja etsiä vinkkiä! Katsohan siis Kysyttyjä ladattuja. Lopuksi vielä päivitin muutaman ongelman ratkaisun, jotka voit tarkistaa Ohjeita, neuvoja & vinkkejä -osiosta. Jostain syystä moni kysymys liittyi Yöelämä-lisäriin, jonka 15.7. Aijca antoi minun asentaa koneelleni, kun käväisin häntä tapaamassa ihan irl!! Hän on jalo ja mahtava ihminen. ♥ Nytpä lähden pelaamaan Mariokartia!
DzSKpIo.jpg
Ah Uuno! <3

---

7.7.2013
Iloliemessä on uusi osa. .-) Linkki osaan.
photo Iloliemii029_zps5fd98b58.png
Väenpaljous.

---

1.7.2013
Niin on ensimmäinen kuukausi lomasta jo ohi. .-( Mitä vanhemmaksi kasvaa, sitä nopeammin lomat kuluvat. Sentään joulu tuntuu tulevan nopeammin myös. .-D Taikapölyyn sain vihdoin julkaistua uuden osan. .-) Kannattaa lukea. Linkki osaan
photo pommi009_zps5a6418a0.png
Ah, täytyisi laittaa eläimet töihin, jotta saisin taas käyttön tuon tähtiturkin uudella koneellakin!


KESÄKUU 2013

25.6.2013
Tänään päivitin Salaisuudet simssiliinistä -osioon muutamiin kysymyksiin vastauksia, mukana on myös pari uutta vastausta. .-) Lisäksi kirjoittelin Ohjeita, neuvoja ja vinkkejä -paikkaan uusia vastauksia ongelmiin. .-) Minulla oli muuten 24. päivä synttärit. .-D Isi lupasi, että katsomme hänen kanssaan Tintti-leffan ja mäyssäämme herkkuja! .-D

---

23.6.2013
Enpä ole hirveästi uusia juttuja Simsseilyihin saanut, vaikka minulla sentään on kesäloma ja kaikki (tuota oli varmaan tosi vaikeaa arvata). .-/ Ainakin olen ehtinyt pelaamaan paljon simssiä. .-) Tänään sentään työstin jotain kirjoituksiani loppuun, ja nyt teillä on mahdollisuus lukea yliopistoa ylistävää tekstiä Ohjeita, neuvoja ja vinkkejä -osiosta sekä selata hauskoja eläinkuvia Kuvauksia-paikasta. .-)
kY9PJsy.jpg
Kaloja!

---

20.6.2013
Tänään julistin Kuukauden simin. Voitte käydä häntä katsomassa Kaikkea kivaa -osiossa. Jäin silloin sairasteltuani niin paljon jälkeen lukemisissa, että vieläkin luen velkojani, eikä siis kauheasti ole tullut luettua tuotantoa kesäkuulta. .-/ Onneksi jotkut viisaat ovat kuitenkin minulle tulleet ilmoittamaan osistaan, ja silloin kyseiset tarinat hyppäävät lukujonon kärkeen. .-)

---

10.6.2013
Päivittelin muutaman kysymyksen verran Ohjeita, neuvoja & vinkkejä -osioon uusia neuvoja ongelmien ratkaisuun. .-) Vielä kun saisi oman pelin ongelmat kuntoon.. Ehdin jo innostua löytäessäni ohjeet resoluution muuttamiseen, mutta koneeni ei päästä minua käsiksi niihin tiedostoihin, joissa muutoksen voisi tehdä. .-/ Ei kellään sattusi olemaan tietoa, miten 800x600 resoluutiosta pääsee eroon?

---

5.6.2013
Noh, Vuodatus huijaa minua! Mutta juu, kesäloma alkoi minulla viime viikolla, ja olen aika ahkerasti viettänyt sitä simssin parissa. .-) Vika jakso olikin niin kiireinen, etten paljoa ehtinyt pelailla, joten nyt olo on liiankin laiska, kun ei ole mitään tekemistä. .-D (Kello on 23:23!) Tai no, syksyn yo-kokeet on hyvä pitää mielessä jo nyt lomallakin, valitettavasti.. Olen jostain syystä koukussa lukemaan vanhoja etusivun juttuja, nytkin tässä itseäniä huvittaakseni lukaisin viime vuoden kesälomaan asti Simsseilyjen vanhoja etusivutekstejä. .-D Ja jos nyt päästäisiin viimein tärkeimpään, Iloliemessä on uusi osa
photo iloo7_zps54ea7c5c.png
Ketäs kummajaisia siellä on?

---

TOUKOKUU 2013

26.5.2013
Hui kamala, meinasin ihan unohtaa tehdä kuukauden simin valinnan! D-. Syytän sitä mahatautia, jota podin siinä kuukauden puolessa välissä, jolloin valinta olisi pitänyt tehdä. Pääasia kuitenkin on, että edes nyt olen saanut simvalinnan tehdyksi. .-) Kaikkea kivaa -osiosta selviää, saiko sinun simisi tittelin! Lisäksi kirjoittelin perhe-esittelyä Uteloisista, joten senkin voit käydä lukemassa Perhe-esittelyistä. .-)photo ut5_zpsbb29597f.jpg
Iik! Yrjy synnyttää!!

---

25.5.2013
Koulua on jäljellä vaivaiset kuusi päivää, mutta silti tuntuu niin ylivoimaiselta! Ja kun ei kesän alkukaan ei tarkoita vapautta, kun täytyy valmistautua syksyn yo-kokeisiin ja pääsykokeisiin. .-P Koitan kuitenkin loman alettua pelailla tarinaperheillä eteenpäin, kun on ollut niin saamaton toukokuu pelaamisen suhteen. Ja nyt aloitin toisen ikuisuusprojektin, sain julki ekan enkkuosan Taikapölyyn! Melkein vuoden sitä sai väkertää. .-D Menkää toki lukemaan, jos kiinnostaa. .-)Photobucket
Flower Power! x-D

---

19.5.2013
Tiedotus kaikille Iloliemifaneille ja muillekin! Osallistuin Juulialla Kaija KooFanin järjestämään Miss Sims 2 -kilpailuun, ja nyt kaipailtaisiin viikoittain äänestäjiä, jotta Juulia pääsee mahdollisimman pitkälle pelissä! Käykää ihmeessä äänestämässä Juuliaa tai muita nättejä kisailijoita! .-)SJGd5a0.png
Posee!

---

18.5.2013
Olen sairastellut tätä viikkoa mahatauti + kuume -yhdistelmällä, joten en ole pystynyt tekemään oikein mitään sims-juttujeni hyväksi, ja rästiin on jäänyt myös kaikki tämän viikon aikana julkaisemanne osat. .-( Yritän tässä ensi viikolla aloitella valtavaa luku-urakkaa siis. .-D 

---

6.5.2013
Puuh, kyllä asiat pitää tehdä vaikeasti. Kun koitin julkaista Taikisten osaa Explorerilla (mikä onkaan), niin osa suostui julkaistumaan, chromella ei... Kiva kun näissä blogi-paikoissa pitää elää kahdella selaimella, muuten mikään ei onnistu. Sama juttu nimittäin suntuubissa... Mikä kaikkea vaivaa? Nyt minä vaivaan teita Taikapölyn uudella osalla!
J7XCTSi.png
No jopas tuli paljastava kuva! Toivotaan, ettette näe osailmoitusta Simsseilyjen kautta.

---

HUHTIKUU 2013

29.4.2013
Lyhyesti: Iloliemillä on uusi osa. .-)
photo 6830_zps0f828b5d.png

Syömään!
---

20.4.2013
Jee, vihdoin ja viimein olen saanut tehtyä sivupohjat KAIKILLE sivuilleni!! .-) Nyt vaan toivotaan, ettei Vuodatus TAAS rupea sekoilemaan ja hävittämään kaikkea.. Yritin myös c-boksia lisäillä takaisin, mutta eipä homma tuottanut jostain syystä tulosta, ja nyt vihoittelen asiaa. .-P Noh, ehkä joku toinen päivä onnistuu paremmin, tai sitten jos boksille tekisi oman kirjoituksen, mmm. Julkaisin tässä Simsseilyjen pohjan kunniaksi myös pientä luettavaa Extra luettavaa -osioon. .-)
Photobucket
Hmm, aivan kuin olisin nähnyt nuo heput jossakin... Mutta missä? 

---

17.4.2013
Huh, kun on kova viikko! Minulla on/tulee olemaan koulussa neljän päiviä maanantaista torstaihin, ja saman tapainen meininki jatkuu ensi viikolle. .-( Kamalaa, kun ei ehdi edes läksyjä tekemään kunnolla, kun on niin vähän aikaa ja väsyttää. .-( Kuukauden simin julkaistuminenkin viivästyi hiukan, mutta nyt valinta on tehty. ,-) Kaikkea kivaa -osioon vaan lukemaan perusteluja!83DTUYV.png
Kuka tuntee tämän naisen?

---

8.4.2013
Hii, huomenna vika koe, sitten koeviikko on ohi! Meinasin huomenna heti koulun jälkeen mennä Iloliemille kuvailemaan, että sinnekin saataisi taas edistystä. .-) Lintsaan yhteistilaisuudesta, niin pääsen nopsemmin hommiin. ,-) Mutta nyt, minulla olisi tarjolla uusi osa Taikapölyyn
photo buska176_zps5920fc97.png
Sateessakin pihatöissä. .-(

---

7.4.2013
Huhhuh, olen monia kertoja yrittänyt julkaista Iloliemen 2. enkun kielistä osaa, mutta koskaan se ei lähtenyt. Vuodatus-tyypit neuvoivat julkaisemaan aamulla, jolloin ruuhkaa on vähemmän, ja minä nyt tästä kolmelta yöllä päätin hoitaa homman. Aamulla en ole vielä herännyt. Onnistui jopa, jeij! .-> Linkki osaan.gczkJ.jpg
Iina lähtee kesoon!

---

MAALISKUU 2013

31.3.2013
En muistanut, että kesäaika alkaa tänä yönä, ja valvoin vahingossa myöhään. .--D Eipä voi enää mitään. Minä katselen vielä Bonesia, ja menen vasta sitten nukkumaan. .-) Päivittelin Kysyttyjä ladattuja. Huvittaa, kun ihmiset olivat kysyneet vuosi sitten ladattuja, ja minä lisään vasta nyt. D-. Osaa en muistanut, täytyy katsella vanhalta koneelta joskus... Tuli tuossa etsiskelyssä ladattua itsellekin muutama uusi asu ja hiukset simssiin. .--D

---

29.3.2013
Vielä kerkesin saada päivityksen tälle kuulle! Nyt on mukavaa, kun on neljän päivän viikonloppu pääsiäisloman ansiosta. .-) Saa iltaisin bilettää. ♥ Mutta nyt pääsevät Iloliemen lukijat bilettämään, uusi osa on nimittäin julkaistu!
Photobucket
Pelikyylä!

---

26.3.2013
Koeviikko asettuu tähän pääsiäisloman välille, joten en pääse viettämään tulevaa neljän päivän viikonloppua simssin parissa valitettavasti. .-/ Tarinoihin on jonkin verran kuvia varastossa, toivottavasti ne riittävät koeviikon yli. Että en luultavasti mitään huimaa ehdi maalis- ja huhtikuun vaihteessa tänne tekemään. Nyt kuitenkin väsäilin uusia neuvoja Ohjeita, neuvoja & vinkkejä -osioon, joten menkää sinne katselemaan ja viisastumaan. ,-)

---

16.3.2013
Nyt päivityksiä seuraakin useampi tähän samaan syssyyn! Julkaisen uudelleen pari Vuodatuksen n. kuukausi sitten hävittämää tekstiä, kun ne eivät ilmeisesti ole palautumassa, vaikka alkuun lupailivat hommata niitä takaisin.. Lisäksi Simsseilyissä starttaa aivan uusi juttu, Kuukauden sim -tittelin jakaminen! Päivityksistä tarkemmin voit lukea Kaikkea kivaa -osiosta. .-)
u4w4QUF.jpg
Läppärillä puuhailua. .-)

---

15.3.2013
Pahoittelen hiljaiseloani päivitysten suhteen. Minulla on ollut kiireitä kouluhommien vuoksi: läksyjä tulee enemmän kuin ehtii tehdä, yo-kirjoitukset ovat parhaillaan menossa ja lisäksi jatko-opintoja on pitänyt suunnitella ja niihin liittyviä tet-vierailuja hoitaa. Että osan illoistani olen joutunut käyttämään edellä mainittuihin askareisiin, jolloin en ole mitään kerennyt tänne värkkäilemään. Noh, nytpä voin kuitenkin iloksenne ilmoittaa, että Taikapölyssä on uusi osa! Menkää toki lukemaan. .-) Hyvää viikonloppua kaikille! Heei, nyt vasta huomasin, että tänne kirjoituseditoriin on viimein palauteltu puuttuneita ominaisuuksia, kuten tekstikoon pienennyt, jee. .-D
photo buska093_zps09c2992f.png
Paha Pahis Paholaiselle sukua oleva kissa rikkoi..kasvin?

---

1.3.2013
Iloliemessä on uusi osa luettavaksenne! Yritin julkaista sen jo eilen, mutta vuodatus jälleen kerran kökköili minulle, joten homma siirtyi tälle päivälle. Tänään minulla oli ruotsin verbikoe, josta en jostain syystä ollut tietoinen etukäteen, joten meni vähän arvailuksi koko homma.. Onneksi oli sentään jotakin tuttuja sanoja. Tähän illan iloksi ajattelin katsella jokusen videon, mutta te voitte tosiaan tuon osan lukea, pitäkää hauskaa! .-D4UVuZQJ.png
Tiilikki!

---

HELMIKUU 2013

23.2.2013
Camp Rock on jo toista kertaa saatettu lopulliseen muotoonsa. Vuodatus hävitti sieltä sivulaatikot, mutta päädyin oivaan ratkaisuun, ja nyt osat ym. löytyvät helpommin. .-) Saa nähdä, joudunko syystä tai toisesta pulaamaan vielä Camp Rockin kanssa. Jokin ikuinen piina varmaan. .---D Vuodatuksen uusi sivupohjahomma on muuten aivan ihana! Nyt sain sivupohjan kasaan hetkessä kasaan, kun edellisellä työkalulla siinä meni koko ilta. Jotta en ylistäisi Vuodatusta liikaa, valitan tässä, kuinka se on hävittänytkaikkien blogieni kaikki kommentit. (Ja siitä huolimatta Simsseilyjen etusivu näkyy Vuodatuksen etusivulla eniten kommentoituna tekstinä. Nauroin kyllä aamulla, kun huomasin.) Toivottavasti kommentit saadaan palautettua. Kyllä oli kuulkaa kaikista turvallisinta kopioida kommentit ja vastata niihin aina uuden osan alussa. Varmassa tallessa...ehkä. Mikään ei ole varmaa Vuodatuksen kanssa! Lisäksi vuodatus hävitti täältäkin pari tekstiä, joita en vielä lisää takaisin, sillä toivon, että ne palautetaan vielä, kunhan tulevat sieltä viikonloppulomaltaan...Photobucket
Jo on sumee kuva! D-.

---

19.2.2013
Sain Taikapölyyn uuden osan tehdyksi. .-) Saa lukea. Tässä linkki osaan. Saa nähdä, saanko Iloliemen osan helmikuulle. Tiukkaa ainakin tekee. D-. Hiihtoloma on tässä mukavasti mennyt simssiä pelatessa, ja tarkoitus olisi samaa meininkiä jatkaa. .-) Onneksi on vasta tiistai! <3Photobucket
​Vihaa ja turskaa.

---

9.2.2013
Keskustelukisan tulokset saapuivat! Laitan nyt >suoran linkin sinne<, koska Vuodatus on uudistanut linkkejä, eivätkä vanhat linkit enää toimi (huoh lol). Saa nähdä, milloin saan vaihdettua kaikki Simsseilyjen linkit uusiksi. Minulla on nimittäin kolme muuta blogia samassa jamassa. Sentään Camp Rock oli palautunut minun hoiviini, ja olin siitä iloinen. Tosin kaikki sivulaatikot olivat mystisesti poistuneet, mutta enköhän saa ne takaisin.
Photobucket
Mm. kuvasarja 1 oli käytössä.

---

2.2.2013
Iloliemessä on osanen.
BBoLqBj.png

No johan tuli...

