Photobucket

Tällä kertaa esittelyvuorossa Meurman. He saivat sukunimensä, kun kuuntelin perhettä luodessani Kristian Meurmania. :D En ole mikään fani, sillä hetkellä luovuus oli heikoilla, joten nappasin sukunimen. Mukavaan ja ystävälliseen perheeseen kuuluvat vanhuksina olevat (oik.) Alpo ja Eerika, sekä heidän lapsensa Tarmo (karannut jo yliopistoon, hänestä kuullaan myöhemmin!), Aurora ja adoptiolapsi Jason.

Photobucket

Vaikka Jason onkin vain adoptiolapsi, hän kuuluu yhtä lailla perheeseen kuin muutkin, eikä häntä syrjitä syntyperänsä takia. Monet jopa luulevat Jasonin olevan Alpon ja Eerikan oma lapsi, sillä Jason muistuttaa paljon "äitiään". Jason on onnellinen perheessään, eikä edes ajattele adoptiota.

Photobucket  Photobucket

Perheessä elelevä teini, Aurora opiskelee ahkerasti, jotta saisi mahdollisimman monta stipendiä yliopistoa varten. Alpo ja Eerika ovat patistaneet lapsensa kovaan työhön, että nämä sitten tulevaisuudessa pärjäisivät omillaan ja saisivat hyvät työpaikat. Auroraa ei kuitenkaan häiritse suuri opiskelumäärä, hänestä on tärkeää tehdä töitä kunnolla teini-iästä lähtien, onhan hänen elämäntavoitteensa "kohota seitsemän taitoa huippuunsa".

Photobucket Photobucket

Vanhuksiltakaan ei puhti tunnu loppuvan, he viettävät onnekkaita päiviään Stadissa bilettäen, eivätkä ole vielä edes eläkkeellä! He ovat ehkä ulkoisasti vanhoja, mutta aivan nuorukaisia sisäisesti.

Photobucket

Photobucket

Perheellä on myös paljon lemmikkejä talossa - niin eläviä kuin kuolleitakin. Eerika pitää lemmikestä kovasti, ja hellii ja hoitaa innoissaan. Hän huomioikin eläimiä parhaiten muista talon asukeista.

Photobucket

Aika kuluu nopeasti, ja Auroran yliopistoon lähdön jälkeen, Jasonista tuli perheen keskipiste. Tämän tuli opiskella ahkerasti, kuten muidenkin lapsien, ja vanhemmat pitivät monia ylimääräisiä oppitunteja. Jason ei ollut niistä kovin innostunut, mutta himoitsi kuitenkin stipendien rahoja.

Photobucket

Loput ajastaan Jason viettää monien kavereidensa seurassa. Hänellä on monta ystävää, ja kuuluu koulun suosituimpien simien joukkoon.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Yksi hänen ystävistään on kuitenkin ylitse muiden, Riikka Lehevä, johon Jason on iskenyt silmänsä. Ystävykset viihtyvät hyvin toistensa seurassa, ja eräänä päivänä heidän huomionsa kiinnittyivät toisiinsa. Ensin ilmassa oli vain kepeää flirttiä, mutta myöhemmin teinit rupesivat seurustelemaan. Siitä päivästä lähtien Jasonilla on ollut myös tyttöystävä, onnen poika! Hänellä on kaikkea.
 

Sellaista oli Meurmanien arki. :)