Olin kauan sitten päättänyt, että jos saan joskus Matkoilla-lisärin, teen simssillä Selviytyjä-tarinan/kilpailun. Saisihan sitä tietysti ilmankin, mutta ei yhtä hienoa. Vähän aikaa sitten heräsin yllättäen siihen todellisuuteen, että hei, mullahan on nykyään kyseinen lisäosa! Ryhdytään siis hommiin!

Ajattelin, että tarinasta tulisi lukijoille miellyttävämpi kokemus, jos he saisivat luoda osallistujia ja lähettää niitä sitten minulle. Nyt käynnistetäänkin siis kilpailijahaku Selviytyjiin! Haku on käynnissä 21.10. asti. Lähtökohtaisesti yksi osallistuja/henkilö, mutta jos osallistujia on vähemmänpuoleisesti, saa 14.10. päivästä lähtien jo kilpailuun siminsä lähettänyt henkilö luoda 1-2 simiä lisää (maksimissaan siis jokaisella on mahdollisuus luoda 3 simiä). Jos osallistujia puolestaan tulee liikaa, valikoin parhaiten toisistaan erottuvat simit mukaan!

Mukaan mahtuu vielä:

  • 6 naista
  • 7 miestä

Voit luoda täysin uuden simin tai hyödyntää esimerkiksi jotain tarinasi simiä, jolloin sim saa helpommin historian itselleen. Ota simistäsi kuva pelissä ja laita se osallistumisviestin mukana. Kehittele simillesi persoonaa ja täytä seuraava lomake simin tiedoilla. Jos simin lähettäminen aiheuttaa vaikeuksia tai pelaat sims 3/4, voit myös täyttää pelkän lomakkeen, ja minä luon simin antamiesi tietojen perusteella (voit kuitenkin luoda simin ja ottaa siitä kuvan, josta voin matkia ulkonäköä). Tällöin useammalla on mahdollisuus osallistua. .-)

Perustiedot
Nimi: (mahdollinen lempinimi "lainausmerkkeihin")
Ikävaihe: (teini/aikuinen/vanhus, kerro myös ikä numeroina)
Ammatti/opiskeltava ala:
Seksuaalinen suuntautuminen:
Siviilisääty:
Asuinpaikka: (esim. naapuruston nimi)
Perhe: (kumppani, vanhemmat, sisarukset ym.)
Varallisuus: (kuinka paljon similläsi on simoleoneja)
Luonnepisteet:
Tavoite:
Tavoitepistehyödyt: (max. 3)
Elämäntavoite:
Mieltymykset:
Inhokki:

Kilpailuun liittyvät tiedot
Miksi hakee mukaan kilpailuun:
Pelitaktiikka: (esim. johtajanrooli/sivummassa pysyjä, rehellinen/valehtelija/flirttailija, ahkera leirissä/säästää voimia kilpailuja varten ym.)
Vahvin ja heikon taitopiste ja ansiomerkki: (kerro lisäksi, miten niitä voi hyödyntää Selviytyjissä)
Millaisista piirteistä pitää simeissä ja millaisista ei: (esim. ulkonäköön tai luonteeseen liittyviä seikkoja)
Vahvuuksia ja heikkouksia: (esim. voima, nopeus, ketteryys, uinti, loogisuus, tarkkuus)
Muuta kerrottavaa?:

HUOM. Kaikkea ei kannata kertoa. Esimerkiksi rikas sim saatetaan äänestää pois, koska ajatellaan ettei hän tarvitsisi voittorahoja. Laita sulkeisiin ne tiedot, joita et halua simin kertovan muille kilpailijoille. Voi myös lisätä, mitä hän valehtelisi jos joku kysyisi asiaa. Laita valheet [näiden merkkien sisään]. Esim:
Varallisuus: (123 000§) [23 000§]

Lähetä sim täytetyn lomakkeen kanssa sähköpostiini [email protected]. Tässä kätevä ohje siitä, miten simin saa kopiotua pelistä lähetettäväksi tiedostoksi.

Jos käytät ladattuja, laita mukaan myös simin arki- ja uima-asujen, hiusten, silmien ja ihon latauslinkit. Voit myös huoletta käyttää Maxis-juttuja (tämä on jopa suotavaa), sillä minulta löytyy nykyään kaikki lisärit ja kamasetit.

Eli vielä kertauksena lista mitä osallistumissähköpostiviestiin tulee sisällyttää:

  • Luomasi sim
  • Kuva simistä
  • Hakulomake täytettynä (perustiedot ja kilpailuun liittyvät tiedot)
  • Käytetyt ladatut (linkki lataussivulle)

Jos jokin osallistumiseen liittyen jäi epäselväksi, kysy asiaa kommenteissa. Muutenkin saa tietenkin kommentoida. ,-) Voitte myös laittaa nimiehdotuksia heimoja varten! Odotan jo jännityksellä että pääsen aloittamaan Selviytyjien tekemistä!

proxy?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FbQR

proxy?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FM9b

proxy?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FRLX