---

2.2.2013
Jippii Vuodatus toimii... Olen kyllä pettynyt. Aluksi vihastuin huomatessani Camp Rock -blogin kadonneen kokonaan. Seuraava viha tuli, kun sivupohjat olivat hävinneet. Voi elämä, kun kolmatta kertaa joutuu sivuille tekemään uudet pohjat. Saa nähdä, saavatko puuttuvia blogejakaan palautumaan, kuten lupasivat. Ajattelevat itsestään liikoja, eivätkä ole ollenkaan parempia kuin vanhat omistajat. Nähtiinhän se siinä, että huoltokatko venyi siitä viikosta, mikä sen alun perin piti olla... Koko vuodatuksen meininki on aivan blogger-maista, paitsi että kaikki on sekavampaa. Sama kuin siirtyisi bloggerin puolelle kokonaan.

Oikea tarkoitukseni oli ilmoittaa, että keskustelukisa jatkuu vielä vuodatuksen sivujen pimentämisten ym. aaseilujen takia. Osallistumisaikaa on siis vielä viikko eli 8.2. asti, ja tulokset saapuvat seuraavana päivänä. Julkaisen Iloliemen osan vasta huomenna, koska olen saanut vuodatuksen pässeilystä tarpeeksi tämän päivän aikana.

---

TAMMIKUU 2013

21.1.2013
Miksiköhän juuri sunnuntai on vakiintunut osan julkaisupäiväksi? .-D Taikapölyyn julkaisin nimittäin äsken uutta luettavaa! Iloliemen osaa en kyllä välttämättä saa julkaistua vielä tammikuunkaan aikana, sillä pari päivää sitten minulle selvisi, että vuodatukseen tulee n. viikon huoltokatko, jolloin uusia postauksia ei saa julkaista tai kommentoida. Mutta kirjoittelen sen osan valmiiksi ja laitan sitten julki, kun vuodatus moisen taas sallii. .-) Toivottavasti saavat kunnostettua vuodatuksen paremmaksi aikataulussaan.. Voipi olla, etten koeviikolla aina tule illalla ollenkaan koneelle, jolloin lukujonoon tulee varmasti pidennystä, mutta vähän pakko keskittää huomio nyt koulukirjoihin. Eipä tässä muuta, nyt kynsiä lakkaamaan kouluviikon alun kunniaksi. .-P
Photobucket
Pirskeet meneillään! 

---

19.1.2013
Jee, viikonloppu! Tosin minulla se menee osittain koeviikkoon valmistautumisessa, mutta ainakin saa nukkua, ah! Mutta mennäänpä asiaan:
Pitkästä aikaa sain järkättyä jotain kilpailua tänne, menkää kaikki siis kurkkimaan Kisat-osiota ja osallistumaan!
Lisäksi sain Tarina-arvostelut -osioon lisää  arvosteluja valmiiksi sims-sivuihin!
Photobucket
Mistäköhän Tapio ja Elina juttelevat? ,-) 

---

15.1.2013
Ei enää Camp Rockia! Nyt sille on tullut lopullinen päätös, kun sain julkaistua loputkin tarinaan liittyvät ekstramateriaalit. Koko ilta siinä vierähtikin, ja mielessä ehti käydä hölmöjä ideoita. .-D Meinasin jopa kuvata itsestäni videon, jossa olisin laulanut jonkun kyseisen elokuvan biisin, mutta jätin sen sentään tekemättä. .--D No juu, alan tästä nukkumaan vähitellen mennä. .->
Photobucket
mm. tämmöistä tapahtui Camp Rockin kulisseissa!

---

14.1.2013
Sainpa äsken julkaistua Camp Rockin viimeisen osan! Hieno saavutus, pakko myöntää! Minulla oli vuosi sitten 8 osaa valmiina, ja tein vuonna 2012 9 osaa eli puolet koko tarinasta. .-D Toisaalta alussa osat saattoivat olla pidempiä, mutta tehostauduin ihailtavasti viime vuonna. .-) Nyt se on sitten ohi. Kannattaa lukea viimeinen osa, ja sen jälkeen minulta on tulossa vielä ekstra-pläjäys kaikesta ylimääräisestä, mitä sain aikaan osaa tehdessäni. .-) Että ei ihan heti kannata hävitä ja ajatella, ettei tule sivulle enää uudestaan. .--D Tietysti halukkaat voivat lukea kaikki osat vielä uudestaankin, lyhyitä ne loppupeleissä ovat. Kun ei ole neljän kuukauden välejä unohduttamassa asioita. .---D Toiseen aiheeseen! Olen aloittamassa Camp Rockin tilalle uutta tarinaa Sims3:a hyödyntäen. .-) Tuskin pääsen aloittamaan vielä aikoihin, kun juonikuviot ja hahmosuunnitelmat ovat vielä alussa, mutta pikkuhiljaa. .-) Ei minulla tällä erää muuta. .->
Photobucket
Shane ja Mitchie juttutuokiolla!

---

8.1.2013
Uudistelin tänään LC-arvosteluja Tarina-arvostelut-paikassa. Uudistuneet arvostelut on läskinnetty näin. Valitettavasti en kauheasti uusia arvosteluja ennättänyt kirjoittamaan, kun vanhojenkin päivitys vei aikaa. .-( Uusia tulokkaita arvostelluiksi: LC Corbett, LC Darlen, LC Eternity ja LC Flynn. No ei tässä nyt kauheasti tultu päivitettyä, mutta aikaa vievää tämä pohdinta silti on. .-D Olen parantunut melkoisen hyvin, ja keskiviikkona joudun kouluun. 

---

6.1.2013
Hyvää uutta vuotta kailkille! Minun vuoteni onkin ihan mukavissa merkeissä alkanut, mitä nyt eilen flunssa iski ja tänään pientä kuumetta, mutta onpa ainakin vapaata huomenna koulusta. .-D Jaa, eipä minulla kai ole muuta sanottavaa, joten mennään siihen pääasiaan: julkaisin Taikapölyyn osan! N. pari kuukauttahan siinä meni, mutta edistys se on pienikin edistys. .--D Lukemaan vaan!
Photobucket
Ärjy James. .-o

---

JOULUKUU 2012


28.12.2012
Sain tänään Iloliemet luotua uudelleen. .-) Pari hienosäätöä jouduin tekemään, kun luonnepisteet eivät riittäneet lapsien luonteisiin. Minulla on käytössä nyt eri korvaavat kulmat, joten simit näyttävät hiukan erilaisilta. Lisäksi Atson ja Jarnon ihot hiukan tummenivat, kun en tällä kertaa laita "genetisoivia" ihoja. Viimeksi ne menivät niin solmuun. .-D Muistaisiko kukaan, mistä Jarnon pinkki asu on ladattu? En löydä tähän hätään hyvää kuvaa, mutta jos joku ulkoa sattuisi muistamaan ja tietämään latauspaikan. .-D  Myös Uunon asu on vaihtunut, mutta tykkään tuosta uudesta enemmän. .-> Ihan vielä ei kannata alkaa odottamaan osaa, sillä talon rakentamisessa tulee kestämään. .-)
LWCJi.jpg
Osaatteko vielä nimetä simit?

---

24.12.2012
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaiklle lukijoilleni! 
tcjFI.gif

---

23.12.2012
Huh, kun häikäisee tämä "kultainen" fontti! Vanhassa koneessa oli niin tumma näyttö, enkä aiemmin ole miettinyt asiaa, ja nyt keltainen fontti näyttää hurjan räikeältä. Pystyttekö lukemaan tällaista vai vaihdanko asteen tummempaan? Tulin ilmoittamaan, että olen vihdoin saanut uuden koneen käyttöön. Simssini asennus onnistui ongelmitta uudelle koneelle, mistä olen todella onnellinen.  Iloliemet pääsevät siis muuttamaan tänne, ja poistan vähän naapurustoja vanhasta koneesta, jotta Taikapölyssä pelaaminen olisi helpompaa. .-) Luon Iloliemet vasta joulun jälkeen, sillä haluan käyttää talon sisustamisessa Kauppa aukin ja uusien kamasettien kalusteita. .--> Saan kyseiset lisäosat siis lahjaksi. .-D Anteeksi tämä lesoilu, mutta miksen nyt kerrankin voisi sitä harrastaa, kun on kerrankin aihetta valittamisen sijaan!
Tein Kaunialan valmisperheiden pelaamisesta pienen jutun, jonka löydät simssiliinin simsseilyt -osiosta. .-)
Photobucket
Ketkä porealtaalla ovat?

---

11.12.2012
Saadakseni Simsseilyjen etusivun näyttävän usein päivitetyltä, laitan tämän jutun julkaisun 11. päiväksi, vaikka oikeasti julkaisin homskelin 10. päivä. .-D Sain aikaiseksi minipäivityksen Kaikkea kivaa -osioon! Alla kuva esimakuna:
Dv5Rt.png
Katsokaa lukittuja toiveita!

---

10.12.2012
Julkaisin tuossa viime yönä uuden osan Iloliemeen, mutten jaksanut myöhään päivittää tietoa tänne tai mainostella osaa sivuillenne, pahoittelen. .-P Koitin olla viisas ja mennä ajoissa nukkumaan, mutta vaikka olin sängyssä yhdeltä, tuli valvottua vahingossa kolmeen, huups. .-D  Noh, nytpä on ilmoitukset hoidettu. .-> Mmh, miksi ennen joulua on vielä ikäviä asioita tiedossa, vaikka koulua on jäljellä enää 8 päivää, silti kouluun liittyvät projektit tuovat paineita. Mutta eiköhän niistä selviä, joko kaikki menee hyvin tai sitten ei, ei sillä niin väliä. .-D Vielä sellaista ilmoittelen, että minulta on jäänyt useampaankin osaan kommentoimatta, joskus kone on sammunut ennen kuin olen kommentin ehtinyt lähettää ja sitten myöhemmin en ole jaksanut/muistanut tulla kommentoimaan, vaikka se ikävää käytöstä onkin. .-P Yritän siis sanoa, että olen lukenut postauksianne, vaikken ole välttämättä niihin kommentoinut! Vielä tähän pakko lesota, miten ahkera olin viikonloppuna! Sain kuvattua kaikkia tarinoita jonkin verran eteenpäin, ja tuli kyllä ahkera mieli siitä. .--) Ja sitten voisin lopetella tätä tavallisuudesta poikkeavaa pitkää turhaa plörinääni ja päästää lukemaan sitä osaa, mistä jo alussa mainitsinkin. .->
p1o6o.png
Äksy Jessika. 

---

3.12.2012
Heips! Olin viime viikolla koeviikon takia aika lailla koneettomana, joten siksi olen nyt vähän jäljessä osienne lukemisessa, mutta ehkä vielä joskus selviydyn luku-urakastani! .-D Lukemista hidastaa myös koneeni, joka vetelee kyllä viimeisiään, toivottavasti se vielä hetken aikaa kestää, sopivaa konetarjousta ei ainakaan tälle viikolle ole luvassa. .-x Mutta hei, minäpä sain kerrankin urakoitua pienen päivityksen tänne Simsseiyihin! Luvassa olisi ylijäämäkuvia tarinoistani, menkääpä siis Kuvauksia-osioon katselemaan. ,-)  
WsAKn.png
Iiroo, häntä ei ollakaan aikoihin nähty! .->

---

MARRASKUU 2012

23.11.2012
Mitähän tämä vuodatus sekoilee, sisäänkirjautuneena se heittelee silmieni eteen äskettäin katsomiani youtube-videoita, ja minusta se on ... outoa. Tai sitten vika on koneessani, se on viime päivinä käyttäytynyt oudosti. .-D Mutta älkäämme antako minkään häiritä, tänään juhlimme Taikapölyn syntymäpäiviä! Murh, kone hidastelee enkä saa lisättyä linkkiä. .-P No nyt, tässä linkki. Koeviikko on taas käynnissä, mutta sen jälkeen ollaankin jo joulukuussa ja pääsen lähemmäksi uuden koneen ja pelien saamista. .-3 Ja isi tekee ranskiksiaa, nam. .-) Mutta käväiskää tosiaan Taikapölyillä, minä katson pari videota ennen ruuan valmistumista. .-))
aAERp.png
Paint on kyllä kätevä kuvanmuokkausohjelma, kun sitä osaa käyttää. .-D

---15.11.2012
Flussainen tervehdys! Tässä niiskutan ja pänttään biologiaan huomista välikoetta varten. .-P + julkaisin Taikapölyyn uuden osasen! Nyt tämä hieno osatahti alkaa sitten taas takkuilemaan, kun koeviikko pukkaa enkä saa oiken pelattua tarinaperheillä eteenpäin. .-P Arh, joulua odotan jo kovasti! Tilaamani uudet simssit tulivat jo postissa, jouluna pääsen niitä sitten pelailemaan. .--) Eihän siihen ole kuin... 39 päivää! Niin vähän mutta niin paljon! Mutta niin, Taikapölyssä on se osa, menkää toki lukaisemaan! Mukavaa viikonloppua kaikille. .-)
Photobucket
Kivaa tuntuu olevan.

---

10.11.2012
Hah, nyt on 10.11.12 päivä. .-D Sellaista ilmoitusasiaa olisi, että tein nyt Simsseilyillekin linkitysbuttonin, eli jatkossa linkittely käy myös sen avulla. .-) Seuraava urakka olisikin laittaa uudelleen ne "takaisin"-läpyskät. .-P Mutta minä rupean katselemaan iltaohjelmiani, heips!
yKSzs.png

---

9.11.2012
Hihii, jo toinen Camp Rockin osa marraskuun aikana, CR-fanit lukemaan! Minulla on ollut jotenkin tosi hyvä fiilis koko viikon, johtunee varmaankin innostuksesta uuden koneen saamisesta. .-D Kerkesin jo tilaamaan uusia lisäreitä + sims 3:n, enää kone vaan puuttuu, ja nyt isin on vähän pakko ostaa, kun muuten ne pelit olis turhaan tilattu. .-D Aah, viikonloppukin häämöttää. .-> Ah, huomenna minulla ei ole kouluakaan kuin parin oppitunnin verran, ihanaa. <3 No juu, alan tästä mennä nukkumaan ja haaveilemaan uusista peleistäni. .-D 
xdy3Z.png
Räiskäle, joka osassa esittää leipää. .-D

---

2.11.2012
Huhhuh, enää marraskuu ja sitten onkin jo joulukuu! Vuosi on mennyt tosi nopeasti. Tänä vuonna odotankin innolla joulua, sillä olen silloin melko varmasti saamassa uuden koneen! Vähän järjestelyjä tosin on tehtävä tarinoiden jatkuvuuden kannalta, mutta mitään en ole lopettamassa, älkää huoliko! .-)

Olen kyllä jotenkin hajamielinen, unohdin tyystin tulla ilmoittamaan Camp Rockin uudesta osasta
Lisäksi päivittelin eilen myös Kysyttyjä ladattuja, joten suunnatkaa sinne, jos jotain olette kysyneet joskus! Pahoittelen suuresti hitauttani ladattujen lisäämisen kanssa. .-P
90Hmo.png
Shanen paita <3

---

LOKAKUU 2012

24.10.2012
Noloa, etten ole saanut Simsseilyihin moneen kuukauteen paljon mitään tehtyä. .-/ Tämä etusivu täyttyy pelkistä osailmoituksista, eikä tämäkään kerta ole poikkeus. Taidan luopua tuosta etusivulla olevasta vuodenaikakuvasta, koska en pysy edes niiden kanssa tahdissa. .-D Ihan toimettomana en kuitenkaan ole ollut, olen monia juttuja aloitellut, en vain ole saanut valmiiksi mitään. Että kyllä sitä täytettä on tänne sivulle vielä tulossa. .-) Sentään asiallisesti olette odotelleet, kiitän. .-)

Mutta se syy miksi nytkin tulin tänne kirjoittelemaan, on tämä Iloliemen uusi osa, menkääpä lukemaan ja kommentoimaan! Nyt minä lähden syysloman kunniaksi katselemaan yöohjelmiani, heippa! .-)
Photobucket
Iloa ja surua

---

11.10.2012
Oh, sain Camp Rockiin osan! Päivitystahti on paranemaan päin. ,-) Ehkä osittain johtuu siitä, että koeviikon ja gadwinin toimimattomuuden takia en ole aikoihin päässyt kuvaamaan Iloliemiä tai Taikapölyä aikoihin, ja jäljellä on enää CR:n kirjoittamattomia kuvia. .-D Mutta yritän saada muihinkin tarinoihin osia, syysloma lähenee päivä päivältä, ja silloin on aikaa pelailla. ,-> Mutta nyt siis tämä Camp Rockin osa, olkaa hyvät! .-) Käykää edes katsomassa CR:n sivupohjan alkua, jos osa ei kiinnosta. .-D
Photobucket
Synkkä mieli.

