Ensiksikin muutamia faktoja: 

 

simssiliinillä on neljä kättä ja jalkaa, kaksi nenää, kaksikymmentä sormea ja varvasta, kahdeksan silmää ja korvaa... Ei, en ole mikää ihme avaruusolento, vaikka tuo saattoi siltä kuulostaakin. .-D

 

Oletko koskaan muuten miettinyt, miksi vetoan usein koulukiireisiin, tai kesken osan huomaat kirjoitustyyini vaihtuvan yllättäen. Saatat ihmetellä, että minulla on kaksi hotmail-sähköpostia. Alan kuulostamaan vieläkin enemmän avaruusoliolta...

 

 No niin, nyt siis paljastan, että simssiliini on kaksi eri henkilöä! Hahaa, kuka yllättyi? .-D Nytpä alkaa jo pikku hiljaa selvitä nuo antamamme väittämät neljästä kädestä sun muista. Kahdeksan korvaa tulee siitä, kun mp3-kuulokkeet on korvissa aina, ja ne voi laskea toisiksi korviksi. .-D Kahdeksan simmua taas tulee siitä, kun meillä molemmilla on silmälasit (ollaan pilattu silmämme kyläämällä telkkaria ja töllöttämällä koneen näyttöä 24/7) ja nekin lasketaan toisiksi silmiksi. Voi kauhia, nyt aletaan kuulostaa jo joltain nörtti-jengiltä, mutta sitä emme tosiaankaan ole. Me ei osata sitten yhtään mitään koneen kanssa, aina säädetään vain jotain, eikä koulussakaan mitään kummoisen viisaampia olla. Joo, me olemme sisaruksia

 

Nyt vähän kerrotaan itseistämme. .-)

 

1/2 simssiliinistä olen minä, Kasa. Nickini tulee etu- ja sukunimeni kahdesta ensimmäisestä kirjaimesta. Oon 93-vuonna syntynyt ja tällä hetkellä opiskelen lukiossa. Sen jälkeisestä ajasta ei olekaan vielä mitään hajua. .-D Fanitan musiikkia, tietokonetta, pelejä, lomia, hyviä ohjelmia, tiettyjä perheenjäseniä, pinkkiä, Tinttiä, herkkuja, ämppääni, kissoja, nettikavereitani, Papa-pelejä, nukkumista, myöhäänvalvomista, TA-ihmisiä... Noo, siinä oli nyt joku pikainfo. .-D

 

Toinen simssiliinipuolisko puolestaan on Fiku. Synnyin vuonna 1995, jolloin tapahtui kaikkea mullistavaa! Olen vähän alle 160 cm pitkä, ja käyn lukiota. Lempiaineitani ovat äidinkieli, kuvis, filosofia ja psykologia. Osaan valvoa myöhään ja nukkua pitkään, ja kerran nukuin 16.30 asti. Olen aika vakava ja laiska, mutta jos päätän tehdä jotain, sen teen. Fanitan muuten pilkkuja lauseissa ja kurssivalintojen tekemistä. Lisäksi teen paljon samaa kuin Kasa!

 

Sitten mitäs kumpikin meistä yleensä tekee näissä netti-jutuissa

  • Tarinoissa pelaamme vuorotellen, aina päivän päätyttyä tulee toisen vuoro pelata. Kasa katselee lähes aina Fikun peliä, mutta Fiku puolestaan katselee Kasan peliä, milloin häntä huvittaa. Siksi Kasa saakin aina selittää useaan kertaan ottamiensa kuvien merkitykset.
  • Kuvien järjestelyn hoitaa useimmiten Kasa, sillä Fiku on niin laiska. Muutenkin Kasa on usein paremmin selvillä juonikuvioissa.
  • Keksimme juonen kuitenkin yhdessä. Juonet syntyvät usein öisistä keskusteluistamme. Jos nyt pitää kärjistää, niin Kasa on suunnitellut useita Iloliemen juonia ja Fiku puolestaan Taikapölyn.
  • Kirjoitamme osat siten, että kun Kasa on suihkussa, Fiku kirjoitta ja toisinpäin. Fiku saa yleensä 7-10 kuvaa kirjoitettua ja Kasa puolestaan 5-7. Tarkasti osan etenemistä sivulaatikosta seuraavat voivat siis päätellä suihkupäivämme. .-D Lisäksi joskus kirjoitamme osaa huviksemme.
  • Photobucketiin kuvat lataa melkein aina Kasa. Joskus harvoin Fiku saattaa hoitaa homman, mutta silloinkin Kasan täytyy valvoa ja neuvoa.
  • Kasa yleensä kirjoittelee alkupuheet, kommentit yms. Kasa myös ilmoittelee osista kaikille. Fiku hoitaa yleensä cboxi-vastailut.
  • Kasa siirtelee yleensä kuvat ja tekstin Vuodatukseen.

