Tässä sitten tämä toivottu perhe-esittely, toivottavasti maistuu! ;g

 

Photobucket
Tällä kertaa esittelyvuorossa on yliopisto Stenval Instituutilla opiskelevat Laura Laakso ja Paul Unelmala. Laakso on omaluomiani, ja Unelmala on se Veronalan valmisperhe. Nyt tutustumme heidän tavallisiin puuhiinsa.
Photobucket
Laura ja Paul päätyivät samaan asuntolaan aivan sattumalta. He eivät edes tunteneet toisiaan entuudesta, eivätkä he vieläkään tunne mitenkään erityisen hyvin. He ovat myös erittäin erilaisia luonteeltaan, sen näkee jopa tietokoneella olosta. :D Laura on tunnollinen, ja vain silloin koneella, kun se liittyy opiskeluun. Paul taas käy koneella mesettämässä kavereille tai pelaamassa kivoja pelejä. Opintoihinsa tämä ei näe järin vaivaa, aina hilkulleen pääsee läpi.
Photobucket
Laura saapui yliopistolle melko äskettäin, ja käy vasta ensimmäistä vuotta. Hänet löytää usein lukemassa nenä kiinni kirjassa. Laura yrittää opiskella kovasti taitopisteitä, joista olisi hyötyä hänen elemäntavoitteelleen; päästä mediamoguliksi. Hän nimittäin tietää, että hyvin ahkerasti  opiskelleet pääsevät pidemmälle urassa, ja saavat suurempaa palkkaa kuin laiskottelijat, jotka ovat juuri ja juuri päässeet läpi joka vuonna.
Photobucket
Kyllähän Paulkin toivoo uran huippua elämäntavoitteeltaan, mutta hänestä siihen opiskelu on tällä hetkellä aika kaukaa haettua. Paul haluaa keskittyä nyt enemmän itseensä ja toteuttaa tämän hetkiset toiveensa. Siksi hän vain nauttii aina järjestäen juhlia, joista tulee aina onnistuneita. Paul pitää juhlia päivittäin, aina luennon jälkeen. Joskus bileet menevät myöhään, mutta moinen ei Paulin kaltaista bilettäjää hetkauta.
Photobucket
Paul on löytänyt yliopistolta myös itselleen elämänkumppanin, Milkan. Tulevaisuudessa tämä pari aikoo muuttaa omaan taloon, ja ken ties mennä naimisiin.

 

 Saa myös kommentoida, jos jaksaa.