Päivän joululaulu: Faith Hill - Where Are You Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=cSMjgNMdzEI

PP: Mene ulos kävelemään musiikkilaitteesi kanssa.

Ajattelitko neuloa itse kaverille lahjaksi pipon tai lapaset? Ihana idea, mutta olethan muistanunut varata hommaan tarpeeksi aikaa? Jos lykkäät työn aloittamista aina päivällä, et lopulta ehkä ehdikään saada kaikkea valmiiksi, ja puikot nurkkaan heitettyäsi joudut rientämään pahimpana ruuhka-aikana ostamaan lahjaa kaupasta. Lahjan tekemisen ilo katoaa myös siinä, jos viimeisenä iltana silmät solmussa yrität poimia jatkuvasti karkailevia silmukoita takaisin puikoille kiirehtiessäsi työn kanssa.

Vaikka joulukuu on vasta aluillaan, kannattaa jo nyt aloitella lahjahankintoja, varsinkin jos edessä on työläämpi projekti. Suunnitelmallisuus ja aikataulut kannattavat. Testaa, kuinka pitkän matkan ehdit neuloa viidessä minuutissa, ja laadi tuloksen perusteella kaavio, kuinka paljon sinun tulisi päivittäin edetä pysyäksesi tahdissa. Laita joka päivälle hiukan ylimääräistä työtä, jolloin pysyt edellä aikataulusta eikä koko homma kaadu siihen, jos et yhtenä päivänä ennätäkään työsi ääreen.

3yTdLIC.png

Jos käsiäsi ei ole luotu näpertelylle ja askartelulle, tai inhoat kaupoissa liikkumista ruuhkaisena jouluaikana, voivat pelastuksenasi toimia nettikaupat. Monista liikkeistä löytyy nettiversio, jonka kautta saat ostettua tuotteita, ja tavarat toimitetaan lähimpään liikkeeseen noudettavaksi tai suoraan kotiisi! Miksi sitten kiirehtiä, jos parilla hiiren klikkauksella saa ostokset näppärästi kotiovelle?

Valitettavasti ruuhkaa esiintyy kaikissa kaupoissa joulun tienoilla, myös nettikaupoissa. Kun tilaajia on paljon samanaikaisesti, saattaa sinun tilauksesi käsittely viedä useamman päivän, ennen kuin se saadaan lähetettyä eteenpäin. Vaikka nettikaupat lupailevat toimituksien saapuvan 3-5 arkipäivän kuluessa, voi tilauksen saapumisessa kestää yli viikon, varsinkin jos asut syrjäisemmällä seudulla. Siksi nettikauppatilauksia kannattaa alkaa lähetellä jo nyt varhaisessa vaiheessa, että saat kaikki tilaamasi tuotteet ajoissa hyppysiisi.

Tältä sivulta läydät luettelon nettikaupoista aihepiireittäin, joten jos tiedät mitä tarvitset, ala tekemään hintavertailuja! Itselläni on henkilökohtaista kokemusta cdon.comista ja Discshopista.

Tee itsellesi helppo joulukuu ja aloita lahjasuunnitelmat viimeistään tänään, jolloin saat kaiken valmiiksi ajoissa ilman stressiä!

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png