Eli aika yhtä paljon näemme vaivaa tarinoidemme eteen. .-) Tietysti joskus toinen tekee enemmän, jos toisella on kokeita tai muita kiireitä ja silleen.

Sitten vielä kerromme lukuisat nimimerkit, joilla olemme liikuskelleet sims-sivuilla. Meillä oli sellainen tyhmä järjestelmä aikoinaan, kun käytimme jokaisen tarinoissa eri nimimerkkejä! ,-D Syynä oli, että jos mokaamme jollain nimimerkillä, niin on tusina vaihtoehtoja, eikä koko maine mennyt piloille. Nykyään toimimme vain simssiliinillä.

Tässä näitä vanhoja nimimerkkejä sitten. Jos joku keksii kaikki tarinat, joissa olemme käyttäneet vanhoja nimimerkkejäni, väsäilemme tietäjälle (.-D) jonkun palkinnon. Joo, eli tässä näitä sitten:

  1. Ekana kuljeskelimme nimimerkillä Mika-fani tai Mikafani, emme edes muista enää kummalla. Kasa fanitti silloin yhtä Mikaa, ja Fikun pikkusiskona piti suostua isonsiskon valtaan. Vinkkinä tietäjille: tässä tarinassa on esiintynyt Mika-niminen henkilö, ja tarina on edelleen linkkilistallani.
  2. Sitten keksimme Hiltsukan, Kasan Kavereita.netin tunnus. "Ja taas se Kasa on päättäny kaiken, miksen mä oo koskaan saanu!", Fiku murahti. "Et sä halunnu ikinä päättää mitään, etkä ees ehdotellu nimimerkkejä", Kasa puolustautui. "Hmph!" Fiku äänteli. Tietäjille: tämä tarina on vissiin loppunut nyt, jatkoa ei ainakaan ole tullut aikoihin.
  3. Yhdessä tarinassa aloimme kommentoida nimimerkillä :). Emme vissiin keksineet mitään erikoista, joten tyydyimme siksi yksinkertaiseen hymynaamaan. Tietäjille: Tämä tarina löytyy edelleen linkkilistaltani.
  4. Sitten nimimerkeillä Taulutelevisio ja Pinkki tähti kommentoimme muistaaksemme vain yhden kerran. Kaikki varmaan ihmettelevät tuota Taulutelevisiota, joten pakko kai kertoa, että keksimme sen, kun mietimme nimimerkkiä, ja ja sitten telkusta tuli joku mainos, jossa sanottiin taulutelevisio, joten Kasa keksi: No otetaan vaikka toi taulutelevisio, ja niin me sitten otettiin.. .-D Tietäjille: Näitä tarinoita kirjoitti sama henkilö. (Ne ovat siis nyt loppuneet) Tuo tähti-sana esiintyy myös tarinan nimessä.

Eikös niitä tuon enenpää ollutkaan? Ei ainakaan tule mieleen nyt...

Huom. Vaikka nyt selvisikin, että olemmekin kaksi eri henkilöä, elämme vieläkin vain yhtenä simssiliininä. Jos joku ei jaksa vaivautua lukemaan tätä juttua, niin ei saa sitten tietääkään. .-)

Siinä se. Jos nyt jäi jotain kysyttävää, niin kysykää, kummalta vaan! Saa kommentoida. .-)