---
SYYSKUU 2012

20.9.2012
Onpas syyskuun aikana tullut monta osaa julkaistua. .-D Taas tulee yksi, nimittäin julkaisin Taikapölyyn uuden osasen. ,-)
FNLx6.pngAamutoimia Jääpuikoilla. .-) 

---

13.9.2012
Pitäisi varmaan vaihtaa tuohon joku syksyisempi kuva, mutta en koskaan muista, ja nyt en jaksa, kun asian huomasin. .-D Noo, ehtiihän tässä vielä.. Jeij, viikonloppu alkaa pian, enää vain huomenna pitää mennä kouluun. .-) Iloliemen lukijat voivatkin aloittaa viikonlopun lukemalla uuden osan!
Photobucket
Mitäs tuo poliisi Iloliemillä tekee? .-o 

---

7.9.2012
Tässä vapaatunnilla päätin julkaista Camp Rockiin uuden osan, niin ei kotona sitten kulu siihen aikaa. .-) Eli lukemaan vaan kaikki!
Photobucket
Mitä tässä kuvassa teidän mielestä tapahtuu? x-D

---

2.9.2012
Iltaa ihmiset! Sellaista ilmoista olisi, että Taikalölyssä on juuri julkaistu uusi osa! Kiinnostuneet voivat kiiruhtaa lukemaan osaa tästä. .-)
Photobucket
En keksi mitään sanottavaa.

---


1.9.2012
Tänään vietetään Iloliemen synttäreitä! Voit käydä lukemassa tapahtumasta lisää Iloliemen sivuilla. Katso myös Simsseilyistä Kuvauksia- ja Kilpailut-osio. .-)
97F90.png
Petra on ollut Iloliemien ilo jo iät ja ajat! .-D

---

ELOKUU 2012

27.8.2012
Koulut ovat taas alkaneet, ja minulla on niinkin mukavaa, että ma-to joudun olemaan neljään asti koululla. .-P Eli aikaa on entistä vähemmän näiden sivujeni päivittämiseen, mutta pyrin kuitenkin näitä osia julkaisemaan melko normaalein väliajoin (tiedä sitten, mitä sekin tarkoittaa). Mutta niin, osista puheenollen tulin ilmoittamaan, että Iloliemessä on uusi osa! Ja nyt haluan äkkiä nukkumaan, nukkuminen on IHANAA! <3
Photobucket
Paljastava kuva Veikko-vauvasta. ,----------D

---

11.8.2012
Heippa taas. .-) Iik kun loma on vierähtänyt, ajatella, että viikonpäästä olen taas palannut kouluarkeen... Ei kyllä moinen minua houkuttele. .-P Jotta pääsen joskus nukkumaankin, jätän turhat pölinät pois ja ilmoitan vain, että Taikapölyyn julkaisin juuri uuden osan. .-)
Photobucket
Olhi-raasu yksin hommissa ja äreänäkin vielä. .-(

---

6.8.2012
Nyt olen laittanut Iloliemen osiin 1-3 takaisin Vuodatuksen hävittämät kuvat! Paria kuvaa en tosin onnistunut onkimaan Storytellingistä, mutta muuten kaiken pitäisi nyt olla kunnossa. .-) Olin niin pässi aloittaessani tarinan tekoa, etten ollut mitenkään järjestellyt kuvia, vaan ne olivat yhdessä sekamelskassa. .-S Siinä menikin koko ilta, kun selvittelin, missä mikin kuva on ja mihin se kuuluu, eikä koneen hullu hidastelu auttanut asiaa yhtään! Huh, onneksi se piina on nyt ohi! Jos teillä ei ole muuta tekemistä, lukekaa osat 1-3 uudelleen ja muistakaa nauraa. .-D Kuvatkin ovat tällä kertaa suurempi kokoisia. .-)
zZAwP.jpg
Emergency number for Milla

---

4.8.2012
Ah, just kivaa tehdä uusi merkintä Simsseilyihin, uusi sivopohja innostaa. .-D Julkaisin Iloliemeen uuden osan, menkää toki lukemaan!
Photobucket
Golffausta!

---

3.8.2012
Eipä siinä sivupohjan teossa niin kauan mennytkään! Yhdessä illassa väsäsin tällaisen kasaan. Kuvat olin ottanut jo etukäteen, mutta muokkaukset hoidin illalla. .-) Kylläpä on virkistävää vaihtaa värejä! .-> Nyt voin mennä hyvillä mielin nukkumaankin. .-) Mitä tykkäätte uudesta pohjasta? .-)

HEINÄKUU 2012

28.7.2012
Näyttää jotenkin aktiiviselta, kun joka päivälle on jokin ilmoitus asia. .-D Mennäänpä suoraan asiaan, eli uusi osa Taikapölyyn on ilmestynyt! Ja nyt julkaisen etusivun nopsaan, ennen kuin netti palaa 2G:hen..
Mjaog.png
Jääpuikot käy joka paikassa rohmuamassa ruokaa. x-D 

---

27.7.2012
Nyt sitten seuraa liuta päivityksiä, joita tein valmiiksi vuodatuksen ollessa rikki. Paljoa tässä ei ole, mutta jotain kuitenkin. .-D
Ensiksi myöhäiset synttärionnittelut Aamutähdelle, tein sinulle kortin, jota kaikki voivat ihailla Kuvauksia-osiosta.
Lisäksi Salaisuudet simssiliinistä -osiossa on uutta kyylittävää uteliaille.
Minulla on Taikapölyn osakin valmiina, mutten jaksa nyt sitä julkaista. 

Lopuksi vielä meidän outo keskustelumme, jonka kävimme äsken. .-D
Fiku: "Mitä sanot, jos lyttään noi pikku kärpäset tosta seinästä?"
Kasa: "Sanon, että tulee likainen seinä."
jQwaq.png
Vaaleanpunainen taivas...

---

26.7.2012
Vuodatuksen säädöt ja rikkoutuneet osat ovat tältä erää ohi, joten katsotaan, milloin minulla on aikaa laitella kaikkia valmistelemiani juttuja. .-) Ihan vain tiedoksi, jos joku ei tiedä, niin vuodatus oli lähes koko heinäkuun rikki, joten päivittäminen ei onnistunut. Täytyy koittaa päästä samaan rytmiin kuin ennen. .-)

---

1.7.2012
Vuodatus on outo. .-o Se näyttää minulla, ettei äsken julkaisemani Iloliemen osa ole julki, mutta kun menen blogiin, osa kuitenkin näkyy siellä. Toivottavasti se osa nyt sitten on siellä, mutta jos ei, kiljukaa Iloliemen c-boksiin tai jonnekin, ettei uusi osa ole näkyvillä. No mutta juu, siis se osa on nyt ehkä tullut, joten lukemaan menkää! Todella sönkköä. .-D
xAR4J.png
Atso ja Bansku. .-3KESÄKUU 2012

29.6.2012
Mitämitämitä, Camp Rockiin ilmestyi toinen osa kesäkuun aikana! .-o Äkkiä lukemaan tätä ihmettä! Tästä pääsee. .-)
Photobucket
Let's start start start the party, come on come on every one vai oliko se body? ei se ollu.

---

24.6.2012
Fiku viettelee synttäreitään, ja sainpa huomata pyörittäneeni jo vuoden tuota synttäri-juttua. .-) Mukavasti on halukkaita kortinsaajia ilmaantunut, ja lisää saakin tulla! Ihan vain kaikkien tiedoksi, että jos haluatte saada uuden kortin seuraaville synttäreillenne, teidän tulee kertoa se erikseen. Viime vuotinen ilmoitus ei ole enää voimassa! Tämä siksi, että moni ei ole tullut ihailemaan edes ääneen korttiaan, vaikka jaksoi syntymäpäiviään mainostaa. Tällä kertaa en lelli edes kavereitani, vaan samat säännöt kaikille! Enköhän ole tässä jo tarpeeksi luennoinut. .-D Voit lukea lisää Fikun synttäreistä Kuvauksia-osiosta. .-)
2WDNq.png
Tein muuten ton tekstin vauvan ihonvärillä. .-D

---


22.6.2012
Hah, ei se osa tullutkaan viikon päästä, niin kuin tuossa alemmassa päivityksessä sanoin, se tulee nyt jo! .-D Elikä uusi osa Taikapölyssä! .-) Osista puheenollen, Gadwin on ruvennut taas temppuilemaan useammin kuin toimimaan normaalisti, eli osien kanssa saattaa kestää, kun en pääse kuvaamaan. .-/ Pitäisi kai taas asentaa Gadwin uusiksi tai jotain, viimeksi se auttoi. .-P Mutta en tämän pidemmäksi aikaa jää juttelemaan, minulla on jo kiire katsomaan Bonesejani. <3

Myöhemmin saman päivän aikana:
Sain uudistettua Simsvideo-osiota, jota pääset katselemaan Kaikkea kivaa -paikasta. .-)
Photobucket
"Täytyy lopettaa, äiti synnyttää takanani."

---

17.6.2012
Uu, tosi kivaa, kun on paljon katseltavaa. <3 cdon.com tilaukseni saapui tällä viikolla, ja olen saanut nautiskella tilaamistani dvd:sitä, jeij. .-) On loma vaan parasta aikaa, kun joka ilta voi katsella ohjelmia! .-D Olen toki tämän laiskotteluni keskellä saanut aikaan myös jotain hyödyllistä, nimittäin uuden osan Camp Rockiin! Ehkäpä viikon päästä minulla saattaa olla Taikapölyn osa julkaisuvalmiudessa, mutta vaan ehkä. .-) Mutta siis, menkää toki kurkkimaan tuota uutta osasta. .-)
Photobucket
Kiva väri. .-D

---

7.6.2012
Niin se kesäloma vaan alkoi. .-D Olen ollut niin loman lumoissa, etten ole muistanut ottaa kesäkorttia varten kuvaa. .-D Saa nähdä, tuleeko sitä tänä vuonna ollenkaan, jos en pian ala muistaa.. Muttaah, loma = aikaa pelata --> saan kuvattua tarinoitani ja osia kirjoiteltua! Olen aika ahkerasti kuvaillut, ja mm. sen ansiosta nyt olisi luettavissa uusi osa Iloliemessä, menkää lukemaan, jos kiinnostaa! .-) Huomaa kyllä, etten ole julkaissut osaa pitkään aikaan, kaikki käy jotenkin hitaasti ja säädän koko ajan. .-D Hyvää kesäkuuta kaikille!!

Photobucket
Uuno puhelimessa. .-)
---


TOUKOKUU 2012

13.5.2012
Ja taas ollaan viikon lähempänä kesää. .-) Vielä on taistelva kokeiden ja muiden koulujuttujen kanssa, mutta eiköhän se jotenkin onnistu. .-) Ensi viikkokin on mukavan vajaa helatorstain ansiosta. ,-> Simssiä en harmikseni ehtinyt tänäkään viikonloppuna pelata, kun piti kokeeseen lukea.. .-/ Nyt on sitten kuvat ihan loppu, että en oikein saa tarinoita etenemään. .-/ Mutta tässä olisi nyt teille luettavaksi Taikapölyn osa, jos kiinnostaa. .-)
Photobucket
Hui. .-o

---

7.5.2012
Jostain syystä jään aina etusivua tyhjentäessä selaamaan ja ihailemaan vanhoja etusivun juttuja, se on jotenkin kivaa. .-D Vähän kököttää nyt, kun minulla oli haaveena tänä viikonloppuna päästä kuvaamaan Iloliemiä, mutta lauantaina piti auttaa isiä ja sunnuntaina Gadwin ei toiminut, joten en päässyt kuvaamaan, eikä tarina siis etene. .-/ Koeviikkokin lähestyy, saattaapi olla, ettei Iloliemille kuulu jatkoa piitkään aikaan. .-/ Noh, kesällä sitten ehtii pelata kaikessa rauhassa joka päivä, voi, odotan jo sitä. .-3 Mutta sitä minun piti tulla oikeastaan kertomaan, että Camp Rockiin ilmestyi osa, jopa vajaa kuukausi edellisen osan julkaisusta, wow! Olen yllättynyt. .-D Menkää lukemaan, jos innostusta löytyy. .-)
Photobucket
Piileskelyä sipsipussin takana!

---

HUHTIKUU 2012

30.4.2012
Laitoin vappukortin nyt päivän etukäteen, ettei huomenna täydy muistaa sitä. .-> Voit käydä katsomassa lisäinfoja Kuvauksia-osiosta. .-) Ah, ajatelkaa! Enää toukokuu koulua, ja sitten pääsen lomanviettoon. .---D Laskin eilen, että koulupäiviäni olisi 22. Toivon, että muillakin on suunnilleen saman verran. .-) Sitä ennen onkin muita taisteluja koulun kanssa. .-( Tämä biisi onneksi auttaa jaksamaan! Taistelumusiikkini! .-D Rupean muuten kohta katsomaan Hawaii 5-0:aa ruudusta. .-> Jes!

---

29.4.2012
Sain taas pitkästä aikaa kirjoitettua hoitotarinan Mouruposkeen, ja se on mahdollista lukea Extra luettavaa -osiosta. .-)

---

27.4.2012
Sain tehdyksi osan Taikapölyihin. .-) 
Photobucket
Hihhelishee, uusi hahmo. .->

---

20.4.2012
Jee, osa/viikko -tahtini jatkuu yhä! .-D Nyt en rupea pidemmin juttelemaan, kello on jo aika paljon, ja minulla on vielä puuhaa tälle yölle. .-D Menkäähän kaikki katsomaan Iloliemen uusi osa. .-)Photobucket
Leikkimistä hauveleiden kanssa. .-)

---

15.4.2012
Vihdoinkin sain tehtyä tänne muutakin kuin synttärikortin tai osasta ilmoittamisen. .-D Tällä kertaa kirjoitin erään kertomuksen puutarhuribugista. .-D Jos kiinnostaa, voit lukea sen Kaikkea kivaa -osiosta. .->

Puutarhuri kissan kanssa .-D

---

13.4.2012
Perjantai kolmastoista päivä, huuui... Onnekseni sain Camp Rockin uuden osan julkaistua juuri ennen päivän vaihtumista. .-D Eli kuten jo sanoin, mutta sanon uudestaan: Camp Rockissa uusi osa! Vielä ainakin tällä viikolla säilyi tämä osa/viikko -juttuni, mutta tähän se saattaa jäädä.. Tai no, riippuu Gadwinista. .-D Jos se toimii viikonloppuna, voisi olla mahdollista saada Iloliemille osa piakoin. ,-> Mutta joo, alan tästä varmaan nukkumaan kohta mennä, jotta jaksan huomen illalla bilettää myöhään. .--DPhotobucket
Petra!!

---

8.4.2012
Tein pääsiäiskortin. Voit lukea asiasta lisää Kuvauksia-osiosta.

En kommentoi.

---

6.4.2012
Ahahaha, neljän päivän viikonloppu. <3 Ihanaa, pääsen kahden viikon simssinpeluu tauon jälkeen viimein taas pelailemaan. .--) Ihanaa, kun on enemmän aikaa tämän pidemmän viikonlopun ansiosta. .-) Yritän jonkun pääsiäiskuvan muistaa ottaa tässä lähipäivinä.. .-) Ja niin, asianahan oli, että Taikapölyssä on uusi osa, kaikki lukemaan J-puikkojen arjesta. .-)

Photobucket
Ei juttu tunnu sujuvan. .-/

---

3.4.2012
Aa! Koeviikko loppuu tänään klo 11.30, ja sen jälkeen ryntään mahdollisimman pian kotiin pelaamaan ihanaa Mario Party 9:ä! Olen odottanut tätä hetkeä jo viikon, ja suutun, jos kuolen koulumatkalla. .-D Tänään ihastelin cdon.comin pakettia! Sain pelin vielä pysymään siellä, mutta huomenna se kyllä karkaa sieltä. .-D Tänään on myös ilonpäivä Lumikristallille, hänellä on nimittäin synttärit! Lukekaapa asiasta lisää Kuvauksia-osiosta. .-)

Kuvistunnilta opittujen taitojen sovellusta. .-D

--- 


MAALISKUU 2012

30.3.2012
Laitoin nyt jo seuraavan päivän puolelle, vaikka olisi vielä kymmenen minuuttia jäljellä tätä torstaitakin. .-D Olen viime päivät ollut aika ahkerasti koulukirjojen parissa koeviikon takia, ja tätä jatkuu vielä ensi viikollakin. .-/ Jotenkin masentaa ajatus viikonlopusta, jolloin pitää vaan lukea kokeisiin! Mutta parempi keskittyä kokeisiin, simssiä ehtii sitten pelata viikon päästä olevalla pääsiäislomalla. .-3 Ihan hyvä päästä pelaamaan, minulta loppuu kohta kuvat, enkä sitten voi tehdä osiakaan eteenpäin. .-D Minulla on vielä yhteen Taikapölyn osaan kuvat valmiina, + Camp Rockiin, mutta sitten loppuukin kuvat. .-/ Nyt loppuu myös tämä kirjoitus, käsi alkoi jotenkin krampata. .-P Ainiin, siis joo, tämä pitää vielä sanoa: Taikapöyssä on uusi osa, menkääpä sinne, jos kiinnostaa. .-)


Ihana tähtiturkki. .-3

---

22.3.2012
Vihdoin sain Iloliemeen osan, ja vieläpä hitusen etuajassa. ,-) Selitänkin uuden osan alussa koeviikosta, joten en ala selittämään sitä tässä enempää, mutta se on hidasteena kaikissa sivuissani! Tietysti Gadwin temppuilee, ja minulla olisi enemmän tekemistä kuin aikaa. .-/ Lisäksi tilasin cdon.comista koeviikon jälkeiselle ajalle uutta kivaa itselleni huvittelua varten, joten simssi saattaa jäädä vähän vähemmälle. .-) Sori, huonoa teidän kannaltanne, mutta ihanaa minulle. .-D Olen pitkään odottanut saavani pelata MP9:ä! <3 Onnea sille, joka keksii, mikä peli on kyseessä. .-) Mutta siis osaa on tarjottavissa, Iloliemiin siis!

