Nyt pääsette tutustumaan erääseen hauskaan pelin heittämään bugiin, joka liittyy puutarhureihin. .-)

FnwMsEu.png

Kuvassa näette yhden puutarhafirman puutarhureista "perhepotretin". En todellakaan huijannut ja tehnyt näitä itse, vaan jokainen tuli tontille puutarhafirman autolla. .-D Seuraavaksi selitys siitä, kuinka se tapahtui.

Capuloiden perhe tilasi kerran puutarhurien apua. Eräänä aamuna jonkun kimppakyyti hidasteli tiellä, ja puutarhurin auto parkkeeraasi itsensä juuri samalle kohdalle kimppakyydin kanssa. Puutarhuriauton ovi ei mahtunut avautumaan, ja jostain syystä puutarhureita alkoi ilmestyä yksitellen auton taakse. .-D

Kun kimppakyyti poistui tontilta, pääsi viimeinen puutarhurikin ulos, ja puutarhuritulva lakkasi.

Voisi luulla, että kun puutarhureita saapuu niin monta, tulisi myös pihatyöt hoidettua nopeasti. Mutta ei tietenkään, vaan yksi tulleista puutarhureista näki työkseen hoitaa puutarhaa. Hmm, nyt herää kysymys, mitä niille lopuille tapahtui...

Loput puutarhurit tulivat seikkailemaan sisälle taloon! Aluksi suosittu kokoontumistila oli pelipöydän äärellä.

Jesse Capula oli seurannut tilannetta hiukan peloissaan, ja hän meni jututtamaan yhtä puutarhuria uteliaana. Jesse ei kehdannut lähettää simlaumaa koteihinsa. Eivätkai he nyt kauheasti voisi saada tuhoa aikaan...?

Rokkipappa-Alpon kitara sai kokea uuden soittajan huuman. Aloittelija onnistui katkaisemaan muutaman kielen sekä perhe joutui kuuntelemaan "komeaa" musiikkia koko päivän ajan. Onneksi vessahätä kuitenkin yllättää aikanaan, ja puutarhurin oli lähdettävä kotiin!

Yhdellä puutarhurittarella oli jotain televisiota vastaan. Tämä sim taisi kokea tehtäväkseen paikkojen rikkomisen?

Myös perheen kissat olivat kiinnostavia, ja puutarhurit hakeutuivat yhden jos toisenkin kisun kanssa leikkimään.

Keittiö oli suosittu tanssialue. Siellä saatiinkin kokea kaikenlaisia tunnetiloja, kun yksi puutarhuri oli vihoissaan, toinen iloissaan ja kolmas tuijotteli kummaksuen muita tovereitaan.

Jotkut puutarhurinaiset hakeutuivat Jessen ja Alpon luo häiritsemään miesten opiskelua! Jesse ei ainakaan pysty keskittymään kirjaan enää ollenkaan, kun katse harhailee jossain aivan muualla kuin tekstissä!

Kun oli päivällisaika, puutarhurit tekivät hyökkäyksen Jessen kimppuun, joka otti jääkaapista ruoantähteitä. Jollakin ihme konstilla puutarhurit taikoivat tyhjästä lautasesta lisää ruokaa. Jesse tunsi olonsa aika ahdistuneeksi puutarhureiden keskellä, eikä muille Capuloille riittänyt ruokaa.

Siinä kiva kertomus tällä kertaa. .-D Kertokaa, mitä tunteita tämä herätti. Itse olin ainakin aika ihmeissäni, kun peli minulle tällaisen tempun heitti. .-D Onko teillä käynyt mitään vastaavanlaisia tilanteita omissa peleissänne? .-)

i6raC.png

M9bUg.png

RLXGr.png