Nyt on 10. perhe-esittelyn aika. Aika osuvasti tuli tasakymmen, nimittäin tämä on ensimmäinen perhe-esittelyni uudesta simssistä. Sain tosiaan joululahjaksi uuden koneen, jos joltakulta on päässyt unohtumaan. En ole kauheasti ehtinyt millään perheellä pelaamaan, mutta koitin nyt valikoida jonkin perheen, josta löytyi kohtuullisesti kuvia.

photo ut0_zps9d21f23f.png​Uteloisten menoon pääsette tällä kertaa tutustumaan. Kaikille perhe pitäisi olla tuttu ihan peruspelin pohjalta. Onkin mielenkiintoista, miten minun pelini eroaa esimerkiksi omasta pelistäsi.
8f2Nfd1.png
Tältä tämän hetkinen pelaamistilanteeni näyttää. Kerron kyllä tarkemmin perheen historiasta, mutta esittelen aluksi henkilöt. Blondi Yrjänä istuskelee maassa lapsiensa Miian (vas.) ja Anelman (oik.) kanssa. Nyrpeä Ilmari istuskelee tuolissa. Einari seisoskelee vihreäihoisen poikansa Rekon kanssa.
photo ut1_zpsb70c9e49.jpg
Nyt siirrytään menneisyyteen. Miehet olivat tilanneet pitsaa eräänä tavallisena iltana, kun raskaana olevan Einarin oli tehnyt niin kauheasti mieli.
-Ah, minulle on varattu puolet pitsasta. Täytyy minun sentään syödä kahden edestä, Einari moussutti ja silitti vatsaansa.
-Miten niin? Minä sentään maksoin, Ilmari harmistui, mutta suupielet kääntyivät kuitenkin pian hymyyn. Ajatella, että pian Uteloisillakin olisi pikkuinen vauva hoidettavana!
-Minulla ei oikeastaan ole edes nälkää. Ajattelin tähystää tähtiä tämän illan uudella teleskoopillani, Yrjänä selosti.
photo ut2_zps6e0d2765.jpg
Sille illalle Yrjänälle oli kuitenkin valittu muuta ohjelmaa. Alienit päättivät tehdä kaappauksen!
-Päästä siitä vaan irti. Et sinä mitään niiden voimille mahda. Ei kaappaus satu... ainakaan ihan kauheasti, Einari kokeneena opasti juosten samalla paikalle. Myös hänet oltiin kaapattu vähän aikaa sitten, ja silloin hän oli tullut alienraskaaksi. Ihanaa, kun kaappausvalo on jossain aivan muualla kuin pitäisi. .-D
photo ut3_zps39096758.jpg
Niin alienit veivät Yrjänän pitkälle ajelulle, mutta onneksi vekotin saapui aamuyöstä palauttamaan Yrjymme.
photo ut4_zpsaa544cb9.jpg
Yrjänä oli kokemastaan hyvin järkyttynyt ja kauhuissaan, mutta veljet eivät osanneet ottaa tilannetta tosissaan: Einari naureskeli katketakseen, ja Ilmari taputteli haltioissaan käsiään. Hän oli kovasti kateellinen, kun ei ollut itse päässyt tapaamaan alieneja veljiensä tapaan.
photo ut4a_zps9ea379c5.jpg
Lopulta Einarin oli aika synnyttää, ja maailmaan putkahti suloinen Reko-vauveli. Kutsun häntä jatkuvasti Eltoniksi, sillä viime simssissäni Einarin vauva oli sen niminen.
photo ut5_zpsbb29597f.jpg
Myös Yrjänä oli tullut raskaaksi, ja tässä hän jo synnyttää.
photo ut6_zps3323d769.jpg
Yrjänä saikin kaksi tyttöä, jotka nimettiin Anelmaksi ja Miiaksi. Yhtäkkiä talossa olikin kolme pientä simin alkua, joita täytyi hoivata!
photo ut7_zps120e0bef.jpg
Sekään ei kuitenkaan riittänyt, vaan Ilmari haaveili omasta alienlapsosesta. Hänestä olisi reilua, että hänkin saisi kokea saman kuin veljensä. Hänkin halusi tulla kaapatuksi ja saada oman vauvan. Alienit eivät kuitenkaan olleet kiinnostuneita, vaikka Ilmari saapui joka ilta tunnollisesti tähystämään tähtiä.
photo ut8_zps7242c0c2.jpg
Einarista ja Yrjänästä kehkeytyi varsinaisia kotiäiti-isiä. Monia öitä tuli valvottua vauvoja rauhoitellessa. Miehet kokosivat voimansa yhteen, ja he auttoivat toisiaan kaikin tavoin. Yrjänä kokkasi ruokaa samalla veljelleenkin, ettei tämän tarvinnut tyytyä pikaruokiin ym.
photo ut9_zpse5576cdb.jpg
Onneksi myös naapurit tulivat auttamaan... tai ainakin ihailemaan omituisia vauvoja. Voitto viherfanina kyyli lasta ja soinnutti tätä omaan paitaansa.