Oho! Tuo yksi koira muuten makasi vesilätäkössä selällään, mutta nostin sen pystyyn taikakaluilla. .-D

---

16.3.2012
Hihii, enää tänään koulua ja sitten viikonloppu, mahtia! .-) Kohta minulla alkaakin sitten tuo koeviikko, mutta se ei osien tulemista hidasta, sillä minulla on muutama osa valmiina, joten saan julkaistua niitä tässä pikkuhiljaa. .-) Ja nyt siis asianani oli, että Taikapölyyn julkaisin juuri muutama minuutti sitten osan, menkäähän lueskelemaan!Photobucket
Ketäs karkotettuja siellä näkyy? >.-o

---

11.3.2012
Hehhulishee, aina, kun lupaan jotain, en pysty pitämään lupaustani! Kisan tulokset piti julkistaa 10. päivä, mutta en siihen kyennyt. .-p Pahoitteluni heille, jotka ovat koko päivän sivuilla rämppäilleet tuloksia etsien, jos sellaisia on ollut. .-( Enpä enempiä ehdi jutella. Menkäähän vain kurkkimaan tuloksia Kisat-osiosta. .-)

Kukas tämä on? Sen saat selville, kun katsot läpi tämän ja muut hyvät kilpailuosallistujat. .-)

---

8.3.2012
Pahoittelen jonkin aikaa kestänyttä hiljaiseloa! Koulu ja Mouruposki vain vievät kaiken koneella oloaikani, enkä paljoa ehdi panostaa Simsseilyjen sisältöön. .-( Kaikki ylimääräinen aika menee tarinoiden tekemiseen niin pitkään kuin kuvia vain riittää, sillä en halua, että kaikki lukijat katoavat pitkän päivitysvälien takia. Mutta Simsseilyihin tulee tavaraa ajallaan. .-) Eihän tässä ole mikään hätä. .-) Tänään vietämme synttäreitä, ja niistä lisää Kuvauksia-osiossa. .->

Puuh!

---


HELMIKUU 2012

24.2.2012
Voi hitsi, olenpa ollut ahkera helmikuun aikana, olen saanut aikaan 3 osaa + tuon enkunnoksen. .-D No mutta onhan tässä ollut hiihtoloma ja kaikkea.. Vitsi, oon jo kaksi kertaa tänään kirjoittanut lima tarkoittaessani lomaa. .-D Täähän ois aika kiva: "Limaisaa lomaa" , joo ehkä ei kuitenkaan. .-P

Mutta juu siis elikkä niin, sain julkaistua Taikapölyyn uuden osan, menkää toki tutkimaan sitä. ,-)
Kummalien kummat pojat. .->

---

21.2.2012
En taas tiedä, mitä päässäni on liikkunut, mutta päätin alkaa kääntämään Iloliemiä englanniksi! .-D Olen todella kökkö kyseisessä aineessa ja inhoan sitä aivan täysillä, mutta ajattelin, että voisin tätä kautta tehdä enkusta "rutiinia" ja mielenkiintoisempaa. Ehkä jopa oppisin vähitellen paremmaksi kirjoittajaksi. .-) Olisi myös todella siistiä, jos saisin laajennettua lukijamäärääni tällä tavoin! .-D Uskon kuitenkin, että monet säikähtävät, eivätkä ala seuraamaan, kun luulevat jonkun vauvan kirjoittavan kirjoitusvirheistä päätellen. .-D Joo, suomalaistenhan ei ole mikään pakko lukea, mutta olisi todella ystävällistä tulla selittämään minulle kielioppia ihan vain suomeksi, jotta voisin jatkossa tulla paremmaksi kirjoittajaksi. .-) Vapaasti siis vain haukkumaan, minä en suutu! .-D Tästä lukemaan Iloliemiä in English!

Olihan tästä vahingossa suurennetusta kuvasta jotain hyötyä, kun sopii tähän näin mallikkaasti! .-D

---

15.2.2012
Jee, sain viimeinkin Iloliemeen osan julkaistuksi! .-) 

Ystävänpäivä on sulattanut Roosalta riidanhalun pois. .-)

---

14.2.2012
Ystävänpäivä! Asiasta lisää Kuvauksia-osiossa. .-) Minulla on mennyt vähän laiskasti Simsseilyn kanssa, mutta ainakin Taikapölyn osia ilmestyy villiin tahtiin! .-D Ehkäpä ensi viikolla hiihtolomaillessa saisin Simsseilyihinkin jotain kunnollista aikaan. .-> Sitä ennen pääsette ihailemaan vain tekemääni korttia. .-) 

Hali <3

---

8.2.2012
En keksi nyt mitään puhuttavaa, joten ilmoitan vain suoraan, että Taikapölyssä on uusi osa, menkää lukemaan! .-)
Jessican masuun särkee. .-<

---

6.2.2012
Huu, tänään alkoi uusi jakso, mutta minulla oli Tulevaisuuspäivä, ja uudet opettajani ovat kurjia. .-( Tai voiko yhden tunnin perusteella määrittää toisen kurjaksi? Ehkä kyseiset ihmiset kiventavat tapojaan. .--) Tänään myös on aihetta juhlaan, nimittäin Tiksu viettää synttäreitä! Aiheesta voi lukea lisää Kuvauksia-osiosta. .-)

Hypätkäämme ilmaan!

---

5.2.2012
Vihdoin koeviikko on ohi, ja on ollut ihanaa olla viikonlopulla, jolloin ei ole tarvinnut murehtia yhtään koulusta! Odotan innoissani uutta jaksoa, varmaan vuoden paras tulossa. .-) Toivottavasti. .-D Lisäksi ryhdyin taisteluun Gadwinin kanssa, ja ihmekseni tänään sain kuvattua, kun se toimi. .-) Kuvailinkin tänään Taikapölyjä, ja jos ilo jatkuu vielä huomennakin, pääsen vihdoin aloittamaan Iloliemen uuden osan kuvaamisen. .-> 

Sitten Simsseilyjen päivityksiin. Tein uuden kilpailun RKC Taikapölyyn liittyen, ja vaikket olisikaan tarinaa koskaan lukenutkaan, sinulla on mahdollisuus silti osallistumiseen! Menkääpäs sinnepäin katselemaan Kisat-osioon. .-)

---


TAMMIKUU 2012

28.1.2012
Eilen oli simssiliinin toisen puoliskon, Kasan, synttärit. En ehtinyt tehdä itselleni korttia, mutta sain onneksi parilta nettikamulta lahjaksi kauniita ja ihania kortteja. .-)) <3 Voit mennä ihastelemaan niitä Kuvauksia-osiosta. ,-) Tosi rajua, molempien Photis-tunnusteni kuvien katselumäärä näytti 100%, mutta jostain syystä nämä kuvat kuitenkin näkyvät minulla? .-o Noh, latasin varmuudeksi synttäri-postauksen kuvat vuodatuksen kuvatilaan, jotta nämä ei katoa mihinkään. ,-) Kone on jumittanut koko illan jotenkin ikävästi, ja minulla kesti varmaan tunti, kun latasin synttäri-postauksen kuvat ja kirjoitin tekstit ym. Eipä tässä sen ihmeempiä. .-)

Mesinen teki minulle mieluisan kortin. ,->

---

27.1.2012
Hah, kaksi peräkkäistä etusivun päivitystä koskevat Taikapölyn uusia osia. .-D Iloliemille en kykene jatkoa tekemään, kun en ole päässyt kuvaamaan. .-/ Koulu on vienyt tositosi paljon aikaani, ja ensimmäistä kertaa minun on täytynyt päästää kouluhommat simssin edelle. .-/ En ennättänyt viime viikonloppuna ollenkaan simssiin, ja luulen, etten nytkään ehdi. .-( Toivottavasti ymmärrette kuitenkin, miksi sivuille ei tule päivitystä niin lujaa vauhtia juuri nyt...

Jaah, mutta se Taikapölyn osa, lukemaan pääsee tästä linkistä. ,-)Photobucket
Puskien kasvinen keittiö. .->

---

16.1.2012
Sellaista tässä ilmoittelen, että Taikapölyssä olisi uusi osa luettavissa. .-) En tämän viikon aikana sitten oikein muuta ehtinyt sims-sivujeni eteen tekemään. .-/ Gadwinin vammailu jatkuu edelleen, viime viikonloppuna se toimi yhtenä päivänä, mutta tänä viikonloppuna en saanut sitä ollenkaan toimimaan, ärsyä. .-P Tämä saattaa siis tarkoittaa sitä, ettei Iloliemiin tule vähään aikaan jatkoa, koska minulla ei ole kuvia sitä varten. Taikapölyyn olen onneksi saanut kuvattua monta osaa valmiiksi, niin niitä voin tehdä. .-) Annan Gadwinille vielä vähän aikaa ruveta toimimaan, mutta jos ei mitään tapahdu, on täytyy minun keksiä jotain, en millään haluaisi palata simssin kameralla kuvaamiseen, kuvien järjestely siitä sekasotkusta on mahdotonta, minulla on nimittäin kaikki kansiot aivan ylitäynnä kuvia.. .-P Ja joo, häpeän myös niiden laatua, pakko myöntää. .-D

Mutta niin, se osa. .-D Tästä linkistä pääsette lukemaan Merithaimenten osaa!! .-)
Photobucket
Pingviinistä spoilia. ,-)

---

8.1.2012
Ah, kyllä tämä kolmen päivän viikonloppu (loppiainen + lauantai ja sunnuntai) on ihana asia. .-3 Yllätyksekseni minulla oli aikaa tulla jopa tänne päivittelemään. .-D Olisi minulla ollut pari esseetäkin kirjoitettavana, mutta... .-D 

Ja nyt siihen teitä kiinnostavaan osioon, elikkä uusiin päivityksiin. .-) En kovin paljoa mitään hienoa saanut aikaan, mutta jotain kumminkin. Salaisuudet simssiliinistä -osioon vastasin muutamaan kysymykseen (kyssät 29-31). Menkää lukemaan karmaisevia vastauksia ja kyselkää lisää, jos jotain on mielessä. .-) Lisäksi lisäisin ympäri Simsseilyjä sivujen loppuun mukavia kuvakkeita, joiden avulla pystytte kätevästi siirtymään paikasta toiseen Simsseilyissä + saatatte eksyä lukemaan vanhempiakin päivityksiä Random-toiminnon avulla. .-) Hih, lähtekää vaikka tätä kuvaa klikkaamalla matkalle!


---

7.1.2012
Hyvää uutta vuotta kaikille! En tajunnut ottaa sitä varten mitään kuvaa, joten nyt toivotukseni tulee vain köyhästi tekstin yhden lauseen muodossa. .-D En tosin ole varma, olisiko kuvan ottaminen edes onnistunut, Gadwin on ollut ilkeä, eikä ole toiminut kunnolla. .-o Se ei suostu ottamaan kuvia simssin ollessa päällä, mutta kun tulen pois simssistä ja otan kuvan, Gadwin yhtäkkiä toimiikin... Sama ongelma on ilmennyt minulla aiemminkin, mutta nyt Gadwin on on ollut toimimattomana kaksi kertaa putkeen. .-o Noh, toivon, että se vielä alkaa toimia, muuten minulle tuleekin aika homma löytää uusi kuvien napsijaohjelma. .-P 

Mutta onneksi minulla on kuvia jonkin verran valmiina, joten osien julkaisua Gadwin ei ainakaan vielä häiritse. .-) Tänään sain Iloliemeen osan julki, menkää kaikki lukemaan! .-)

Photobucket
Kusti, Juulia ja ?

---

JOULUKUU 2011

24.12.2011
Uu, jouluu. <3 Hitsi, en tiedä, miten saan tänä yönä unta, kun odotan lahjoja niin innolla. .-D Kyllä, minulle joulussa tärkeintä on lahjat. x-) Tästä joulusta tulee siinä mielessä kurja, etten saakaan eniten toivomaani juttua lahjaksi, mutta ehkä selviydyn tästä kamalasta onnettomuudesta. .-D Lahjojen antaminenkin on kyllä huippua, tuli niin iloinen mieli paketoidessani isin lahjoja, etten malta odottaa hänen avaavan niitä. .-3 

Mutta sitten siihen varsinaiseen aiheeseen, elikkä päivityksiin. Joulukalenteriin aukesi viimeinen luukku, sinne pääsetteKaikkea kivaa -osiosta tuttuun tapaan. .-) Janitan seikkailut saavat päätöksen, mutta millaisen? Se selviää lukemalla. ,-) En ehtinyt jouluksi mitään muuta hauskaa juttua tehdä. Jossain vaiheessa kävi mielessä, että tekisin sim-hoitolani valmiiksi, mutta siinä olisi ollut liian iso työ. .-D Olenkin kohta vuoden sen parissa puuhaillut, ja tuntuu kyllä hitaasti edistyän. .-P

Vaikka olenkin joulumielellä, en voi olla ottamatta tätä "ikävää" asiaa puheeksi. Petyin vähän Joulukalenteriin tulleiden kommenttien määrään. Vaikken normaalisti ole niinkään kommenttien perään, jäi niiden vähyys häiritsemään. Ymmärrän kyllä, ettei joka päivä ehdi kommentoida eikä tarvitsekaan, mutta itse ainakin pyrin kommentoimaan jokaista lukemaani juttua. Ja se siinä nyt olikin: tiesin aika monenkin seuranneen joulukalenteria c-boksin, mesen ja muiden sivujeni ansiosta, mutta se ei ole sama asia, kuin kommentin saaminen! C-boksistakin viestit häviävät hetkessä, enkä jälkeenpäin voi enää ihastella huomioitanne sieltä. Kyllähän niitä kommentteja muutama tulikin, ja olen kovin kiitollinen jokaiselle joulukalenteriin kommentoineelle. .-3 Heille olen värkkäilemässä tässä yön aikana yhden kivan jutun, joka toivottavasti löytyy jokaisen kommentin lähettäjän sähköpostista aamuun mennessä, tarkkailkaa siis sähköpostianne, jos olette kommentoineet! .-) Katsoo nyt, teenkö ensi vuonna Joulukalenteria, siitä oli minulle enemmän harmia kuin iloa, ja koska kommenttien perusteella ketään ei tuntunut edes kiinnostavan. Ainakin siitä tulisi pienemmällä vaivalla tehtävä, mutta mutta, mietin nyt tämän vuoden, jos vihani laantuu ja keksin vielä jotain. .-D 
Photobucket
Joulupukkii, joulupukkii valkoparta... Se olisikin ollut hyvä biisi tähän päivään. .-D

---

23.12.2011
Huomenna on joulu! Mitä? Miettikää! Ei voi olla. .-D Huhhuh! Menipä joulukuu nopeasti teidän kanssanne. .-D Huomenna tulee sitten vika luukku. .-o Muistakaa kommentoida viime hetkellä. .-) Lukekaa siis uusi luukku Kaikkea kivaa -osiosta. .->
Photobucket
Joulupukki matkaan jo käy!!

