Taikapölyn synttäreiden kunniaksi pistän pystyyn tarinaan liittyvän kilpailun!

 
Säännöt:
Kilpailussa on ideana yhdistää oikea henkilö oikean muistosivun kohdalle. Sinun täytyy siis tarinan tapahtumien perusteella pystyä päättelemään, mikä muistosivu kuuluu kellekin. Toki voit myös arvailla, jos et lue Taikapölyä tai et muuten meinaa keksiä pareja. Aiemmassa Taikapöly-kisassa Ebby voitti, vaikkei vakiolukija ollutkaan! 
 
e1pC5S9.png
 
^Tässä on "vastauslomake", johon sinun tulee merkitä tietosi/arvauksesi esimerkiksi yhdistämällä parit viivoilla jollakin kuvankäsittelyohjelmalla (Paint varmaan löytyy kaikilta) alla olevan kuvan mukaan:
 
ssAKlX3.png
 
Antamani vastaus on randomilla arvottu, eli se voi olla yhtä lailla oikein kuin väärinkin. .--D Käytä mielellään eri värejä, jolloin erotan selkeämmin vastauksesi.
 
Osallistuminen:
Tallenna/kopioi&liitä kuva koneellesi, minkä jälkeen voit merkata vastauksesi kuvaan kuvankäsittelyohjelmalla. Lähetä vastauksesi [email protected] -sähköpostiosoitteeseen 30.12.2013 mennessä. Jos osallistujia ei tule määräaikaan mennessä, kisa jatkuu niin kauan, että joku osallistuu. Muistathan ilmoittaa viestissäsi käytössä olevan nickisi, jotta tiedän, kuka olet. .-D 
 
Kisan voittaminen ja palkinnot:
Voittajaksi ratkeutuu henkilö, joka saa eniten oikeita vastauksia. Palkittavien määrä riippuu osallistujien määrästä. Infoan palkintojen lunastamisesta sitten voittajille henkilökohtaisesti sähköpostiin, mutta tällaista olisi tarjolla:
  • Taikapölyn simin saaminen koneelle (valittavissa vain eloonjääneistä)!
  • Pienten juonenkäänteiden keksiminen Taikapölyn simien pään menoksi!
  • Vauvojen nimeämistä!
  • simssiliinin näkeminen (kuvasta)!
Toivottavasti innokkaita osallistujia löytyy! Jos et ymmärtänyt jotakin kohtaa, kysy! Onnea kisaan. .-)