Luulin, että vanha koneeni sekoili, mutta ilmeisesti ei sittenkään! Törmäsin tänään uudella koneellani tähän hauskaan ja outoon tapahtumaan: Vauvat bilettivät yhteisötontilla!

BmFbpbD.jpg
Maija Iloliemi kutsui siskonsa Essin tulemaan Stadiin ryhmäretkelle. Koska Maijan sosiaalinen elämä on köyhää, hänen mukaan kutsutut ystävät olivat perheenjäseniä. Aviomiehen lisäksi retkelle lähtivät myös kaksi Maijan vauvaa: Floora ja Mikaela. Kuvan yhteisötonttipuhelin ja -roskis todistaa vauvojen olevan yhteisötontilla. Vauvoihin ei saanut tutustua eikä suorittaa toimintoja. He vain köllivät maassa.
kc8XD4p.jpg
dGuCPGu.jpg
Eloa kuitenkin saatiin, kun Essi pyysi baaripaikkaa retkiseurueelle, ja vauvat loikkasivat istumaan baarijakkaroille. Vauvat hörppivät vettä ylisuurista mukeista ja keskustelivat simien kanssa, mutta tilaamaansa ruokaa he eivät syöneet.

Tässä vielä videota kohtauksesta:

http://youtu.be/ehvApHe-BCw
Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Myös taaperot voivat kulkeutua tätä kautta yhteisötontille, mutta minun pelissäni he ovat aina ryömineet pois tontilta ja lähteneet kotiin retken alettua. Vauvat eivät kuitenkaan kykene liikkumaan omatoimisesti, joten heidän on pakko jäädä pitämään hauskaa Stadissa. .-D

Kerro, ovatko sinunkin sim-vauvasi olleen Stadi-bilettäjiä! Muitakin ajatuksia saa jättää, jos siltä tuntuu. .-D

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png