Maaliskuun sim: Rhonda Drake LC Vuorisesta

4BUSQ8F.png

Rhonda on mielenkiintoinen esimerkki siitä, miten lapsuudessa koetut traumat ja vääryydet vaikuttavat vielä aikuisenakin. Nainen ei ole verisukua Vuoristen kanssa, mutta uusimmissa osissa hän sivuaa tarinassa useamman kerran. 


"Menin kihloihin kanssasi, mutta sinä et välitä minusta. Sinä välität hänestä..."

Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Vuorista.

---


Huhtikuun sim: Alice RKC Pinewoodista

83DTUYV.png

Pinewoodin valtakunnan kunningasperhe Glassgoweilla työskentelee palvelija Alice, joka päivästä toiseen hoitelee linnan askareita ja joka unohtaa samalla omat haaveensa. Alice ei ole yksi tarinan päähenkilöistä, mutta äskettäin julkaistussa kuningasperheen osassa hän oli paljon esillä.


"Auttaisikohan, jos heittäisin riikintaalerin kaivoon?"

Ai häh? Lisää saat selville lukemalla RKC Pinewoodia.

---

Toukokuun sim: Verona Crescendo LC Crescendosta

tvlz6iJ.png
Verona Crescendo asuu kaksoissiskonsa ja äitinsä kanssa. Ryhmäpaine on saanut hänet kiusaamaan siskoaan ollakseen mieliksi ystävilleen. Nähtäväksi jää, pilaako Verona välit siskoonsa lopullisesti.

"Tiara kuului minulle!"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Crescendoa.

---


Kesäkuun sim: Jesse Ala-Tuuhela LC Ala-TuuheloistadLFiEpB.png
Jesse on huoleton sim, joka paraikaa opiskelee yliopistossa. Onnekkaan sattuman kautta hän pääsee arvostettuun osakuntataloon, jossa hän juhlii ja tutustuu uusiin simeihin. Pienoisia ongelmia tulee kuitenkin sutinasta erään sisarusparin kanssa.

"Tämä ei ole sitä, miltä näyttää."
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Ala-Tuuheloita.

---


Heinäkuun sim: Aada Vanamo LC Vanamosta 
3AUIGip.png
Aada Vanamo on juuri saanut kunnian olla sukunsa perijä. Hänellä on mies, jolle on raskaana, ja hänellä on lisäksi valtaa perheessään. Päällisin puolin kaikki näyttää menevän hyvin, mutta Aadalla on salaisuus ja tappajajärjestö perässään.

"En aio lopettaa taikomista!"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Vanamoa.


​---


Elokuun sim: Andy Flynn LC Flynnistä

NZQZLL2.png

Nuori Andy järkyttyi pahasti vanhempiensa erosta eikä halunnut millään uskoa, ettei koko perhe enää palaisi asumaan saman katon alle, vaikka poika sitä kuinka haluaisikin. Andy alkaa valehdella ja kiukuttelee muulle perheelle kapinoidakseen. Yllättävä käänne muuttaa kuitenkin tilanteen.


"Sain takaisin äitini isäni kustannuksella."
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Flynniä 

---

Syyskuun sim: Gale Fazer LC Fazerista

okbpvfT.png
Gale Fazer toimii erään järjestön johtajana ja käskyttää muita jäseniä oman mielensä mukaan. Samaan järjestöön kuulivat Galen veli ja naisystävä alkavat kuitenkin kyllästyä johtajansa määräilyihin, mutta he eivät uskalla nousta itsekästä Galea vastaan. Vai uskaltavatko?

"Iik, ryppy!"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Fazeria.

---


Lokakuun sim: Stella Marsen LC Marsenista
kzq1dNo.png
Stellan villit opiskeluvuodet ovat takana päin, ja hän on juuri asettunut aloilleen Marsenin suvun perijän kanssa upealle perijätontille. Tulevaisuus näytti valoisalta, mutta menetys toisensa jälkeen kuitenkin latistaa perheen onnea. Selviääkö hän pettymyksistä vai jatkuuko alamäki vielä?

"Kidutan itseäni menemällä lastenhuoneeseen."
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Marsenia.

---


Marraskuun sim: Victoria Romanov Romanovin kivet -tarinasta
cXRRsSf.pngVictoria on joutunut kokemaan kovan menetyksen, minkä vuoksi nainen on hyvin masentunut. Mukava kämppis onneksi jaksaa piristää ja kannustaa naista. Uuden talon hankinta saa Victorian kuitenkin innostumaan elämästä, mutta sujuuko kaikki näin helposti?

"Rentoutuminen on niin vaikeaa..."
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla Romanovin kiviä.

---

Joulukuun sim: Joel Pohjasuo LC Pohjasuosta
xO0GdDR.png
Joel Pohjasuo on kerännyt käytöksellään ongelmia itselleen ja muille, ja hän ratkoo niitä juomalla. Yllättävä tapaturma ja erään tärkeän ystävän tuki avaavat miehen silmät, ja Joel päättää muuttaa elämänsä suuntaa. Onnistuuko hän?

"Voi voi, kun en pääse metsälle"
Ai häh? Lisää saat selville lukemalla LC Pohjasuota.



i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png