Kiitos kommenteista! Kiva, että monet olivat käyneet katsomassa sivua. ;)

Yritän alkaa saada sivuun jo pikkaisen täytettä ja tästä oli helppo aloittaa. :)

Silloin kun en vielä tehnyt tarinoita nettiin, kirjoittelin jotain tarinoita yhdelle kaverilleni ja lähetin aikaansaannoksiani hänelle sähköpostitse. Nyt hän ei ole kuitenkaan enää niin innoissaan, eikä jaksa oikein enää seurata niitä. :( En kuitenkaan haluaisi lopettaa niitä, joten jos jota kuta kiinnostaa, voisin lähetellä niitä sähköposteihinne.

Vaihtoehtoja on kaksi:

1. Unelmien Sim, joka perustuu siihen tv-ohjelmaan Unelmien poikamies. En ole koskaan seurannut tätä kyseistä ohjelmaa, mutta idean tarinaan sain yhdestä sims-tarinasta, joten älkää ihmetelkö, jos se ei muistuta yhtään tv-sarjaa.

= Seitsemän naista on osallistunut kilpaan, jossa kukin kilpailee Unelmien Simin huomiosta. Joka viikko yhden on kuitenkin jätettävä kisa. Sinä voit vaikuttaa, kuka pääsee jatkamaan!  

2. LC Aalto, eli ihan perus lc, jossa on mukana myös jotain hajanaista juonenpoikasta. Nykyään en oikein enää panosta juoneen kunnolla, kun suunnittelen vain Iloliemille ja Taikapölyyn.

= Saija löytää itsensä makaamasta maasta keskeltä ei mitään. Miten hän on sinne joutunut? Sen saat selville vain, jos päätät alkaa seurata.

Huom. Molempien tarinoiden alussa ei ole yhtä ainoaakaan ladattua, kun en vielä silloin osannut ladata. Lisäksi kuvat ovat vähän huonohkoja, kun en osannut parantaa niitä. Osien edetessä alkaa pikkuhiljaa tulla ladattuja mukaan ja kuvat suurentua. :) Päätä itse, haluatko lukea.

RHKQCIk.png

Näiden osien tulo ei hidasta Iloliemen tai RKCn osien ilmestymistä. Ne ovat etusijalla ja nämä tarinat vasta nettijuttujen jälkeen.

Jos haluat lukea, lähetä kommentti, jossa on sähköpostiosoitteesi ja kerro, mitä tarinaa haluaisit alkaa seurailla. Voit ottaa minuun yhteyttä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected] , jos se tuntuu mukavammalta tavalta.

Uuden osan saa aina, kun saan kommentin edellisestä, yritän tarkkailla sähköpostiani päivittäin. Lähetän osat liitetiedostoina, ilmoitathan, jos et saa avattua sitä, niin kokeilen tallentaa sen eri tiedostomuodossa, jos se sitten aukeaisi.

Jos sinulla ei ole vielä sähköpostia tai jos sähköpostiosoitteesi on mielestäsi liian nolo (xD) voit koska vain rekisteröityä luukun käyttäjäksi.

Toivottavasti edes joku innostui! Ja sitten vaan kommenttia tulemaan!