22.11.2019
Hei taas pitkästä aikaa! Päivityksiä tulee 1-2 vuoden välein, tätä voisi jopa kutsua jollain tapaa säännölliseksi päivitysrytmiksi. .-D
Photobucketin kenkkuilujen vuoksi osa tarinoideni kuvista ei ole tällä hetkellä näkyvillä, joten olen tallentanut nyt kaikki kuvat Imguriin ja aloittanut osien siirtämisen kokonaan uusille sivuille:

Camp Rockin kaikki osat löytyvät nykyään täältä.
RKC Taikapölyn uusi blogi on puolestaan tässä osoitteessa. Osien siirtäminen on vielä toistaiseksi kesken, mutta kaikki ajallaan. Aijuu, julkaisin muuten myös tänään Taikapölyyn uuden osan. ,-D
LC Iloliemi ei ole valitettavasti ole vielä ehtinyt saada uutta blogia, mutta lupaan että jossain vaiheessa Iloliemetkin ovat taas kakkien luettavilla. En kuitenkaan tällä erää ainakaan suunnittele jatkavani tarinaa.

Loppuun vielä kuva Taikapölyn uudesta osasta:


PMcrpyA.png

---

16.11.2017
Tervehdys!
Olemme aloittaneet uuden simsblogin, ja jos kakkoseen liittyvät postaukset vielä kiinnostavat tai haluat muuten vaan tulla tervehtimään niin käväiseppä Simsseilyt vol. 2:ssa. ,-)


KVpjmzI.png
---
8.9.2016
Täältä tulee lisäsatsi eläinkuvia! Vilkuilkaa Kuvauksia-osiota uudemman kerran. .-)

fzoxUCU.png

---

24.8.2016
En ilmeisesti osaa käyttää vuodatusta tauon jälkeen. .--D Tekstieditointitila väittää ettei tallennus toimi ja käskee yrittää uudelleen, no hetken aikaa tuota julkaisu-nappia rämpätessä huomaan julkaisseeni postauksen useaan kertaan. XD

"Taukoa" ei ollut tarkoitus venyttää näin pitkäksi enkä oikein tiedä mitä pitäisi sanoa tarinoiden tulevaisuudesta. En lupaa mitään niiden jatkon suhteen mutta sanon myös sen, ettei toivo ole välttämättä menetetty. Katsotaan nyt.

Vähän oudosti pitkän hiljaiselon jälkeen tulen julkaisemaan tänne pienen jutun. Jos joku täällä vielä pyörii niin käväisepä Kuvauksia-osiossa. .-)

e4BzDjw.png

----

18.1.2015
Jes, vihdoin saan osan julkaistua Iloliemeen. Olen ollut ja olen edelleen epäaktiivinen sims-asioissa. Ei kannata ihmetellä, jos minua ei näy. Olen nyt valinnut, etten toistaiseksi keskitä tähän energiaa. Nähdään seuraavien päivitysten parissa. .-)

RtGxQbB.png
Jarno hienona!

---

ILMOITUKSET:

Yhteistyökumppani:
dMasQu5.jpg

Jos olet aina halunnut saada ideasi kaikkien nähtäville, nyt se on mahdollista! Simsseilyt hakevat nimittäin yhteistyökumppaneita! Jos olet kiinnostunut, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai [email protected], ja kerro ideastasi, tai mihin sivun valmis juttuun haluaisit tulla mukaan. Jos haluat, voit laittaa skype-osoitteesi mukaan sähköpostiin, sillä siellä on helpompi keskustella kuin sähköpostin kautta. Ja laitan aina näkyviin, kenen idea mikäkin on, en varasta niitä teiltä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! .-) 

Mitä yhteistyö siis käytännössä olisi? 
- aktiivista vierailuja yhteistyösivujen välillä
- yhteistyökumppaneiden sivun mainostusta
- luen yhteistyökumppaneiden postaukset ensimmäisinä
- yhteisiä projekteja, jotka koskettavat kummankin sivuja

*******

Uusista jutuista ilmoituksien saaminen

Jos haluat saada ilmoituksia Simsseilyihin tulevista uusista jutuista, ilmoita siitä kommentoimalla Etusivun kommentteihin tai c-boksiin. Jos haluat, voit valita myös tietyn kategorian (=Kaikkea kivaa, Perhe-esittelyt, ... ym.), jonka jutuista ilmoitan sinulle. .-) Kategorioita saa olla useampikin. 

*******

Vanhat etusivun jutut

Etusivun liian täyttymisen ehkäisemiseksi tyhjennän aina kuukauden vaihtuessa vanhat jutut pois. Jos kuitenkin haluat vielä katsella niitä, tässä on linkki. .-)

*******

Sähköposti:

Jos lähetät sähköpostia osoitteeseen [email protected] / [email protected], tee siitä jokin pieni ilmoitus Simsseilyihin, jotta tiedämme käydä katsomassa viestisi. .-) Kiitos.

*******

Vastaukset kommentteihin:

Vastaan kommentteihinne kommentoimalla kyseisten kirjoitusten kommentteihin. Kuulostaa järjettömämmältä, mitä oikeasti on. Osaan olen jo vastannut, muihin vastaan, kun osioihin kommentoidaan (niin, että siitä tulee ilmoitus kojelaudalle). Ymmärtäkää tai älkää ymmärtäkö. .-D

*******

Kysely:

Olen tehnyt tämmöisen pienen kyselyn, joka liittyy sivuihini. Toivottavasti moni vastaisi siihen, sillä voitte siten vaikuttaa sivujeni laatuun! Ei sitten muuta, kuin vastailemaan kyselyyn! <--- klic .-D

*******

Jättäkää palautetta sivusta kommentoimalla!