Nyt on ensimmäisen perhe-esittelyn aika. Tässä osiossa pääsette tutustumaan hiukan simssini perheisiin! Tavoitteenani on tehdä kaikista perheistäni (niitä on muuten paljon!) pienimuotoinen esittely, jossa kerron hiukan perheen taustoja, ja joistain saattaa tulla jopa tarinamaista kerrontaa, riippuu vähän, onko perheille kertynyt jotain erityistä juonta.

Photobucket 

Ensimmäisenä vuoroon pääsee perhe Vahvala, joka on yksi yliopistolisärin valmisperheistä. Kihloissa olevat Jarkko Vahvala ja Roosa Neronen suorittivat yliopiston Roosan veljen, Edvinin kanssa (hänestä tulossa esittelyä myöhemmin). Nyt kuitenkin keskitymme kaksikon tavallisiin päiviin. Mitä tapahtuukaan, kun kaksi romantiikkatavoitteista ovat kihloissa, ja elävät saman katon alla? Lukemaan ->

Photobucket 

Päällisin puolin pikkuinen perhe vaikuttaa onnekkaalta. Heille on syntynyt suloinen vauveliini (, jonka nimeä en muista... Tänään en sitten muista kenenkään nimiä... Voi nolo), ja molemmat vanhemmat käyvät hyväpalkkaista työtä. Mutta onko kaikki todella niin, mitä Jarkko ja Roosa haluavat näyttää?

Photobucket Photobucket

Ei tietenkään. Aina Jarkon ollessa päivisin töissä, Roosa kutsuu rakastettujaan vierailulle...

Photobucket Photobucket

...ja aina Roosan ollessa töissä, talon täyttää Jarkon rakastetut. Kuinka kauan tällainen tilanne voi jatkua? Jäävätkö Jarkko ja Roosa kiinni petoksistaan, ja saako kenties vauva traumoja kaikesta vanhempiensa säädöstä?

Tässä tämänkertainen esittely, oli ehkä vähän lyhyt ja tylsähkö, mutta tulossa on mielenkiintoisampaakin juttua, kunhan vain ehdin sellaisa kirjoittelemaan. Kuvia olen jo ottanut muutamiin esittelyihin, mutta niiden etsiminen on niin rasittavaa niistä kansioista. :( Eipä voi mitään, jättäkää kommenttia!