---

22.12.2011
Jos eilinen luukku jäi näkemättä, voit lukea sen myös tänään tämän päiväisen luukun jälkeen. .-) Nyt on sitten ohi ensimmäinen joululomapäivä, sekä myös kaikkien Tuomaksien nimipäivä, onnea Tuomakset! .-D Minun musiikinopettajani nimi on Tuomas. .-> Tässä kuussa on ollut aika monia opettajieni nimipäiviä! .-> Meni vähän ohi aiheen. .-D Voi, kun odotan joulua! On ihanaa antaa joululahjoja muille! <3 Omia lahjoja en tänä vuonna niin kauheasti odota, sillä cdon.com oli tyhmä, eikä tilannut lisää minun toivomiani tavaroita, vaikka pyysin lukijoitakin käymään seuraamaan tilanteita (kukaan ei ymmärrä tätä... .-D). Todella, todella inhottavaa. .-( Hyihyi, cdon.com. Vihatkaamme häntä niin pitkään, kunnes tilanne korjaantuu! Jokatapauksessa, nyt luettavissanne on uusi luukku Joulukalenterissa,Kaikkea kivaa -osiossa. .->
Photobucket
Ah <3

---

21.12.2011
Nyt on luettavissa luukku, jota en ehtinyt aikaisemmin laittamaan. Minulla tosiaan oli yökirkko eilen, enkä silloin viitsinyt sitä laittaa, ja tänään pelasin simssiä ensin. Pahoittelen pienestä viivästymisestä!
Photobucket
Connie joulumielellä

---

20.12.2011
5 päivää jouluun? .-o Hitsi, joulu on ihan pian! En tosin ole vielä päässyt joulutunnelmaan, kun kököttää nuo koulu-jutut, mutta onneksi huomenna on vika koulupäivä! .-) Olenkin jo (taas) loman tarpeessa, ah. <3 Tänään ostelin vähän joululahjoja, ja jatkan hommaa huomenna. .-) Kyllä, minä olen vähän viime tinkaan jättänyt nämä jutut, vaikka joulukalentrissa olen neuvonut hankkimaan lahjat ajoissa. .-D Siivotakin pitäisi, taisin pari päivää noudattaa sitä ensimmäisen luukun siivoa 10 min/päivä, ja siihen se sitten jäi, eh... Osaan antaa neuvoja, mutten itse kuitenkaan noudata niitä. .-D Tänään meni vähän myöhään jk:n kanssa, on muutenkin ollut jotenkin kamalan kiirellinen päivä. .-P En muuten ole huomisen luukin julkaisusta varman, onnistunko sitä tapani mukaan yöllä julkaisemaan, kun meidän koululla on yökirkko, ja en ehkä sen jälkeen enää koneelle tule. .-D Eli luukku saattaa ilmestyä keskiviikkona päivän aikana. .-)

Mutta mitä minä vielä siitä puhun, nyt ollaan vasta 20 päivän luukussa. .-D Menkäähän kaikki Kaikkea kivaa -osioon kurkkimaan, mitä tänään on luvassa!
Photobucket
Hassu kuin kissan tassu. .-3

---

19.12.2011
Jee, tänään ylläpidin Mouruposkea, ja tuli ihan ylpeä olo, vaikken mitään ihmeellistä tehnytkään. .-D Ja jee myös se, että minulla on enää kaksi koulupäivää (mutta sitäkin tuskallisempia). Kaikenlaista koetta ja esitelmää viimeisenä päivänä. .-( Mutta sittenpä ovat ohi, ja minun täytyy tehdä joululomalla enää pari muuta projektia. ,-S Lisäksi huomenna ja tiistaina on lahjojen ostoa. .-D Huhhuijaa, kyllä minä kaiken ehdin tekemään. .-> (Niin vissiin!) Jokatapauksessa, joulukalenteriin tein uuden luukun. .-) Halukkaat voivat lukea sen Kaikkea kivaa -osiosta. .-)
Photobucket
Pelasin Iloliemillä ja minun täytyi saada joulukalenteriluukkuun kuva. Arvatkaa, kuinka kävi. Oikeassa olette, Jonna ja Fiona todella epälissuisissa vaatteissa! .-D

---

18.12.2011
Olen ollut koko viikonlopun laiska. .-D Eilen pelasin miniclipissä ja tänään lauloin kavereilleni mesessä. .-D Enkä ole ehtinyt tekemään mitään hyödyllistä! D-. Se ja sama, joskus täytyy olla laiska. .-) Uusi luukki jk:ssa, voit lukea senKaikkea kivaa -osiosta. .-)
Photobucket
Nyt syttyy neljäs kynttilä...

---

17.12.2011
Huhhuh. Miettikää, viikon päästä on joulu!! Ihan uskomaton ajatus. .-D Joulukuu on pyrähtänyt sairaan nopeasti, eikä minulla ole edes joululahjoja hankittuna. .-D Tiedän sentään, mitä aion ostaa, mutta toinen juttu on taas, löytyykö kökkö-kesosta kaikkea. .-D Toivottavasti teillä asiat ovat paremmin. .-) Joulukalenterissa uusi päivitys, käykää kurkkimassaKaikkea kivaa -osiosta. .->
Photobucket
Hui, missäs sitä nyt ollaan?

---

16.12.2011
Jopas, jopas! Miten saan mahdutettua kaikki kalenteri-ideani, kun aika loppuu? .-D Tai itseasiassa keskeneräisen tarinan ym. En takuulla saa niitä enää tasaisin väliajoin, mutta mitäs pienistä. .-> Tänään luettavissa hätälahjavinkkiKaikkea kivaa -osiossa. .-)
Photobucket
Joku kökkö on löytänyt Paintin! .-D

---

15.12.2011
Joulukalenterissa on uusi luukku katsottavissanne. .-) Jos kiinnostaa, suunnatkaa siis Kaikkea kivaa -osioon! .-)
Photobucket
Kaikki maalaamaan... tai jotain sinnepäin! .-D

---

14.12.2011
Vitsi miten ihanaa, kun ope tänään ilmoittaa, että huomenna pitää pistarin... Nytkin tässä kirjan kanssa oleskelen, en kaikkea osaa, mutta toivotaan, että kysytään niitä juttuja jotka luin. ,-D Ilkeää pitää näin lähellä joulua tuommoisia, kun toiset on jo joulutunnelmissa, eikä koulu kiinnosta. .-D Mutta nyt en ehdi pölisemään enempää, yritän vielä kerrata ennen nukkumaan menoa. .-P 

Joulukalenterissa on jälleen tuttuun tapaan uutta katseltavaa, menkäähän siis Kaikkea kivaa -osioon -> Joulukalenteri!
Photobucket
Vieläkö muistatte Janitan? ,-)

---

13.12.2011
Huhhuh, kyllä on ollut rankka päivä tänään! Taas tuli todettua, että koulu vie liikaa aikaa. .-P Mutta juu, joulukalenterissa on jälleen jotakin kurkkimisen arvoista. .->
Photobucket
Miksi ruksi koneen päälle? .-ooo

---

12.12.2011
Puolessa välissä ollaan. .-D Miettikää nyt, jouluun ei ole enää edes kahta viikkoa!! .-D Joulukalenterissa tuttuun tapaan uusi luukkunen, sen voitte lueskella kaikessa joulumielessänne Kaikkea kivaa -osiosta. .-) Lisäksi voin kertoa ylpeyksissäni, että Taikapölyssä on viimein uusi osanen. .-D Menkäähän sekin lueskelemaan tästä. .-) Minä menen nyt lataamaan musaa ämpälle ja ehkä jumittamaan parin nettipelin pariin. .----D
Photobucket
Siellä se Antti kasvaa! .-D Osaan heti katsomaan, miltä hän näyttää teininä!! .-D

---

11.12.2011
Ah, adventti! Menkää lukemaan adventtilaulun 3. säkeistö Joulukalenterista Kaikkea kivaa -osiosta. .-) Menkää myös kuuntelemaan päivän joulubiisi!! .->
Photobucket
Jacopo Sarno laulelee <3

---

10.12.2011
Tein jälleen uuden luukun joulukalenteriini. Halukkaat voivat mennä katsomaan. .-) Kaikkea kivaa -osioon siis!
Photobucket
Ah, miten iloinen ilme <3

---

9.12.2011
Voi, taas minulta meni yöunet joulukalenterin kanssa. Koulu tosin alkaa myöhemmin huomenna, mutta kumminkin. Kohta ollaankin joulukalenterin puolessa välissä. .-) Aika menee niin hitaasti mutta kuitenkin nopeasti (ota tuosta sitten selvää...). Laskin äsken, että minulla on vain 8 koulupäivää joululoman alkuun. .-> Aika vähän! Ja kauhistuttaa, kun kaikki lahjatkin vielä etsimättä ja tekemättä. D-, Lahjoihin liittyy myös jk tänään. .-) Kaikkea kivaa -osioon katselemaan. .->
Photobucket
Anna lahja <3

---

8.12.2011
Mitäs tähän nyt pölisisi... Vaikeaa, kun joka päivä tekee jotain, niin ei oikein ehdi tapahtua mitään hienoa kirjoitusten välissä. .-D Ei kai tässä sen ihmeempiä, jk:ta päivittelin jälleen, käykää katselemassa Kaikkea kivaa -osiota. .-)Photobucket
Vauvoja katsomaan. .-3

---


7.12.2011
Vp:eet ohi. .-( Noh, onneksi kohta tulee taas viikonloppu. .-) Sitä odotellessa jk:ssa uutta luettavaa. .-D Pääsette sinneKaikkea kivaa -osiosta, kuten tavallisestikin. .-)
Photobucket
Kaikki lataamaan!!

---

6.12.2011
Onnellista itsenäisyyspäivää, itsenäiset suomalaiset! Olkaamme onnellisia (muustakin kuin vapaapäivästä). .-D Yritin etsiä youtubesta itsenäisyyspäivään liittyvän laulun, mutta kehnoin tuloksin. D-. Ei sillä väliä. Uusi luukku on luettavissanne Kaikkea kivaa -osiossa. .->
Photobucket
Halaa jotakuta lähellä olevaasi, vaikkapa tuolia. .-----D

---

5.12.2011
Uusi yritys. .-D Julkaisin eilen vahingossa tämän luukun, ja toivon, ettei kukaan ehtinyt sitä lukea, koska muuten tälle päivälle ei olisi enää mitään hauskaa uutta. D-. Ainakin sain tänään nopeasti luukun valmiiksi. .-) Huomenna ei olekaan vielä koulua, ihanaa! Tänään voin rentoutua ja katsoa hiukan vauvaohjelmia. .-> Eilen ei sekään onnistunut, kun netti rupesi pätkimään. .-( Pätki se tänäänkin alkuillasta, mutta pihalla hyörineen myrskyn kadotessa alkoi nettinikin toimimaan vanhaan tapaansa. .-)

Tänään kuvasin Merithaimenten osan loppuun ja aloitin Puskilla pelaamista. Kirjoitin myös Sunien osan loppuun, mutta vielä on kuvanmuokkaukset tekemättä ja kommentteihin vastaamatta. .-> Tuskin siinä kuitenkaan kauaa menee. .-)

Noniin, turhan pitkä puhe. .-D Kaikkea kivaa -osiosta voitte katsella, mitä luukusta tänään paljastuu. .-> 
Photobucket
Ah, kuinka hurmaava ilme <3

---

4.12.2011
Vitsi olen järkevä. .-DD En aluksi tajunnut, että tänään on toinen adventtisunnuntai, ja julkaisin jotain ihan muuta, mutta onneksi tajusin asian ajoissa. .-D Netti alkoi ikävästi pätkiä puoli neljän jälkeen, mutta juuri ja juuri sain tämän vaihdettua. .-D Photobucket
Nyt syttyy toinen kynttilä
jne


---

3.12.2011
Nyt luettavissanne on Joulukalenterin kolmas luukku. .-) Kurkkikaa se Kaikkea kivaa -osiosta. ,-D Miksi joulukuu etenee niin hitaasti? Siitähän on ikuisuus, kun tein ensimmäisen luukun! Ensimmäisestä luukusta puheen ollen, olen hiukan jäänyt siivoushommassani. .-D Eiliseltä jäi siivoamatta. Ehkä siivoan tänään 20 min sitten tai jotain. .-D 
Photobucket
Tänään leivotaan! .-D

---

2.12.2011
Joulukalenterin toinen "luukku" on valmistunut. .-) Halukkaat voivat mennä tuttuun tapaan kurkistelemaan sitä Kaikkea kivaa -osioon. .->
Photobucket
Tänään vuorossa askartelua!

---

1.12.2011
Valmistin joulukalenterin. .-) Ensimmäisen luukun sisällön voit käydä kurkkimassa Kaikkea kivaa -osiosta. .-) Alla olevassa kuvassa vähän vinkkiä, minkälaista juttua on luvassa. .-D Tällä kertaa en enempiä höpise, sillä voisin pikkuhiljaa alkaa hipsiä tästä nukkumaan. .-D

HUOMIO! Myöhemmin saman päivän aikana sain julki myös Iloliemeen osan, menkäähän kaikki halukkaat lukemaan! .-)


Photobucket
Joulukuu! .-D

---


MARRASKUU 2011

27.11.2011

Tänään on 1. adventti sunnuntai, eli joulu ei ole enää kaukana! Tai tuntuu se vielä kaukauselta, mutta viikon päästä ollaan taas lähempänä! .-) Tämän hienon tapahtuman kunniaksi tein tämmöisen adventti-kuvan. .-) Neljästä kynttilän paikasta saatatte arvatakin, että näitä tulee lisää.. ,-) Ja kun nyt päästiin näin jouluisaan aiheeseen, kerronpa vielä senkin, että olen suunnitellut tekeväni jonkinlaisen joulukalenterin! Elikä yritän herättää Simsseilyt eloon joulukuun aikana, eikös olekin kivaa. .-D Olen vähän nolona, kun en ole moniin viikkoihin tehnyt tänne mitään kunnollista, välillä vaan pari synttärikorttia, ja siinä kaikki. .-P Haluaisin tehdä enemmän, mutten pysty, ja se on kökköä. Nyt aion kuitenkin laittaa tämän joulukalenterin kaiken edelle! Kokeetkin loppuvat mukavasti ensi viikolla, joten niistä ei sitten ole enää harmia. .-) Olen viikonlopun vähän laiskotellut, joten saa nyt nähdä, miten maanantai aamuna oleva koe menee... 

Sitten kerron vielä tarinoiden etenemisestä:
-Iloliemi: kuvat & teksti 100%, julkaisen, kun edellisen osan kuvat palaavat
-Taikapöly: kuvat 100%, teksti n. 50%

Virittäytykää joulun tunnelmaan! .-) Haenpa tähän jouluisen biisin avuksi! Tämä biisi onkin täälläpäin ajankohtainen, lunta ei ole vielä yhtään satanut. .-D Laulakaa!
Photobucket
"Nyt sytytämme kynttilän,
se liekkiin leimahtaa.
Me odotamme Jeesusta,
seimessä nukkuvaa."

---

23.11.2011
Onpas tässä väli ollut! Ihan järkyttävää! En vain ole ehtinyt tehdä tänne mitään, mikä on erittäin harmillista. .-( Väli jatkuu edelleen, sillä minulla on juuri käynnissä koeviikko, mikä tietää vähemmän jo tarpeeksi vähäistä huvillista tekemistä vapaa-ajalla. .-p Tänään sain kuitenkin Iloliemen osan kirjoitettua, enää on vain kommentteihin vastaamatta. .-D Niin, ja oikeaan asiaan: Tänään, oikeastaan eilen, juhlimme Taikapölyn 2-vuotissynttäreitä. .-) Lue lisää Kuvauksista tai itseTaikapölyn sivuilta.
Photobucket
Miksi yrittämäni vesikuvio näyttää Merin talvitakin kanssa lumisateelta? .-D

---

10.11.2011
Viikon maltoi pitää taukoa Iloliemen osan ilmestymisen jälkeen, mutta nyt täytyi jo uusi osa julkaista. .-D Tällä kertaa vuorossa olivat siis Jääpuikot RKC Taikapölyssä, menkää kaikki vaan lukemaan! .-) Olen aloitellut jo myös Sunien osan kirjoitusta ja kuvaamista. ,-) Myös Iloliemien osaa olen kirjoittanut, mutta se tökkii, kun tarvitsisin kuvia, mutta en ole ehtinyt Iloliemillä pelaamaan.. No, kaikki aikanaan. .-)
Photobucket
Hyvin.. oleellinen kuva osasta. .-DD

---

7.11.2011
Meinasi myöhästyä tämän kortin julkaisu, kun jumituin pelaamaan yhtä nettipeliä. .-D Voisin mennä taas pelaamaan, kun olen tämän jutun saanut kirjoitettua etusivulle.. ,-) Eli: Gebbulla on tänään syntymäpäivä, oikein paljon onnea hänelle! Tässä näkyy hänelle väsäämäni kortti, ja Kuvauksissa on vielä tarkempaa infoa. .-)
Photobucket
Säteiden ympäröimä vauveli. .-3

---

5.11.2011
Taas hiukan myöhästyin, mutta toivottavasti se ei haittaa. .-D Tänään juhlimme Mantsun synttäreitä, lukekaa aiheesta lisää Kuvauksissa. .-) Tänään kuvasin Jääpuikkojen osan loppuun, ja on ihan vähän kirjoittamatta, joten osa saattaa ilmestyä lähiaikoina. ,-) En kuitenkaan nyt heti viitsi julkaista, kun juuri eilen tein Iloliemeen osan, mutta tulossa kuitenkin. .-D Aloitin myös Suneilla pelaamista. .-)
Photobucket
Tuulee!

