Millainen sims-pelaaja olet? -testin tulokset

Nyt sinulla pitäisi olla laskettuna vaihtoehdoista saadut kirjaimet. Seuraavaksi vain tarkistat, mikä kirjainten enemmistö vastaa mitäkin henkilöä.

Anteeksi kun testissä ei ole kuvia ja siksi se voi olla hieman tylsähkö.


Eniten a-vaihtoehtoja

Pelauspainotteinen

Olet selvästi juuri pelaamiseen keskittyvä tyyppi! Teet simeillesi ihan mitä mielesi tekee, vaikka vain hetken mielijohteesta. Toteutat heidän pelkojaan ja toiveitaan, sillä sinulla on kaikki valta! Pidät tärkeämpänä kunnon pelikokemusta kuin sisustamisen ja rakentamisen kanssa näpräilyä. Pelaamisesi on hauskaa ja vauhdikasta ja tavoitteina sinulla on lähinnä eteenpäin pyrkiminen ja eteneminen simssukupolvelta toiselle. Tässä apunasi tomii usein sinulla käytössä oleva "ajan-kelaus-nappula". Onhan paljon mielenkiintoisempaa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan kuin jäädä sotkeutumaan vain samoihin kuvioihin!



Eniten b-vaihtoehtoja

Sisustussuuntautunut

Sisustaminen ja rakentaminen on sinun lajisi simsiä pelatessa. Osaat loihtia tyhjälle tontille ihan minkälaisen huushollin vain! Sinulta ei ideat lopu ja kärsivällisyyttäkin riittää taloja kalustaessa. Et niin perusta simshahmojen kanssa pelaamisesta, vaan pidät enemmän arkkitehtuuristen taitojesi esille tuomisesta. Sinun alaasi ovat sekä kartanot että pienet poikamiesboxit! Sisustaessa osaat yhdistellä värejä ja luoda realistisia kokonaisuuksia, ja tämän takia simsisi sisustustila on aivan pullollaan kaikkia ihania huonekaluja!



Eniten c-vaihtoehtoja

Juonen järkkäilijä

Sinulla on selvät suunnitelmat pelaamisen suhteen. Tyypillistä sinulle on, että mietit aluksi vähän millaiset simit/simin luot ja sitten suunnittelet tälle enemmän tai vähemmän luonnetta ja tulevaisuutta. Simeilläsi on aina jokin persoona ja jokin tarkoitus.Olet myös loistava kehittelemään tarinoita ja kaikkia juonenkäänteitä, ja vaikka pelaamisesi onkin aika lailla siihen hetkeen sitoutunutta, ei se silti ole tylsää! Haluat vain panostaa "tarinaan" ja kehittää sitä varmasti eteenpäin, syrjähyppyjen, yllätysraskauksien ja muiden ylläreiden avulla.



Eniten d-vaihtoehtoja

Kaikenkokeileva

Omaat kaikenlaisia pelityylejä jonkin verran. Pidät sekä sisustamisesta että ihan vain pelaamisesta. Lähinnä teet sitä mikä sillä hetkellä tuntuu parhaimmalle. Jos satut olemaan sisustus- tai rakennustuulella niin silloin valinta on sinun ja jos taas pelkkä pelaaminen kiinnostaa enemmän niin siihenkin sinulla on vapaat kädet! Sinulta onnistuu sekä juonittelu että ihan passiivinen simseily ja pelaaminen. Tämä onkin hyvä juttu siinä mielessä, sillä tylsyyttä tuskin ehtii kertyä kun voit vapaasti vaihdella pelaamisesta rakentamiseen.


Tuloksen selvittyä älä ihmettele jos se ei ihan vastannut sitä millainen sims-pelaaja oikeasti olet. Tämä oli vain tällainen kokeilu, mutta ilmoittautukoon ne, kenen kohdalle kuvaus sopi! 

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png