Kuka The Sims 2 -pelin NPC-hahmo olisit? -testin tulokset

Nyt sinulla pitäisi olla laskettuna vaihtoehdoista saadut kirjaimet. Seuraavaksi vain tarkistat, mikä kirjainten enemmistö vastaa mitäkin henkilöä.


Eniten a-vaihtoehtoja

Sirja Pulliainen

PhotobucketPhotobucket

Olet ihana ja aina-niin-hehkeä Sirja Pulliainen! Sirjalta ei puutu potentiaalia eikä hän hevillä luovuta pienistä vastoinkäymisistä, jotka eittämättä kuuluvat hänen elämäänsä. Sirja Pulliainen on etevä ja omaa tietä kulkeva persoona. Hän ei muitten moitteista välitä, mutta kiitokset ja kehut hän ottaa vastaan mielellään. Sirjaa voisi luonnehtia oikeaksi teräsnaiseksi.


Eniten b-vaihtoehtoja

Enni Salonen

PhotobucketPhotobucket

Olet kiltti ja sympaattinen Enni Salonen! Enniltä riittää myötätuntoa jokaiselle ja hän on taitava ongelmien ja muidenkin pulmien ratkoja. Loistavien kuuntelu- ja sosiaalitaitojensa ansiosta Ennillä on paljon hyviä ystäviä. Enni osaa aina keskittyä olennaiseen ja nauttia elämästä, hän on oikea kaikkien kaveri.


Eniten c-vaihtoehtoja

Joonas Karsta

PhotobucketPhotobucket

Olet kovaluinen ja päättäväinen Joonas Karsta! Joonas on ovela, mutta myös erityisn älykäs tyyppi, joka osaa aina kiskaista pisimmän oljenkorren ja sanoa viimeisen sanan. Joonas on huumorintajuinen ja hauska, ja hänen elämänsä on oikea vuoristorata! Joonaksen elämästä ei siis tylsyyttä puutu.

Eniten d-vaihtoehtoja

Väinämö Lievonen

PhotobucketPhotobucket

Olet omaperäinen ja itsetietoinen Väinämö Lievonen. Väinämö on hieman laiskanpuoleinen, mutta sitäkin paremmin hän osaa keskittyä itseensä ja omiin tarpeisiinsa. Väinämöllä on aina selvät suunnitelmat ja sopivan rento elämänasenne. Omaperäisyydestään huolimatta Väinämö osaa asettua myös muiden kanssaeläjiensä asemaan.


Kerro toki kommentoimalla, ketä NPC-hahmoa sinä eniten muistutat!

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png