---

4.11.2011
Lyhyesti ja ytimekkäästi: Iloliemillä on uusi osa julkaistu, lukemaan pääset tästä. .-)
Photobucket
Ketäs nuo ovat? .-o

---

1.11.2011
Jopas kuukaudet rientää, jälleen tuli Etusivun tyhjentämisen aika. .-D Marraskuussa jo mennään, eihän tässä ole enää kauaa joulukuuhun! .-D Odottelen joulua jo kovasti, ja laskin, että siihen on vielä 54 päivää... Joo, ehkä vähän aikaista puhua jostain joulusta nyt. .-D Kouluunkin uskalsin vielä loman jälkeen mennä, vähän huominen jännittää, kun tapaan uuden matikan openi, kun vanha jäi eläkkeelle, mutta enköhän selviä siitä. .-D
Tänään tein bannerin tekoa varten ohjeet, jotka voi käydä katsomassa Ohjeita, neuvoja & vinkkejä -osiosta. .-)Photobucket
Huu, tosi jännää. .-D


LOKAKUU 2011

28.10.2011
Hah, toinen kirjoitus tämän yön aikana (tämä meni vain toisen päivän puolelle). Julkaisin äsken Camp Rockiin osan, menkää rohkeasti lukemaan! Tästä linkistä pääsee kätevästi suoraan osan pariin. .-) Hokasin muuten, että tämän kuukauden aikana kaikkiin tarinoihini on tullut osa, oonpa hyvä. .-) Nyt minä alan katsella vauvoja. <3 Te voitte katsella vaikka tuota hienoa uutta syksykuvaa, jonka vupii minulle siis lahjoitti. .->

Photobucket
Siis kuka on vähän possumakee? x-D

---

27.10.2011
Vihdoin Etusivua koristaa uusi syksyinen kuva mahtavan vupiin ansiosta! Hän antoi oman kuvansa, kun minä en koskaan muista kuvata näitä simssissäni. .-D Kiitos vielä kovasti, vupii! .-> En muokannut kuvaa, vain kokoa muutin hiukan pienemmäksi (mikä olikin aikamoinen sota!). Normaalisti olen innoissani torstaina, koska viikonloppu lähestyy, mutta nyt en ole riemuissani. .-( Loma loppuu, plääh... Eilen yönä surin asiaa, ja tämä päiväkin meni nukkuessa, kun tuli valvottua. .-D

---

25.10.2011
Tänään löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Kirjoitin Mouruposkeen tarinanalkuni loppuun, ja sain siitä myöskin Extra luettavaa Simsseilyihin. .-) Kaikki innokkaat siis sinne lukemaan. ,-) -> 

---

24.10.2011
Tää olis oikeesti vielä 23. päivää, mutta laitan sen jo 24 puolelle, eihän tässä ole enää kuin kymmenen minuuttia päivän vaihtumiseen. .-D Ai niin, se syyskuva! Tuli mieleen tänne etusivua päivittämään tullessani.. Ja pelasin tänään vielä perheellä, jossa olisi ollut syksy vuodenaika menossa, ihanaa, kun on hyvä muisti. .-DD Noh, uusi yritys sitten joskus, kun on sopiva tilaisuus.. Pelottaa, että jää oikeasti se syksykuva ottamatta, ja hypätään suoraan kesästä talveen. .-D
Mutta niin, tulin ilmoittamaan Taikapölyn uudesta osasta, jonka sain äsken julkaistua! .-) Lukemaan pääset tästä.
Photobucket
Paholaisten perhe aamiaisella. .-)

---

23.10.2011
Tänään pääsemme juhlimaan jälleen kerran synttäreitä, tällä kertaa GreenPixyn. .-D Lukekaa moisesta hienoudesta lisää Kuvaukset-osiossa. .-) Nyt olenkin päässyt viettämään kauan odotettua syyslomaa! <3 Tänään pelailin Taikapölyssä, ja sain kuvattua kaikki Paholaisten kuvat loppuun, ja aloittelin pelailemaan myös Jääpuikoilla. .-) Toivon mukaan saisin julkaistua loman aikana paljon osia, mutta enpä mene mitään lupailemaan, kun silloin asiat kuitenkin viivästyisivät. .-D Toivotaan parasta. .-)
Photobucket
Kenen muunkin mielestä kakkupoika näyttää hieman Justin Bieberiltä? .-D

---

17.10.2011
Ärn, olen niin kateellinen teille kaikille, joilla on nyt syysloma. .-D Minä joudun vielä koulussa oleskelemaan tämän viikon, mutta sitten viimein pääsen lomailemaan. <3 Nauttikaa nyt kunnolla lomasta, onnekkaat! ,-) Syyslomasta tulikin mieleeni, että tuo yläkuva pitäisi vaihtaa, ettei käy taas niin kuin sen talvikuvan kanssa. .-D Unohdin eilen pelatessani napata kuvan, vaikka minulla oli tarkoitus niin tehdä, pöh. .-D

Ilmoitan nyt tässä välissä myös osien edistymisestä. Iloliemessä ja Camp Rockissa minulla olisi osat valmiina, mutten ole ehtinyt vielä julkaisemaan niitä. .-P Taikapölynkin osa on aika valmis, muutama kuva pitäisi käydä ottamassa, mutta paljoa ei puutu siitäkään. ,-D Eli lähi aikoina on siis osia luvassa. ,-)

Tullessani tekemään tätä etusivun kirjoitusta minulla ei ollut tarkoitus sanoa mitään noista, vaan ilmoittaa siitä, että tein eilen kuvalliset ohjeet Photobucketin käyttöön! Jotenkin tuntuu, että ne kuvat vain sotkivat ohjetta, mutta katsotaan nyt, jos joku ymmärtää niistä paremmin. .-D Kiiruhda siis Ohjeita, neuvoja & vinkkejä -osioon!

---

13.10.2011
Lokakuu, yleinen synttärikuuko? .-D Jo kolmas kortti tässä kuussa! .-D Simsseilyihin ei enää nykyisin muuta tulekaan kuin synttärikortteja. .-D Mutta ei siinä mitään. Onhan sekin jotain, ja ainakin synttärisankarit ilahtuvat (enkä voi väittää, ettenkö olisi itse nauranut tämän päiväistä korttia tehdessä. ,-D) Tänään on siis Tuulin synttärit, onnea hänelle. .-) Lisätietoja voi lukea Kuvauksista.
Photobucket
Onko teillä nyt kaikki kunnossa? .-D

----

9.10.2011
Tänään on Crillen syntymäpäivät, joten väsäsin hänelle kortin. .-) Lisää asiasta voit lukea Kuvauksia-osiosta. Muistakaa kaikki onnitella Crilleä! .-) Niin taas on viikonloppu mennyt, enkä ole saanut oikein mitään hyödyksi sims-sivujani ajatellen. .-/ Tänään kyllä kuvasin Camp Rockin seuraavan osan loppuun, ja huomenna saavun yrittämään saada kuvatuksi Taikapölyn osan loppuun. .-> Sitten riittäisi kirjoittamista ensi viikoksi. .-D 

Photobucket
Taas synttärit .-D

7.10.2011
Tänään on Xaldinin synttärit, joten väsäsin hänelle kortin sen kunniaksi. .-) Lisää asiasta voitte lukea Kuvauksista. .-) Vieläkin mainostan niille, jotka eivät ole kortteja koskaan ennen huomanneet, että teen mielelläni lukijoilleni kortteja, kunhan ilmoitatte vain syntymäpäivänne. .-> Nyt tuli sönkkö lause, mutta ei se haittaa. .-DPhotobucket
Taikapalloja. .-D <3

---

5.10.2011
Vihdoin ja viimein sain Iloliemeen osan. .-D Meni siihen aikaa, mutta täällä on nyt. .-> Kyllä nyt on rentoa, kun koeviikko on takana, ja saa odottaa vain kaikessa rauhallisuudessa syyslomaa. <3 Harmi vain, että kiva matikan ope jää eläkkeelle loman jälkeen. .-( Tyhjensin äsken muuten etusivunkin. .->
Roosa ja Iloliemen tytöt muuttopuuhissa. .-D

---


SYYSKUU 2011

24.9.2011
Tänään juhlimme Dilin syntymäpäivää, ja sen kunniaksi tein hänelle tämmöisen kortin. .-) Toivotan oikein paljon onnea! .-) Korttia voi käydä ihailemassa myös kuvauksissa olevasta synttäri-osiosta. ,-) Eipä tässä varmaankaan sitten muuta, lähden nukkumaan piakkoin. .-D
Photobucket

Huu. .-)
---

21.9.2011
Taas on ollut vähän hiljaista täällä Simsseilyissä, pahoittelen päivtysten vajautta. .-/ Edelleen syytän koulua siitä, en nimittäin voi enää valvoa kolmeen joka yö, ja juuri silloin ahersin eniten sivujeni parissa kesäloman aikana. .-D Ja nyt on niinkin ikävästi tilanne, että minulla alka huomenna koeviikko, ärsyä. .-/ Toivon mukaan ensiviikon lopulla alkava toka jakso on vähemmän aikaa vievä kuin tämä eka jakso oli. .--P 

Mutta hei, en minä koulusta tullut tänne puhumaan, vaan minulla oli aikomuksena ilmoittaa juuri sulkaistusta Camp Rockin osasta! Taas oli kolmen kuukauden väli päivityksessä, ehheh.. .-D Mutta tosiaan, kiinnostuneet pääsevät lukemaan osaa tästä. .-) Ja mainitsen nyt vielä senkin, että uudetkin lukijar voivat ihan hyvin tulla lukemaan, osia on ilmestynyt vasta 7, joten päivitystahdin saa kyllä helposti kiinni. ,-)

Photobucket
Jotenkin edustava kuva. .-D 

---

10.9.2011
Tänään päätin uhrata pienen ajan jälleen Simsseilyille, ja kasasin eri kansioista mukavia simien ilmeitä. .-D Kivaa, kun alkoi jälleen viikonloppu! Huomenna yritän päästä pelaamaan, mutta en lupaa mitään. .-) Onneksi Simsseilyihin on niin paljon erilaista materiaalia olemassa, että simssin pelaamattomuus ei tule häiritsemään Simsseilyjä. .-) Olen kuitenkin näihin aikoihin kiireinen, joten sen takia päivityksiä tulee turhan harvoin. .-/ Joka tapauksessa, nauttikaa nyt tästä päivityksestä, kun sellainen on kerrankin saatu ulos! .-) Kuvauksia-osioon siis! Alhaalla näette hieman maistiaisia siitä, mitä on luvassa. .->
Photobucket
D-.

---

6.9.2011
Hihii, pitkästä aikaa minulla oli aikaa Simsseilyille ihan kunnolla. .-D Se johtuupi siitä, että minulla ei ole tällä hetkellä yhtään kuvia Iloliemiä tai Taikapölyä varten, ja simssin ajattelin avata vasta viikonloppuna joten... No, Simsseilyihin sentään pystyy tekemään vaikka mitä. .-) Tänään sain aikaan: Kaikkea kivaa -osioon juttu taaperon hassusta kasvusta sekä Diili-kilpailun, joka löytyy myöskin samasta paikasta. .-D
Photobucket
Näyttääkö normaalilta? .--D

---

5.9.2011
Ja jälleen olen yöllä päivittelemässä. .---D Kello lähenee uhkaavasti kahta, ja minulla menee vielä jonkin aikaa koneella ennen kuin pääsen nukkumaan. .-P Ei onneksi väsytä, mutta päätä särkee, tuntuu, et ois kuume taas nousemassa.. Mut kouluun ois kuitenkin mentävä, paha olla pois, kun melkein joka päivä tehdään jotain tärkeää. .-D Mut joo, julkaisin Taikapölyyn osan, tästä pääsette sen lukemaan. .-)
Photobucket
Mitäs noi Paholaiset kuvaan änki, Pilvilinnahan on nyt vuorossa. .---OTeki mieli tehdä tolle hymiölle iso suu. x-D

---

4.9.2011
Hihii, jo toinen juttu tämän viikon aikana, josta saan tehdä etusivu-kirjoituksen Simsseilyissä. .-D Lisäsin Kisat-osioonpari uutta juttua, voitte käydä siellä katselemassa. ,-)

Minä olen viikonloppuna sairastellut ikävästi, eikä ole ollut aikaa edes avata simssiä. .-( Harmittaa, mutta eipä voi mitään. .-D

---

1.9.2011
Iloliemi täyttää tänään kaksi vuotta! Sen kunniaksi Iloliemen sivulla on pientä ekstraa. .-) Lisään tämän kortin myös tänne Simsseilyihin Kaikkea kivaa -osioon, josta sitä voi ihailla. .-D
Photobucket
Aika rientää, olen jo kaksi vuotta puuhaillut nettitarinoideni kanssa. .-D


ELOKUU 2011

24.8.2011
Ei tässä taaskaan muuta, kuin että julkaisin osan Iloliemille. .-D Tosi noloa, minulla ei ole ollut aika tehdä tänne mitään, PÖH. Tulevina iltoina tilanne saattaa kuitenkin muuttua, minulla ei ole enää oikein kuvia tarinoita varten, joten "joudun" Simsseilyjä tekemään, kun en muutakaan voi. .-D Joo, ja se osa, tästä pääsette lukemaan. ,-)
Photobucket
Jessikaaaa. .->

---

16.8.2011
Ääh, en ole kerennyt tehdä Simsseilyihin yhtään mitään. .-/ Koulu ja Mouruposken apu-yp:nä oleminen vievät todella suuren osan illastani, ja sitten välillä haluan ihan vain olla tekemättä mitään "hyödyllistä", ymmärrättehän? .-3 Juu, sitä minä vaan tulin kertomaan, että julkaisin Taikapölyyn osan! Huh, kun väsyttää, mutta halusin saada silti osan julki. .-D Tuli nukuttua edellisenä yönä vaan neljä tuntia, nytkin taidan saada vain kuuden tunnin yöunet tällä menolla, kun yhä koneella kukun. .-D Mutta se osa, lukemaan pääsette tästä linkistä.
Photobucket
Esko ja Olhi läksyjen parissa. .->

---

5.8.2011
Jo nyt on, kun toinen Photis tunnukseni kuvien katselumäärä tulee taas näkyväksi, katoaa toisesta kuvat. .-D En ole viikkoon oikein mitään Simsseilyjen hyväksi tehnyt, pahoittelen laiskuuttani. .-/ Sim-hoitolaa sen sijaan olen vähän rakennellut eteenpäin. .-) Ei se kyllä vielä piiitkään aikaan tule valmistumaan. .-D Mutta niin, syy, miksi tulin tänne kirjoittamaan on se, että tein osan Iloliemeen! Lukemaan pääsette tästä linkistä. .-)

Photobucket
Huomaako kukaan Juuliassa mitään outoa? ,--)

--- 

HEINÄKUU 2011

30.7.2011
Sellaista vaan ilmottelen, että julkaisin Taikapölyyn osan. .-D Olen ylpeä itsestäni, sain tämän osan kirjoitettua viikossa, aika vauhtia minulta. .-D Voi kurjuus, tämä oli varmaan sitten viimeinen Taikapölyn osa ennen koulun alkua. .-( Iloliemille yritän saada vielä osan tehtyä ennen koulun alkua.. Loma menee liian nopeesti!! .----( Keksin tänään muuten nimen tuolle Sim-hoitolalle. .---D
Photobucket
Sami ja Päivi kisuja hellimässä. .-3

---

29.7.2011
Jälleen juhlitaan synttäreitä, tällä kertaa kortin saa Raandom! Toivotan hänelle mahtavaa syntymäpäivää. .---) Kuvaukset-osiosta löytyy tähän synttäri hommaan pieni puhe. .--> Sitten tiedotan vielä semmoista, että loin tänään Sim-hoitolalle blogin! Kyllä, en tee sitä tänne, vaan ihan omaan paikkaan. Osoitetta en kuitenkaan paljasta, saatte tietää sen vasta sitten, kun koko hoitola on valmis. ,--)
Photobucket
Pikseli-bileet! .-3

