Tässäpä on sitten oma boksini, jutelkaa siihen, jos teillä on jotain asiaa minulle. (:

 

21.10

Ohhoh, tulipa minulle tänne päivitys "tiheään tahtiin", kun kurkkaa viime päivityksen päivämäärää. .-D Joo, en olisi tänäänkään kirjoittanut, ellei Kasa olisi naama irvessä jankuttanut... No joojoo, vitsivitsi. .-D

Enää yksi päivä ennen syysloman alkua! ,-D Ai että on hilpeät tunnelmat, rakastan kaikkia lomia niiin yli kaiken! <3 Inhoan koulua. Siellä ei olisi mitään intoa käydä, ellei Vauva-Ta:ta olisi olemassa. <3 Tänään kyläsin sitä ruokalassa, se haki lisää uunimakkaraa, possu. ,-D Ihan normaalia mulle tämmönen kylääminen, eikä siinä oo mitään taka-ajatusta. Se vaa on kivaa, ja saa päivään piristettä. .-D No joojoo, ite en tykkää kauheesti uunimakkarasta. .-/

Yeah, tänään tuli uusi Demi! ,-D En edes muistanut, tänään vaa päiväunien jälkeen (kyllä, nukun päiväunia, koska väsyttää niin karseesti joka päivä. ,-D) huomasin vaan, että Kasa lukee sitä, ja olin ihan ihmeissäni. .-D Noh, aivan sama. Pääsinpä sitten lukemaan horoskoopin, kuten aina ekana. .-D Tällä kertaa luvassa on kuulemma muutoksia, jaksan järjestellä kuulemma hyllyt ja kaikki uudestaan - kun jaksaiskii... Noh aivan sama, ihan mahdollista. .-) Onnenpäivä on sitten kässän retken jälkeen. Voin kirjottaa siitä sitten joskus myöhemmin. Mennään Novita-tehtaalle. .-D Ainiin, ja mukana oli myös Adam Lambert-juliste! .-D Miten saatoin melkein unohtaa, täytyykin laittaa se tonne seinälle toisen viereen! <3

Ai että, en malta odottaa lomaa! <333 Isi sanoi, että se vie meidät hyvään kesoon lomalla! .-D Tai no Hyvinkäälle tai Porvooseen, voihan nekin olla aika syrjäisiä, mutta en mene haukkumaan, mikä tahansa keso voittaa Mäntsälän puskat. .-D Kattoo nyt, kumpaa Kasan kaa halutaan. Oikeesti siis, iskä ei ikinä tahdo viedä meitä mihinkään, on ihan ihme, että se nyt lupas. Toisaalta, sen lupauksista en olis kyllä niin varma, aina valmiina rikkomaan ne. .-P Mutta nyt pimahdan (ihan normaalia mulle), jos se ei yhtäkkiä viekkää.

Oi, saadaan Wiipeli joululahjaksi! .-D Just noin yhteen, kuulostaa niin kivalta. ,-) Sellanen kitarahomma, jossa on JB:ltä ja FOB:ilta kaikkea, ah! Mennään muuten sinne hyvään kesoon tutkimaan, löytyisikö toinen mukava Wiipeli, josta haaveilemme. .-) Kuinkahan sekavalta tää alkaa kuulostaa? Ihan sama, ootan niin kovasti jouluuki! <33

Ei kai mulla muuta, katotaan nytte, milloin jaksan kirjottaa seuraavaksi. .-D

11.10.

Jaahas joo, onpas viime kirjoituksesta aikaa. .-D Vaikka mitä se teitä liikuttaa, ettehän pääse ees tänne sivulle. Ja sekin on suurimmasksi osaksi mun syytä. Oon aina niin laiska, ja haluan aina vaan tehdä tarinoita. Kasa haluis kyllä saada tän mahdollisimman nopeesti valmiiksi loppuun, tosiaan aika vähän vierähtää. .-D Taidaan tänään tehdä oikein kunnollisen kunnostuksen kaikista paikoista sillä välin, kun Kasa kituu koulun penkillä. Mulla on tänään vapaapäivä, kun tet alkoi, ja ne siellä työpaikalla sanoi, että voit olla tämän päivän ihan hyvin pois, joudun kuitenkin sitten muina päivinä olemaan pidempään, mutta ei se haittaa. .-)

Ja noi yksisilmäiset hymiöt tuli, kun juteltiin Yunin, LC Ala-Tuuheloiden kirjoittajan kanssa mesessä. .-) Kyllä, aivan mahti tyyppi, meillä on aina hyvät sims-keskustelut, ja tietysti kaikessa muussakin. .-D Aivan mahtavat nää hymiöt, nykyään en enää muita käytäkään. Vaikka onhan se toki surullista, kun pienet söpöt hymiöt ovat joutuneet onnettomuuteen, ja menettäneet silmänsä. .-(

Mutta hei, suunnittelin, kun tänään tätä aikaa on, enkä tiedä, milloin seuraavaksi tulee, voisin kirjoitella hiukan itsestäni. En kuitenkaan jaksa sanoa sataa asiaa jostain turhamaisuudesta, vaan ihan jotain yleistä minusta. Äh, miksi olen niin huono selittämään? Ihan sama, siis mielestäni on turha tehdä sataa asiaa, jos ei oikeasti keksi niin paljoa.

