aRmodXj.png

Jarno on ollut tämänkertaisen kilpailun toteuttamisessa mukana! Taiteilijamme on maalannut kolme taulua, ja teidän tehtävänne on tunnistaa, mitä kuvissa on. Kuva ei näy heti kokonaan, vaan siitä laitetaan parin päivän välein näkymään lisää palasia, kunnes joku keksii ratkaisun. Kuvia näytetään yksi kerrallaan, ja seuraavaan maalaukseen siirrytään sitten kun edellinen kuva on tunnistettu.

Osallistuminen: Katso näytillä olevaa kuvaa ja yritä keksiä kuka/mikä kuvassa on. Lähetä vastauksesi tämän postauksen kommentteihin (muualle lähetettyjä kommentteja ei huomioida). Laita mukaan myös nimimerkki, anonyyminä ei saa osallistua! Arvauksia saa laittaa niin monta kuin kokee tarpeelliseksi. Kohteiden nimet täytyy olla täsmällisesti sanottu, ja jos sanassa on kirjoitusvirhe, ei vastaus kelpaa voittoon. Muista siis isot ja pienet alkukirjaimet  ja katso ettei kommenttiin tule näppäikyvirheitä! Se joka ehtii ensimmäisenä kertoa oikean vastauksen saa valita yhden palkinnon tarjolla olevista vaihtoehdoista (vaihtelee kierroksittain). Sama henkilö saa osallistua joka kierroksella, mutta olisi suotavaa jos muillekin annettaisi voittomahdollisuus. .-)

KIERROS 1 - Kuva tunnistettu: Muumipeikko
Onnea FlameGirl!
2IDonkd.png

-----------------------------------------------

KIERROS 2 - Kuva tunnistettu: Eiffel-torni!
Onnea Jade Essence!
AuFmyXr.png
-----------------------------------------------

KIERROS 3 - Kuva tunnistettu: Uuno Iloliemi!
Onnea Lumikristalli!
Q8uRGke.png
-----------------------------------------------

Kilpailu on päättynyt.

Nopeimmat syövät tässä kilvassa hitaat, joten arvauksia/varmaa tietoa kuvan sisällöstä kannattaa laittaa heti! Onnea kisaan. .-)


proxy?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FSCt

proxy?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FM9b

proxy?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FRLX