---

27.7.2011
Tänään on Aijcan synttärit, onnea hänelle! Kuvauksissa-osiossa voitte lukea siitä lisää. .-) Muistuttaisin yhä, että halukkaat voivat kertoa minulle syntymäpäivänsä, jolloin teen heille kortin. ,-) Muokkailin myöskin Vuodenaikakuvia eri tavalla, mutta niissä ei oikein ole katseltavaa, ovat piilossa molemmat. .-p Lisäksi sain pitkästä aikaa tehtyä arvostelun, tällä kertaa Hunajaisen sims-sivusta. Otin tähän arvosteluun mukaan uuden arvosteltavan asian, sivun selkeyden. Lisään sen joskus noihin aiempiinkin arvosteluihin, kun päivitän niitä. Aion silloin myös tiukentaa arvosteluja, ettei tulisi niin montaa "täyttä naamaa". Mutta niin, sen arvostelun voi käydä lukemassa Tarina-arvostelut-osiosta. .->
Photobucket
En sitten pidä Aijcaa vauvana, vaikka tämmöisen "vauvakortin" hänelle teinkin. .-D Saan näihin synttärikortteihin kuvia suurimmaksi osaksi vauvojen kasvuista, joten tulemme näkemään näitä vielä monta. .---D

---

24.7.2011
Höhöö, sammutin äsken valot, kun täällä on jo niin valoisaa, että näkee ilmankin. .---D Menee aina vaan myöhempään tämä nukkumaan meno. Muuten voisin valvoa koko yön, mutta kokemuksesta tiedän, että sen tehtyään päivällä väsyttää ihan HIRVEÄsTI. .-p Joo, mutta minä tässä yön aikana väsäsin jälleen Perhe-esittelyn, tiedätte varmaan, mistä osiosta se löytyy. ,-) Lisäksi taistelin paintin ja gimpin kanssa saadakseni Simsseilyihin kivoja kuvia piristämään ankeutta. Noh, sain kuvat valmiiksi, mutta en kyllä enää rupea niitä laittelemaan tänne, saa jäädä toiseen yöhön.. Lisäsin myös uuden ilmoituksen, rullatkaa sivua alemmas, jos kiinnostaa. .-D Ei tässä varmaankaan muuta. .->
Photobucket
Perhe-esittelyssä esiintyvä Hitler, eikun Henni. .------D Jäi Brylenin kommentti päälle. x--)

---

22.7.2011
Kauan tässä menikin, mutta viimein valmistui osa Iloliemille! Menkäähän kaikki lukemaan se! .-) Hui kamala, kello on nyt kolme, minun pitää vielä ilmoitella osasta kaikille ja kirjoittaa pari kommenttia... Mitäköhän kello mahtaa olla sitten, kun pääsen viimein nukkumaan. .------D

Photobucket
Jennuska vakoilupuuhissa. .--D

---

20.7.2011
Oi että olen ylpeä itsestäni! Viikko ei ole vielä edes puolessa välissä, ja olen saanut aika paljon tehtyä juttuja tänne. Tai paljon ja paljon, minulle tämä ainakin on paljon! .--D Tänään kirjoittelin valmisperheillä pelaamisesta, käykää lukemassa se Simssiliinin simsseilyt -osiosta. .-)
Photobucket
Ruutilan pojat. <3

---

19.7.2011
Vihdoin sain jotain aikaan tänne. .---D Vastasin Dilin kysymykseen, vastauksen voit lukea Salaisuudet simssiliinistä -osiosta. Lisäksi ahkeroin perhe-esittelyn kimpussa, ja sain jopa sen valmiiksi. .--D Sen teossa kesti kauan, aloitin klo. 2, ja kohta kello tulee neljä! .-o Olen hidas. .-D Mutta tosiaan, sen saatte luettua Perhe-esittelyt -osiosta. .-)
Photobucket
Oikein nätti pönttökuva. .------D

---

18.7.2011
Olin äsken simssiä pelaamassa, ja kekkasin, että voisin ottaa uuden kuvan Simsseilyjen etusivulle, juhannuskuva alkoi olla jo vanha juttu. .--D Tuon uimakuvan sitten nappasin, ja melko pian se oli muokattu valmiiksi tänne laittoa varten. .-)

---

13.7.2011
Fiku on palannut, joten se merkitsee myös simssiliinin paluuta! Nyt sitten vaan ottamaan kasvanutta lukujonoa kiinni. .-D Taikkis-kisan palkintojen jaossa on hiukan kestänyt juuri tuon poissaoloni takia, koitan tämän viikon aikana lähetellä palkinnot perille. .--)

---

4.7.2011
Uusi osa Taikapölyssä. .-)

Sitten sellainen ilmoitus, että Fiku lähtee viikoksi leirille, joten päivityksiä ei sinä aikana tule, koska Kasa ei jaksa (osaa) tehdä yksin mitään. Tai saattaa Kasa jotain tehdä, mutta ei mitään osia tai semmoisia. Fikun leiri on 4-12.7, sen jälkeen simssiliini palaa jälleen. ,-)
Photobucket
Eetu Puska. .-)

---

1.7.2011
Etusivu on tyhjennetty, ja Taikapöly-kisan oikeat vastaukset ovat nyt julki! Käy katsomassa ne Kisat-osiosta. Muistakaa onnitella voittajia! .-) Jo oli muuten vaikea tehdä tämä ilmoitus, kun vuodatus koko ajan kiusasi. Pöh!

---

KESÄKUU 2011

29.6.2011
Pitkästä aikaa sain Camp Rockiin osan tehtyä! Menkää lukemaan. .-) >kliksis<
Photobucket

Mitchien tukala paikka.

---

28.6.2011
Apua, kohta on kesäkuu jo mennyt! Nyyhky, aika menee ihan liian nopsasti. .-( Muttah, tänäänpä oli viimein aika vastailla kysymyksiin, joita minulle on esitetty, menkää lukemaan ne Salaisuudet simssiliinistä -osiosta. ,--) Lisäksi valmistelin tänään seuraavaa kilpailua, hihhih. ,-) Taikapölyn kisaan on vielä hetki aikaa osallistua, vauhtia, niin ehditte vielä!

---

27.6.2011
Yun oli maailman ihanin ja teki minulle Simsseilyihin mahtavan yläkuvan ja bannerin tänään! <3 Kiiitos aivan mielettömästi! .-) Jaksavaiset voivat vaihtaa tämän bannerin linkiksi. .-)


---

25.6.2011
Kuvauksissa on nähtävillä tekemäni juhannuskortti. .--> Joo, ja sen näkyy kyllä tosta etusivultakin, mutta lisä infoa voi lukea tuolta. .-) Hyvää juhannusta kaikille!! <3

---

24.6.2011

Photobucket
Fikulla on tänään synttärit! .-D Sen kunniaksi Kuvauksissa on uusi juttu. .-> Jos haluatte, voitte ilmoittaa minulle omia syntymäpäiviänne, jolloin teen teillekin synttäreinänne kortit! .-)

---

23.6.2011
Kirjoittelin tämän illan aikana jälleen tarinan Mouruposkeen, aiheenä ystävänpäivä. Juu, ystävänpäivä oli aikoja sitten, mutta olen hiukan jäljessä noiden tarinoideni kanssa... Lukekaa, niin saatte selville, ketkä valitaan ystävänpäiväjuhlan kuninkaaksi ja kuningattareksi. ,--) Tarina löytyy Extra luettavaa -osiosta. .->

---

21.6.2011
Iloliemiin sain mutkien kautta osan julkaistua! Aluksi ongelmana oli Luukun vammailu, en päässyt kirjautumaan sisään, ja kommentit vastauksineen olivat sinne tallennettuna! Mutta sitten Aijca paransi Luukun, ja pääsinkin kirjautumaan sinne. .--D En kyllä enää uskalla Luukkuun tallentaa tärkeitä juttuja, jos vammailu jatkuu. Noh, seuraavaksi nettiyhteys katkesi, mutta onneksi se muutaman tunnin odottelun jälkeen palasi! Joten tässä tämä osa, lukemaan pääset tästä.

Photobucket
Missäs se Jennuska on?? .-o

--

15.6.2011
Muokkasin hieman Perhe-esittelyt -osion aloitussivua, sillä olen huomannut parilla sivulla olevan samantapainen järjestelmä kuin minulla, ja haluan tehdä erilaisesti. Mielestäni nyt se näyttää paljon paremmalta, ajattelin muutenkin lisäillä kuvia enemmän tänne ympäri sivua piristystä tuomaan. Sain jo muutamia ideoita tänään päähäni.. ,-)

---

13.6.2011
Lisäilin pari kuvaa Ohjeissa olevaan Alkutoimet-paikkaan, joten nyt ohjeita on kivempi lukea, ja ehkä joku ymmärtää paremmin, kun on kuvia apuna. .--)

---

10.6.2011
Pitkästä aikaa sain tehtyä tarinan Mouruposkeen. .-) Se on luettavissa Extra luettavaa -osiossa. Niihinkin saa ihan vapaasti kommentoida, rohkeasti vaan. .-->

---

9.6.2011
Kuka huomaa jotain uutta? Joo, oikein, vaihdoin viimein sen talvikuvan pois. .---D Yritän tästä lähtien olla huolellisempi, ja kuvailla valmiiksi noita kuvia, ettei tarvise keskellä kesää jotain talvikuvia katsella. .--D Julkaisen tässä joskus Taikapölyyn osan, ei enää kauaa mene. .->

Kuvauksissa on pientä katsottavaa, jotka olette kyllä molemmat jo nähneetkin...

Vähän myöhemmin samana päivänä...:
Noni, Taikapölyn osa valmis, lukemaan pääsette tästä. ,-)

Photobucket

Pilvilinnojen porukat tulee kylään Merithaimenille!

---

8.6.2011
Loin Kisat-osion, johon on ilmestynyt ensimmäinen järjestämäni kilpailu, kaikki vaan osallistumaan! .-D Kuvasin tänään mysö kesäisen kuvan, mutta unohdin kokonaan laittaa sen, enkä tähän aikaan vitsi enää mennä photikseen uudelleen (klo on 2:05). Miksi olen alkanut kertomaan etusivu-kirjoituksissa kellon aikoja? .--D

---

3.6.2011
Kaikkea kivaa -osiossa on nyt musiikillisia uutuuksia. ,--) Hihhih, enää huomenna kouluun hakemaan todistuksia, sitten LOMA. <3 Heh, aion kohta lähettää kaikille opettajilleni kivan wilma-viestin muistoksi minusta. .-D Mitähän opet tykkäävät myöhäisestä lähetysajasta (kello on nyt 0.37 .-D) Koitan piakkoin saada kesäisemmän kuvan tohon etusivulle, miten siihen tuo talvikuva onkaan noin jämähtänyt... .-D

---


TOUKOKUU 2011

27.5.2011

Ilmoittelen tässä vaan, etten ole viikonloppuna kotona, joten täällä ei tule tapahtumaan mitään huimaa, eikä kannata hermostua, jos en lue osianne heti. .-> Viettäkää hauska viikonloppu!

---

24.5.2011
Lukekaa tämä! Tilanne näyttää huolestuttavalta, Photis varoitteli eilen, että kuvien katselumäärä on jälleen täyttymässä. Ei ole reilua, loin juuri uuden tunnuksen Iloliemen kuville, jotta niiden katselu ei heti menisi täyteen, mutta eipä ollut paljon apua. .--p Johtuu varmaan siitä, kun yhden kuukauden aikana olen kaksi osaa julkaissut sinne, niin katselujakin on tullut enemmän. Iloliemen kuvat sisältävässä photiksessa on nyt (tai siis eilen) 70% katseluista käytetty. Koska monet eivät ole vielä lukeneet osaa toivoisin, ettette kävisi Iloliemessä "turhaan" hillumassa. Osista saa imoittaa boksiin ym muuta, mutta tehkää se mieluummin muualle. En myöskään vastaile boksi viesteihinne, koska katson ne kojelaudan kautta, jolloin vastaaminen ei ole mahdollista. Toinen kuva säiliö näytti, että 90% olisi katseltu, mutta en viitsi huolestua siitä, muut sivuni eivät nimittäin ole niin suosittuja. .-D Antakaa siis lukumahdollisuus heille, jotka eivät vielä ole osaa lukeneet. .-) Kiitos muuten paljon viime Iloliemen osaan tulleista kommenteista. .--> <3

Lisäksi ilmoitan vielä, että päivttelin kysyttyjä ladattuja. .-)

---

23.5.2011
Päivitin kysytyt ladatut -osion muutamia linkkejä, nyt niiden pitäisi viedä oikeaan osoitteeseen. .-) Kaikkia en ehtinyt/löytänyt, mutta joskus toiste sitten. .-)

Iloliemille sain osan tehtyä! Olen ollut ahkera toukokuun aikana, yhteensä neljä osaa julkaissut! .-o Simsseilyjen kanssa olen sitten ollut laiskempi. .-p Minulla ei vain yksinkertaisesti ole aikaa tehdä mitään ylimääräistä näiden osien lisäksi: koulussa hirveästi kaikkea, Kasalla alkaa huomenna koeviikko, ja Fikulla on sellainen tärkeä kässäntyö tehtävänä. Koulu on vammainen, onneksi alkaa pian loma, pari viikkoa vielä. .--) Lisäsin muuten tuonne kategorioihin "kisat" -jutun, eiköhän siitä nimestä voi päätellä, mitä sinne tulee. ,--) Suunnitteilla on jo pari kisaa, kun vaan joskus saisin säännöt ym. kirjoitettua. .-) Mutta niin, menkää lukemaan se Iloliemen osa. ,--)

Photobucket
Lilja, Jenna ja miniosa Petran kättä Maijalla. .-D

---

22.5.2011
Julkaisin perhe-esittelyn.

---

13.5.2011
Just vaihtui seuraavan päivän puolelle, kello on 0.01. .-D Juuh, Taikapölyyn ilmestui osa, käykää lukemassa!

Photobucket
Antti Sun mesessä. .---D

Ainiinjuu, lisäsin myös muutamia hiuksia kysyttyihin ladattuihin. .--D

---
11.5.2011

Photobucket

Käykää katsomassa Fikun kuvistyötä, joka toteutettiin osittain simssillä!
---

6.5.2011
Iloliemessä on uusi osa!

Photobucket

---

5.5.2011
Mitä ihmettä, äsken tuosta etusivulta oli kadonnut se Taikapölyn osan kuva. .-o No, hain sen takaisin. (Turha kertomus siis...) Tämä nyt ei liity mitenkään Simsseilyihin, mutta ilmoitan, että päivittelin muiden tarinoideni linkkilistoja. Jätin sinne nyt vielä toistaiseksi tarinoita, joihin on viimeisin päivitys tullut tammikuussa, mutta jos kesään mennessä ei tule mitään uutta, niin sitten kyllä poistan ne listalta. Eli toivottavasti tulisitte nyt ilmoittelemaan sivuillenne jatkosta, jos ette ole pitkään aikaan käyneet. .--) Ja en lupaa nyt mitään (koska aina, kun olen luvannut jotain, se ei onnistukaan) mutta Iloliemen osa SAATTAA ilmestyä tänään. ,--) Katsoo nyt, ehdinkö julkaisemaan sitä. .--)

---

3.5.2011
Hurraa, netti toimii taas! <3 Ehdin kyllä ärsyyntyä siihen jo. Explorer 9 on maailman kököin, pitikin minun ladata se. >.-/ En saa lisätä sen kanssa linkkejä vuodatuksen kirjoituksiin, joten minun täytyi tulla tekemään se Chromella. Kökkökökkö, oisin vaan pitänyt sen Explorer 7, se toimi aina niin mukavasti. Mutta en voi mitään enää. Tarkoitukseni oli siis tulla ilmoittamaan Taikapölyn uudesta osasta. .-)

Photobucket

---

2.5.2011
Hei taas vaan. Edelleenkin olen netittömänä, kökkö, kun yhden nettitikun korjaamisessa pitää kestää kauan! Se oli vasta viime viikon lopulla lähetetty korjaukseen, eli luultavasti ne ei ole ehtineet tehdä sille vielä mitään. .--< Mur, ärsyttää. Ilokseni huomasin tarinoiden kuvien palanneen, mutta taidan kuitenkin luoda sen uuden photis tunnuksen ja laitan osan kuvista sinne. Enpä saanut vappu korttiakaan julkaistua, harmi. .-( Mites teidän vappu muuten meni? .-) Minä vaan simssiä pelasin ja lauloin Sing it:tiä. .--D

Minulla olisi osat julkaisua vaille valmiina Taikapölyyn ja Iloliemeen, mutta enpä pysty niitä julkaisemaan, kun ei nettiä kotona ole. .-/ Myös tänne Simsseilyihin olen pari juttua tehnyt, joten saan tännekin jotain uutta. .-D Katsoo sitten, jaksanko edes noita kaikkia heti pötköön julkaista netin palattua, ehkä julkaisen alkuun vaan yhden osan ja myöhemmin toisen tai jotain. .-->

Lukujonokaan ei ole hirmusti pidentynyt, jee. .-D Palaillaan asioihin sitten, kun netti taas toimisi.. .-p

---

HUHTIKUU 2011

26.4.2011

Heips vaan kaikille, pahoittelen, etten ole käynyt täällä muutamaan päivään. Syy on se, etten päässyt, koska vammainen nettitikku hajosi juuri sopivaan aikaan - kesken juhlapyhien, jolloin siitä ei voida valittaa mihinkään, ymmärrätte varmaan. Onneksi koulussa pääsee nettiin (jotain hyötyä siitäkin .'--D) ja isi aikoo tänään mennä valittamaan ekspertille, jos vaikka saataisi uusi tikku vanhan tilalle. ,--)

Minua ärsyttää, kun en ole päässyt lukemaan tarinoitanne, lomalla juuri olisin ehtinyt lukea, mutta nyt jäin vain entistä enemmän jälkeen, ensisilmäyksellä kojelaudan seuranta juttu näyttää, että on aika paljon ilmaantunut uutta luettavaa, bokseja en ole vielä edes katsonut... .-p Olen miettinyt, pitäisikö minun karsia lukujonoani, en nimittäin mitenkään saa luettua kaikkia ajoissa. Eihän se ole tarkoituskaan, ihan hyvin osat voi lukea myöhemminkin, mutta itseäni ainakin ärsyttää, jos en ehdi vaikuttaa esim. perijä-äänestykseen. .--p Lisäksi ärsyttää, kun en pääse lukemaan lempitarinoitani, kun aina on kaikkea muuta ensin luettavana. En tiedä vielä miten toimin tuon jatkuvasti kasvavan lukujononi kanssa, ajattelin sen nyt kuitenkin päivittää, katsoo nyt, miltä se sitten näyttää...

