Viimeinkin saadaan nämä keskustelukisan tulokset julki. Ajattelin antaa vähän lisäaikaa Vuodatuksen sivujen pimentämisen vuoksi, mutta eipä kukaan hyödyntänyt sitä. Eipä tässä sitten muuta. Pidemmittä alkupuheitta asiaan!

Osallistujien kuvasarjat + tekstit

Aamutähti:
Photobucket
"Kerrohan enemmän siitä uudesta tuttavuudestasi" Tapio hymähti ihan yllättäen siskolleen Elinalle vaativalla äänellä. Elina oli vähän hämillään, koska ei tiennyt, miksi se kiinnosti yhtäkkiä niin kovasti hänen veljeään.

Photobucket
"Ai uusi miesystäväni?" Elina varmisti yrittäen pitää äänensä itsevarmana, "hän on mahtava tyyppi. Koska olet veljeni, ja luotan sinuun, voin jopa kertoa sen...että hän..on taitava avaamaan kassakaappeja!" Sekunnissa tilanne oli Elinalle nolo ja outo; mitä hän tuollaista meni möläyttämään! Ehkä Tapion varoittamaton töksäytys teetti moisen reaktion, ettei tiennyt mitä sanoa.

Photobucket
Jostain kumman syystä Tapio ei kuitenkaan näyttänyt järin hämmentyneeltä, pikemminkin tietäväiseltä ja mietteliäältä. "Ja sitten hänellä on paljon kahisevaa.. Tarkoitan, jos hän useinkin harrastaa kassakaappeihin murtautumista, täytyy hänellä olla lompakot täynnä seteleitä, oikein suuren arvon vihertäviä simoleoneja?" Elina ei osannut sanoa mitään vähään aikaan, hän oli pitänyt veljeään tyhmänä kuin vasemman jalan saapas, ja nyt Tapio tuntui olevan kuin jokin merkillinen omantunnon ääni tai vastaava.

Photobucket
Toettuaan ihmetyksestä Elina yritti kuitata tilannetta väläyttämällä leveän hymyn. "Eheheh, no ei siitä sen enempää.. Olenko kertonut hänen työskentelevän yrittäjänä? Hänellä on aina loistavia ideoita! Hänen ansiostaan kaikki tulot ja netot pysyvät hyvinä, tiedäthän, jos sitä kuvailisi kaavana, niin diagrammi nousisi korkeuksiin!" Elina oli yrittänyt selittää, miten hyvä k. o. mies oli liike-elämässä, mutta Tapio ei ollut saanut hätäisestä sönkötyksestä mitään selvää.

Photobucket
"Eli hänellä on syystä tai toisesta paljon rahaa? Toisin sanoen hän kuuluu niihin rikkaisiin?" Tapio uteli lisää ja lisää ja Elina nyökkäsi häveten omia vuorosanojaan; mitenköhän epäuskottavilta ne olivatkaan kuulostaneet? Veli pitäisi Elinaa varmasti vain epävarmana valehtelijana. "Jos siis simoleoneja piisaa, niin sanohan sille pröystäilijälle, että saa ilomielin rahoittaa poikani näyttelijänkoulutuksen yliopistossa!" Tapio paljasti viimein tuumansa ja Elina aukoi suutaan pystymättä sanomaan sanaakaan.


Tällä kertaa kävi niin, että Aamutähti oli ainut osallistuja, joten hänestä tuli automaattisesti voittaja! Onnea Aamutähti! Palkintosi lisäksi väsersin sinulle onnittelukortin, jonka saat tallentaa halutessasi koneellesi muistoksi. .-)

E3FFLBv.png

Saat valita seuraavista palkintoehdotuksista kaksi mieleisintä kommentilla tai sähköpostissa. .-) Annan lisätietoja sähköpostilla valitsemistasi palkinnoista. Onnea minun puolestani vielä kerran!

♦ Vauvojen nimeämistä Iloliemeen tai/ja Taikapölyyn (5 kpl)
♦ Iloliemen seuraavan perijän diktatuurinen valitseminen
♦ Taikapölyyn pienten juonenkäänteiden kehitteleminen (3 kpl)
♦ Taikapölyn tai Iloliemen simin saaminen omalle koneelle (1 kpl)
♦ Jotain muuta ehdotusta palkinnoksi! Jos et pidä yllä olevista vaihtoehdoista ja voitat, voimme neuvotella palkinnostasi. Sinulla tulee olla itse ideoita, joita toivoisit vaihtoehtoisiksi palkinnoiksi. Kaikki ei välttämättä mene läpi.

Siinä se tältä erää. Muistakaa kommentoida voittaja-puheenvuoroja ja onnitelkaa voittajaa!