  1. Lempieläimiäni ovat apinat ja kissat. Apinoista tuli lempieläimiä, kun olin katsonut Fall Out Boyn 'Thanks for the memories'-biisin videon. ,-)
  2. Eli rakastan musiikkivideoita! Tai siis hyviä videoita, joissa on täydeltä tapahtumia, kuten nyt yleensä FOBilla. Mielestäni biisi voi parantua, jos näkee, millainen video sillä on. .-D
  3. Lempi bändejäni/artistejani ovat, no Fall Out Boy, Jonas Brothers, Backstreet Boys, Adam Lambert ja Mika. .-D Olen kyllä yllättynyt viimeisestä, vielä muutama vuosi sitten inhosin koko heppua.
  4. Inhoan suomalaista musiikkia sydämeni pohjasta pieniä poikkeuksia lukuunottamatta! Iskelmä on kaikista pahin, mutta melkein kaikki muukin ällöttää. Siksi vihaan, kun Suomessa tehdään jotain Idolsia, sillä siitä ilmenee vain uusia huonoja kykyjä.
  5. Mielestäni tarinoistamme Iloliemiä on kivoin kirjoittaa, Taikapölyn juonia mahtavinta suunnitella ja Camp Rockin lavasteita on mukavinta rakennella.
  6. Tykkään sairaasti kirjoittamisesta ja  käsitöiden tekemisestä.  Lempiaineeni koulussa ovat siis äikkä ja kässä.
  7. Asun pusikossa keskellä ei mitään. Lähimpään kuntaan on 15 km, ja sekin on huono paikka. .-(
  8. Minun ja Kasan yhteinen huone on täynnä JB:n kuvia, jotka on leikattu lehdistä. Mulla itselläni on sitten pari omaa julistetta sänkyni luona.
  9. Olen taikauskoinen. .-D Uskon aina ihan täysillä kaikki horoskoopit, ja uskon kaiken käyvän toteen, mitä siellä on sanottu. Lisäksi tykkään tehdä aina testejä, ja uskon niidenkin tulokset aivan ihan täysillä. (-.
  10. Minulla on pinkki mp3:n, jota kuuntelen aina koulussa välitunneillä. Musiikki ihana asia, eikä ilman sitä pystyisi elämään.
  11. Aina, kun harmittelen jotain, päästän suustani: "Laamanni". Minulla on tapana huudella myös muita outoja sanoja. .-D
  12. Hymiöiden käyttö on kivaa, varsinkin yksisilmäisten! .--)
  13. Olen syntynyt juhannuksena, ja horoskooppimerkkini on rapu.
  14. Olen kova eläytymään kaikkeen, varsinkin musiikkiin. Koska kuuntelen musiikkia koko ajan, ilmeilenkin usein kummia. .-D Tykkään muutenkin esiintyä äikän tunneilla näytelmissä.
  15. Tarkkailen aina kaikkien neniä! Hauskin nenä, joka voi olla, on simssissä se ekan valmisnaaman nenä. Tykkään tosi paljon ruotsin opettajamme nenästä! .-D
  16. Olen aina tahtonut mennä liian myöhään nukkumaan, ihan vauvasta asti. Aamulla minua on sitten mahdotonta herättää, enkä herää koskaan herätyskelloihin!
  17. Suosikki tv-ohjelmiani ovat Selviytyjät, Amazin race, Myytinmurtajat, Rantavahdit ja Salkkarit.
  18. Fanitan suorastaan Japanilaisia ja kiinalaisia ihmisiä!

Jäi hiukan outoon numeroon, mutta mitäs pienistä. Tällaisia saattaa tulla vielä tulevaisuudessa lisää. Katsotaan nyt, miten tulen keksimään itsestäni lisää kerrottavaa, ja kysyä toki saa. (-.

25.8.

Teempä mäkin sitten tänne viimein ekan kirjoituksen Kasan pakotuksen takia. Ei vaa tunnu olevan koskaan mitään kerrottavaa tai aikaa; aina me vaan tehään tarinoita tai muuten biletetään netissä, ja Kasa-paralla ois tylsää, jos mä vaan kirjottelisin turhuuksiani. :P Nyt se vaa pelaa tossa mun vieressä mun kännykällä, se on riippuvainen niistä peleistä. :D

Hah, ollaan tänää kipeitä, mitattii kuume eilen, ja meissä oli vaa ihan pikkasen. Sit iskä vaa koko ajan puhuu, et pitäiskö meidän pitää vapaa-päivä, vaikkei tunnu ees kipeeltä. Mutta mitäs sitte, jaksaa ainaki olla koneella. :D Toivon kyl, et nousis viel oikee tosi iso kuume, ettei tarttis mennä kouluun. Se on niin paha paikka, varsinki, ku meidän koulu on nyt remontissa, ja me joudutaa olla jossain parakeissa. :P Ja siel on kylmä!

No hyi, en aio puhuu koulusta. Ai että Diili on ihana ohjelma! <3 Tai siis ei se suomalasiten tekemä, vaa toi, joka on meneillään. Kohta seki loppuu, ja sitte ärsyttää. :( Onneks Selviytyjät alkaa, ja se on kivaa! Kesäsalkkaritkii loppuu, mut ei se haittaa, ainut haitta on, ku Taneli lähti pois. :( Paras tyyppi ikinä, kuka on ollu Salkkareissa. <3 Kohtaha alkaa ne uudetki, ja toivoisin Ismon kuolevan, se on niin vammanaama. Aloin vihata sitä siitä asti, ku se haukku Tanelin vanhois Salkkareissa. Ismolla vaa on nii hyviä sanontoja: "Onhan se kivaa, kun on kivaa". No hehheh, ihan vammanen se on!

Emmä jaksa enää kirjottaa, en keksi mitää viisasta, himpatti, ku en koulussakaa ikinä pääse enää tietokoneelle millää tunnilla! Voisin silloin jättää ne tehtävät tekemättä, ja kirjotella tänne. Mur. Vihaan uutta järjestelmää, ja sitä, etten tuu koskaa ees oleen siellä uudessa koulussa, kun just sopivasti mun ysi-vuoden jälkeen koulu ois rempattu. Aivan sama, heipskuti hei!