Netittemyydestä huolimatta minulla oli hauska pääsiäisloma, vietin sen lähes kokonaan simssin parissa. .---D <3 Aina kun koneen piti levätä, pelasin sims 3a wiillä. Tiesittekö, että parhaimmat peli hetket tapahtuvat myöhään yöllä pelatessa? Itse olen sen kokenut monestikin, suosittelen kokeilemaan. Kaiken lisäksi ahkeroin huimasti tarinoiden kanssa, pariin seuraavaan Iloliemen ja Taikkiksen osaan kuvat valmiina, sekä Camp Rockia sain vähän kuvattua. .-D Minulla on myös Taikapölyyn kirjoitettuna osa valmiiksi, riippuu täysin netin toiminnasta, milloin saan sen ulos..

No niin, Ciesse, nyt kauan toivomasi asia tapahtuu: saat nimesi Simsseilyjen etusivulle! .-D Pahoittelen outoa katoamistani mesestä perjantai iltana, juuri silloin nettiyhteys lakkasi toimimasta. .-( Toivottavasti et joka yö tullut minua turhaan odottelemaan meseen. Pahoittelen myös muillekin, jos teillä on ollut jotain tärkeää asiaa tai kysyttävää. En kuitenkaan nytkään niihin vastaa, vasta sitten, kun saan kotona netin kuntoon. Menen nyt päivittelemään tuota lukujonoa. .-)

edit. Taisin luulla itsestäni vähän liikoja, bokseihin ei oltu edes juteltu paljon mitään, eikä luettavaakaan niin hirveästi ole tullut. .-----D Jee...

---

21.4.2011

Jippii, pääsiäisloma alkoi. .---> Suunnitelmissa on sen aikana yrittää saada jotain aikaan sivujen hyödyksi, ainakin pääsiäiskortin väsään. On ollut vähän muut jutut mielessä, sain viime viikolla pari uutta wii-peliä (joista toinen on Sims 3) ja on ollut wii kovemmassa käytössä kuin tietokone. .--D cdon.comista tilattiin. ,--> Päätin, että Simsseilyistä tulee sellainen pääsivu, jossa ilmoitan muihinkin sivuihini liittyviä juttuja, niin teidän ei tarvii rampata aina niillä kaikilla (jolloin myös kuvien katselumäärä jää pienemmäksi ,-)) kun näkyy samassa paikassa. Varmaan noita kuvien kirjotus-juttuja laitan kuitenki niille muille sivuille, c-boksiin on nopea ja helppo lisätä ne. ,-) Tässä nyt kaikkien sivujen tilanne:

LC Iloliemi: Seuraavaa osaa (45) ei ole yhtään tehty. Joitakin suunnitelmia on kyllä jo päässä. Varmaankin pääsiäisloman aikana ryhdyn kuvailemaan. .-)
RKC Taikapöly: Seuraavaa osaa (27) on kirjoitettu 37/58, osa valmistunee piakkoin. ,-->
Camp Rock: Olen kuvannut seuraavaa osaa (6) varten huimat 15 kuvaa, kohta alan kirjoittaa niitä. ,-) Pääsiäisloman aikana kuvailen eteenpäin. .-)

Minulla on suunnitelmissa Simsseilyihin myös paria muutosta ulkoasuun ja tarina-arvosteluihin liittyen, mutta niistä sitten myöhemmin, kun aika koittaa. .->

---

14.4.2011
En ymmärrä, miksi tuo alaviiva ei mene turkoosiksi, vaikka sen pitäisi. .-o Ihan sama, ei sillä niin väliä edes ole. .--D Juuh, on vähän ollut laiskan puoleista tämän sivun päivitysten suhteen.. Olen kyllä valmistellut paria juttua, mutta ne jäivät kesken, joten en viitsinyt julkaista. Photiskin ehti jälleen kätkeä tarinoideni kuvat, mutta ilokseni ne ovat tänään palautuneet. .--) Eli hengissä ollaan, vaikkei mitään ole kuulunutkaan. .-D Lukujono tuntuu kasvavan koko ajan, ja lisää luettavaa tulee jatkuvasti. Toivottavasti ette nyt hermostu siellä, kun en kaikkien tarinoita ehdi heti lukemaan, luen ne kuitenkin ennemmin tai myöhemmin, vaikka menisi ensi vuoden puolelle. .-D

Ja noiden kuulumisten jälkeen voin jopa ilmoittaa, että olen jopa saanut pienen uuden jutunkin aikaan. .--D Kuvien palautumisen kunniaksi sain lisättyä kysyttyihin ladattuihin Huniksen ja Xalkun (anteeksi, jos teitä häiritsee nämä kehittelemäni lempinimet, minulla on pakkomielle vääntää sanoista jotain. .-D) kysymiä ladattuja. .-->

---

 3.4.2011
Tyhjensin vaihteeksi etusivun, ettei tule liian täyteen. ,--) Vanhat jutut ovat kyllä tallessa, jos joku niistä on kiinnostunut. Jälleen on edessä erityiskiireinen viikko, Kasalla koeviikko ja Fikulla tutkielman tekoa. Sen jälkeen helpottaa vähän, mutta eihän ne kiireet koskaan kouluaikana lopu...

Hunajaisen avun ansiosta sain viimein lisättyä Xaldinin kaipaaman hackin kysyttyihin ladattuihin. .-)

---

MAALISKUU 2011

30.3.2011
Tänään seikkailin Youtubessa etsiskelemässä vuosia sitten fanittamiani sims-videoita. Kaikkea kivaa -osiosta voit käydä katselemassa niitä. .-) Lisäksi päivittelin jälleen tarina-arvosteluja, ja sain jopa arvosteltua kaikki lc:t! Jeeah! ,-) Käykää kurkkimassa, jos kiinnostaa. Myös kuvani palasivat tänään toimintaan, nyt minun ei tarvitsekaan uutta Photari tunnusta luoda, ellen ihan varmuudeksi niin tekisi, mutta laiskuus voittaa aina... .----D

---

28.3.2011
Kuten monet ovat varmaankin huomanneet, tarinoideni kuvien tilalle on ilmestynyt iljettävä photiksen kuva. .-< Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, Yun selitti minulle sen johtuvan vain kuukausittaisen katselumäärän täyttymisestä. Kuvien pitäisi siis palata ennalleen jossain vaiheessa, mutten osaa yhtään sanoa milloin, toivottavasti mahdollisimman pian. Huomatkaa, ettei moinen ole syytäni, tavallaan se on teidän, jotka olette katselleet kuvia liikaa. .-D En rupea syyttelemään ketään, mukavaa, että tarinoillani riittää lukijoita! ,-D Yunin viisaiden neuvojen ansiosta aion luoda uuden photis-tunnuksen, jotta pääsisin jatkamaan tarinoitani. .-) Olkaa kärsivällisiä, odottelun iloa!

---

27.3.2011
Tänään sain innostuksen keksiä lisää ohjeita POM (Pelaa ohjeiden mukaan) -haasteeseen. Ciesse oli mukana apuna. .----> Kaikkea kivaa -osiosta löytyy uudistukset. .-)

---

26.3.2011
Sain kovan työn jälkeen pari uutta tarina-arvostelua aikaan, JeiJ!. .-)

---

23.3.2011
Pari uutta juttua päivittelin tässä illan/yön aikana. Käykää kurkkimassa kaikkea kivaa -osiota. ,--) Ja jos joku utelias ei tiedä Kasan blogin osoitetta, se on nähtävillä blogi -osiossa. ,-) HUPS, päivitin myös salaisuuksia, unohdin ihan.. .-p

---

19.3.2011
Täällä meillä päin oli kuulemma tänään ollut maanjäristys. .-o Jotain kolinaa katolta kuului, mutten sitten tiedä, johtuiko se maanjäristyksestä. Kyllä kuulemma ikkunat oli jossain hajonneet ja joku rakennus sortunut, mutta kukaan ei vissiinkään ole loukkaantunut. Ettei mitään vakavaa käynyt. .-)

Taas oli tullut pari kysymystä, joihin äsken vastasin salaisuudet simssiliinistä -osiossa. ,-) Ja ainiin, Kasa aloitti ihka oman blogin ihan eri sivulle! En kuitenkaan anna vielä linkkiä, haluan saada paikat enste järjestykseen siellä. .--)

---

18.3.2011
Juu, eli tilanne on nyt se, että Fiku on viikonlopun poissa. Sinä aikana ei mitään suurempia päivityksiä tule, sillä Fiku ei antanut minun tehdä juttuja eteenpäin... Suunnitteilla kuitenkin on, että tekisin noiden vanhojen blogin perustus ohjeiden tilalle kuvalliset versiot niistä, ainakin joihinkin kohtiin. Ja vielä semmoinen tiedotus, että koska Fiku ei ole paikalla, en lue tarinoitanne eteenpäin, luemme ne sitten yhdessä. .-) Tuolla alhaalla Ilmoitukset -osiossa lukulista, johon merkkaan kaikki luettavat jutut. Se on teidänkin nähtävillä, jos kiinnostaa. .-D

Tänään lisälin salaisuudet simssiliinistä -osioon pariin kysymykseen vastaukset, joita oli kysytty. ,--)

---

16.3.2011
Lisäilin kysyttyihin ladattuihin pari Huniksen kysymää ladattua. .-) Siispä, Hunajainen ja kaikki muutkin latailemaan! ,--)

---

14.3.2011 
Joo, eipä olla aikoihin mitään tänne saatu... Tämä viikko on jälleen hirmu kiireinen meillä molemmilla, Fikulla on ma-ke kokeita, ja Kasan pitäisi saada tutkielmansa valmiiksi perjantaihin mennessä.. Viikonloppuna Fikulla on leiri, joten silloinkaan ei päivitykset oikein onnistu. Iloliemeen on kuitenkin lähipäivinä osa tulossa, että sentään jotain hommailen. .--D Ja huom, en enää merkkaa etusivulle, milloin blogeihin tulee päivitystä, koska Kasa kerjoittaa sinne melkein joka päivä, ja muutenkaan blogi ei ole mikään sivun tärkein asia, koska tämähän on sims-sivu. .-) Ja nyt hommiin......

---

8.3.2011
Kasan blogissa on uutta.

---

7.3.2011
Nyyhky, viikonloppu meni, enkä mitään päivityksiä saanut tänne sivulle. .--/ Ei voi mitään. Tiedossa on suht rauhallinen viikko, Fikulla on vain yksi koe, joten on rennonpi tunnelma kuin viime viikolla. Ehkä se tietää tiheämpää päivitystä. ,--)

Kouluviikon alun kunniaksi saatte lukea Kasan blogista uutta, välkillä kun on aikaa kirjoitella sinne... Lisäksi extra luettavaa -kohdasta voitte lukea Mitterin seikkailuista kulttuuri kerhon jännissä jutuissa. .-)

---

4.3.2011
Kirjotin vahingossa 3011 x--D. Joo, Kasan blogissa uutta. Lisäksi Extra luettavasta löytyy jotain uutta!

---

3.3.2011
Kasa kirjoitti jälleen yhden turhan blogi merkinnän, mutta lukekaa, jos huvittaa. ,--)

---

2.3.2011
Huhhuijaa, kiireitä ei tältä viikolta puutu. Fikulla on pari koetta loppuviikosta + muita kouluun ja isoskoulutkseen liittyviä juttuja. Kasalla ei ole mitään suurempia hommia, mutta pian olisi hyvä alkaa aloitella n. 2 viikon päästä palautettavaa tutkielmaa. Näistä meidän kiireistä voisi ehkä tehdä jonnekin jonkun paikan, ettette sitten ihmettele, jos meitä ei täällä näy, tai jotain. .--D

Nyt olen lisännyt kaikki ne kysytyt ladatut, joiden olinpainkan sain selvitettyä. Jos jotain puuttuu, en valitettavasti voi auttaa, kaikkea ei voi muistaa. .--/ Tai onhan tietysti mahdollista, että olen unohtanut jotain.. Joo, ja Kasa kirjoitti blogiinsa lyhyen kirjoituksen.

---

1.3.2011
Vihdoin ja viimein sain vaihdettua tuon etusivun kuvan, se ystävänpäivä homma oli jo monta viikkoa vanha juttu.. Ikinä en vaan mennyt pelaamaan perheelle, jolla olisi ollut talvi menossa, niin siksi kesti. .-p Mitäs muuten tykkäätte kuvan laadusta? Ihanan Yunin ohjeen ansiosta osaan ottaa nyt kuvia muutenkin kuin pelin kameralla, ja ne ovat paljon tarkempia ja parempi laatuisia. Tietysti nyt osan kuvaamisessa menee kaksin kertainen aika, vähän opettelua uuteen järjestelmään.. Tänään tapahtui jännä asia, minua pyydettiin Mouruposkeen apu-yp:ksi! En minä mitään huimia juttuja saa tehdä, mutta tehtäväni on suunnitella sinne hoitolan lehteä, ja vähän muuta pientä. Tulkaahan kaikki Mouruposkeen hoitajiksi. ,--) Vaikka olenkin nyt Mouruposkessa hommissa aion edelleen tehdä tuon oman Sim-hoitolanikin, kun joskus saisi aikaa... Järjestelin muutamia hoitolaa varten otettuja kuvia, mutta vielä kestää, ennen kuin saan sen valmiiksi.

Päivittelin nyt muutamia kysymiänne ladattua, mutta se jäi vielä vähän kesken.. Lisäksi kaikkea kivaa -osioon lisäsin Ciesseltä saamani palkinnon. Käykää katselemassa! .-)

---

28.2.2011
Tuntuu, että tuo päivitysten huomaaminen on hankalaa, sillä tuo tapa (että laittaa uusimman päivitys pv:n) on ehkä vähän epäselvä.. Siispä tästä lähtien alan tähän etusivulle ilmoitella erillisinä huomautuksina aina, kun jotain uutta päivitetystä on tullut. ,--) Linkit saatte kuitenkin edelleen katsoa tuosta ylempää, minulla ei riitä hupi jokaisen pikku jutun erikseen linkittämiseen tähän etusivulle... Siellä ovat siis edelleen ne uutta -merkinnät, joista näkee uusimmat jutut.

Tänään päivittelin tarina-arvostelu -osiota, ja nyt siellä pitäisi olla kaikki sivut linkitettynä. Jos jotain puutteita on havaittavissa, ilmoittakaa. Lisäksi Kasa kirjoitteli blogiinsa merkinän. .--)

---