photo ut10_zps8e9c4bef.jpg
Reko kasvoi vauhdilla, ja pian hänelle tuli opettaa elämän perusedellytykset kuten kävely. Luontaisen kyvyn vuoksi kävelyopetus sujui melkoisen vaivatta, kun Reko oppi itsekin. Einari halusi tarjota lapselleen mahdollisimman kehittävät ja virikkeelliset lelut, joten palikoiden syömisen sijasta Reko leikki omatekoisella robottilelulla.
photo ut11_zpsabe82a1d.jpg
Rekolla oli onneksi helppo temperamentti, minkä vuoksi hän suostui syömään melko säännöllisin väliajoin, ja hän oli usein hyväntuulinen ja aloitteellinen.
w0XqKja.png
Kun lapset kasvoivat kouluikään, oli aikuisilla taas aikaa keskittyä enemmän omiin elämiinsä. Einari oli kokenut elämänsä tarkoitukseksi kaikkien taitojen maksimoinnin. Hän kävi edelleen töissä tiedealalla veljensä Ilmarin tapaan. Yrjänä oli kuitenkin tehnyt uranvaihdoksen ja siirtynyt opettajaksi. Hänen omat pikkuisensa olivat saaneet hänet ymmärtämään, miten kovasti hän piti lapsista, vaikka toisinaan opettajan työ ei aina herkkua ollutkaan.
photo ut12_zps06788021.jpg
Einarilla ja Rekolla oli läheiset välit, ja heille oli kehittynyt turvallinen kiintymyssuhde. Yhdessä oli hauskaa leikkiä, ja Reko pystyi puhumaan isänsä kanssa mistä vain. Isällä usein olikin viisaita näkökulmia kaikkeen.
photo ut13_zpsd9d9ba21.jpg
Läksytkin tehtiin yhdessä. Rekosta tuntui, että hänellä oli maailman viisain isä! Einarilla oli aina hyödyllisiä vinkkejä ekaluokkalaisen älyn ylittävistä tehtävistä. Yhdessä pohdiskelevan läksyjenteon yhteydessä Rekokin oppi hyvin, ja hän oivalsi asioita paljon paremmin kuin mitä olisi yksinään.
photo ut14_zps71fe3691.jpg
Opiskelun ja työn ohessa Einari huvitteli robottipöydän parissa. Hän oli innostunut keräämään robotin teon ansiomerkkejä, ja hän oppi jatkuvasti valmistamaan monimutkaisempia koneita. Uusia synapsiyhteyksiä ilmestyi jatkuvasti, kun Einarin aivopuoliskot toimivat loistavassa yhteistyössä. Aina kotitekoiset koneet eivät kuitenkaan pelittäneet kunnolla, ja toisinaan ne aiheuttivat kaaosta keittiössä.
photo ut15_zpsfabb1d1a.jpg
Kaksostyttöjen taaperuus jäi kokonaan kuvaamatta (hyi minua). Nyt he ovat kuitenkin Rekon tapaan ala-astetta käyviä. Yrjänä veljineen muisteli kovasti omia ala-asteaikojaan lapsien koulunkäynnin innoittamina. Anelma (vasen) ja Miia (oikea) pärjäsivät koulussa hyvin.
photo ut17_zpsd0097806.jpg
Reko pääsi viettelemään syntymäpäiviään. Kaverit hurrasivat ja hauskaa oli.
photo ut18_zps07ced938.jpg
Kasvettuaan Reko löysi oman identiteettinsä, ja hän oivalsi haluavansa vanhuksena paljon lastenlapsia ympärilleen. Juhlissa Reko tapasi viehättävän Raisa-tytön, johon hän ihastui kahden salaman voimin. Heidän suhteensa ei voisi epäonnistua!
photo ut19_zps62880544.jpg
Rekosta ja Raisasta tuli onnellinen pari, ja luottamuksellinen seurustelusuhde oli helppo muodostaa lapsuuden turvallisen kiintymyssuhteen ansiosta. Yrjänä puolestaan loiskutteli ulkona sateessa vesilätäköissä toivoen saavansa salaman iskun. Oudot huvittelun keinot simillä!
photo ut16_zps42568700.jpg
Miesseurassa kasvettuaan Anelma ja Miia eivät halunneet erottautua joukosta tyttömäisten mekkojen merkeissä, joten he ostelivat poikamaisia vaatteita. Koulussa tytöt menestyivät, ja Yrjänä sai usein hurrata heidän mukanaan. Oli hienoa, että opit olivat menneet päähän!

Siinä oli kertomusta Uteloisista. Minun oli tarkoitus tehdä toinenkin perhe-esittely tämän illan aikana, mutta tässä menikin odotettua kauemmin, enkä enää ehdikään. .--D Esittely pursuilee psykologisia oppeja, joita jotkut saattoivat bongaillakin. Minulla on psykologian koe maanantaina, joten tänään on vähän tullut luettua. Lisäksi on iloista huomata, että ainakin jotain on jäänyt päähän! Kyllä simssejä voi soveltaa koulujuttuihinkin. .-) Kommenttia saa jättää. Kerro, mitä sinun Uteloisillasi on käynyt. .-)