Tämä lista sisältää sivuja, jotka eivät ole välttämättä missään tekemisissä simssin kanssa. Vietän näillä sivuilla aikaani netissä, toivottavasti joku innostuu tutkimaan näitäkin sivuja.

Arcadessa on hyviä ja hauskoja pelejä, joita pelailen aina välillä. Suosikkejani mm. tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä ja tämä.

Blogit: (En arvostele blogeja, sillä en voi arvostella toisten elämää) Lueskelen näitä, vaikken välttämättä kommentoikaan joka kirjoitukseen.

Tarinoita: En arvostele näitäkään, arvostelen vain sims -aiheiset tarinat.

Kavereita.net on sivusto vanhojen kavereiden löytämiseen ja uusien ystävyyssuhteiden solmimiseen. Voisi melkein verrata irciin, muttei kuitenkaan. :D Tämä on paljon lapsille suunnatumpi, mutta mikäs siinä. Profiilejamme voit käydä tutkimassa tästä ja tästä. Meidät saa lisätä kavereiksi, jos tahtoo.

Mod The Sims on lataussivu, jossa käyn melko usein. Täältä löytyy tavaraa joka lähtöön, ja jos tarvitsen jotain tiettyä, täältä sitä on hyvä etsiä. Tässä yksi hauska ladattu, en tosin itse omista sitä. :D

Mouruposki on virtuaalinen kissahoitola, jossa voit hankkia itsellesi suloisen hoidokin. Tämä sivu sopii kaikille, jotka haaveilevat kissasta, vaikka kyllä kissan omistajatkin voivat hyödyntää ilmaista palvelua. Itse liikun sivulla ihan vain nimimerkillä simssiliini, hoitokaappiani ja hoidokkiani voit käydä katsomassa tästä.

Radosims on simssivujen ykkönen! Asiaa löytyy niin 2:sta kuin 3:stakin. Jos etsit jotain koodia, lataussivua, ratkaisua ongelmaan... mitä tahansa simssiin liittyvää, täältä löytyy siihen ratkaisu. Suosikkipaikkojani mm. tämä ja tämä.

YouTube on... no kaikki tietää, mikä se on! Eli katso musavideoita, ja kuuntele musaa, ilmaiseksi tietysti. Kyllä YouTube on yksi suosikki paikkani netissä. Suosikkejani mm. tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä, tämä ja  tämä.