Taikapölyyn järjestetään kommenttikilpailu jo toista kertaa! Tämän yhden vuoden ajalta kommenttia ei tullut yhtä massiivisesti eikä lukijoitakaan ole enää paljon jäljellä, mutta arvostan sitäkin enemmän tätä pientä vakiolukijapiiriä, jonka tarina on kerännyt. .-) Eiköhän siirrytä siihen voittajan julkistamiseen, joka tällä kertaa on...


...


...


...

gJ3cfUf.png

Onnittelut Mesiselle! Vanhoihinkin osiin kommentoiminen kannattaa, sillä jokainen kommentti lasketaan mukaan, ja Mesinen ansaitsi palkinnon viidellä kommentilla. .-)

Haluan sanoa erityiskiitokset myös Jade Essencelle (4 kommenttia), joka jaksaa raapustella aina mahdottoman pitkiä ja kivoja kommentteja! Kiitos myös CristalCrystal (3 kommenttia), Vivy & Aijca (2 kommenttia) sekä uusin kommentoiva lukija krize^_^ (1 kommentti) kommenttien jättämisestä. On mukavaa kun Taikapölyllä on teidän kaltaisianne lukijoita. .-)

Täytyy katsoa pidänkö kommenttikisaa ensi vuonna vai vasta seuraavana, jolloin kommentteja ehtii jättää enemmän jos minä saisin useamman osan julki. .-D Onnea vielä Mesiselle ja kiitos Taikapölyn muillekin lukijoille!

proxy?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FSCt
 
proxy?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FM9b
 
proxy?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FRLX