Aloin pelata omakeksimääni Tumma vs. vaalea -haastetta, ja julkaisen aina välillä juttuja pelini etenemisestä. .-) 

 

3FjhDcW.jpg

Haasteen vaaleaa osapuolta edustaa tietotavoitteinen nainen, joka on nimeltään Sorja.

WAUMQNX.jpg

Tummien aloittajana toimii mammonatavoitteinen Anne.

KneIfKM.jpg

Tässä kuvaa naisten taloista, joista ei tosin paljoa näe. Identtisyys kai sentään erottuu? Käytin pääosin samoja huonekaluja, mutta eri väreillä. Vasemman puoleinen tumma talo on Annen ja oikean puoleinen vaalea Sorjan.

9LbzZH7.jpg

Haasteen hengessä päätin hankkia aloittajista vihamiehiä keskenään, joten taistelu alkakoon ihan kirjaimellisesti! Kesken taistelun tuoksinnan tontille saapui yleisöäkin kannustamaan!

9hourHn.jpg

Koska saapuneella Eerikalla oli tumma iho, sai Anne tervehtiä tätä. Sorja puolestaan päätti siirtyä vaaleaan tönöönsä muuta tekemään.

u4w4QUF.jpg

Sorjan haaveena oli päästä peliuran huipulle, ja hänellä kävikin hyvä säkä, sillä töitä etsiessään näytölle pomppasi heti ensimmäisenä hakuilmoitus peliuralta! Sorja sai työtä nyyppänä.

Ew5EBUV.jpg

Naapureita alkoi valua paikalle enemmänkin, joskin tummaihoisia tuli reilusti enemmän. Sorja ei valitettavasti tullut toimeen ainoan vaalen naisen kanssa, joten hän joutui viettämään päivänsä aivan yksinään.

kalHcXT.jpg

Tuholaiset olivat vallanneet Sorjan hedelmäpuut, ja nainen sai koko ajan olla myrkkyä ruiskuttelemassa, kun leppäkertut hoitivat työnsä niin hitaasti. Annen puut sen sijaan eivät kärsineet tuholaisongelmista lähes ollenkaan.

X9Gx6D9.jpg

BhsFlJX.jpg

Anne biletti uusien tuttavuuksiensa kanssa innokkaasti. Erityisen hyvin hän tuli toimeen tämän Urmaksen kanssa, mutta vauvaulu näiden simien kanssa ei valitettavasti ole mahdollista, sillä Urmas on valmissim. Geenit olisivat kuitenkin olleet hyvät silmiä lukuunottamatta!

lBQe5ve.jpg

Kun Anne oli uusien ystäviensä kanssa hauskaa pitämässä, koitti Sorja keksiä itsekseen tekemistä. Sorja toivoi robottien teon pronssista ansiomerkkiä, joten nainen rakenteli illan lelutroneja. 

7DdvNc8.jpg

Nälkä kuitenkin yllätti jossain vaiheessa, minkä vuoksi Sorja pisti suihinsa valmisaterian. Viedessään pahvihöskää roskapönttöön Sorja kohtasi ovellaan yllättäen Annen, joka uhosi likaavansa vaaleaverikön lieden kokkauksillaan. (Jääkaappi oli ilmeisesti lähempänä Sorjan kotia, joten simit tulevat kokkaamaan Sorjan keittiöön.)

WQw82u0.jpg

Annen vieraat katsoivat naisen touhusta mallia, ja pian koko tummaihoisten lauma pyöriskeli Sorjan nurkissa. Epätoivoisesti Sorja yritti häätää väkeä pois talostaan, mutta kaikki vain nauroivat hänen hätistely-yrityksilleen.

bnSEWLl.jpg

Seuraavana aamuna Annen päivä ei alkanut hyvin, kun paahdettavat leivonnaiset kärähtivät pohjaan. Anne sai jo toisen punaisen muiston elämäänsä, sillä aikaisemman hän oli saanut hävittyään tappelun eilisaamuna Sorjalle.

sQyN1ql.jpg

Sorjalla koitti ensimmäinen työpäivä, ja syksyn voimilla hän ylentyi heti rämpyttäjäksi.

dDETM3M.jpg

Sorjan ollessa töissä sai Anne jälleen etulyöntiaseman simien kanssa tutustumisessa. Anne tapasikin jonkinlaisen miekkosen, kenen kanssa vauvan hankintaa saattaisi jopa harkita, ellei parempaa löydy. 

PXRLgNK.jpg

Sorja puolestaan vietti taas melko yksinäisen päivän, sillä hän oli ollut päivän töissä, eikä hän päässyt tervehtimään vaaleita simejä. Asia ei kuitenkaan Sorjaa haitannut, sillä hänen uransa vaati luovuuspisteen hankittavaksi, ja syksyllä oli helppoa hankkia pari ylimääräistäkin taitopistettä.

 

Sellaista. .-) Saa nähdä, milloin ehdin näillä naikkosilla lisää pelailla.